Followers

Tuesday, July 31, 2012

31.07.2012




Nikada prije nije bilo toliko vas koji su imali takvu priliku - Mihael 

31.07.2012

Dobro vam jutro ovog prekrasnog dana. Vi osjećate novu energiju u vašoj solarnoj čakri i pitate se zašto vas je to sada pogodilo. U pravu ste da je to povezano s ovom porukom, no ne uslijed njezinog sadržaja. Uvijek smo povezivali svoje energije sa ovim porukama, no sada pojačavamo intenzitet i dodajemo nove frekvencije i informacije. Prepoznat ćete i uživati u rezlutatima kada bude najbolje vrijeme za vas. To je istina za vas kao i za sve koji ovo čitaju. 

Monday, July 30, 2012

30.07.2012



Mihael i Amsa

Mihael: Danas vam predstavljamo novog posjetitelja u ovim razgovorima. Molim, predstavljam vam majstora Amsu. Amsa je poznat i kao Lao-Tse te je proveo i nekoliko drugih života na vašoj planeti. 

Dobar dan, dragi prijatelji. Ukoliko ovo čitate, uvjeravam vas da smo se upoznali u neko doba. Mihael me zamoliio da vam se danas obratim iz dva razloga. Prvo, uvijek idem direktno u srž, a drugo, iz iskustva znam kako je biti tamo gdje ste vi danas. * Prolazite kroz ogromne promjene. Uz sve stvari koje smo ja i ostali morali proći, vama se mijenja i cijelo fizičko tijelo. To nije mali zadatak, pa ipak, vi ga obavljate. Da, istina je da primate bezgranično svjetlo i ljubav od našeg Stvoritelja i šaljem vam se ljubav i pomoć doslovno odasvud iz Univerzuma; no, istina je i da se to ne bi događalo da sami to niste uspjeli učiniti ono što jeste. 

Friday, July 27, 2012

27.07.2012




Osjetite našu duboku i trajnu ljubav prema vama - Mihael 

27.07.2012

Upravo sada se krećete kroz veoma povišene energije, a mi smo zapanjeni i oduševljeni da ih procesuirate s takvom lakoćom. Kao i obično, nastavljate se usavršavati daleko bolje nego što je očekivano. Ovo razdoblje će se pokazati veoma značajnim u vašoj evoluciji što se tiče novog čovjeka koji sada postajete. Bilo je to, naravno, očekivano, no nismo očekivali da ćete biti toliko na to spremni. 

Tuesday, July 24, 2012

24.07.2012


Vaša namjera je apsolutno važna sada, kao i uvijek - Mihael 



Danas ćemo govoriti o događajima koji se odvijaju sa jačanjem frekvencija na vašoj planeti, a koji nisu, do sada, bili u potpunosti shvaćeni od strane većine vaših ljudi. 


Sada svakoga dana vidite sve više i više vaše financijske elite lišene slobode zbog njihovih kriminalnih djela. Oni razmišljaju o sebi kao da su iznad zakona. Doista, to je i bila namjera mnogih nedavnih promjena regulativa. Ipak, ostalo je još dovoljno kriminalnih inspektora koji im nisu pokorni i koji pronalaze načine da ih privedu pravdi. Do sada, iako su mnogi od njih imali prilično impresivne titule, to još nije doseglo do tihih, neviđenih manipulatora. Ipak, uvjeravamo vas da će i to doći. 

Sunday, July 22, 2012

22.07.2012


Fokusirajte se više na svoju vlastitu transformaciju sebe, a manje na nered koji vas okružuje - Mihael 






Rapidno se približavate vremenu poznatom kao Lavlja Vrata (op. prev. razdoblje koje započinje 23. srpnja i završava 12. kolovoza, a računa se da predviđa se da će energije doseći svoj vrhunac 08. kolovoza). Još jednom će energija koja će poteći k vama i kroz vas biti podignuta na drugu razinu. Do sada, oni koji prate ove poruke znaju da ćemo vam savjetovati da se u potpunosti otvorite što god vam ovo donijelo svakome od vas. 


Zbog toga što se navikavate na ta pojačanja u obliku stepenica, asimilirate ih s većom lakoćom. To će biti velika promjena, no ne bi vam trebala uzrokovati nikakvu pretjeranu neugodu. Ta pojačanja su nužna da bi vas se pripremilo na ono što vam predstoji. Možemo vam, ipak, reći da oni među vama koji su odabrali poći ovim putem budni i svjesni doista dobro sve podnose. Ono što bismo vam savjetovali nadalje tijekom ovog vremena jest da se više fokusirate na svoju vlastitu transformaciju sebe, a manje na nered koji vas okružuje.

20.07.2012


Pitajte svoja srca što je ispravno za vas i prema tome živite - Mihael 




Danas nastavljamo o informacijama u vezi sa podizanjem frekvencija o čemu smo već govorili, uz dodatak da tek što smo ušli u one novog mjeseca. Znamo da ste sada sposobni prepoznati te senzacije te da stječete sposobnost povezivanja s njima po volji. Nije stvar u tome da se vi u ovom razdoblju povezujete s energijama, već to što učite da su one uvijek tu u pozadini vaših novih osjeta. To je prilično slično zvukovima koje čujete u vašim ušima. Uvijek su tu. Postali ste sposobni primjetiti ih i učite čuti ih kad god na njih obratite pažnju. 


Neki doživljavaju da određene vrste vida također postaju dio iskustva kada na njih obrate pažnju. Ukoliko vam se bilo koja od tih stvari događa, no u nezgodno vrijeme, povežite se s nama kroz vaša srca i zatražite da nad time imate kontrolu. Vidjeti više no što je normalno može biti nerazborito pa čak i opasno u određeno vrijeme. Vi nećete, na primjet, željeti imati to iskustvo kada upravljate vozilom. Nije ničija namjera da vam se bilo što učini, već da se to ostvari sa vama i za vas. Vi možete imati, i trebate naučiti kako imati, cijelo vrijeme kontrolu. Tek ljubazno podsjetite svoja jastva, vodiče i anđele i bit će kako želite. Oni postupaju prema vašem sporazumu jer vrijeme postaje važan faktor, no važna je i vaša ugoda tijekom procesa. 

Wednesday, July 18, 2012

17.07.2012


Kao i uvijek, vodite se svojim srcima - Mihael







Dopustite da danas progovorimo o nekim temama koje bi mogle uzrokovati zbunjenost i brigu nekima od vas. Unazad nekoliko dana mogli ste vidjeti naše ime povezano s nekim veoma različitim porukama. Molim vas da imate u vidu, i mi to priznajemo, da nema nikakvih sukoba između tih izvora. Koristimo onoliko kanala koliko je potrebno da bismo dosegnuli do što šire šublike i da pokrijemo što veći broj tema.


Mogu se pojaviti, s vremena na vrijeme, prouke koje podrazumijevaju da potječu od nas, a tome nije tako ili poruke koje su daleko previše isprepletene sa uvjerenjima i željama kanala, no njih ćete lako prepoznati pomoću vaših srca. Jednostavno pratite svoja osjećanja kada čitate ili čujete određenu poruku. Ukoliko se osjećate teško, zastrašeno, ljuto ili sumnjičavo, jednostavno zanemarite poruku. Ukoliko to potraje, savjetujemo vam da ne posvećujete više pažnju tom kanalu. Miha-el, a tako smo znani mnogo stoljeća, jest ljubav i svjetlo. Mi vam ne donosimo u svojim proukama strah, ljutnju ili sumnju. Naša neprestana namjera jest vaš mir i nadahnuće. 


Čak i kad biste primili poruku toliko nadahnjujuću, a koja ne potječe od nas, da li bi to bilo toliko loše? Molim vas, koristite sva dostupna sredstva da se budete u stanju ljubavi, u stanju mira. 


U mnogima od vas se sada javljaju osjećaji koji su donekle uznemirujući, no prilično čudno, nimalo neugodni. Znajte da počinjete dobivati osjećaj da je pred vama velika promjena. To neće biti katastrofično previranje kao što su mnogi predviđali. Stvar je u tome da ćete početi manifestirati u vašoj okolini, mir i ljubav, obilje i radost, koje ste tako vrijedno gradili u svojoj nutrini. Da, još uvijek ste do neke mjere u sukobu sa starim idejama i uvjerenjima, ali kao što smo davno rekli, ljubav i svjetlo su snažnije sile. 


Ukoliko se sada osvrnete oko sebe, primjetit ćete razbacane među neprestanom bukom straha i ometanja, sve više i više dobrih vijesti, iznenađujućih vijesti. Toliko više se događa od onoga o čemu ste bili izvještavani, osobito ukoliko se još uvijek bavite sa kontstantnim neistinama i poluistinama vaših “srednjestrujaških“ izvora vijesti. Ukoliko čitate naše kanale, tada ste sposobni pronaći svoje vlastite vijesti putem interneta. Potičemo vas da naučite pronalaziti vijesti koje podržavaju vaš neprestani rast svjesnosti. Toliko toga vam je sada dostupno. Ipak, budite oprezni, jer postoji i prilična količina dobronamjernih, no krivih izvještaja koje su prilično prisutni na internetu. 


Kao i uvijek, vodite se svojim srcima. To će biti vaš stalni način navigacije od sada pa nadalje. Dobro je da se sada počnete na to oslanjati. 


Kao što smo vam rekli u našom posljenjem razgovoru, vi doista osjećate našu prisutnost oko vas sa rastućom lakoćom. Drago nam je što je tako. Neki će čak vidjeti i bljeskove našeg svjetla u određenim trenucima. Zanimljivo nam je kada se to dogodi. Nadamo se da je i vama tako. Prepoznajte nas u svojim srcima u tim trenucima i oni će se sigurno umnožiti. Sada zakoračite u mir i ljubav, a mi ćemo razgovarati ponovo. Dobar vam dan. 





Kanalizirao: Ronald Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Monday, July 16, 2012

16.07.2012


Sada smo udaljen tek za misao - Mihael 




Danas bismo željeli početi ukazivanjem na intenzivne energije koje osjećate. Unapređenja u vašimenergetskim tijelima i DNA su ubravaju dok vam ovo govorimo. Željeli bismo vas upozoriti da budete oprezniji nego obično tijekom nekoliko slijedećih dana. Trebat će vam nešto vremena da ovo asimilirate i naučite se s time nositi. 


Oni među vama koji su usred unutarnjih promjena i čišćenja, uvidjet će da se i to ubrzava. Ukoliko, tijekom slijedećih nekoliko dana, shvatite da razmišljate i sanjarite o novim načinima doživljavanja i uživanja života koji živite, molim vas da to ne zaniječete i ne odbacite. To su izazovi vaših viših Ja koji su vam sada bliže no ikada prije. Zapravo, sada biste trebali početi osjećati blizinu vaše cijele duhovne obitelji. ‘Veo’, kako ga nazivate, jest u dronjcima i vi biste trebali osjetiti značajan porast komunikacije ili barem osjećaja i bodrenja. Bliže je, naravno, ne posve točno, već tek najbolji način da se opiše situacija. Možda bismo trebali reći da je vaša sposobnost da primjetite njihovu prisutnost sada povišena.

Thursday, July 12, 2012

Arkturijanci kroz My-Ya: Važna poruka za svjetloradnike i zvjezdano sjemenje. 12.07.2012





Mi smo Arkturijanci i opažamo nemir koji mnogi od vas osjećaju kao neslaganje i metež u takozvanoj zajednici svjetloradnika. Posve nam je jasno da pripadnici zvjezdanog sjemenja nestpljivo iščekuju događaje poput razotkrivanja i onemogućavanja takozvane smutnje. Opažamo grube riječi i negativne osjećaje kako se množe na vapim blogovima i vijestima te vam moramo svrnuti pozornost na efekt koji to ima na cjelokupnu misiju Uzašašća. 


Ono što opažamo je nedostatak jasnoće o moći misli koja se diže iz umova uronjenih u svijest podijeljenosti. Osnovna je duhovna lekcija da kako ćeš misliti, tako ćeš i stvarati i mi vidimo manifestaciju neuravnoteženih misli i nekontrolirane “sjene“ sebstava koje ozbiljno pogađaju ostvarenje cilja svjetlosti na Zemlji. Pitamo se da li uviđate da kada ne obraćate pažnju na unutra i iscjeljujete svoje vlastite neuravnotežene misli i emocije, vi nehotično postajete agenti upravo one tame koju želite prevazići. 

12.07.2012



Ne može biti drugačije - Mihael 



Današnja tema je potreba za odgovornošću i voljnost da se stupi u akciju. Obje te stvari su veoma neophodne prije nego što se pojavi bilo kakva stvarna promjena. Sretni smo priopćiti vam da, kada se ukazala potreba, vi ste bili dorasli zadatku. Oni koji su imali sredstva i priliku da poduzmu smislenu akciju, tako su i u činili i mi smo zatim bili u mogućnosti pobrinuti se da ishod bude kakav je bio i očekivan i potreban. 


Stvari sada dobro izgledaju i mogu se nazrijeti počeci kraja. Iako većina vaših informativnih meidja još uvijek ne izvještavaju ono što je očito i lako je vidjeti da se vijesti šire i bez njih. Vaše društvene mreže i alternativni izvori vijesti daleko su nadmašili medije u izvještavanju o istini te stoga imaju veličanstven utjecaj u mijenjanju svijesti masa. 


Milijuni vas se navikava na ideju o utjecaju na promjenu upotrebom vaše vlastite namjere i mašte. To je nešto što se trebalo izbjeći pod svaku cijenu. Znanje o vašoj vlastitoj moći nikada nije trebalo ugledati svjetlo dana. Sada je prekasno. Mačka je pobjegla iz vreće, kako kaže uzrečica. 


Tijekom ovog slijedećeg tjedna bit će dan veliki poticaj svemu ovome i to na mnogo načina. Vi imate tendenciju diskutirati i doživljavati te promjene na jedan ili dva specifična načina. Molim vas da znate da je ono što se događa daleko, daleko dalekosežnije od toga. Svaka misao, svako djelovanje, svaka osoba, doista svaka čestica postaju uključene u ostvarenje pomaka za kojim težite. To je ono što se događa prema Volji Božanskoj. Drugačije ne može biti. Čak i najuporniji napori opozicije bit će odbijeni i završit će tek svojim vlastitim porazom. 


Pokret nastavlja rasti i nastavit će sve do trenutka kada shvatite da je novi svijet ovdje. Tako se to uvijek odvijalo. Svaka namjera, svaka riječ i kad god je moguće, svako malo djelo svakoga od vas mogu dodati snagu i na kraju dokazati da je upravo to bilo potrebno. To je, vidite, razlog zašto se uvijek ponašamo kao vaši navijači. Gotovo smo stigli do dana kada ćemo vam moći reći: “Gledajte! Učinili ste to!”. Ostanite ustrajni, draga srca, i pozovite nas kad god zatrebate našu pomoć. Nikada nismo no tek misao daleko. 


Za one koji upotrebljavaju naše prijedloge u svojim meditacijama, još posljednja slika. Kada bezuvjetna ljubav počne teći iz vas, držite u rukama cijeli vaš svijet. Mislimo da ćete uživati u tom osjećaju.


Govorit ćemo ponovo. Dobar vam dan. kanalizirao: 


Kanalizirao: Ronald Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

10.07.2012


Uživajte u vožnji i pomažite što više jedni drugima 





Mi smo arkanđeli Mihael, Rafael, Jofiel i Gabrijel. U ovom trenutku govorimo kroz Mihaela da bi vam prenijeli posebnu poruku nade i radosti. Molimo vas da zapamtite ovu poruku u čuvajte je u svojim srcima tijekom razdoblja koje neposredno slijedi. 


Rekli smo vam da će frekvencije svjetlosti koje stižu do vas postati sve jače i jače. Sada smo stigli do točke kada bi vam to trebalo postati očito. Rekli smo vam da će informacija koja se pojavljuje na svjetlu rasti. Već ste sigurno opazili početak, zar ne. Trenutno postoji očiti konflikt u nekim područjima o tome što se događa i što će se dogoditi. Taj konflikt se razvio samo uslijed nedostatka informacija i razumijevanja. Žao nam je da vam trenutno nije moguće riještiti sve te probleme dok je vaša sigurnost još upitna. Molimo vas da ne dopustite manjim zabrinutostima da naruše prekrasno jedinstvo koje ste gradili. 

Sunday, July 8, 2012

08.07.2012



Poruke Svjetla To Je Ono Tko Ste. Zahtjevajte To – Mihael



Želimo vam danas predstaviti informaciju koja se tiče nove veze koja vam je sada dostupna ukoliko je želite aktivirati. Energija te nove veze vas sve sada oplakuje, no tek će vaša namjera osigurati njezino najbolje iskorištavanje. Jednom kad se ostvari svjesna veza, neće u vama biti sumnje da ste našli veće svjetlo nego što vam je do sada bilo dostupno. Jedino što vam je potrebno je vaša namjera i mašta.


Upotrijebite metodu centriranja i uzemljenja koja vam najviše odgovara i koja vam se pokazala najučinkovitijom. Mi smo vam dali jednu jednostavnu metodu koja vam usmjerava pažnju sa srca preama dolje u centar vaše zemlje. Nema promjene koju trebate tu provoditi. Promjena je u tome da razumijete da je kristalna jezgra Zemlje sada povezana kao nikada prije kroz vašu zvijezdu sa Velikim Centralnim Suncem. 

Friday, July 6, 2012

06.07.2012


Vi ste majstori kreatori - Mihael 





Naša današnja poruka je poruka radosti i veselja. Zabilježeno je da je vaša zvijezda još jednom tu da bi usmjerila tok svjetlosti prema vašoj planeti. Mnoga jaka isijanja su sada na putu prema vama. Sutra će biti, prema vašem kalendaru, sedmi-sedmi ove veličanstvene godine. S njime stiže i energija svjetla da bi se nastavile odvijati promjene koje ste započeli. 


Manje postepeno razgrađivanje negativnih ili mračnih energija postat će očito. Osjećaj slobode i radosti će biti učestaliji i izrazitiji. Bljeskovi preko ostataka vela će se sada događati češće. Mnogi koji nikada nisu iskazivali nikakav interes u bilo čemu duhovne tematike, počet će vas iznenađivati svojim komentarima i pitanjima. Sve stvari o kojima smo govorili doista su u tijeku. Vraća vam se mogućnost korištenja vaše potpune DNA. To mora biti, naravno, postepeno. 

04.07.2012


Jednostavno združite svoju volju sa Božanskom i sve će biti dobro - Mihael 






Mnogo ljudi je očekivalo manifestaciju čudesnih stvari tijekom ovog dana. Mnogi od njih će biti izuzetno razočarani. Ipak, ne bi imalo nikakve svrhe da akcije trodimenzionale dualnosti budu pokušane u krivo vrijeme. Bolje je promatrati kako moć ljubavi i svjetlo postižu iste stvari bez gubitka života i s malom štetom. 


Nikada nismo zagovarali tip djelovanja u smislu predviđanja. Već sama težina vaše kolektivne namjere će dostajati, koliko god to bilo teško nekima prihvatiti. Citiramo vam, ovim povodom, vašu najdražu molitvu. “Neka bude volja tvoja, kako na Nebu tako i na Zemlji.” Loš aspekt toga je da ste toliko dugo odgajani da moć zazivana tim molitvama postoji izvan i odvojeno od vas samih. Tako nikada nije naučavano od strane vaših voljenih Učitelja. 

Tuesday, July 3, 2012

02.07.2012



Vrijeme je sada. Ti je ono što je bitno - Mihael 


Mnogo se događa na ovaj dan. Vi to znate. Vi to osjećate. Ipak, zbog medija, kojima ne vjerujete, a koji to ne prenose, vi ste u sumnji. To bi nas i nasmijalo, draga srca, osim činjenice da vam to uopće ne koristi. Ukoliko ne možete izbaciti te sumnje iz vaših umova, tada se barem distancirajte i gledajte u iščekivanju. 

Sada smo u došli do točke kada je pitanje vremena postalo nevažno. Odgovor na njega glasi sada. Naša pažnja je usmjerena na temeljitost i sigurnost. Uskoro ćete imati potvrde koje vam trebaju. Promjene na koje ste toliko dugo čekali, sada su u tijeku. Možda neće biti onakve kakve ste planirali, no one će se očitovati. 

Pri pruženoj prilici da razumiju i promjene svoje puteve, mnogi će tako i postupiti. Vjerovatno je da ste i vi na neki način pridonjeli problemima iz prošlosti. Zar nije tako? Dopustite i drugima da sada uvide svoje pogreške. Svjetlo istine će potaknuti mnoge da kažu: “Što li sam učinio?” To se već neko vrijeme događa diljem vašeg svijeta.

Oni koji su svjesno uzrokovali štetu su sasvim druga priča i sa njima će se obračunati. Vaš zadatak, kao što smo vas opetovano poticali, jest da ostanete u centru i mirni te da unosite ljubav u jednadžbu. 

Rastući intenzitet ulaznih energija će za mnoge od vas značiti pune ruke posla. Uzrokovat će očitovanje priličnog broja stvari u vašim životima koje su dugo bile uspavane. Neke od njih čak nećete niti prepoznati jer se nalaze u vašoj DNA još iz prošlih generacija. Samo ih treba promotriti i otpustiti. Neke od njih, pak, bi vas mogle iznenaditi kao prilično sjajne i poželjne. Osjetite se slobodnima zadržati i razvijati te stvari, ukoliko tako želite. 

Ostatak godine će od sada biti sve više ugodan. Bit će problema, no sigurni smo da ste dovoljno stasali da se s njima nosite i nadmašit će ih napredak koji ćete uviđati, i u sebi i van sebe.

Nastavit će se i niz prilika da budete od pomoći drugima. Ukoliko ste u poziciji da to ostvarite, molimo vas da tako i postupite. Ukoliko ne, molimo vas da šaljete svoje molitve i ljubav. Sada ozbiljno shvatite utjecaj koji imaju vaše molitve i namjere na svijet. Kako ćete više o tome učiti, učinak će sve više jačati. Molimo vas sagledate svoje napore kao udruživanje i podršku jednih drugima. Nastavite tražiti svaku priliku da šaljete svoju ljubav i svjetlo, upravo kao što to i mi činimo. Osjetite utjecaj toga. Shvatite tu moć. I najvažnije, zahvalite se na tome. 

I ostavite neka se dani i sati brane sami, dragi prijatelji. Tako su nevažni. Vrijeme je sada. To je ono što je bitno. Kada se osvrnete, sve ovo će proći za treptaj oka. Još jednom vam nudimo našu ljubav i pomoć kada je zatražite. Uvijek smo prisutni uz vas. Dobar vam dan, dragi prijatelji. Izvrstan dan! 




Kanalizirao: Ronal Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Sunday, July 1, 2012

29.06.2012


Neka vam iznenađenje i radot ispuni srca - Mihael 






Ovo je za vas veoma čudesno vrijeme. Mnogo je nemira, isčekivanja i sumnje potaknuto nedavnim najavama i događanjima. Uprkos tome, vi osjećate oseku energije, kao da se ne možete naći dovoljno mira i tišine. Vi integrirate frekvencije i informacije koje ste primili tijekom posljednjih tjedana kozmičkih poravnanja i aktivnosti. Ubrzo, s tim će biti gotovo.


Budite spremni čvrsto ustrajati u svom razumijevanju i ostati mirnima dok se vas svijet oko vas mijenja. Činit će se kaotičnim. Činit će se svakavim. Brzina kojom će se odvijati neophodne promjene će to uzrokvati, ali krajnji rezultat je odavno zacrtan. Ukliko ste ikada gladali sliku na ekranu kako se pretapa iz jedne slike u drugu, tada znate dobar primjer čemu će nalikovati vaše iskustvo. Kada ste tome svjedočili, znali ste da sve što trebate jest još malo pričekati da vidite kako će izgledati rezultat. Budite i sada spremni tako postupiti. 


Ukoliko postoji nešto što trebate učiniti da bi pridonjeli rezultatu, sada već znate o čemu je točno riječ. Ukoliko je riječ o održavanju vizije krajnjeg rezultata, tada shvatite da je za vas veoma važno da to i činite. Već ste mnogo puta do sada čuli taj savjet. Došlo je vrijeme da budete pozorni i to primjenite. 

28.06.2012





Ja sam Paul Venecijanac, prosvjetljeni majstor treće zraka, ružičaste svjetlosti. Nisam govorio neko vrijeme, no moja energija i ljubav su uvijek uz vas.


Molim vas, prenesite svima na vašem svijetu koji u ovo vrijeme rade na vašem svijetu moju vječnu podršku i zahvalnost za njihov trud. 


Prosvjetljeni majstori su svi sada ovdje i uključujemo se u slanje sve više sve intenzivnijeg svjetla u vašu sferu. 


To ponekad možete opaziti kao svjetlost duge, raznobojne iskričave zrake svjetla. Možete osjetiti i žmarce dok stigne do DNA vaših tjelesnih stanica. 


Najvažnija stvar je da je rezultat toga da će vaša tijela moći primiti više energije multidimenzionalnih bića, vaših potpunih sebstava. 


Neki su se već sjetili da prizovu to jedinstvo. Mnogi još nisu. Molim vas da to razmotrite, moja draga braćo i sestre. I to je istina. Molim vas da volite sebe. Kada meditirate i molite se, izrazite to. 


Ovo je kraj moje kratke poruke. Bit ću zadovoljan promatrati čuda koja vam se događaju. Mi smo sada vrlo, vrlo blizu vama. 


Molim vas da ne okljevate tražiti ukoliko želite ljubav i iscjeljenje. Ovdje smo da vas podržimo u svim težnjama. 


Budite blagoslovljeni u svjetlu Stvoritelja. Razgovarat ćemo ponovo. 



Kanalizirao: Ronald Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

27.06.2012


Vaša očekivanja i želje su važni alati - Mihael 





Moj je zadatak i povlastica danas vam odgovoriti na pitanja koja ste postavili Stvoritelju Svega Što Jest. To je doista važna tema. I premda na nju može biti odgovoreno vrlo kratkom rečenicom, posvetit ćemo joj pažnju koju zaslužuje. 


Pitali ste željni znati što se danas zbiva u Realnosti, a ne u iluzornom svijetu uhićenja, banaka, priča punih straha i tako dalje. U svemu, naravno, postoji jedinstveni glavni cilj u svemu što se događa, ali mi nećemo vaše iskreno pitanje tako šturo sagledati. Niti nema mjesta u dnevnim porukama poput ove da se počne objašnjavati ono što se događa jer ništa ne postoji u vašem svemiru na što neće utjecati ono što nazivate Uzašašćem. 


Mogli bismo čak reći i da će atomi pa i čestice u vašem univerzumu biti promijenjene. No, realnost je da se energije od kojih se oni sastoje i same mijenjaju. To je razlog zašto smo rekli da ništa više neće biti isto. Kada kažemo da ništa neće biti isto nakon tog događaja, tada mislimo ne postoji niti jedna stvar koja neće proći temeljitu promjenu. I budući da sve potiče iz te energije, te frekvencije, te ljubavi, tog Svega, bit će zauvijek i posve promijenjeno u odnosu na ono što je bilo. Tome dodajte i da će se vaš način i sposobnost poimanja vašeg svijeta u potpunosti promijeniti. 

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN