Followers

Wednesday, March 27, 2013

05.03.2013

Arkturijanska poruka o Povratku – 5. ožujak, 2013


Dragi uzlazeći,

Dok nastavljate svoj proces vraćanja svom multidimenzionalnom Jastvu, otpustit ćete komponente svog jastva koji više nisu potrebni. Na primjeer, kao dijete ste trebali nekoga izvan vas da vam govori što činiti. Ipak, sada kada ste odrasli, možete slušati svoj unutarnji glas.

Budući se vraćate svom mulitimenzionalnom jastvu, izbori i akcije vašeg ega više nisu nužni ili ugodni. Stoga, polagat ćete sve više i više pažnje i namjere na svoje Ja kojem se vraćate. Ta promjena fokusa tako proširuje vašu svijest da se počinjete sjećati svog unutrašnjeg multidimenzionalnog razmišljanja i proširene percepcije.

Dok nastavljate tu metamofozu, mali glas Božanskog Djeteta zaziva: ”Povedi me sa sobom.” Podsjećamo vas da pozdravite svoje Božansko Dijete i shvatite da je on/ona uvijek bio/bila unutar vašeg višeg srca. Vaše Božanskko Dijete je postalo ono s kojim identificirate seve prije nego ste počeli svoj proces Uzašašća. Sada vas to ”Dijete” može odvesti do vašeg JA.

Vaše Božansko Dijete predstavlja vaših prvih osam stanica koje su smještene u ATMI troslojnog plamena vašeg višeg srca. Unutar tih prvih osam stranica je sve što ste naučili iz vaših mnogih inkarnacija na fizičkoj Zemlji. Tih osam stanica također sadrži uzorak žicota u koji ste uzašli (vratili se k SEBSTVU) u vašim drugim inkarnacijama.

Kada ste umrli, vratili ste se ka kotaču života i smrt u četverodimenzionalnoj auri planeta Zemlje. S druge strane, kada ste uzašli, vratili ste se svom petodimenzionalnom svjetlosnom tijelu. Upravo vaše svjetlosno tijelo nosi vas preko velike praznine između četvrte dimenzije i viših svjetova pete dimenzije i dalje od toga.

Tijekom ovog razdoblja planetarne transformacije mnogi uzlazeći će prepoznati svoje Božansko Dijete koje se sjeća svih njihovih prošlih uzašašća. Sve više i više uzlazećih bira povezati se sa petodimenzionalnim pragom svijeta čak iako bi mogli otići i u više dimenzionalne realnosti. Oni čine taj izbor da bi mogli sudjelovati u velikoj časti pomaganja u stvaranju Nove Zemlje.

Molim, sjetite se da u svakoj verziji pete dimenzije i nakon nje ne postoji vrijeme. Stoga, vi se vraćate u realnost koja je uvijek postojala i simultano je u procesu stvaranja. U stvari, kad god putujete interdimenzionalno, ulazite u novu realnost tako što kalibrirate svoju svijest prema rezonanci tog svijeta. Tada, kada stopite svoju multidimenzionalnu esenciju s tim svijetom, to ponovo preustrojava cijelu realnost. Taj preustroj stvara nove opcije i prilike koje nisu postojale prije vašeg ulaska.

Stoga, vaš ulazak u realnost koja je postojala izvan vremena je ponovo storen vašim prisustvom. Da li vidite, dragi uzlazeći, koliko moći imate u sebi? Doprinos vašeg bitka ima sposobnost da promijeni vaš cijeli način života. U stvari, čak unutar vaše vremenom sputane zemaljskoe posude, vi utječete na kolektivnu i planetarnu svijest Zemlje sa svakom vašim izdahom.

Vaš dah ima veliku moć. Vaš prvi udah po porodu ukazuje da ste oživjeli (ulogirali se u 3D igru), a vaš posljedni izdah pri smrti ukazuje da ste umrli (odlogirali se iz 3D igre). Drugim riječima, vaš duhovni bitak vašeg daha ulazi u vaše obličje rođenjem, a napušta vaše obličje smrću. Ipak, budući vi jeste vaš duhovni bitak, niste niti rođeni, niti umirete.

Vaše obličje je to koje se rađa i vaše obličje je to koje umire. Zapamtite da da bi ušli u realnost zasnovanu na obličju, prvo morate stvoriti tijelo zasnovano na molekularnoj rezonanci i konfiguraciji te realnosti. Tada, kada je vaše tijelo u potpunosti oblikovano, vaš Duh ulazi u to obličje.

Nova Zemlja rezonira na pragu pete dimenzije poslije velike praznine između nižih svjetova gdje je imati obličje znači za vas da ste živi, a viši svjetovi znače da imate izbora imati obličje. U pripremi za vaše putovanje preko te praznine, vaše fizičko obličje je u procesu promjene u vaše svjetlosno tijelo koje će vas nositi preko te praznine.

Ipak, zato jer i planet Zemlja uzlazi, dok se vaše obličje mijenja u izraz više frekvencije, tako se mijenja i cijela vaša realnost. Stoga, i ljudi i planet simultalno rekalibriraju svoje obličje u sve više i više frekvencije. Budući je vaše obličje/tijelo sastavljeno od elemenata vaše realnosti koje imate iskustvo, kada se vaša realnost promijeni u onu više frekvencije, morate uskladiti tu promjenu frekvencije da biste ostali unutar te realnosti.

Stoga, vaša svijest se konstantno rekalibrira u sve više i više frekvencije svjetl, a vaše tijelo mora, također, sebe rekalibrirati. Ukoliko vaše stanje svijesti postane previsoko u odnosu na vaše tijelo, “umrijet“ ćete, budući će vaša svijest rezonirati na način da neće podržavati nižu frekvenciju vaše posude.

Posuda vaše fizičke Zemlje je sastavljena od trodimenzionalnih elemenata zemlje, zraka, vatre, vode i etera. Ti elementi se mijenjaju u svoj četverodimenzionalni izraz elementala.

Zemljaski elementali su nazvani gnomima, zračni elementali su nazvali vile, vatreni elementali su salamanderi, vodeni elementali su vodene nimfe, a eterični elementali predstavljaju stapanje duha u tvar. Četverodimenzionalni elementali nose dah Gee unutar sebe i dijele njezin bitak s vama putem vašeg udaha. Svakim vašim udahom, elementali unose više frekvencije Gee četvrte dimenzije:

zemaljski elemetali u vaše tijelo, zračni elementali u vaš dah, vatreni elementali u vaše neuralne sinapse, vodeni elementali u vašu krv i cerebrospinalnu tekućinu, eterični elementali u vašu auru. Vaša zemaljska posuda se tada mora prilagoditi tim višim frekvencijama energije. Često ta prilagodba počinje otpuštanjem onoga što je bio dio jastva koji ste se pretvarali da jeste. Jednom kada ste otpustili aspekte sebe koji su postali prenisku u svojoj rezonanci za vaše obličje u transformaciji, psotat ćete sposobni izdahnuti dah vaše više frekvencije u Gein svijet. Stoga, vi ćete dijeliti promjenu sa Geom, upravo kao što je ona podijelila svoju promjenu s vama.

Tako:

Vaše tijelo (Zemlja) u promjeni se usklađuje sa Geinim tijelom u promjeni. Vaš dah (Zrak) u promjeni usklađuje se sa atmosferom Gee u promjeni. Vaš nervni sustav (Vatra) u promjeni usklađuje se sa nervnim sustavima svih životnih oblika Gee u promjeni. Tekućina vašeg tijela (Voda) u promjeni usklađuje se sa višim frekvencijama Geinih voda. Kako se vaša aura mijenja iz eterične (četverodimenzionalne) u duhovnu (petodimenzionalnu), vaša osobna svijest se usklađuje sa planetarnom svijesti koja se mijenja iz trodimenzionalne/četverodimenzionalne u petodimenzionalne. Fizička reprezentacija Gee je trodimenzionalna/četverodimenzionalna Zmelja i petodimenzionalna reprezentacije Gee je Nova Zemlja. Kako vi, uzlazeći, ispreplićete vašu osobnu svijest sa planetarnom svijesti Gee i njezinih stanovnika, vi pridonosite u velikoj mjeri planetarnom Uzašašću.

Simultano, velika masa Geinog uzlazećeg tijela pridonosi vašem osobnom uzašašću. Tada, i vi počinjete stjecati dodatnu dobrobit miroljubivog prelaska u Novu Zemlju jer ste okruženi i zaštićeni cijelom uzlazećom planetom.

Izazov u ovakvoj konfiguraciju uzašašća (jer postoje mnoge verzije uzašašća) je da veoma lako možete posumnjati da vi sami uzlazite jer ništa ne napuštate. Ukoliko biste uzašli dalje od planete, bili biste izvučeni iz te realnosti i osjetili kao da napuštate Zemlju. Tada biste imali fizički dokaz vašeg uzašašća.

Ipak, ovisnost o fizičkim dokazima nije konzistentna sa uzašašćem. Umjesto toga, bolje je otpusitti potrebu vašeg ega za dokazima i vjerovati vašoj unutarnjoj spoznaji da, budući ste vi i Gea JEDNO, oboje uzlazite zajedno.

Na taj način, POVRATAK uključuje i ljude i planetu.

kanalizirala: Suzanne Lie

http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN