Followers

Thursday, April 25, 2013

21.04.2013 Arcturian message




21. travnja 2013


Pozdrav, dragi naši! Danas dolazimo kako bi vam poželjeli sretno proljeće, iako je ovo proljeće, u mnogim dijelovima vašeg svijeta  bilo drugačije od ostalih proljeća. Planeta Zemlja, jer i ona je također svjesno biće, prilagođava se novim energijama koje dolaze, te se u većem stupnju otvara i svojim vlastitim božanskim energijama. Zemlja vrši potrebne prilagodbe, na najbolji mogući način, kako bi omogućila i osigurala nastavak svoga uzašašća, uz najmanji stupanj nelagode za bića koja žive na njoj. 

Većina onoga što vidite i smatrate kaotičnim u svijetu, zapravo je otpuštanje tamne energije, koja je eonima ležala uspavana u raznim zakutcima svijeta.  U raznim područjima svijeta, u kojima još uvijek odjekuju energije rata, sukoba i patnje, upravo se sada ispoljavaju neprosvijetljene svijesti i neprosvijetljene aktivnosti, taložene godinama, kako bi se spoznale, izmijenile i otpustile. Iako se može činiti da svijet postaje mračniji i tamniji, zapravo,  viši stupanj Svjetlosti obasjava donedavno skrivene sjene, donosi ih u svjetsku svijest, mjesto da im dopušta  da ostanu skrivene potajice djeluju, što je do sada bio slučaj.   
Mnogo se toga dragi naši događa. Oni koji odabiru pružanje otpora Svjetlosti, zbog svoga straha ili neznanja, sada se bore za svoj opstanak, što je bitka u kojoj će neminovno izgubiti, neovisno o tome koliko dugo će se boriti, jer  je Božanska Svijest jedina Stvarnost, koja upravo zato nikada ne može biti uništena.  Ne postoji stvarnost niti sila koja podržava iluzije koje su nastale iz energije dualnosti i odvojenosti, iako se te iluzije mogu činiti vrlo realnima i mogu biti održavane hipnozom. Ranije smo već ukazali na to da dobre iluzije nisu realnije od loših iluzija,  jer obje vrste iluzija predstavljaju dualnost. Kada na zemlji postoji dovoljno svjetlosti, ona će jednostavno utrnuti neprosvijetljene iluzije, preobraziti ih u ništavilo, što one i jesu. 
Mnoga djeca koja se trenutno nalaze na zemlji, ovdje su kako bi dodali svoju Svjetlost ovom evolucijskom procesu. Ona ne trebaju boraviti u fizičkom tijelu radi svoje vlastite evolucije, jer su ionako već vrlo razvijena. Odabrala su biti dio ovog moćnog vremena, kako bi mu dodala svoju razvijenu energiju. Zato i postajete svjesniji vrlo intuitivne djece, djece sa „starim dušama“. Pokušajte ih cijeniti zbog njihova Svjetla, nemojte misliti da su čudna, i nemojte ih prisiljavati da borave u starim energijama. 
Ostanite vjerni vlastitoj svjesnosti dragi naši, jer vi donosite promjene,  iako možda  izvana to tako ne izgleda. Pokušajte što manje gledati vijesti, jer se gledajući vijesti „hranite“ i izlažete neprekidnom dotoku negativnosti i starih energija. Obratite pažnju i pazite što čitate,  jer ako ne biste otpadom hranili svoje tijelo, zašto bi otpadom hranili svoj um i svoju svijest? Ostanite svjesni svijeta, ali ne u potpunosti zaokupljeni njime; ostanite u svijetu, ali nemojte biti sastavljeni od njega. Vrijeme je da živite istine, ono što znate da su istine, a ne da istinu smatrate zanimljivom temom razgovora po grupama, seminarima i među prijateljima. Meditirajte, odmarajte se u vlastitom središtu Jednote; jer ono je vaše mirno utočište od svijeta pojavnosti, mjesto na kojem ćete steći spoznaje i znanja. Više ne trebate gomile knjige i mnogih tečajeva. Prerasli ste ih, kako biste počeli spoznavati i učiti iznutra. Iz tog razloga mnogi od vas više ne rezoniraju sa metafizičkim knjigama i tečajevima. 
Arkturijanci žele govoriti o Americi. Amerika bješe utemeljena  na Božanskim principima, koja su iznjedrili njeni osnivači, bivajući vođeni od strane vanzemaljskih Bića Svjetlosti.  Amerika bješe dovoljno razvijena da počne razvijati novu svijest slobode i mira,  zahvaljujući društvima razvijenih i ustanovljenih kolonija na drugim planetima. Takva su društva vrlo inteligentna, žive u miru i ljubavi, i u takvim se društvima cijene i poštuju svi životni oblici, i u njima nema svijesti oskudice ili ograničenja. Čovječanstvo bješe spremno primiti i posaditi sjeme kako bi se takvo, visoko razvijeno društvo, moglo razvijati. Pišući Ustav, osnivači Amerike bijahu božanski vođeni, usađujući svijest novog  načina života i postojanja, u miru i slobodi. Ustav je predstavljao trodimenzionalni način unošenja osvještenije svjetske svijesti, iako u to vrijeme mnogi nisu bili spremni, kao što nisu ni danas, shvatiti dublje istine utjelovljene u ovom dokumentu.  
Amerika je započela svoje postojanje kao beba, djetešce, razvijajući se tijekom vremena kroz bolna iskustva metodom pokušaja i pogreški. No sada se duhovno budi, postiže doba zrelosti, iako mnogi još uvijek rezoniraju sa sviješću buntovnih tinejdžera. Mnogi su u prošlosti, što mnogi  i danas čine, pogrešno tumačili  ovaj duhovno inspirirani dokument, ili iz neznanja ili kako bi zadovoljili svoje vlastite sebične interese, izokrećući, izvrčući ili uklanjajući božanski inspirirane ideje, uvjeravajući pri tome i druge ljude kako su njihovi postupci opravdani. 
Do takvog iskrivljavanja, sada dolazi više nego ikada ranije, jer one koji shvaćaju masovno buđenje hvata panika, zbog toga što masovno buđenje predstavlja kraj njihova starog, ugodnog i sebičnog načina života. Korporacije, vlade, crkve, i svi oni koji i dalje djeluju iz energije pohlepe i sebičnosti, čine sve što smatraju potrebnim (uključujući i pogrešno tumačenje vašeg svetog Ustava), kako bi čovječanstvo držali u energiji straha, a sve s ciljem očuvanja vlastitih sebičnih planova. 
Ipak, oni od vas koji su u svjetlosti, spremni su sada obratiti pažnju na svjetske probleme i nositi se sa njima na novom i višem nivou. Šaljite svjetlo ljudima koji izazivaju toliko puno problema, i sjetite se da su i oni također božanskog podrijetla,  ali, nemajući svijest o tome, sve svoje odluke i izbore donose iz neznanja. Unesite Svjetlo Istine u svaku situaciju koje postanete svjesni ili kojoj osobno svjedočite.  
Svijest o istini i svijest o iluzornoj prirodi pojavnog svijeta, uz slanje Svjetlosti,  pomaže u raspršivanju ove iluzije mraka i tame. Shvatite da negodovanje zbog nedaća i zla u svijetu, samo dodaje vašu energiju već postojećoj energiji, kreirajući ove pojavnosti i čineći ih stvarnijima. Na taj način, hraneći se vašom energijom, te iluzije postaju stvarnije i jače. 
Kako bi unijeli promjene u trodimenzionalne obrasce , činite ono što vam nalaže vaša intuicija (potpisujte peticije, sadite sjeme istine svojim riječima i slično), no uvijek budite svjesni iluzorne prirode pojavnosti. Pojavnosti su manifestacija sjene, i nemaju zakona koji ih podržava ili održava. Poduzmite potrebne akcije, ali tek nakon što zatražite vodstvo kroz kontemplaciju i meditaciju. Možda vam unutarnji glas naloži da ništa ne učinite već da jednostavno odstupite, odmaknete se i promatrate pojavnosti oko sebe kroz odvojenu svijest, postanete svjesni promatrač. Možda vam unutarnji glas naloži da šaljete svjetlost, a možda vam naloži da poduzmete neku vrstu konkretne akcije.  
Uvijek imajte na umu, i uvijek se sjetite - uvijek je sva moć samo unutar Božanskog, Istine, Stvarnosti. 

Mi smo Arkturijanci, 21. travnja 2013.  

prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN