Followers

Thursday, May 9, 2013

05.05.2013 Arcturian Message
5. svibnja 2013Pozdravljamo vas dragi naši. Danas vam dolazimo kako bi vam govorili o mnogim promjenama koje se dešavaju u Vašem svijetu. Svakoga dana sve je više svijetle energije, što zauzvrat na svjetlo dana iznosi mnogo toga što je godinama bilo skriveno. Ne očajavajte ukoliko ne vidite ove promjene, jer vaš zadatak nije uočavanje onoga što mi vidimo. Ono što mi vidimo, u vezi je sa energijom: duše koje se bude i globalno podizanje svijesti na nove i više razine. Podizanje svijesti, sa svoje pak strane, omogućuje ljudima da spoznaju gdje su ih i na koji način iskorištavali i lagali oni, koji zbog osobne dobrobiti, žele zadržati svijet u starim obrascima.  Na taj se način promjena odvija. 
Evolucija se očituje u malim svakodnevnim događajima – osmijehu upućenom nepoznatoj osobi ili osmijehu primljenom od nepoznate osobe, tješenja nekoga tko je pretrpio gubitak, ili prepoznavanja nečije prave prirode, čak i ako taj netko nije ni svjestan svoje prave prirode. Naučite suosjećati dragi naši, ne sažalijevati već susosjećati, jer vas sažalijevanje ugađa na frekvenciju nižih energija, koja stvara patnju. Ovo je važna poanta za sve vas koji u određenoj mjeri radite sa drugim ljudima. 
Nemojte se plašiti obavljati svoj zadatak.Pokušajte se oduprijeti svim konceptima o tome kako bi vaš svijet trebao izgledati, jer su koncepti - samo ideje formirane od strane tro-dimenzionalnog uma, koje odražavaju  nečiji individualni sustav vjerovanja. Nemojte prisiljavati i „gurati“ stvarnost u okvire koje vi smatrate potrebnima, već dopustite stvarima da se samostalno odvijaju, a vi ostanite promatrač sa strane, znajući da se sve odvija prema planu, i za vas i za svijet oko vas. Naučite vjerovati svojoj intuiciji dragi naši, jer jednom kad odlučite da se duhovno razvijate, Vaši duhovni vodići vas počinju voditi. 
Arkturijanci danas žele govoriti o Jednoti. Iako možda uvijek govorimo o Jednoti, moramo naglasiti istinu o Jednoti, jer Jednota je temeljna istina na kojoj će se sve promjene odigrati.  Sve dok čovječanstvo ne shvati da postoji samo JEDNO  (jedan um, jedan život, jedna inteligencija, jedna stvarnost) koja se manifestira na nebrojene oblike i načine,  postojat će taj osjećaj odvojenosti od cjeline, koji zadržava ljude u okovima lažnih osjećaja dualnosti i odvojenosti. 
Sve je u jednome i sve je od jednoga, jer jedno je sve što postoji. Sa ovakvom sviješću ne bi bilo ratova, krađa, ubojstava, ljutnje ili nisko frekventivnih emocija, koje sve proistječu iz uvjerenja u odvojenost. Kad čovječanstvo shvati da postoji samo Jedno, tada će također shvatiti da svi imaju jednaku šansu  iskusiti sve darove utjelovljene u Jednome.  Nikome nije dano više od drugoga, jer ionako postoji samo jedno. Što će se i koliko očitovati i manifestirati od jednote, ovisi o individualnom stanju svijesti. Svaka je duša pažljivo odabrala putovanja kroz mnoge živote, od kojih su neka bila laka a mnoga poprilično teška, kao nužna iskustva koja vode ovoj svijesti JEDNOTE. Sada ste spremni za ovu svijest. 
Sve je povezano unutar Jednote: carstvo kristala/minerala, biljno carstvo, životinjsko carstvo,  carstvo tvari, carstvo prirode i duhovno carstvo, te sva ljudska kao i galaktička bića. Postoji samo JEDNO i ono se neprestano očituje, te ne može biti odvojeno od svojih vlastitih osobina. To je ujedno i razlog zbog kojeg su sve ove osobine Jednote postojane, trajne i zauvijek regulirane duhovnim zakonom. Ove nepromjenjive i trajne  osobine inteligencije, mudrosti, obilja, cjelovitosti, potpunosti i slično, vaše su vlastite osobine, temeljem vaše božanske prirode, ali se ispoljavaju samo u skladu sa vašim stanjem svijesti. 
Ako ste u potpunosti  uvjereni da ste odvojeni od svih drugih živih bića, tada će se Božanska ideja Jednote u vašem životu manifestirati kroz iskustva i odnose koji upravo to i odražavaju. Jednota se nikad ne mijenja, no bilo koje lažno uvjerenje koje se čuva u svijesti, manifesitrati će se izvana. Ispitajte svoja vlastita iskustva dragi naši i ona će vas odvesti do onoga što još uvijek čuvate i držite unutar vaše svijesti. 
Evolucijski proces ima za cilj u svakoj duši osvijestiti svijest o istini – svijest o Jednoti.  Ta se istina pojavljuje kad je pojedinac spreman, kao nova ideja sa kojom individua rezonira. Probuđena duša razmišlja o ovoj novoj ideji, i počinje je prakticirati u svakodnevnom životu. Postepeno, ta se istina integrira i postaje individuino stanje svijesti. Dragi naši, evolucija je proces koji se odvija i razvija, i nitko ne može uzviknuti: „Uspio sam!“ i nakon toga očekivati da se sve iznenada promjeni. Evolucija nije pitanje intelektualnog znanja, već stvarna integracija ovih istina sve dok one ne postanu sastavni dio vas, vi sami. Iz tog razloga mnogi upućuju na stare duše (koje su se razvile kroz mnoge prošle živote) naspram novih duša (koje tek počinju da uče). 
Tijekom mnogih života provedenih u dualnosti i odvojenosti, nakupili ste gomilu nisko frekventivne energije koja je pohranjena unutar vašeg fizičkog, emocionalnog i mentalnog tijela. Sva ta energija mora biti očišćena,  jer ona ne može sa vama u više dimenzije prema kojima se krećete. To je ono što sada radite – otpuštate ove stare i štetne energije koje ste nosili iz jednog života u drugi, i koje su vas držale u okovima mnogih problema sa kojima se borite u svakodnevnom životu. 
Tijekom ovog procesa čišćenja, mnoge neugodnosti mogu izaći na površinu, te možete pomisliti kako nazadujete u vašem duhovnom napredovanju. Ne dragi naši, upravo je suprotno. Na svom ste putovanju dostigli onu točku na kojoj ste dovoljno razvijeni da otpustite ono što je staro i završeno. Otpuštate sve ono što ste nosili sa sobom iz jednog života u drugi, dok niste imali dovoljno svijesti kako bi shvatili da vas ove stare i guste energije zadržavaju na mjestu i sputavaju. Došli ste do točke na kojoj ste napokon spremni odraditi ovaj teški zadatak, i prekrasno ga obavljate, i zato na bolne probleme vašeg života nemojte gledati kao na neku vrstu neuspjeha, već kao znakove da napredujete. Znajte da se određena doza čišćenja odvija kroz snove, pa ukoliko imate mučne snove, shvatite da najvjerovatnije otpuštate energiju nekih iskustava iz prošlih života. 
Važno je da otpustite  sve vaše koncepte o tome kako čišćenje, evolucija ili uzašašće trebaju izgledati, bilo za vas osobno bilo za svijet oko vas. Otpustite bilo kakve ideje ili usporedbe vašeg vlastitog putovanja sa putovanjima drugih ljudi, jer ste svi proživjeli različita prošla životna iskustva, kojima je svrha sagledavanje, otpuštanje i prerastanje bilo kojeg individualnog problema.   
Vrijeme je da otpustite svoje koncepte dragi naši, jer vas koncepti drže vezanima za sustave vjerovanja koji su vrlo često pogrešni.  
Ostanite u vlastitoj realizaciji i ostvarenju Jednote. 

Mi smo Arkturijanci, 05. svibnja 2013. prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN