Followers

Tuesday, August 20, 2013

17.08.2013 Arcturian Message


17. kolovoza 2013


Današnja arkturijanska poruka je poruka nade, jer, dragi naši, mnogi od vas gube nadu. Promatrate vanjski svijet i govorite kako se ništa ne mijenja, no, mnogo toga se mijenja dragi naši. Vidimo kako svakoga dana svjetlo vašeg svijeta postaje sve jače, kako se sve više duša budi i spoznaje istine, koje su puno drugačije od onih priča, za koje su vas u prošlosti uvjeravali da su istinite.   

Velik dio nereda kojeg sada vidite, reflektira djelovanja i akcije onih koji bi mogli profitirati od nesloge (osjećaja razdvojenosti), jer osjećaju da gube tlo pod nogama, obzirom da većina ljudi više ne vjeruje olako njihovim pogrešnim, lažnim riječima. Sve što održava dualnost i odvojenost jest vjerovanje u te koncepte,  jer se tako manifestira individualno stanje svijesti.  Vi niste znali da ste kreatori, moćna bića koja kreiraju pomoću energije svojih riječi i misli, ali sada, kao izraz Božanskog, budite se i postajete svjesni svoje moći. To je evolucija.  Kako čovječanstvo postaje svjesno da postoji samo JEDNO –  jedan život, jedan um, jedna svijest, jedna stvarnost, jedan zakon, tako izvor i uzrok dualnosti i odvojenosti više nema  temelje i ne može više postojati.

Do promjena ne dovodi intelektualno znanje o istini, jer ono je samo prvi korak. Do promjena dovodi prakticiranje - razmišljajući, odražavajući i  živeći istinu, sve dok ona ne postane vaše stanje svijesti. To je način djelovanja dragi naši, prakticiranje istine i življenje istine u svakom pojedinom trenutku.  S vremenom će to postati vrlo lako, jer će se istina integrirati u vaše biće i postati vaše  "novo ja". Obzirom da postoji još posla kojeg treba obaviti prije nego se promjena može manifestirati, čini se da se stvari još uvijek ne mijenjaju,  ali do promjene  dolazi dragi naši. Vi stvarate novi svijet svojim buđenjem.

Nemojte trošiti puno vremena  slušajući vijesti ili čitajući o  negativnim pojavama u svijetu, jer na taj način dozvoljavate da takve pojave uđu u vašu svijest, i ukoliko niste razvijeni na način da vas takve pojave ne pogađaju, samo im dajete svoju energiju.  Budite svjesni svjetskih događaja,  ali se nemojte zaplesti u njima,  već spoznajte istinu koja stoji iza njih. Na primjer, kad postanete svjesni  trenutnih sukoba i ratova, recite sebi: "Da, ja vidim ovaj kaos, ali ja znam istinu – da ne postoji nikakav zakon koji ga podupire, i da je kaos samo izraz vjerovanja u dualnost i odvojenost. Jer svaka osoba koja je uključena u takve kaotične događaje, izraz je Božanstva, ali ne znajući to,  traži mir i ljubav na jedini način kojeg je svjesna u ovom trenutku, u skladu sa vlastitim sustavom vjerovanja." Šaljite svjetlost i ljubičasti plamen tim ljudima i tim mjestima,  bez postavljanja bilo kakvih uputa o tome što bi svjetlost ili plamen trebali učiniti. 

Ne radi se o tome da negirate pojave u svijetu, već da ih sagledavate u drugom svjetlu, znajući istinu koja im leži u pozadini. To je način na koji vi sami raskrinkavate te pojave, koje su stvorene na temelju vjerovanja u  dualnost i odvojenost. Gledajući na taj način, pomažete svijetu da se uzdigne u energiju više dimenzije, i da ugledate odgovarajuće pojave više dimenzije. 
Sve se odvija prema planu. Nemojte nikada biti u strahu dragi naši, jer se proces buđenja odvija, vjerovali vi u njega ili ne. Duša ne može vječno ostati u mraku i neznanju, osim ako je to njen vlastiti izbor. Svaka duša se razvija i napreduje do razumijevanja i življenja istine  svog vlastitog bića – ne postoji niti jedan drugi način jer je ovo jedina stvarnost. Ne postoji ništa više. 

Puno toga će se uskoro dogoditi. Doći će do promjena u svijetu, koje će vam pomoći da vidite iza pojavnosti i prepoznate da se promjena zaista odvija. Događaje u svijetu nemojte gledati kao nazadovanje i korak natrag,  već kao izbijanje na površinu  svega što je staro i završeno,  kako bi se sve to moglo promotriti novim očima i vidjeti što to zaista jest. „Crne rupe“ unutar vlada, crkvenih institucija, korporacija, vojske i slično, sada su izložene svjetlu koje ih obasjava, i ono što se tada vidi, često je šokantno. Svijet je dugo vremena živio ne znajući za ove crne rupe, vjerujući da one ili ne postoje ili da stvari jednostavno trebaju tako funkcionirati. No, to više nije tako. Mnoge hrabre duše  sada osvjetljavaju takve crne rupe, i zadatak je svijeta koji se razvija, da to i primijeti. 

Mi, Arkturijanci, zajedno s mnogim drugima, promatramo vas i blagosiljamo u svakom trenutku. Mnogi vam pomažu u ovom procesu tranzicije, i uskoro ćete nas postati svjesniji. Ne možemo stupiti na vašu planetu i reći: "Hej, evo nas", jer nas vaš sadašnji svijet ne bi dobro dočekao, ali uskoro će mnogi od vas  biti spremni.  Sada među vama, postoje mnogi iz drugih sistema,  ali ih vi ne prepoznajete jer su mnogo slični vama. 

Ne morate se bojati starih predviđanja i pogrešnih učenja o smaku svijeta, jer su vaši napori doveli do promjene energije koja je postojala prije mnogo godina. Zaslužili ste pravo da prođete uzašašće dok ste u fizičkim tijelima  i bilo kome tko bi se umiješao, sa drugih, manje razvijenih planeta, više nije dozvoljen boravak ovdje, u ovo moćno vrijeme.  Zaštićeni ste od takvih koji nisu na najvišim razinama,  pa pozdravite vašu braću i sestre sa drugih planeta kada stignu. Oni su se također uzdigli u više energije kroz proces evolucije i shvaćaju kroz što vi prolazite i što doživljavate. Oni samo žele da vam pomognu sa onim što su oni naučili, duhovno i tehnološki, i žele biti vaši susjedi. 

Važno je da se centrirate i ukorijenite u sebi i da naučite meditirati,  ako već ne znate, jer vaša tiha svijest JA SAM otvara vrata višim energijama, usklađuje vas  sa vašim Višim Ja  i daje  dopuštenje da primite više  smjernica, uputa i pomoći.  Zapamtite, smjernice i upute  najčešće ne dolaze  kroz glasne riječi kao što to vaši filmovi često  prikazuju,  već kao suptilno „znanje“ – informacija,  koju vi onda prevodite u riječi. Iz tog se razloga meditacija često naziva  "Osluškivanjem još uvijek tihog glasa".
S ljubavi i blagoslovom šaljemo vam, naša braćo i sestre,  Svjetlost i istinu. 

Mi smo Arkturijanci, 17. kolovoza, 2013. 

prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN