Followers

Monday, February 17, 2014

16.02.2014 Arcturian Message


16. veljače 2014


Poruka koju sada donosimo, poruka je nade. Mnogi od vas su frustrirani i bore se sa  problemima svakodnevnog života. Nužno je da shvatite dragi naši, da ovi problemi i poteškoće ne predstavljaju neuspjeh, već napredak. Određene energije koje su se nagomilavale i taložile iz jednog života u drugi, pohranjene su unutar stanične memorije vašeg fizičkog tijela, te također unutar vašeg emocionalnog i mentalnog tijela. Svaki pojedinac pohranjuje, i sa sobom nosi ove energije, sve dok se one ne očiste.  To mogu biti individualne energije koje su naslijeđene iz prošlih života,  izrečeni zavjeti, data obećanja, i sva ona snažna životna iskustva (od kojih su neka vrlo dobra a neka vrlo loša), skupa sa sjećanjem na osobe koje su bile umiješane u takva iskustva, koje je pohranjeno u tjelesnim stanicama tijela. 

Sada, duhovno ste dovoljno snažni da bi mogli otpustiti bilo kakve energije koje služe samo tome da vas drže u okovima onoga što je staro i završeno, te također, da  raskinete bilo kakve karmičke situacije koje trebaju biti završene. Ove su energije bile pohranjene u vama, i nosili ste ih tijekom mnogih života, jer tada još niste bili dovoljno razvijeni da ih prihvatite i otpustite, na način koji bi vam omogućio i da ih  očistite. 

U takvim paketima energije, postoje razni slojevi, koji proistječu iz intenzivnih iskustava iz prošlih života (fizičkih, emocionalnih ili mentalnih), i koji su ukorijenjeni duboko u vašoj nutrini, jer ste vi sami odabrali i odlučili da ih ne proživljavate ponovno, ili da čak nikada više ni ne pomislite na takva iskustva. 

Često se događa da osobe koje su u ozbiljnoj potrazi za istinom povjeruju da su kroz teški unutarnji rad (rad na sebi)  riješile neki problem, obračunavši se sa njim jednom zauvijek, i kako su završile sa njim.  Najčešće se radi o nečemu što je osobu pratilo i lomilo tijekom mnogih života (određena osoba, strah, ovisnost ili neka emocionalna reakcija), no onda se najednom isti problem ponovno pojavljuje, govoreći: „Hej, evo mene opet. Vratio sam se.“
Nemojte nikada vjerovati da je ponovno javljanje istog problema znak neuspjeha ili da rad na sebi nije odrađen korektno, jer ponovno pojavljivanje istog problema koji treba biti očišćen u cijelosti,  znači samo da ste sada, uspjeli dotaknuti njegov dublji sloj. Kada vam se ovako nešto dogodi, preispitajte bilo koji koncept kojega ranije niste bili svjesni, i ponovno se krenite pročišćavati. Obzirom da je svaki novi sloj – sloj za sebe, takva će vas praksa otvoriti novim razinama razumijevanja  vašeg vlastitog stanja svijesti. Zapitajte sebe: „U što to ja vjerujem, a što uzrokuje da se ovako osjećam?“

Pokušajte ne davati svoju energiju i samim time moć  „dobrim“ i „lošim“ stvarima, bez obzira radi li se o situaciji, osobi ili iskustvu sa kojim se možda borite, jer sve ove stvari imaju samo onu moć i samo onoliko moći koliko im vi sami predate. Prvobitno davanje svoje moći svim tim stvarima, ujedno je i razlog radi kojeg su one (bile ili još uvijek jesu) pohranjene u vama. Stare i završene trodimenzionalne energije dualnosti i odvojenosti ne mogu biti prenešene sa vama u više frekvencije Svjetlosti, i djelovat će kao prepreke, sve dok ih ne uklonite. 

Za ovaj specifičan životni vijek, zbog važnosti energetske promjene koja se dešava, razvijene duše su inkarnirane na Zemlju zajedno sa potpunim popisom svih problema koje trebaju očistiti. Mnogi su prije rođenja odabrali da se rode u obiteljima čija obiteljska situacija može aktivirati bilo što - što treba biti razriješeno i prevaziđeno. Primjerice, mnogi koji su odrasli u nasilnim obiteljima, prije rođenja su odabrali baš takve nasilne obitelji, kako bi aktivirali dugo vremena održavanu svijest niskog samopouzdanja. Na taj način, jednom zauvijek mogu otpustiti ovakav koncept vlastitog sebstva i razviti spoznaju o tome tko su i što su oni zapravo. Također, često postoji neka karmička situacija koja treba biti riješena i završena. 


Obzirom na karmičke situacije, nađete li se u situaciji u kojoj prepoznajte kako je određeni,  uvijek prisutni  sukob karmičke prirode i naravi, pri čemu druga osoba u takvom odnosu ne pokazuje nikakav interes za razriješavanje odnosa,  takav odnos vi možete sami za sebe otpustiti i završiti:                                                                                                                         1. Prepoznajte Božansku prirodu te osobe, čak i ako ta osoba nije nimalo svjesna svoje prave prirode                                                                                                                         2. Uklonite energetske poveznice koje vas još uvijek vežu za tu osobu, koristeći snagu svoje namjere i vizualizaciju                                                                                                        3. Šaljite toj osobi Ljubav i Svjetlost kad god pomislite na nju  
                                            
 4. NEMOJTE se ponovno uključivati u odnos sa tom osobom,  jer bi ponovno angažiranje samo dovelo do obnavljanja i ponavljanja onoga što pokušavate očistiti.

U prijašnjim su se životima duše inkarnirale sa kratkim popisima, vjerojatno odabirući po  jedan problem, sa kojim se trebalo pozabaviti, i kojeg je trebalo razriješiti te krenuti dalje. Međutim, često su borbe za preživljavanje i puko održavanje života  sprečavale bilo kakav progres, i razriješavanje problema moglo je ostati nerazriješeno kroz mnoge životne vjekove. Obzirom da se sada na zemlji događa moćna energetska promjena,  inkarnirane duše shvaćaju kako se moraju pozabaviti sa svim onim pitanjima koja ih još uvijek drže u frekvenciji onoga što je staro i završeno, što je  ujedno i razlog zbog kojeg se čini da mnogi sada imaju vrlo teško životno iskustvo.  

Dovoljno ste razvijeni da uradite ono zbog čega ste i došli ovdje, jer u protivnom, ne biste odabrali da baš to i uradite. Nikada nemojte povjerovati da ste neuspješni ili da ste gubitnici,  čak i kada vam trodimenzionalni koncepti govore da jeste. Zaista, čestitajte sami sebi dragi naši, jer vi ste moćna i razvijena Bića Svjetlosti koja su sada u stanju vidjeti kroz pojavnosti materijalnog svijeta i držati se istine, dok radite ono što trebate raditi. Nikada nemojte zaboraviti da ste vi  sami unaprijed isplanirali sve vaše lekcije, i da ste sami odabrali baš ona iskustva koja su vama potrebna da se razvijete i napredujete. 
Arkturijanci sada žele govoriti o obilju. Obilje je jedna od tema koja zbunjuje mnoge, obzirom da mnogi pate od pojave nedostatka nečega i raznih ograničenja. Unutar Jednote postoji sve što jest. Tako su i sve osobine Božanskog sveprisutnog, svemogućeg i sveznajućeg Izvora, također i u vama samima. Na ovoj točci putovanja, svi ste bili tijekom stotina života, kako bi  se napokon razvili u stanje svijesti koje spoznaje ovu istinu. Izvor ne poznaje  nedostatke ili ograničenja. Izvor je samodovoljan, samoodrživ i samoodržavan. Ideja o nedostatcima, koncept je koji je rođen iz uvjerenja u dualnost (parovi suprotnosti, razlikovanje „dobrog“ i „lošeg“) i odvojenost. Sve što je utjelovljeno unutar Božanske svijesti, održava se Božanskim zakonom. Da su nestašice, nedostatci ili ograničenja također utjelovljeni u Božanskoj svijesti, oni bi zauvijek ostali nepromjenjivi i nepromjenjeni. Shvaćanje ovoga, prvi je korak u promjeni vanjskih pojavnosti. 

Svaki puta kada plaćate račun, zastanite na trenutak kako bi shvatili da, obzirom da je Izvor potpun, i obzirom da mu ništa ne nedostaje, ček ili novac kojim plaćate, jednostavno predstavlja materijalnu manifestaciju ove istine.. Kada vjerujete da je obilje ograničeno, i kada vjerujete da je obilje osobno (individualno), i kad mislite da vas sve što potrošite osiromašuje, vi tada objavljujete da je novac vaš, da je novac konačan i ograničen, što sve predstavlja vjerovanje u dualnost i odvojenost.  Shvatite da obilje teče kroz vas, a ne od vas. Navedeno se može učiniti besmislenim i smiješnim, pogledate li u svoj prazni novčanik,  ali prakticiranje ovih istina,  jedini je način koji vas može odvesti u dublje razumijevanje neograničenog obilja, koje je već vaše, na temelju vaše Jedinstvenosti sa Izvorom. 

Počnite pokretati tu bujicu i taj protok obilja: dajte odjeću ili predmete koje ne koristite, darujte svoje vrijeme, ubacite novčić u „škrabicu“ čak i ako se radi o „sitnišu“. Učinite da se pokrene protok ljubavi (ponuđena usluga ili materijalno dobro) i zahvalnosti (plaćanje odnosno naplata ponuđenog). Uvijek mora postojati protok. Vi ste kreatori dragi naši i vi kreirate sa svakom svojom mišlju i svakom svojom riječju, koje potječu od vašeg stanja svijesti. Isto tako, vi ste kreatori i kad koristite izjave poput „Ja nemam“…  Kao što je smisao  putovanja učenje o tome što je Jednota,  tako je također smisao putovanja učenje o tome što je sve utjelovljeno u toj Jednoti. Počnite primjenjivati istinu pri svakoj financijskoj transakciji koju obavljate, blagosiljajući svaku naplatu ili isplatu, znajući da ona potječe od beskrajnog i neograničenog Izvora. 

Poduzmite koje god  korake možda trebate poduzeti u vašoj specifičnoj situaciji, ali neka vaš prvi korak uvijek bude sjećanje na  istinu o vašem Neograničenom Izvoru. Odaberite ne prihvaćati objeručke stalni teret i stalnu prepreku trodimenzionalnih vijesti o nedostatcima i ograničenjima. 

Sada se nalazite na prekretnici na kojoj morate odlučiti tko će biti vaš gospodar i koga ćete slušati - istinu  ili trodimenzionalne koncepte koje vam neprobuđeni svijet servira sa svih strana? Budite vrlo iskreni prema sebi dragi naši, jer sada se nalazite na raskrižju na kojem morate odlučiti hoćete li krenuti naprijed ili ćete ostati u starom. Izbor je kao i uvijek, vaš vlastiti. 
Mi smo Arkturijanci, 16. veljače, 2014. 

prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN