Followers

Tuesday, June 24, 2014

22.06.2014 Arcturian Message


JA SAM KOJI JESAM. Izrecite ove riječi naglas, i izrecite ih nečujno, u sebi.  Čuvajte ih u svom srcu i promislite o njihovom značenju. JA SAM KOJI JESAM, odgovor je koji je dan Mojsiju kada je upitao za Božje ime. To je ujedno mistična izjava o dubokoj istini, koja je dostupna svakoj pojedinoj duši, jer su svi od JEDNOGA jedinoga i jer su svi u JEDNOME jedinome. Pojedini se čovjek ne može definirati riječima JA SAM, jer ego je samo iluzorni osjećaj o tome tko ste i što ste vi. Ego predstavlja osobnost koja je stvorena iz odvojene svijesti. Ove svete riječi „JA SAM KOJI JESAM“, dovele su do mučenja i smrti svih onih koji su ih izražavali u prošlim vremenima neznanja, nemoći, i zatiranja osobne moći svakog pojedinca.
Kroz vrijeme, prosvijetljeni su učitelji objavljivali riječi „JA SAM KOJI JESAM“, no nerazvijene su mase zanemarile ove riječi, ne bivajući u mogućnosti shvatiti njihovu dubinu i njihov smisao. U prošlosti, ali i danas, uobičajeno se prihvaća da se ova izjava odnosi samo na muškog Boga, koji gleda odozgo sa nebesa. 
Spremni ste prihvatiti dublje istine dragi naši. Spremni ste istine učiniti djelom svoje vlastite svjesnosti i spremni ste ih učiniti svojim vlastitim istinama. Dok u tišini meditirate, ili dok sami hodate tihom šumom, razmislite o značenju riječi „JA SAM KOJI JESAM".  Zapitajte sebe: "Što doista znače ove riječi? Mogu li se one primijeniti i na mene? Tko je ovaj JA? Jesu li te riječi istinite?" Primijetite da ova izjava ne govori: „Ja ću biti, nakon što odmeditiram još nekoliko godina“, ili, „Ja bi mogao biti ako malo napornije radim“. Ona izjavljuje „JA (već) JESAM“. Spremni ste za ovaj korak dragi naši, kada zaista počinjete prihvaćati dublje istine o sebi samima, i prestajete gubiti vrijeme na stvari koje su na površini metafizike. 
Arkturijanci žele govoriti o povećanom nasilju kojem ste svjedočili u zadnje vrijeme. Želimo vas podsjetiti da su takve pojave površinski odraz vrlo gustih i teških energija koje su stoljećima održavane u određenim dijelovima svijeta. Ono što se na prvi pogled može činiti korakom nazad za čovječanstvo, zapravo je djelovanje stalno povećavajuće Svjetlosti na dugo održavane sjene, koje trebaju biti očišćene. Energije prošlosti moraju biti shvaćene kao prošle, stare, završene. One moraju ustupiti mjesto novim energijama, jer jedini život i jedina moć koju one zaista imaju, proizlazi iz vjerovanja u njihovu stvarnost. To je način na koji evolucija djeluje. 
Nemojte se fokusirati na nasilje ili na ljude koji su uključeni u neki oblik nasilja. Umjesto toga, shvatite da su svi duhovna bića, koja djeluju iz svog vlastitog, trenutnog stanja svijesti, pri čemu su mnogi, još uvijek u potpunosti uronjeni u dualnost i odvojenost. Držite se istine bez obzira na pojave - ne tako što ćete pojave negirati ili odbaciti, proglasivši ih pukom iluzijom - već se prisjetite kako se uopće pojave oblikuju i formiraju. Materijalni svijet predstavlja interpretaciju uma, u skladu sa individualnim i globalnim stanjem svijesti, i u skladu sa sustavom vjerovanja. U ljudskom svijetu vi vidite savršene kreacije i savršene kvalitete Božanske Svijesti, no kroz prizmu vlastitih „sunčanih naočala“, koja uvjetuje koje ćete boje i oblike primijetiti, i koja ovisi o vašem stanju svijesti. 
Svijest koja je u potpunosti svjesna svoga jedinstva sa cjelovitošću Izvora, izvana će se manifestirati u bilo kojem obliku koji je potreban, (iako ne uvijek u onom obliku kojeg vi smatrate potrebnim), jer je Božanska Svjesnot - vaša svjesnost kad je probuđena - potpuna, harmonična, i cjelovita u svakom pogledu. Kada to zaboravite, i kad sebi dopustite rezoniranje sa pojavama koje izražavaju dualnost i odvojenost, vi tada takvim pojavama dajete svoju energiju i punite ih, što je ujedno jedina stvarnost koju one imaju.   
Ovo vrijeme je teško za sve. Mnogi pate, i svi osjećaju silinu novih energija, dok u isto vrijeme čiste stare i teške energije. Učinite ono što vam intuicija nalaže da učinite prilikom pružanja pomoći drugim bićima u ljudskom svijetu, no, prvo i najvažnije - držite se istine. To je način na koji će se promjena pojaviti, jer izvanjski svijet samo odražava onaj unutrašnji. Vi ste kreatori, no to niste shvatili.  
Oni koji žele da ostanete u tami i neznanju prošlosti, sada koriste svaku priliku kako bi širili strah i kaos, no puno metoda koje su djelovale ranije, sada više ne funkcioniraju. Pokušajte ne nasjedati na smicalice kojima je cilj nahraniti svjetski strah, i budite svjesni onoga što se događa. Kada se suočite sa negativnostima i nasiljem koje se stalno emitira preko vaših medija, ostanite mirno ukorijenjeni u svom središtu i ne uvlačite se u takve pojave. Budite svjesni negativnosti, no nemojte stalno biti uronjeni u njih,  jer to samo snižava vibraciju vašeg energetskog polja na tu nisku razinu. 
Nije se lako osloboditi hipnoze treće dimenzije. Mnogi promatraju vaše borbe, i dive se vašoj snazi i odlučnosti. Vi ste moćna bića Svjetlosti i obavljate dobar posao unutar energije koja još uvijek ne podupire vaš rad u potpunosti. Obzirom da ste mnoge živote proživjeli u trodimenzionalnoj energiji, programirani ste takvim iskustvima da rješenja i odgovore tražite umom. 
Sada učite kako da se odmaknete od tog neosobnog, univerzalnog ljudskog uma, koji je ispunjen svim uvjerenjima o dualnosti i odvojenosti, i da shvatite da vanjske slike, bile one dobre ili loše, nemaju ničeg realnog što ih održava i podržava, osim vjerovanja u njih i uvjerenosti u njihovu stvarnost. Na to se misli u biblijskoj izjavi: „Vidimo kao kroz staklo u zagonetki“. Naime, manifestacije Božanske Svijesti, uvijek su potpune i savršene, i utjelovljuju sve božanske kvalitete, poput cjelovitosti, potpunosti, obilja, radosti i slično, no kad se ove ideje promatraju kroz filter dualnosti i odvojenosti, one postaju nešto drugo. Materijalni je svijet – umni prijevod savršenih Božanskih ideja. Zamislite kalup za pečenje kruha. Tijesto je vaše stanje svijesti, a kalup je vaš um. Kruh je oblikovan od tog tijesta, koji je stavljen u taj kalup. 
Postoji samo JEDAN UM. To je još jedna duboka istina kojoj će se mnogi isprva odupirati. Postavite ovu istinu u svoja srca, i razmislite o njoj.  I više ste nego spremni primiti i prihvatiti dublje istine, te se odmaknuti od metafizike prema misticizmu. 
U ljudskom svijetu, Jedan um (vaš um), postaje uvjetovan bilo kojim pogrešnim uvjerenjem kojeg prihvatite. Svako uvjerenje koje je ikad vjerovano, pluta u ljudskoj svijesti, i nikada nije vaše vlastito sve dok ga ne prihvatite kao vaše vlastito. Zbog različitih iskustava u prošlim životima, svaka osoba ima sklonost prema nekim posebnim uvjerenjima. Neki su skloniji uvjerenjima o zdravlju, dok su drugi skloniji uvjerenjima o vezama i odnosima primjerice. 
Važno je da ponovno ne privučete k sebi stare energije tijekom vašeg procesa čišćenja. Na primjer, dok čistite staničnu memoriju emocionalnog tijela, možete ponovno doživjeti neke od tih emocija koje čistite. Umjesto da objavite: „Ja sam tako depresivna, ja sam tako tužna, ja sam tako ljuta osoba“ i slično, što će ih samo ponovno vratiti k vama, prepoznajte da su to samo stare energije koje čistite i otpustite ih. Svijet želi da vjerujete kako za svaki i bilo koji poremećaj postoji farmaceutsko rješenje, iako najčešće samo zbog financijske koristi farmaceutskih kompanija. Potraga za lijekom koji bi „popravio“ ove simptome čišćenja, može emocijama koje čistite dati novi život, novu moć, i može usporiti proces čišćenja. To naravno ne znači da ne trebate posjetiti liječnika i savjetovati se s njim, ako vam tako intuicija nalaže. 
Zastarjele trodimenzionalne energije prošlosti ne možete ponijeti sa sobom u nove i  više energije, bez obzira kako su vas dobro služile u prošlosti. Izbor je, kao i uvijek, na vama.  
Kako počinjete živjeti iz Jednog Uma, koji u sebi ne sadrži pogrešna uvjerenja ili koncepte, vanjski će svijet početi to odražavati. Vaša će svijest manifestirati jasnije interpretacije Božanskih Ideja. Nemojte raditi pogrešku i trošiti vrijeme tražeći izvanjske rezultate i govoreći: “Oh, vježbao sam i nisam uspio. Ovo ne funkcionira!“ Promjena se ne događa preko noći, i puko znanje o istini, nije isto što i svijest o istini. Eoni vremena i milioni iskustava bili su potrebni kako bi se razvilo stanje svijesti koje je spremno za buđenje. Prvo dolazi do receptivnosti i prijemčljivosti, zatim do intelektualnog znanja, potom do vježbanja, i napokon, rađa se novo stanje svijesti. To novo stanje svijesti, kasnije u vanjskom svijetu manifestira više i bolje oblike. 
Smjestite ove duboke, mistične istine, koje smo vam danas dali, u svoja srca dragi naši, jer ste spremni. Ispitajte ih, a onda zamolite svoje Više Ja i svoje vodiče da vam pomognu u njihovom shvaćanju. Tada ih postanite svjesni, i vježbajte. 

Mi smo Arkturijanci, 22. lipnja 2014. 


Webpage: http://www.onenessofall.com/newest.html

 prevela: Mirna 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN