Followers

Wednesday, September 17, 2014

14.09.2014 Arcturian MessagePozdrav dragi naši. Još jednom dolazimo da vam ponudimo ohrabrenje i informacije, kako bi vam pomogli u vašem putovanju prema prosvjetljenju – shvaćanju da ste vi puno više od onoga što vam je rečeno i što ste navedeni da vjerujete. Vi ste Božanska Bića koja su kreirana od duhovne supstance Izvora (Svijesti), i kao takvi, u stanju ste manifestirati potpunost i cjelovitost ove Božanske Svijesti. Trodimenzionalna svijest ne dozvoljava da se sjetite tko ste, jer ona funkcionira sa razine dualnosti i odvojenosti. Zato je čovjek za sebe manifestirao mnoge živote prepune borbe i boli, pri čemu je sve tražio izvan sebe, jer je bio uvjeren da je odvojen od svoga dobra. 

Jednota je duboka tajna života, koje mnogi uopće nisu još svjesni, ali je mnogi sada postaju svjesni. Gdje bolje sakriti Sveti ključ negoli unutra, jer će samo duhovno upućeni pomisliti da ga potraže na tom mjestu, što je zadnje mjesto na koje bi trodimenzionalna svijest i pomislila. Čak i mnogi koji se još uvijek čvrsto drže starih i završenih koncepata, postepeno,  kroz osobne sukobe, obeshrabrenja, ili čak i velika postignuća, počinju shvaćati da vanjski znakovi "uspjeha" ne donose taj unutarnji osjećaj cjelovitosti kojeg traže. 

Neki koji su zaista postigli "uspjeh" u trodimenzionalnom smislu, otkrivaju da još uvijek postoji unutarnja čežnja za "nečim", i u neznanju, to nešto  traže kroz korištenje droga, alkohola, seksa, i  kroz poduzimanje akcija koje donose pažnju.  Međutim, sada su na Zemlji uspješni i slavni ljudi, koji su dovoljno razvijeni da vide kroz hipnoze i iluzije, koji sreću ne traže u izvanjskome, i koji su se namjerno inkarnirali kako bi služili kao primjeri i učitelji  za one koji se dive slavnim ljudima i koji  nastoje oponašati slavne ljude.

U početku se čini da je traženje unutar sebe težak zadatak,  jednostavno zato što svijet nije naučio tražiti iznutra. Umjesto toga, čovječanstvo je naučeno da vjeruje kako u mozgu i umu leže svi odgovori, i živjelo je iz tog uvjerenja. Iz jednog života za drugim, zbog neznanja,  tražitelji istine, znanja i rješenja - odgovore i informacije su tražili u vanjskom svijetu -  od "stručnjaka", vjerskih vođa, vlada, i slično.

Um je aleja svijesti, koji tumači i manifestira iz svog trenutnog, postignutog stanja svijesti. Um može pristupiti samo onome što je već poznato ili može plutati u svjetskoj  svijesti. Upravo zato, da bi neka ideja bila nova, ona mora poteći iz dublje razine. Pravi umjetnici su svjesni toga, i često se usklade sa svojim unutrašnjim dubljim razinama, ne shvaćajući da je to duhovna aktivnost.

U životima mnogih kreativnih ljudi prisutna je upotreba droga, jer oni vjeruju da je droga neophodna kako bi pristupili ovoj dubljoj kreativnosti. Činjenica je da se tim dubljim i kreativnijim razinama lako može pristupiti kroz meditaciju i unutarnji duhovni rast, dok se izbjegavaju tvari koje služe samo da nekoga otvore negativnim energetskim situacijama.
Kako zapravo netko dobiva odgovore iznutra? Cijela ideja obeshrabruje mnoge iskrene tragaoce, jer se na prvi pogled čini nepraktičnom i nemogućom. Taj proces nije poput radija kojeg jednostavno možete uključiti, iako, s vremenom, on može postati sličan takvom uključivanju. Taj proces počinje s povjerenjem i meditacijom. Morate prakticirati disciplinu ušutkivanja samog sebe kako bi čuli tihi glas – koji je izvan posla, skiciranja, i planiranja svojstvenih ljudskom umu. Priprema može biti čitanje duhovne knjige, razmišljanje o istini, ili tiha šetnja prirodom – kad ste SAMI sa aktivnostima koje utišavaju um, bez mobitela ili partnera. Postanite  promatrač, ali nemojte pružati  otpor mislima koje možda doplutaju do vas. 

Većina vas već čuje još uvijek tihi glas kao intuiciju, ali još ne shvaćate što je to. Intuicija tako djeluje za mnoge u početku, ali kad dublje zađete u duhovno prosvjetljenje, sveto znanje i informacije će biti primljene, pitanja odgovorena, a vi ćete početi da se učite iznutra.

Postoje pojedinci koji sebe nazivaju vidovnjacima i koji doista imaju sposobnost da pokupe energije i čuju informacije. Međutim, ako je njihova svijest još uvijek u potpunosti zapletena u trodimenzionalnom sustavu vjerovanja, ove psihičke sposobnosti ih neće učiniti duhovnim učiteljima, niti će učiniti da se njihova predviđanja obistine. Prognoze se temelje na energiji trenutka, a ona se stalno mijenja. Psihičke informacije koje dolaze preko trodimenzionalnog stanja svijesti će to i odražavati - informacije ne mogu nadrasti onoga koji ih prima - kanala, autora, ili stanje svijesti učitelja. Sve ovo vam govorimo kako biste vi počeli koristiti moć rasuđivanja kada tražite neko štivo za čitanje, kada tražite duhovne lekcije, ili kada krećete na specifični put koji nudi prosvjetljenje.

Mnogi duhovno čisti učitelji iz prošlosti, učili su svoje učenike da izbjegavaju vidovnjake i bilo šta metafizičko, jer je u to vrijeme većina svijeta u potpunosti živjela u energijama dualnosti i odvojenosti, a postojali su oni koji su otkrili da je biti  "vidovit"  jednostavan način da se prevare ranjivi i da se time dobro zaradi.  Iako nekoliko njih i dalje radi na toj razini, većina ipak danas dolazi sa dubljeg mjesta. Kad navedete vašu namjeru da pronađete učitelja ili Svjetloradnika visoke rezonancije, vaše vlastito stanje svijesti će vas voditi do nekoga sa sličnom ili višom svijesti, i biti ćete vođeni iznutra. Naučite vjerovati svojoj intuiciji.

Intuicija će vas voditi bez obzira na stanje svijesti učitelja, iscjelitelja, autora, ili vidovnjaka. Vi ćete početi vjerovati sebi i shvatiti da li rezonirate s nekom knjigom, nekim tečajevima, ili nečijom energijom. Dani slijepog slijeđenja nekoga samo zato što je netko rekao da biste tako trebali, za većinu vas su gotovi. Većina vas sada počinje shvaćati da više ne treba izvanjske alate, jer ste iznutra dobili ono što vam je potrebno. Energija svijesti koja je manja od vaše vlastite,  ne može vas podići na više frekvencije, i zapravo vas može spustiti na niže stanje svijesti. Upravo to je ponovno preuzimanje vaše moći. 

Shvatite da to ne znači da morate odustati od povremenih energetskih sesija, tečajeva na koje vas upućuje intuicija,  ili čitanja duhovne literature -  kada ih zatrebate. Dopustite da vas vodi još uvijek tihi glas. U ovom trenutku na Zemlji postoje mnogi duhovno razvijeni pojedinci, koji su došli kako bi dodali svoje svjetlo svjetskoj tranziciji kroz pomaganje drugima. Prakticirajte i vježbajte moć rasuđivanja.

Ulaziti u sebe prije donošenja bilo kakve velike odluke znači da napokon možete prestati trčati od jednog ljudskog rješenja do drugog, bez svijesti o tome kako ta rješenja mogu rezonirati sa vašom energijom. Tražite  svoje Vodiče da vam pomognu. Postavljajte pitanja i zapišite one stvari koje osjećate,  ali ne očekujte bučni glas koji vam govori što da radite,  jer Vodiči su s vama da vam pomognu sa VAŠIM vlastitim odlukama, a ne da vam govore što trebate raditi. 

Unutarnji glas ne govori riječima. To su  informacije koje vaš um prevodi u riječi. Informacije se mogu manifestirati kroz neko obično iskustvo koje pruža odgovor koji tražite. Informacije teku od unutarnje potrage i receptivnosti i manifestiraju se u formama s kojima se lako možete povezati. 

Božanska Svijest je samoodrživa i samoodržavana, i ona je vaša vlastita SUŠTINA:  Realizacija toga, a ne intelektualno znanje,  je ključ koji otvara vrata, dozvoljavajući da se Božanske ideje manifestiraju u vama, kroz vas, i kao vi sami. Zapamtite, um prevodi duhovne stvarnosti (potpunost, cjelovitost, obilje) kroz vaše postignuto stanje svijesti, a koje se razlikuje kod svakog pojedinca. Usporedba svojih iskustava sa iskustvima drugih može vas ograničiti, jer duhovni plod nikad nije ograničen na određeni oblik.

Ne očajavajte ako pogriješite - ako mislite da ste čuli vaše unutarnje vodstvo, i ako ste djelovali u skladu s njim a zatim otkrili da je to bila "pogreška", znajte da nema pogrešaka, već samo iskustva učenja. Učite da razlučite još uvijek tihi glas od glasa ega, i  otkrit ćete da postoji tih i nježan osjećaj "znanja" u unutarnjem glasu, koji nije prisutan u rješenjima temeljenim isključivo na intelektualnom znanju. 

Uvijek vjerujte svojoj intuiciji. Držite vaše energetsko polje ispunjeno svjetlom, ostanite centrirani u istini, i navedite vašu namjeru da uvijek budete vođeni još uvijek tihim glasom, i bit ćete. 

Ovo je način kako živite iznutra prema van, a ne obrnuto... 
Znajući...  da ono što vi tražite – da vi to već  jeste.  

Mi smo Arkturijanci, 14. rujna 2014. 


Webpage: http://www.onenessofall.com/newest.html

 prevela: Mirna 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN