Followers

Tuesday, November 11, 2014

Arkturijanci, 09. studenog 2014


Mi Arkturijanci, pozdravljamo  vas sa ovom porukom, koja je objavljena sa ljubavlju, a čija je svrha povećavanje znanja i potpunije razumijevanje istine.  Vidimo kako mnogi počinju preispitivati vlastiti sustav vjerovanja, što je pokazatelj procesa čišćenja mentalnog tijela. Sva se tijela sada nalaze u procesu pročišćavanja.  Vi niste samo fizičko tijelo koje je vidljivo ljudskim očima, već ste također eterično, emocionalno, mentalno i spiritualno tijelo, i sva ta tijela  sačinjavaju vaše energetsko polje. Svijetlost koja zrači sa zemlje svakodnevno se sve više pojačava i vi kreirate promjene, čak i ako vam se tako ne čini u ovom trenutku. 

U ovom trenutku, vi čistite sva vaša tijela od zastarjelih i prevaziđenih energija koje su akumulirane kroz mnoge živote proživljene u neznanju i gustim energijama,  te ih sada zamjenjujete frekvencijama Svjetlosti i istine. Koncepti i uvjerenja bazirana na  dualnosti i odvojenosti - nikada nisu realna i istinita, jer ne postoji nikakav duhovni zakon koji bi ih podupirao, te stoga moraju biti otpuštena i očišćena kako bi prešli u energije viših dimenzija - što je uzašašće. 

Sve što vam je potrebno jest namjera da se razvijate. Ne trebate znati sve detalje i sve pojedinosti procesa pročišćavanja, jer kada ste spremni,  vaše više Ja upravlja  cijelim procesom. Neka pitanja koja odavno smatrate riješenima, mogu se iznenada opet pojaviti, jer se čišćenje često odvija u slojevima, i započinje kad ste duhovno spremni. Kada bez ikakva vidljiva razloga osjetite emocionalnu ili fizičku patnju, ili kada ozbiljno započnete preispitivati vlastita životna uvjerenja, sjetite se svega onoga što znate o procesu pročišćavanja.

Želimo govoriti o duhovnoj cjelovitosti i potpunosti. U duhovnom smislu, cjelovitost znači postizanje onog stanja svijesti  koje prepoznaje sebe (SEBSTVO) kao već potpuno i cjelovito. Taj proces jest putovanje koje se nastavlja i u višim dimenzijama.  Bića Svjetlosti jednostavno su ona bića koja zaista znaju tko su, koja su budna, i koja sve to odražavaju u svojim vlastitim energetskim poljima.

Sve je sastavljeno od Božanske Svijesti, i stoga svatko u sebi nosi osobine Božanske Svijesti - potpunost, cjelovitost, i slično. Stupanj potpunosti koja se manifestira u vanjskom svijetu, proporcionalna je stupnju razumijevanja i shvaćanja ove istine, a ne stupnju intelektualnog znanja, i odražavat će ono što za pojedinca predstavljaju potpunost i cjelovitost. Ne postoji nikakav oblik potpunosti koji bi bio prikladan za svakoga.  Društva, crkvene institucije, državni vođe i vlade, stručnjaci, članovi obitelji i prijatelji, svi oni imaju različite koncepte o tome kako stvari trebaju  izgledati  da bi bile ispravne. Takvo razmišljanje je pogrešno, jer ono što potpunost i cjelovitost predstavljaju za pojedinu osobu, ne moraju predstavljati i za neku drugu osobu. Kad pojedinci nastoje naslutiti  što je ispravno za njih, umjesto onoga što im se može nametnuti, otkriti će istinitiji osjećaj slobode.

Potpunost i cjelovitost prava su  svakog živog bića stečena rođenjem, no da bi se iskusili i doživjeli, moraju postati stanje svijesti. To je evolucijsko putovanje. Pretvarati se da smo potpuni i cjeloviti  bez da smo prethodno postigli svijest o potpunosti i cjelovitosti, zapravo je guranje  glave u pijesak. Nikada nemojte negirati ljudske poteškoće, no ipak, naučite da im ne dajete moć koju one nemaju. Često oni pojedinci koji su intelektualno spoznali istinu, čine pogrešku, misleći da je duhovno jednostavno svjedočiti nekom neskladu i sukobu, ne čineći pri tome ništa, smatrajući da je dovoljno reći sebi ili drugima: "Ma, to je sve ionako iluzija."

Svrha zemaljskog iskustva je buđenje preko učenja u praksi i preko učenja uzdizanja iznad pojava. Kako sve više i sve dublje spoznajete da su  vanjske pojave (i one dobre, jednako kao i one loše) samo slike koje je  formirala  svjetska  svijest utemeljena u dualnosti i odvojenosti,  vi također počinjete shvaćati da ne postoji nikakav zakon koji bi ih podržavao, te da ih na životu drže samo uvjerenja koja ih i čine stvarnima i zbog kojih i opstaju.  Upravo u tom trenutku duhovni tragaoc može skrenuti sa svog puta i može zalutati, pokušavajući živjeti ono stanje svijesti koje još nije postigao.  U ljudskom svijetu  izgladnjelo dijete jest stvarno i treba pomoć, iako u realnosti izgladnjelost nema nikakav zakon koji ju podupire, jer su potpunost i cjelovitost  zakoni, no jednostavno ne raditi ništa dok se tvrdi kako je sve iluzija - način je ponašanja tipičan za ljude.  

Razvijanje svijesti o potpunosti i cjelovitosti  evolutivno je putovanje i one se ne odvija bez krvavih otisaka stopala duž toga  puta.  Oni koji doživljavaju duhovne plodove potpunosti i cjelovitosti u svojim svakodnevnim životima, vjerojatno su taj proces odradili u nekim prijašnjim životima i tako stekli svijest o potpunosti i cjelovitosti, jer svi moraju proći kroz ovo putovanje, iako ne odabiru svi da ga prođu na Zemlji. Postoje mnogi koji se nikad nisu inkarnirali na Zemlji, već su umjesto toga odabrali da se razvijaju na drugim planetima. Razvijanje na zemlji kroz iskustva treće dimenzije proizvodi vrlo jake i razvijene učenike, te stoga  mnogi odabiru Zemlju.

Um interpretira individualnu svijest, te ju onda očituje u vanjskom svijetu, u oblicima koji rezoniraju sa pojedincem. Na zemlji, ovi će oblici biti prirodni i uobičajeni, ali će predstavljati ono što za pojedinca predstavljaju potpunost i cjelovitost. Primjerice, u nečijem se životu može pojaviti savršeni posao ili partner,  no on se neće pojaviti onome koji je umirovljen ili koji je već u sretnoj vezi. 

Nemojte miješati duhovnu potpunost i cjelovitost sa ljudskim osjećajem "dobroga". "Dobre" stvari su samo koncepti onoga što neprobuđeno društvo smatra poželjnim
i što se postiže manipulacijom i borbom. Kada se pojave darovi duha, sve sjedne na svoje mjesto.  

Svi tragaoci za istinom dožive vremena u kojima  se ne osjećaju duhovnim ili potpunim i cjelovitim. Nemojte da vas to obeshrabri,  jer  osjećaj duhovnosti nije pokazatelj vašeg postignutog stanja svijesti. Često neki pojedinci u  ludilu vjerskog žara nemaju duhovno iskustvo,  već vrlo trodimenzionalno iskustvo te iskustvo  koje potječe od ega. Evolucija se sastoji u tome da se vidi izvan uobičajenih trodimenzionalnih osjećaja i misli, odbijajući da im se dade moć, te  živeći iz najviše spoznaje istine (onoga što znate), bivajući u svijetu, ali ne i od svijeta. Kako postajete svjesni da svjetske borbe nemaju stvarnu moć  ili  neki zakon koji ih podržava, i sami ćete osobno doživljavati sve manje i manje sukoba. Slične energije se međusobno privlače. 

Ova poruka naglašava potrebu da budete svjesni iskušenja i napasti da živite iz apsolutne istine prije nego što postignete takvo stanje svijesti. U svom entuzijazmu
prema duhovnom rastu, neki učenici žele odmah integrirati i živjeti ono što su do tada shvatili samo intelektualno. Oduševljenje i entuzijazam su prikladni,
međutim, takvi dragi naši, brzo otkrivaju da istina o kojoj su možda čitali u knjigama ne funkcionira za njih, što zauzvrat kod njih stvara dojam da su  prevareni
ili da su neuspješni, te da još nisu spremni za duhovno učenje.  Obeshrabreni, neki se vraćaju onome u što su ranije vjerovali, no što su prerasli. Drugi mogu odabrati da se tvrdoglavo drže  istine, vjerujući da će takvo ponašanje dovesti do promjene nekih vanjskih pojava, ne shvaćajući da  njihov otpor prema  "nečemu" - to nešto zapravo osnažuje i jača, te ga održava na životu. 

Nitko ne može manifestirati ili živjeti više od svog postignutog stanja svijesti. To je tajni ključ oprosta (i samome sebi i svima drugima),  jer svi rade i čine najbolje 
što znaju u određenom trenutku. Čak i ubojica vjeruje da  na neki način stvara  bolji svijet.

Evolucija je posao dragi naši, sve dok u određenom trenutku u vašoj svijesti ne bude više istine nego neistine, nakon čega život postaje puno lakši,  jer se tada  istina počinje očitovati izvana u bilo kojem potrebnom obliku -  u obliku ideja, stvari, osoba, i slično.  

Kada ste suočeni s pojavama nesloge i disharmonije, centrirajte sebe u spoznaji da Izvor nikada ne bi mogao samog sebe formirati i oblikovati kao "takav nekakav nesklad", 
jer Božanska svijest ne utjelovljuje razdor, i ne može biti nesklada u Jednom, u Jednoti.  Razdori kojima svjedočite,  odraz su vjerovanja u dualnost i odvojenost, 
i samim time su iluzije. Iluzija je u načinu na koji percipiramo nešto,  a  ne u samom objektu promatranja. 

Nakon spoznavanja iluzornosti vanjskih pojava, poduzmite koje god ljudske korake trebate poduzeti, i koji su možda nužni. Majka Tereza prepoznala je da je svaki pojedinac božje stvorenje,  ali nije ostala stajati po strani govoreći sebi i drugima: "To je sve iluzija." Ona je nahranila izgladnjele, liječila je njihove rane, i uhvatila se u koštac sa  bilo kojom hitnom potrebom koja se pojavila, dok je u isto vrijeme u sebi držala spoznaju istine.

To je način na koji se razvijate  u cjelovitost i potpunost svoga pravoga Ja - dok živite na Zemlji i imate ljudsko iskustvo. Ne odupirite se ničemu.  To ne znači da vam se sve mora svidjeti i da sve morate prihvatiti, i da ne smijete nešto poduzeti kako bi promijenili neke stvari.  Međutim, prije poduzimanja bilo kakve akcije, pogledajte na stvari s očima duhovnog razumijevanja. Kada to učinite, duhovni plod se može pojaviti kao rješenje problema. 

Često šaljite svjetlost onim zemljama i onim ljudima na koje vas upućuje vaša intuicija, i znajte da to svjetlost razotkriva tamu,  donoseći na površinu dugo skrivane guste energije.

Živjeti iz svog najvišeg smisla istine, jest sve  što je potrebno i sve  što se zahtijeva, i dok tako živite, više i dobivate. Svi su potpuni i cjeloviti, 
ali mnogi ovo zaboravljaju, zbog života koji su proživljeni u trodimenzionalnoj energiji. Kao kreativna bića, vi tada počinjete u neznanju kreirati
svijet dualnosti i odvojenosti.

Proces evolucije je jednostavno ponovno prisjećanje tko ste i što ste vi doista. 

Mi smo Arkturijanci, 09. studenog 2014. 


Webpage: http://www.onenessofall.com/newest.html

 prevela: Mirna 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN