Followers

Tuesday, April 5, 2016

Croatian -- HITNA PORUKA SVIM STARSEEDSIMA, SVJETLORADNICIMA...

Ugrađena slika 1

HITNA PORUKA SVIM STARSEEDSIMA, SVJETLORADNICIMA, PLAMENIMA BLIZANCIMA, 144 K, ISCJELITELJIMA, STARJEŠINAMA, ČUVARIMA MUDROSTI I OSTALIMA...

26.03.2016.
Ovo je hitna poruka o dolazećem događaju koji će imati globalnu primjenjivost na strani velikog pomaka paradigme. Treba znati neke važne stvari. Željeli bismo početi rekavši da bi se samo ego mogao usprotiviti ili osuditi ovu poruku, a mi znamo da nemamo što braniti. Ova poruka će dostići sve i biti će primljena od svih koji su je trebali primiti, a ostali će doživjeti ono što dolazi, uprkos svega.

Masivni energetski pomak dolazi, a mi smo ovdje da vas upoznamo da će 9. travnja 2016. godine u 23:00 sati po pacifičkom vremenu i slijedeća 3 sata, masivna energetska poruka biti iz daljine priopćena i prikazana velikom broju ljudi na Zemlji. Ovo je poruka ljubavi, mira, odricanja, praštanja, iscjeljenja i snažnih vibracija koje se šalju izravno pojedincima kroz njihovo energetsko polje. To znači da velike količine energije će prolaziti kroz vas za to vrijeme. Ona će doći kroz vas kao kroz sustav pojačala. Sve osobe u vašem polju svijesti, bez da znaju kako i zašto, primat će to kroz vas. Nemate se čega bojati. Oni neće znati otkud to dolazi. Ako se dovoljno predate i budni ste dok se to događa, svi ćete osjećati da je to blažena ljubav, mir, poriv za slavlje.

Iako ima nekih stvari koje želimo zadržati za pasom, imajte na umu da će ovo biti prvi od tih refula koji će izaći. Neke točke u ovom procesu moraju biti vrlo specifične, ali svi oni koji su već bili u stanju uklopiti se u kolektiv također su pozvani da šalju svoju energiju. To je važno. Samo vaša emocija, nikakva dodatna poruka, nikakav pošiljatelj ne treba biti imenovan. Dovodeći sebe u puni trans, kao što je meditativno i/ili psihodelično moguće stanje, važno je da ovo bude što je moguće efikasnije. Uz dodatak snažne glazbe (bez tekstova) korisno je u tom procesu. Kad dođete u to stanje, dovedite se do najviših mogućih vibracija pozitivnih emocija. Oprost, mir, ljubav, sreća, smijeh, sve što uzdiže. Smijeh, plač, opuštanje. Do koje god emocije dođe mora biti poslana masama. Izbacite van te osjećaje i pošaljite svu tu dobrotu kome god možete zamisliti. Dopustite svojim mislima da se brzo kreću kroz lica ili šaljite bilo da znate tko su oni ili ne. Svakako budite sigurni da ih šaljete onima koji ih trebaju i ne zaboravite da ovo znači OPRAŠTANJE bez straha ili osude. Opet... OPROST BEZ STRAHA ILI OSUDE.

Svatko tko ovo čita da razumije, rezonira i pamti da je to bilo vrijeme koje smo s razlogom odabrali, između sada i 9. travnja 2016. godine u 23:00 sati po pacifičkom vremenu, OTPUSTITE SVE STRAHOVE. OTPUSTITE SVE OSUDE. SVIMA PRAŠTAJTE. SJETITE SE DA SMO JEDNO. To je tako važno. Ne možemo vam dovoljno nalasiti važnost činjenja toga SADA. Vi ili radite s nama ili vas mi iscjeljujemo. Nema osuda s naše strane o tome na kojoj ste strani, nego samo znajte da od tog trenutka u vremenu, vi ste ili jedan od iscjelitelja ovdje sasvim spreman to učiniti ILI ste jedan od onih koji se iscjeljuju. Za nas to nema posljedica. Nemojte čak ni sebe osuđivati. Ako ustanovite da ne možete biti dio iscjeljivanja, moći ćete nam se pridružiti u jednom od idućih valova i mi smo tako veseli, bez obzira na sve. Vama se već oprostilo i voljeni ste.

Prije toga, ovo je sjajna prilika da se izrazi ljubav i oprost svima u vašem životu što još niste učinili. Zapamtite, samo se vaš ego opire ovome ili smatra da niste vi taj koji se treba ispričati i prenositi ljubav. Nije bitno kako drugi reagiraju ili kako su primili poruku. Nebojte se nikakvih posljedica. Zapamtite, jednom kad se istina izgovori ona nastavlja raditi kroz sve. To je to. Izađite van i neustrašivo pošaljite svoju ispriku, ljubav, oprost i zahvalnost. Ho’oponopono. Najjednostavnija poruka koja može biti poslana e-mailom, napisana, poručena ili izgovorena bilo kome na vašem popisu izazovnih odnosa je:

"Žao mi je. Molim te oprosti mi. Volim te. Hvala ti."

Svi mi možemo to poslati i samo ostati na tome. Svakom primljenom pozitivnom odgovoru, prepustite mu se, a od svakog negativnog primljenog odgovora odstupite i otpustite ga. 

Jednako je važna i vaša vizija. Provedite vrijeme uistinu zamišljajući život bez ograničenja i život koji se vama sviđa. Govorite pozitivnom rječitošću. Drugim riječima "mi živimo u ekonomiji koja se bazira na resursima" za razliku od "živimo u svijetu bez novca"... "živimo u mirnom i sigurnom svijetu" za razliku od "živimo u svijetu bez rata ili zločina", itd. Pronađite najbolji način da zamislite ovaj svijet u kojem bi željeli živjeti. Vizualizirajte ga i sada se povežite s njegovom energijom. Zamislite svoj život s nula ograničenja, nula otpora, nula sukoba, nula nestašica, nula boli. Vizualizirajte i osjetite život ispunjen mirom, ljubavlju, obiljem, smijehom i savršenim iskustvom. Želite li živjeti u kolibi na plaži? Vidite to, osjetite to, povežite se s tim. Želite li palaču? Vidite je, osjetite je, povežite se s njom. Želite li kolibu u šumi ili farmu ili živjeti u hotimičnoj zajednici? Vidite je, osjetite je, povežite se s njom. 

Neki će biti u nevjerici o tome što se događa. Nema potrebe uvjeravati ih. Oni od vas koji su usaglašeni s ovim trenutkom, ovom vremenskom trakom i ovim događajem, samo se predajte i imajte povjerenja. To se događa i mi smo spremni. 

Čovječanstvo, žao nam je. Molimo te oprosti nam. Volimo te. Hvala ti. Majko Zemljo, žao nam je. Molimo te oprosti nam. Volimo te. Hvala ti. Životinjsko carstvo, žao nam je. Molimo te oprosti nam. Volimo te. Hvala ti. Svim živim bićima koja nismo spomenuli, žao nam je. Molimo vas oproste nam. Volimo vas. Hvala vam. Dobronamjernim bićima iz svih predjela svemira, žao nam je. Molimo vas oprostite nam. Mi vas volimo. Hvala vam. Molimo vas pridružite nam se sada. Mi smo spremni i primamo vas u miru i zahvalnosti. 

Braćo i sestre, molimo vas raširite ovu poruku nadaleko i naširoko. Ovo je dobra vijest prorokovana u mnogim knjigama. Nije važno koje ste religije i kojim putem idete. Sve perspektive su istinite i točne i sada, ljubav i jedinstvo su jedini zakon. To je dobra vijest za koju se govorilo da će biti podijeljena prije nego će doći kraj vremena. Kraj vremena je transformativan, ne destruktivan. Nemate se čega boojati. To je trenutak koji smo svi čekali. Oni od nas koji su to znali u svojim srcima svi zajedno su iskupljeni. Trenutak proročanstva je stigao i vjernici ili nevjernici podjednako će ga vidjeti. Uvjeravamo vas. 

Braćo i sestre, vrijeme je da se ova poruka podijeli, da se o njoj govori, da se snimi i širi bez potrebnog odobrenja autora. Ova poruka je poruka čovječanstva. Ljubav i jedinstvo je sveg što sada postoji. Sve ostalo je brzo raspadajuća iluzija. Predajte se i omogućite istini da se manifestira ovdje na Zemlji. Amen, Amun, Amin, A’ho. neka tako bude. I to je tako. Budi volja tvoja na Zemlji, kao i na nebu. Budite blagoslovljeni. Namaste. Ho’oponopono. Ubuntu. Čast i zahvalnost svima i svakom od vas. 


Izvor:

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN