Followers

Friday, July 29, 2016

Kompilacija informacija od Boba T s porukama od Anakhande, Ohmnipurea, Porda, Sophije, i Nancy

Kompilacija informacija od Boba T s porukama od Anakhande, Ohmnipurea, Porda, Sophije, i NancySjajna vijest! Kabala je poražena!

28. srpnja 2016.

FYI! 9. srpnja 2016. Nancy je dobila privatnu poruku od Ohmnipurea, Mushaba bića, koji nam je rekao da se provodi velika akcija uklanjanja elite/kabale, i u vrijeme poruke 98% uklanjanja je bilo gotovo. Danas smo dobili dozvolu da podijelimo ovu originalnu poruku, jer su operacije završene, kao što ćete vidjeti kad pročitate ovaj post.


Ohmnipure, 9. srpnja 2016.

Danas sam ovdje da vam donesem malo vijesti. Postoji zastoj u procesu novca, jer je došlo do ometanja protoka sredstava na posljednjoj liniji kabale. Dok su bili na svom terenu i vukli poteze koje su napravili, oni su to napravili s ciljem da uzmu sva sredstva sa sobom kad budu odvedeni s planeta.


To se neće dogoditi, jer dok ja govorim, svi su već odvedeni u pritvor galaktičara, i uklanjaju se sredstva iz skrivenih mjesta koja su oni izradili. Vrijeme je da svi vidite što se događa i da znate da smo mi na vrhu toga i da poduzimamo mjere koje su potrebne da se omogući vraćanje svih sredstava na odgovarajuća mjesta na planetu, a zatim uklone članovi kabale koji su u to uključeni. To će onda otvoriti oslobađanje sredstava i pomoći koju smo vam spremni dati u njihovoj distribuciji.

Vidimo da postoji mnogo vas koji su se povukli iz ideje da će sredstva biti distribuirana. Želimo vas informirati da mi poduzimamo sve potrebne mjere koje su potrebne kako bi vam se osigurao napredak koji će biti neograničen i da više neće biti bilo tko od kabale na planetu da to ponovno naruši.

Ono što se dogodilo je da smo otkrili da su se neki od članova kabale skrivali u podzemnim tampon-zonama i nedavno su izašli vani i počeli planirati prekid. Mi smo bili u temeljitoj potrazi s onima iz Šuplje Zemlje koji nam pomažu u mjerama za koje smo smatrali da su potrebne. Do sada smo u procesu koji je 98% gotov, a biti će najava u vremenu koje dolazi o tome što se događa i zašto je došlo do tekućih kašnjenja.

To je ono što mogu podijeliti s tobom u ovom trenutku, i molim te da to podijeliš samo s onima koji su vrlo bliski tebi. Proći će dan ili dva kada ćemo imati novosti za objaviti svijetu. Molimo da se to ne objavi sve dok situacija ne bude jasna i potpuno sigurna za objavljivanje vijesti.

Ja sam Ohmnipure i ja ću se vratiti.

____________________     Kraj poruke od 9. srpnja 2016.     ____________________

U jutro, 27. srpnja dragi prijatelj svjetloradnik, objavio je kanaliziranu poruku od nekog koji se zove "Sophia" u svojim novostima (ta poruka je na dnu ovog posta kao referenca).

Nakon što sam pročitala tu poruku od Sophije, i sjećajući se onoga što je Ohmnipure rekao 9. srpnja, zamolila sam mog dragog prijatelja Anakhandu Mushabu da vidi što prati poruku koju bi mogao donijeti da se vidi gdje smo u ovom trenutku vremena s obzirom na uklanjanje kabale i druga pitanja. Ovdje je ono što je poslao u dva dijela.

____________________     Poruka od Anakhande     ____________________

Početna poruka u odgovoru na Bobov e-mail. Srijeda 27. srpanj 2016.

"Ja smatram da je definitivno istina u onome što je podijeljeno. To su spominjali Ohmipure i drugi u posljednjih nekoliko mjeseci. 98% što je bilo počišćeno uključuje one koji su odlučili da se pokaju i da rade na promjenama i sa svjetlom. Ostalih 2% o kojima smo govorili bilo je zadržano ali samo 1% njih također je prešlo u svjetlo. Preostalih 1% ili samo malo više, su oni koji nisu pribjegli promjenama i moraju se vratiti Izvoru. Oni će iskusiti ono što mi nazivamo druga smrt. Uglavnom je to zadnji trenutak kad oni gube svaku svijest o tome da su ikad postojali i ponovno su uronjeni u energiju Izvora da bi ponovno počeli s potpuno novom sviješću nikad ne znajući što su nekad bili. Na to ćemo se još više puta vraćati."

Ja sam Porda

Slijedeća poruka u srijedu, 27. srpnja 2016

Vratio sam se kao što sam rekao da donesem malo više informacija o onome što sam već podijelio s vama. Ja sam Porda, i želim vam reći da početnih 2% o kojima smo prvi put govorili da još uvijek moraju biti skloni da poduzmu neke napore da dovedu stvari do te točke sada kada je sve u osnovi gotovo. Kao što sam vam rekao u mom početnom kratkom izvješću da je gotovo 1% od izvornih nepopustljivih iz kabale izabralo doći u svjetlo i pokajati se. Preostalih 1% nastavili su činiti sve što mogu da zadrže potpunu kontrolu i opustoše zemlju posvuda gdje mogu. Imali su vrlo složena skrovišta duboko pod zemljom, jer oni su ih također koristili za putovanja.

Mi smo konačno došli do njihovih skrovišta i oni se više nisu imali gdje sakriti. Neki od preostalih 1% podijelili su sve s nama i bili smo u mogućnosti koristiti te informacije da izvedemo završni udarac da se ulove. Tih 1% tvrdokornih ne mogu i neće se promijeniti ni pod kojim okolnostima. To je razlog zašto će iskusiti drugu smrt koja je potpuni kraj onoga kako znaju sebe u svom porijeklu. Što to znači je da je prva smrt kad odlazite iz tijela i prelazite na drugu stranu života, međutim, vi još uvijek ste živi, imate svijest i svjesnost. Možete se pokajati i očistiti i pregledati svoj život i napraviti sve potrebne promjene kako bi ispravili ono što ste učinili.

Druga smrt je konačnost. Duh bića prestaje postojati onakav kakvog su oni poznavali; oni više nemaju nikakvu svjesnost ili svijest o bilo čemu u vezi s njihovim postojanjem. Oni su asorbirani natrag u Izvor da bi počeli iznova. Kakvo će njihovo putovanje biti odlučit će Izvor. Svi smo mi došli iz Izvora. U jednom trenutku nismo znali ništa izvan Izvora, nismo imali individualnost. To je ono što će biti opet za tih 1% o kojima govorimo.

Vi u vašem zemaljskom području počinjete vidjeti neke indikativne i pozitivne akcije prema promjeni vašeg svijeta. Trebali biste vidjeti kretanje objavljivanja GCR/RV svijetu uskoro. Vidjet ćete promjene u državnom vodstvu.

To je dugo vremena dolazilo kako ja znam, ali dobrodošlo kući! Vrijeme je da poželite sebi dobrodošlicu u vaš novi početak, a vaš novi početak će biti daleko izvan onoga što ste mogli očekivati. Život će vam se promijeniti na neviđen način, ili čak niste ni razmišljali o tome. Vaša svijest će jednostavno otpustiti toliko toga što ste nosili sa sobom. Nešto od onoga što nosite sa sobom toliko je duboko da bi mogli uzeti još jedan milijun života da biste dobili ručku na njemu. To je zbog milosti koju ste svi zaradili da će te duboke temeljne rane i traume biti otopljene gotovo u trenutku. Osjetit ćete lakoću svog bića, svog fizičkog tijela. Osjećat ćete kao da su tone težine podignute iz vašeg uma i emocija. Osjetit ćete energiju iznutra i svuda oko vas da nećete imati riječi za to, međutim, kad pogledate u oči drugih znati ćete da vi osjećate istu stvar.

Uzorci vaših razmišljanja napravit će vrlo odvažan zaokret smjera i vi ćete se svi jednostavno i očito "osjećati dobro"! Pogledat ćete u ogledalo i vidjeti kako se godine starosti dižu upravo s vašeg lica. Osjetit ćete tu iznenadnu navalu mladosti kako kola vašim bićem! Radujem se povratku na Zemlju u mom sadašnjem tijelu i ujedinjenju s ljubavi mog života, mojom suprugom Min’imah, koju mi zovemo Mama Force, kao i moju obitelj i prijatelje. Vi ćete se ponovno okupiti s voljenima i prijateljima koji su otišli prije vas. Nećete vjerovati svojim očima kad ih vidite kako izlaze iz brodova da vas zagrle svojom ljubavlju!

Ne dopustite kabali da bude i dalje trn na vašoj strani. Prigrlite svoju novu stvarnost, stvarnost koju ste vi stvorili. Sloboda i osnaživanje su vaši da ih zagrlite! Ovo je poruka od Mushaba. Sloboda, osnaživanje, ljubav i jedinstvo!

Zahvaljujem vam se i pozdravljam vas s pozdravima Mushaba blagoslova što u osnovi znači: blagoslovi božanske ljubavi, blagoslovi slobode i osnaživanja!

Ja sam Porda (Papa Mushaba)

____________________     KRAJ Anakhandine poruke     ____________________


Za usporedbu, ovdje je kanalizirana poruka od Sophije

Anakhanda ispod je kanaliziranje koje je bilo u današnjem e-mailu Russ Michaelas. Pročitajte i kad budete imali vremena vidite ako možete dobiti bilo kakvu potvrdu onoga što je ovdje bilo rečeno. Čini se da ima informacije koje je dao Ohmnipure prije nekoliko tjedana u vezi s uklanjanjem elite.

1) Proročanstvo ispunjeno: Telepatski kanalizirana vijest o fizičkom kraju kabaline elite

27. srpnja 2016.

*** Nadajmo se da je ovo istina! Vrijeme će pokazati. Zahvaljujem se za ono što nam je danas proslijedio dragi svjetloradnik, Brooklet Team Editor, Marilyn, koja sada živi u Italiji. Napravila je interesantno štivo. Pogledajte daljnje bilješke Sophije u tekstu... !! Sve je dobro. MI smo JEDAN.

Ono što slijedi je doslovan izvještaj onoga što se dogodilo 23. srpnja 2016. Bilo mi je rečeno unaprijed o ovom događaju. Zbog toga sam posegnula za objašnjenjem. Ovaj razgovor je obavljen u dva koraka. Prvi je počeo u 3:33 sati 23. srpnja. Za drugi sam bila probuđena otprilike u 2:00 24. srpnja.

Sophija je pitala:

"Je li tamo netko tko se želi povezati koji mi može pojasniti o onome što se događa upravo sada? S Jednim? Sa Suncem?

JEDAN govori:

Da Sophija. To sam ja. Ovo je Jedan.

Odgovorila si na poziv zbog hitnosti trenutka.

Ovaj trenutak, ovaj u kojem živiš upravo sada, isti je trenutak u kojem eksperiment završava.

Oni na vlasti koji odbijaju predati se ili čak zaustaviti biti će/jesu u procesu da budu fizički odvedeni.

Ovaj plan, koji je dopustio manipulaciju rase, došao je do svog završetka.

Ova bića koja su se navikla na vlast a dobit stječu po nalogu od drugih, čak raspolaganjem i zlostavljanjem drugih, došli su do kraja igre - do krajnjeg datuma njihove igre.

Bilo je rečeno da će doći kraj i to će se dogoditi u konačnici u završnom astrološkom trenutku.

Sunce ima druge planove kao i Gaja, a planovi onih koji upravljaju planetom su se ubrzali. Došli su do trenutka kada će se ogromna nastojanja opet proširiti na njihovom kraju da ubiju ili uhvate veliki broj ljudi kako bi smanjili broj vas i da potaknu strah, tako da bude mnogo lakše upravljati vama. Ta nastojanja nisu dopuštena.

Upozorenje nije zaustavilo ovaj globalistički plan i oni se upravo sada vraćaju Izvoru.

To je učinjeno.

Ovo, otkrit ćete, je Sudnji dan kako je bilo prorečeno.

Više neće tim bićima s planom vlasništva i moći biti dozvoljeno da upravljaju bez straha od odmazde ili eliminacije.

Eksperiment je prošao svoj put.

Oni od vas koji obavljaju posao prikupljanja, borbe i eliminacije upravo su u tom trenutku. Budite sigurni da ovaj dan neće završiti sve dok i zadnje biće koje sudjeluje u igri vlasništva/porobljavanja ne bude eliminirano.

Imali su mnogo prilika da se predaju, čak i da pomognu u restrukturiranju. Neki su iskoristili tu priliku. Mnogi nisu i to su ta bića za koja se traži upravo u ovom trenutku kraj i povratak.

Nema nikakve potrebe za žaljenje ili kajanje za takvo biće - ili za bilo koje biće. Mi svi imamo izbor. Izbor puta koji su napravili bio je učinjen sa širom otvorenim očima i spremnošću da guraju - sve za osobnu zabavu, veličanje i razonodu, a najviše od svega moć. U konačnici, žudnja za vlašću donosi uništenje duše.

Ipak, shvatite, uništenje nije moguće u kreaciji. Sav život, svih oblika, samo prenosi svoju iskru u novi oblik kad je završen.

 Te duše su oštećene i trajno su takve.

Nema nikakve prerade njih - ni u obliku koji trenutno zauzimaju.

Komponente života, Jednog, sve moraju surađivati da bi se poboljšao i potaknuo život - sav život.

Ti oštećeni su nakosili lonac takoreći - bilo je preveliko stanje pohlepe i uništenja samog sebe - na Zemlji posebno. Ova ravnoteža će se sada sama ispraviti i vratiti ravnoteža.

Nije svaki član ove grupe vraćen, samo oni koji se nisu u stanju oporaviti, oni izvan rehabilitacije.

U konačnici život je balans i u cilju rasta i evolucije, balans se mora održavati. To je još jedan neočekivani rasplet događaja danas.

Sada se možete lakše odmoriti, znajući da vaše želje za šansu u novom svijetu su se ubrzale. To je zbog želja i nastojanja mnogih vaših rasa.

Kraj se nikad nije jasno vidio - trebao se dogoditi prirodno. Ovaj završetak bića prije krajnjeg roka može se smatrati dobrim vijestima.

Stvari se sada mogu, s odlaskom tih bića, ubrzati u rukama čovjeka.

Ima puno posla kojeg treba obaviti.

Sophia:Mogu li postaviti pitanje?

Što je s predviđenim zemaljskim promjenama?

One se mogu još uvijek dogoditi ali njihova ozbiljnost nije jasna ili sigurna. Gaja mora definitivno progovoriti i ona to može učiniti vrlo brzo. Ovo je kraj vrlo dugog, mukotrpnog i bolnog vremena. To će trebati potvrdu.

Hvala ti.


Još jedna poruka prije završetka ovog posta.

Jučer navečer dok sam se igrala s loptom s našim psom, Cassie, Nency je zazvonilo uho što uvijek pokazuje da netko ima poruku. Podesivši se primila je sljedeće što ja parafraziram jer to nije bilo snimljeno ili zapisano, jer je bila vani.

"Što se tiče humanitarnih i drugih fondova biti će kratka stanka, a onda će sve iznenada izaći vani."

(Moja interpretacija ove izjave je da će nekoliko sigurnosnih provjera i druge važne provjere biti napravljene i onda izdavanje će krenuti. Možda će KOLOVOZ biti naš mjesec čuda).
___________________________________________________________

Vi ste dobrodošli da objavite ovu informaciju vašim prijateljima i svojim popisima koje ste možda izabrali da učinite. Nadam se da ova informacija donosi veliku radost i vjeru da smo svi u dobrim rukama na ovom lijepom plavo-zelenom planetu i SVE je u božanskom redu.

Bob, Nancy i Anakhanda


Link:


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN