Followers

Wednesday, August 31, 2016

Croatian -- Arcturian Group Message 8/28/16

120


Dragi naši, promatramo zbunjenost i emocije koje uzrokuju da mnogi od vas misle da su nekako izgubili svoj put. Duhovni put kojeg ste poznavali u prošlosti je promijenjen, jer to više nije put potrage i traženja, već je on sada akcija realizacije, prihvaćanja i življenja; "Ja već jesam sve ono što sam tražio/tražila".

Proces evolucije može kod osobe izazvati osjećaj izgubljenosti, čak i panike, ako osoba nema pojma o tome što se zbiva, dok se njezini udobni, ali iluzorni temelji počinju rastapati. Poznati načini percipiranja i tumačenja svijeta više se ne čine ispravnima, jer novo stanje svijesti rezonira drugačije od starog načina na koji je um bio naučen.

Duhovna evolucija vođena je Višim Ja kako pojedinac postaje spreman za nove razine svijesti. Ako pojedinac nije na svjesnoj razini svjestan svoje spremnosti ili ako nije zainteresiran za duhovne stvari, može postati zbunjen i uzrujan kako počinju iskustva potrebna za njegov duhovni rast.

Rješenja za trodimenzionalni svijet bila su savršena i nužna za tu svijest, ali zbog toga što su mnogi sada prerasli trodimenzionalno stanje svijesti, rješenja iz prošlosti više ne rezoniraju. Rješenja sagrađena na temeljima istine (iscjeljenja) se mijenjaju  i otvaraju u više i bolje forme izražavanja, a ona koja se temelje na dualnosti i odvojenosti (rat) će se jednostavno rasplinuti, jer više neće biti energije koja ih održava.

Ako su osjećaji izgubljenosti bili ili još uvijek jesu dio vašeg iskustva, znajte da ne gubite svoj put, da ne ludite ili da duhovno ne nazadujete. Svaki postignuti evolucijski stupanj svijesti vaš je zauvijek - nikada ne možete nazadovati na staro stanje svijesti. Mnogi to pokušavaju učiniti misleći da će tako riješiti probleme u odnosima ili da će im to pomoći da se bolje "uklope", ali će u sebi ipak ostaviti svoje postignuto stanje svijesti.

Isto tako ima i onih koji se pretvaraju da su postigli neko stanje svijesti koje  još nisu postigli, te je zato važno da vjerujete svojoj intuiciji pri izboru učitelja ili puta bilo koje vrste. Jedini pravi učitelj je unutar vas i vaša realizacija toga će se manifestirati izvana  kroz učitelja, knjigu, tečaj, ili put koji je pravi za vas.

Istina mora prestati biti intelektualno znanje, i mora se pretvoriti u živo, disajuće  stanje svijesti. Istina počinje s intelektualnim traženjem, nakon čega slijedi prihvaćanje i prakticiranje istine čak i u najjednostavnijim dnevnim aktivnostima.  To ne znači zauzeti  kruti stav u apsolutnoj istini, jer bi to bilo pretvaranje određenog stanja svijesti koje još nije dosegnuto. To znači živjeti iz svog najviše postignutog stanja svijesti, koje će se početi manifestirati kao nove istine i dublja svijest. Evolucija nikada ne prestaje i ne postaje ustajala. Ona je vječito putovanje, i na ovoj strani, i na drugoj strani.

Kako učite živjeti priznavajući svoju jedinstvenost i cjelovitost, uskoro ćete početi doživljavati sinkronicitetne  događaje, ideje, rješenja, i novi mir u umu, u rasponu od najjednostavnijih dnevnih aktivnosti do najdubljih problema koji  trebaju rješenje. Izvor ne zna ništa o većem ili manjem, on jednostavno jest - potpun i cjelovit u svakom trenutku.

Iskušenje je pokušati natjerati neke stvari koje su djelovale u prošlosti, da budu djelotvorne i sada. U ovom trenutku postoje više frekvencije Svjetlosti koje se slijevaju na zemlju, čija je svrha otapanje i zamjena starih frekvencija. Vi koji čitate ove poruke odlučili ste da se razvijate i budete dio toga, nakon što ste već postigli  stanje svijesti koje je u stanju razumjeti istinu i rezonirati s istinom.

Analizirati i pokušavati razumjeti Boga s ljudskim umom je trodimenzionalna uzaludna aktivnost,  jer ljudski um to jednostavno ne može učiniti. Um je putokaz  svijesti koji može dovesti samo ono što već vani pluta u općoj konsenzualnoj svijesti, sve dok se pojedinac ne  razvije do toga da mu je um u stanju pristupiti sadržaju Božanske Svijesti. Iz ovog izvora um je tada u stanju dobiti  dublje istine, nove ideje, informacije, kao i još nepoznate činjenice. Ovo je vrelo iz kojeg  se napajaju veliki umjetnici, glazbenici i znanstvenici.

Ljudski um će privući ono što je njemu poznato ili ono čemu može  lako pristupiti, što je razlog zbog kojeg se pojedinci često vraćaju starim navikama i uvjerenjima tijekom stresnih razdoblja. Um jednostavno predstavlja ono s čime je  programiran. Izrazite ljubav i zahvalnost za vaš um,  jer on je savršen alat svijesti, i nikada se nemojte prekoravati zbog povremenih vraćanja starim navikama. To će samo dati moć starim navikama koju one zapravo nemaju. Povremena vraćanja starim navikama događaju se sve rjeđe i rjeđe, dok s ljubavlju preusmjeravate i reprogramirate um sa istinom.

Nikad se nemojte emocionalno kažnjavati zbog misli koje se mogu pojaviti ili projuriti  kroz vaš um dok živite svakodnevni život. Misli, koncepti i uvjerenja nikada nisu vaši dok ih ne prihvatite kao svoje. To su neosobne energije koje plutaju u univerzalnoj svjetskoj svijesti.

Ipak, osobno programiranje svake osobe i prošla životna iskustva mogu privući određene vrste misli i vjerovanja (energija se usklađuje sa sebi sličnom energijom).

Na primjer; osoba koja je doživjela mnoge živote koji su uključivali bolesti i probleme sa zdravljem, otvorenija je i osjetljivija na bezlične, ali univerzalne prijedloge koji se tiču ​​bolesti i zdravlja. Ako osoba prihvati ove prijedloge, vjerojatno će doživjeti život prepun stvarnih i zamišljenih bolesti i zdravstvenih problema.

Nema neizražene svijesti. Vi stvarate  sa svakom misli koju mislite i svakim uvjerenjem kojeg se  držite.

Ljudi su stekli duhovnu spremnost da shvate tko i što oni stvarno jesu i počeli su to živjeti. Ima onih koji i dalje odbijaju da prerastu  zastarjele sustave vjerovanja koje poznaju i vole, vjerujući da je svijet kojeg vide svojim očima  istinit, i da se ne može ili ne mora mijenjati. Slobodna volja dopušta svima da se razvijaju svojim vlastitim tempom, a pravo vrijeme dolazi za svakoga. Vaše vrijeme je sada.

Sada morate ostaviti iza sebe bilo kakvu prevaziđenu ovisnost od osobe, tradicije, obreda, ili predmeta koji su vam možda pomagali u prošlosti. To ne znači da ne možete voljeti, držati, ili raditi s kristalima, ili da nikada ne možete pohađati tečaj, ili čitati knjigu kojoj ste možda privučeni.  To znači da ste sada spremni otpustiti vjerovanje da trebate išta ili ikoga, ili da ovisite o bilo čemu ili bilo kome izvan sebe samih u svakom aspektu vašeg života. To znači živjeti iz centra, iz tog mirnog mjesta potpunosti i cjelovitosti, koje je već prisutno u Vama.

Dok svjedočite  kaosu i boli u svijetu u ovom trenutku, zapamtite  da je svaka duša odlučila prije utjelovljenja proživjeti određena iskustva potrebnu za vlastito ili svjetsko učenje i razvoj. Neki dragi naši doživljavaju vrlo teške, ali neophodne lekcije upravo sada. Drugi koji se suočavaju s istim situacijama izabrali su ova teška iskustva kako bi pomogli evoluciji čovječanstva u cjelini.

Sve se odvija prema planu, nema slučajnosti. Razmislite o sebi kao o privilegiranim osobama koje su dio rađanja nove svjetske svijesti. Gaia se razvija, i to će  učiniti sa ili bez vaše podrške. Božanska svijest jest, uvijek je bila i uvijek će biti jedina stvarnost i jedina snaga, ali u ovom trenutku mnogi koji su spremni, ali nisu voljni, uče to na teži način.

Dragi naši, unatoč pojavama koje predstavljaju prijetnju vama osobno ili globalno, nikad ne zaboravite da vi i svi ostali jeste, i oduvijek ste bili, savršeni, cijeli, potpuni, i nikada ne može umrijeti. To je bio cilj svakog životnog vijeka i sada ste tamo.

Vaše vrijeme je sada.

Mi smo Arkturijanci, 28. kolovoza 2016.


Preveo: Mirna


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN