Followers

Sunday, June 2, 2013

02.06.2013 Arcturian Message


02. lipnja 2013


Ovdje smo kako bi pomogli svima onima koji se želi uzdići na energije više dimenzije, energije koje su sada dostupne. Obzirom da su brojni sveti portali sada otvoreni, sve više svjetlosti slijeva se na Zemlju, koja pomaže u ovo značajno doba buđenja.
Mnogi od vas govore kako se ništa ne mijenja. Ne tražite promjene u svijetu iz perspektive tro-dimenzionalnih koncepata, jer to su samo ideje  o tome što vi smatrate da bi se trebalo  dogoditi, a koje su bazirane na ograničenom znanju o svijetu, i to svijetu kojeg vi poznajete.
Sa vašom vlastitom namjerom i dopuštenjem, energija promjene prvo utječe na vaše energetsko polje i počinje rastapati sve ono što je staro i neistinito – energetske sjene koje nosite sa sobom, a koje predstavljaju bilo kakvo pogrešno uvjerenje koje imate o sebi ili drugima. Te se sjene rastapaju u prisustvu  Svjetlosti – energija više frekvencije.  Tada postepeno, osoba počinje doživljavati  promjenu u svojim obrascima razmišljanja,  kao i u svim dijelovima svoga života, i upravo tada vrlo često počinju „problemi“.  Osoba shvaća da više ne rezonira sa ljudima, mjestima ili stvarima sa kojima je prije rezonirala, i razvijeniji se duhovni učenik može naći pred nekim teškim osobnim odlukama i izborima koje treba donijeti.
Ovakve suptilne promjene  najčešće se odvijaju postepeno,  i vode pojedince u nove energije,  kako oni postaju spremniji i kako postaju sposobni nositi se sa višim frekvencijama. Ovakve suptilne promjene,  duhovnom učeniku mogu donijeti misli  da se ništa ne događa. Shvatite da dok dopuštate i postepeno počinjete zadržavati više Svjetla u sebi, mijenjate energiju cijele planete. Sve što je u energetskoj sjeni, zapravo je nesvjesnost o vlastitom sebstvu, koju neki nose u manjoj a neki u većoj mjeri.  Kako se svaka nova spoznaja istine produbljuje u vama, njeno Svjetlo postaje dijelom vašeg energetskog polja.
Mnogi su očekivali čarobni štapić kojim bi odjednom zamahnuli i promijenili svijet. Dragi naši, nitko ne može umjesto vas i za vas odraditi vašu evoluciju. Čak je i vjerovanje po kojem je Isus došao  da obavi vaše prosvijetljenje umjesto  vas,  pogrešno shvaćanje  i pogrešna interpretacija njegove poruke. On je s ljubavlju u ljudsku svijest usadio načine – sredstva za prosvijetljenje, ali mnogi su vjerovali i još uvijek vjeruju  kako će Isus obaviti njihov posao umjesto njih. To je vaš zadatak, vaš posao, vaš izbor,  vaše putovanje i razlog zbog kojeg ste na zemlji u ovo doba. Tu smo da vam pomognemo, ako želite pomoć. Vi ste bića slobodne volje i možete gubiti vrijeme u neodlučnosti koliko god želite. U svakom slučaju, znajte da ste svi znali za ovu energetsku promjenu prije nego ste stupili u ovaj život i da ste sami odabrali da budete ovdje. Upravo je sada najmoćnije vrijeme da čovječanstvo napreduje i sve je sada na svome mjestu.
Želimo razgovarati o iskustvu života  na Zemlji u ovo vrijeme.  Premalo je reći da je ovo razdoblje bilo vrlo teško za mnoge od vas. Vidite kaos u mnogim oblicima. Dok staro udarajući i vrišteći odlazi,  novo dolazi. Mnogi od vas, iznenada su shvatili  da su ideje koje su vam do sada bile prikazivane  kao činjenice, zapravo  bile samo laži,  koje su vam nametnute kako bi vas zadržale u stanju straha i prihvaćanja. Vi, i kao pojedinci i kao masa, počinjete istraživati, propitivati, i shvaćate da ste bili prevareni i varani  iznova i iznova. Skidanje koprene neznanja, znak je buđenja,  jer čak do prije nekoliko godina,  sve što vam je servirano prihvatili biste kao istinito. Svijet ne postaje gori. Ono što vi vidite je Svijetlo koje obasjava sjene. Vi počinjete propitivati, počinjete potvrđivati svoju vlastitu moć, i počinjete vjerovati svojoj intuiciji. To su znakovi da se svijet budi do svoje urođene duhovne moći i vrijednosti.
O ovom procesu razmišljajte kao o o procesu izlaska  čovječanstva iz čahure sna,  koji je bio prihvaćen  i u kojem ste se udobno odmarali dugi niz vremena.  Dok se  pojavljuje leptir, on se muči i čini se da prolazi kroz vrlo teško razdoblje. Ukoliko se netko umiješa i izvuče leptira, leptir umire, jer mu je potrebna borba kao dio njegova razvoja.  Dragi naši, tako i vi sada nastajete  iz  čahure  za koju ste iz neznanja mislili  da ona predstavlja ono što vi uistinu jeste. Neki imaju veće i gušće čahure od drugih,  jer su čahure  formirane iz prošlih životnih iskustava i rezultirajućeg stanja svijesti.
Počnite vjerovati da se sve odvija prema planu i da vas vodi vaše Više Ja.  Dopustite da se proces odvija, kojim god načinima to bilo potrebno, a koji vrlo vjerojatno neće biti onakvi kakve ste vi očekivali. Pokušajte ne uspoređivati sebe sa drugima, onima  za koje vam se čini da se razvijaju bržim tempom od vas, jer oni možda nemaju tako gustu čahuru iz koje moraju isplivati.  Često su takve duše obavile svoje teško „izlaženje iz čahure“  u prošlim životima.
Svi će se razviti i svi će biti vođeni u ovom procesu ako požele. Sjetite se dragi naši da niste sami, jer nas ima mnogo, i u našem svijetu, i u vašem svijetu, i da vas vodimo, pomažemo vam i učimo vas, u ovo moćno vrijeme.  Sve što trebate napraviti jest – zatražite pomoć, ali bez očekivanja o tome kako bi pomoć trebala izgledati, jer su takva očekivanja bazirana u starim uvjerenjima. Dopustite sebi da se otvorite novome – suptilnim energijama znanja i svjesnosti,  koje sada lakše teku.
Neki odabiru ostanak u onome što je staro i završeno. Takvi se dragi naši bore, jer se pijesak na kojima su izgradili svoje kule od karata raspada i oni ulaze u stanje straha i panike. Život na zemlji u ovo vrijeme nije za bojažljive. Prolazite kroz iskustvo smjene energija, a staro postavlja veliku borbu. Šaljite im svjetlo dragi naši, tako da se mogu maknuti iz sjena straha koji ih drži u okovima i da mogu prijeći u stanje bezuvjetne ljubavi.
Planeta Zemlja također napreduje u svojem procesu uzašašća,  a rezultate toga možete vidjeti u nasilnom vremenu kojeg su mnogi iskusili. Ipak, oluje nisu samo posljedica globalnoga zatopljenja ili uzašašća zemlje, već su i posljedica duhovnog poravnanja – susjed priča sa svojim susjedom i pomaže mu, neznanci priskaču u pomoć, i rađa se univerzalno suosjećanje. Riječ je o višem osjećaju ljubavi  i osjećaj jedinstva pojavljuje se među svima onima koji su do sada sebe smatrali odvojenima u nekom obliku  (rasnom, ekonomskom, intelektualnom, po svojim godinama i slično) od drugih. Ovaj proces poravnanja bio je nužan kako bi velike grupe dublje realizirale jednotu.
Svaka duša prima lekcije, koje su god potrebne za njenu evoluciju  i svaka je duša s ljubavlju vođena i pomaže joj se, bez obzira na okolnosti i pojavnosti. Nema sumnje da se kod svakoga od vas puno toga odvija, i izvana i unutar vas. Vaša fizička, emocionalna i mentalna tijela  se brišu i pripremaju za  energije viših dimenzija.
Ovo je vrlo moćno vrijeme da se boravi na zemlji. Shvatite da ste privilegirani  što se nalazite ovdje u ovo vrijeme, jer je postojalo puno duša koje su željele biti dio ovog procesa. Nikad ne posustajte dragi naši  uspoređujući svoje živote i iskustva  s onim u što vas je tro-dimenzionalni svijet prisilio da povjerujete o tome kako bi stvari trebale izgledati kako bi vi bili zadovoljni i sretni. Tro dimenzionalni koncepti se rastapaju, ostavljajući one koji ne poznaju istinu vrlo frustriranima u njihovim pokušajima da ožive ono što je završeno.
Kako više istine prodiru u svjetsku svijest,  rezultirajući sudar energija izgleda kao kaos. Sjetite se ovoga dragi naši dok vjerno, u tišini i u tajnosti živite u sadašnjem trenutku  iz stanja vaše više svjesnosti i razumijevanja. Na taj način vi rastete i razvijate se, i stječete sve dublju i dublju svijest vašeg pravog sebstva.
Mi smo Arkturijanci, 02. lipnja 2013.


prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN