Followers

Monday, November 11, 2013

11.11.2013 Arcturian Message


11. studenog 2013


Pozdravljamo vas.

Trenutno se događaju mnoge promjene, i još će se puno toga dogoditi. Vidimo da pojava  vaše probuđene svijesnosti počinje izbijati na površinu, te se počinje  manifestirati izvana. Nemojte očekivati da se proces promjene uklopi u neki koncept kojeg imate o tome kako ova promjena treba izgledati, jer svi su ti koncepti vrlo ljudski, i još uvijek postoje mnogi koji  propovijedaju  i vjeruju da se proces uzašašća  može odigrati samo na određeni način. 

Želimo govoriti o kreativnosti i stvaralaštvu. Uvjerenje po kojem su um i mozak jedna te ista stvar, i uvjerenje po kojem je mozak jedini izvor kreativnosti i stvaralaštva, uvjerenja su zbog kojih su mnogi upali u zablude. Iako, te su zablude normalne i prirodne, jer su vas tako i učili, uvjeravali su vas da u to povjerujete. Učili su vas da mozak/um vidite kao izvor kreativnosti, i to zapravo i jest istina, ali ne onako kako je to objašnjeno čovječanstvu.  

Um je svjesni alat, a čega je um svjestan, ovisi o nečijem stanju svijesti. Mozak je stroj  koji sve održava u pravilnom funkcioniranju,-materijalni osjećaj sveznanja i skladište znanja. Ono sa čime mozak radi i ono što mozak pohranjuje kao informacije,  dolazi iz univerzalne svjetske svijesti, koja se sastoji od trodimenzionalnih koncepata i uvjerenja. Kako produbljujete svoju evoluciju, tako mozak postaje svjesniji ove istine, i omogućava vam da počnete koristiti nove informacije umjesto starih informacija. Mozak je prilično zaposlen  organ, koji primjećuje kada nešto ne funkcionira u skladu sa njegovim programima, i to vam i objavljuje kroz bol ili stres. Snovi se ponekad čine vrlo bizarnima, jednostavno stoga što mozak nije programiran da shvati neka vaša noćna iskustva i jer on stvara samo na temelju informacija koje ima. 

Mnogi vjeruju da je mozak kreativan, i trude se da sa njim kreiraju, ali sve što se stvara na taj način, uvijek proizlazi iz onoga što je već poznato: iz matrice ljudske svijesti. Pojedinac može donekle promijeniti oblik informacije, ali u konačnici, ta će informacija biti već poznata i zato nikada neće biti uistinu nova. Prava kreativnost i pravo stvaralaštvo proizlaze iz jedne dublje razine: neograničenog kreativnog izvora unutar vas, i zato su takva stvaralaštva uvijek nova i osvježavajuća, i nikada ranije nisu bila manifestirana. Kreativnost  nikada nije ograničena obrazovanjem, statusom, prihodima, poslom i slično, jer svi su u tom Izvoru i svi jesu taj Izvor, i samim time, svi imaju pristup neograničenoj kreativnosti. Nikada ne možete ostati bez svoje kreativnosti, jer to jeste vi, i kako se budete otvarali ovoj ideji i kako je budete prihvaćali, počet će vam pristizati  različite, nove ideje, svakojake vrste. . 

Često napravite pauzu s onim što radite, stanite malo, uđite u sebe, i shvatite i potvrdite  svoje jedinstvo sa svime što postoji. To otvara vrata unutrašnjem Izvoru i dozvoljava pristup bilo kojoj ideji koju trebate. Umjetnost, muzika ili literatura, koje su stvorene samo iz uma, ograničene su na ono što je već poznato i lako se prepoznaju kao neinspirativna  glazbena ili literarna ostvarenja. Mnogi umjetnici nisu svjesni ovoga principa. Vjerujući da mogu kreirati samo iz svog mozga,  ne shvaćaju zašto stvaraju samo ono što je već poznato, i zašto tek povremeno dožive izljev prave kreativnosti. 

Droga je postala popularna među mnogim umjetnicima, jednostavno zato što putem droge oni uspijevaju transcendentirati mozak i pristupaju dubljim razinama kreativnosti. Oni ne shvaćaju da je kreativnost svačije pravo po rođenju, prirodno pravo, i da može teći zauvijek kroz umjetnika, u uvijek novim oblicima i formama. Umjetnička djela koja su stvorena iz te dublje razine kreativnosti, automatski izazivaju odgovarajuću energetsku reakciju, zbog čega i neke umjetnike nazivate „majstorima“, čiju umjetnost možda i ne volite ili ne razumijete, ali vas svejedno privlači. 

Kreativnost nije ograničena samo na umjetnost, već je suština svake nove i samim time nepoznate ideje, koja se prvi puta pojavljuje i manifestira. Znanstvena otkrića ne proizlaze iz mozga, već iz dobro treniranog i znanstveno obrazovanog mozga, a često je sjeme znanstvenog otkrića zasijano u znanstvenim umovima uz pomoć „druge strane“, koja pomaže čovječanstvu u njegovom razvoju.

Individualni um prevodi informacije iz beskrajnog izvora (sveznanja) u razumljiv i prepoznatljiv oblik, i to one informacije koje su potrebne tom individualnom umu. Tako primjerice muzičar ne prima ideje u vezi znanstvenih otkrića, jer njegov mozak nije pripremljen za shvaćanje ove vrste informacija. Slikari vjerojatno neće primiti ideje za novo literarno štivo ili fantastični novi kuhinjski recept, ali pisci i kuhari hoće, iako,  kroz vrijeme su uvijek postojale vrlo razvijene duše, koje su bile sposobne  primati informacije iz više različitih područja. Slavni znanstvenici i umjetnici poput Leonarda da Vincija, primjer su vrlo razvijenog stanja svijesti, uma koji nikada neće potpuno zatvoriti vrata vlastite unutrašnje svjesnosti. 

Svatko nosi kreativnost unutar sebe, jer  to je ono tko i što vi doista jeste: vi ste kreatori i  stvaratelji. Naučite da širite vaše vlastite, već ustanovljene obrasce mišljenja, i nemojte prisiljavati um da kreira. Umjetnik sjedne ispred svog praznog platna, i samo započne sa radom, ne razmišljajući, dozvoljavajući radu da se razvije. Što je više ova istina shvaćena, više će se manifestirati u vanjskom svijetu kroz kreativnost koju tražite. Um prevodi vaše stanje svijesti u bilo koje oblike i forme koji su za vas potrebni i koji su za vas razumljivi. Nikada se nemojte uspoređivati sa drugima, jer ono što za vas predstavlja potpunost, možda ne predstavlja potpunost za druge. 

Kvalitete koje se cijene u trodimenzionalnom načinu razmišljanja često uključuju samo vanjski izgled osobe, mjesta ili predmeta. Tome svakodnevno svjedočite u svjetskom, opsesivnom obožavanju heroja i idola: imitiranju filmskih zvijezda, bogatih, slavnih ili bilo koga tko se smatra „važnim“. Obožavanje heroja  temelji se na pogrešnom uvjerenju da ste vi manje vrijedni od njih, manje voljeni, manje vrednovani. Nikada nemojte sebe uvjeriti da ste u ičemu manje vrijedniji od drugih dragi naši, već shvatite da samo vi možete promijeniti probleme vašeg  životnog iskustva ako se oni čine „manje vrijednima“. Sve se to događa zato što ste sami sebe uvjerili da niste vrijedni ili da ste manje vrijedni,  te vaš um, savršeno zrcali ovakvo uvjerenje u vaše životno iskustvo. Svi su imali živote provedene u bogatstvu i živote provedene u siromaštvu, živote slave i „važnosti“ kao i živote sluga, jer sva su iskustva potrebna kao bi se duhovno napredovalo. 

Sve je energija, ona je suština svega što postoji. Više frekvencije Božanske istine vide se i doživljavaju kao Svjetlost. Tijekom eona, pogrešna uvjerenja o dualnosti i odvojenosti od cjeline, uzrokovala su da ova energija i individualno i globalno vibrira puno sporije, postajući teža i gušća. Postoje određena mjesta (bojišnice, barovi i slično) na kojima lako možete osjetiti ove guste energije. Neki još uvijek odabiru rezonirati sa gustim energijama, ali sve veći broj ne odabire. Nikada se nemojte bojati priznati i otpustiti nešto, ma kako vam to poznato bilo, jednom kada shvatite da više ne rezonirate sa tim, jer to samo znači da se premještate na druge razine svijesti.  

Čak i ako se nađete zarobljeni u problemima od kojih ne možete jednostavno i lako pobjeći, počnite proces osvještavanja tko ste vi zapravo  i znajte da pojave dobra i zla nemaju nikakav zakon koji ih podupire ili ih zauvijek održava. Ova će svjesnost početi razbijati sve vaše iluzije, bit ćete sposobni sagledati suštinu pojava, i pomoći će vam u postizanju novih razina svijesti.  

Mi smo Arkturijaci, 11. studenog 2013. 

prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN