Followers

Wednesday, November 27, 2013

24.11.2013 Arcturian Message


24. studenog 2013


Dragi naši, još je jednom na zemlji došlo vrijeme u kojem se mnogi pripremaju za proslavu osjećaja zahvalnosti. Stoga, vrijeme je da spoznate osjećaj zahvalnosti u prosvijetljenijem smislu, jer zahvalnost nije ništa drugo nego druga strana ljubavi – ljubav i zahvalnost uvijek djeluju zajedno. Zahvalnost je zapravo protok energije ljubavi, koji se opet vraća natrag pošiljatelju. Na taj način osjećaj zahvalnosti stvara energetski krug koji potječe od pošiljatelja, a zatim opet utječe u njega. To je ujedno i način duhovnog  življenja. 

Tako je primjerice i svakodnevna trgovačka djelatnost, zapravo protok energije ljubavi i zahvalnosti, koju  um tumači na materijalistički način. Usluga koju netko daje ili proizvod koji netko prodaje, način je iskazivanja osjećaja ljubavi, dok je isplata novčanih sredstava ili robna razmjena (trampa za dobiveno), zapravo osjećaj zahvalnosti. Sve to skupa, kružni je i potpuni protok energije (koji potječe kao ljubav, a vraća se kao zahvalnost).  Neuspjeh u izražavanju zahvalnosti,  blokira ovaj kružni energetski protok. 

Bilo koji posao može zaista biti uspješan samo kada se odvija u okviru ovog protoka ljubavi i zahvalnosti, pogotovo kako se vibracijska razina planete Zemlje podiže. Posao koji se odvija samo za svoj vlastiti, sebični interes, neće više moći preživjeti, jer više neće postojati potrebna energija koja bi ga podržavala.  Svima vam je poznat određeni proizvod ili usluga koju volite plaćati (što je zapravo osjećaj zahvalnost), jer je ono što je primljeno tako ugodno, iskreno i dobro obavljeno (što je zapravo osjećaj ljubavi). Također, svima vam je poznata i druga vrsta emocija koje se javljaju prilikom davanja ili plaćanja određene usluge i određenog proizvoda.

Zahvalnost se ne sastoji samo u pukom zahvaljivanju za nešto što ste primili, već predstavlja stanje svijesti koje iskazuje bezuvjetnu ljubav  - da neovisno o vanjskim pojavama u svemu vidite duhovno i Božansko porijeklo. Sve što vidite, čujete, kušate, dodirnete ili pomirišete, odražava Božansku ideju,  ali ideju koja se interpretira ovisno o stanju svijesti, kako pojedinca, tako i univerzalnog svjetskog uma. 

Oni koji nisu sposobni primati, u bilo kojem smislu, prihvatili su pogrešno uvjerenje da nisu dovoljno vrijedni ili pak da primanje predstavlja izraz i dokaz vlastite poniznosti. Nesklonost ili nesposobnost da se primi ljubav, u bilo kojem njezinom obliku, blokira energetski protok i onemogućava doživljavanje potpunog kruga ljubavi i zahvalnosti. Pogrešna uvjerenja o ljubavi, također mogu blokirati ovaj protok, i pogađaju osobe koje su  pod utjecajem raznih uvjerenja i koncepata o tome kako ljubav mora izgledati da bi bila ljubav. Takvi vam se pogrešni  koncepti  svakodnevno nameću kroz medije. Oni koji žive u ovoj sveopćoj i univerzalnoj iluziji, s vremena na vrijeme pokušavaju stvoriti ljubav na temelju ovih pogrešnih ideja i uvjerenja, no neuspješno, jer takvi koncepti nemaju pozadinsku realnost koja bi ih podržavala i stvoreni su na temelju pogrešnih informacija.

Vjerovanje da nismo dostojni ljubavi ili zahvalnosti, odraz je sustava vjerovanja ukorijenjenog u dualnosti i odvojenosti, vjerovanja da smo rođeni kao grešna bića, koja ne zaslužuju darove i blagoslove, sve dok ne prođu svoj bolni put na putu do spasenja. Ovakve su ideje zastarjele dragi naši, i nemojte upasti u njihovu zamku, jer sada ste daleko iznad svega toga. Oni koji nisu sposobni osjetiti ljubav prema sebi, ili ne znaju izraziti ljubav i zahvalnost,  često svoju unutrašnju bol iskazuju kroz nasilje,  frustracije, napadajući svijet oko sebe. Ne znajući duhovnu istinu, osjećaju se «nedostojnima» ljubavi, što je izraz energije dualnosti i odvojenosti, ne shvaćajući zašto je tome tako i što bi trebali učiniti povodom toga. Takvi pojedinci, još uvijek nisu shvatili da su SVI vrijedni i dostojni ljubavi, jer SVI POSTOJE. 

Istinska ljubav prema sebi dolazi samo sa spoznajom da je sebstvo, vaše pravo ja – ukorijenjeno u božanskom i stvoreno od božanskog, i da nikakva okolnost ili vanjska pojava  to nikada ne može promijeniti, neovisno o tome što je pojedinac učio, što mu je bilo rečeno i neovisno od bilo kojeg opće prihvaćenog, društveno popularnog uvjerenja. 

Ljubav prema sebi počinje kako pojedinac spoznaje istinu i kako spoznaje tko je on zaista. Voljeti sebe postaje vrlo lako, jednom kad je zbačen teški teret predrasuda i kritiziranja samog sebe i svijeta oko sebe. Pojedinac počinje shvaćati da je Božansko Svjetlo uzašlih majstora, isto ono Božansko Svjetlo koje je u njemu, jer postoji samo jedno – koje se manifestira kroz individualne svijesti, no uvijek postoji samo Jedno. Pojedinac počinje shvaćati da su pogreške koje je učinio tijekom svog životnog puta, samo lekcije i proces njegova vlastitog učenja, te da sada predstavljaju vrijedne alate  sa kojima može pomoći drugima. Pojedinac počinje shvaćati da ništa nema moć da ga učini bezvrijednim, jer postoji samo JEDNA moć i to je ona Božanska. Sve do sada, bio je samo san... Sada  postaje lako i davati i primati, jer sada pojedinac zna da ne postoje granice i ograničenja tom protoku ljubavi i zahvalnosti, protoku koji zapravo nikada nije bio njegov vlastiti, (što je pogrešno uvjerenje koje rezultira siromaštvom), već je od Neograničenog Izvora. Postoji neograničena sposobnost davanja i neograničena sposobnost primanja koja potječe iz  sebstva, pravog Ja, koje je od Jednoga.

Važan aspekt osjećaja ljubavi i zahvalnosti, sastoji se u dozvoljavanju drugim ljudima da vama nešto daju. Ako znate da vam ništa ne treba, ali netko želi izraziti svoju zahvalnost dajući vam nešto, dozvolite mu da to učini, jer lekcije ljubavi i zahvalnosti svi moraju naučiti. Učenje počinje sa malim koracima - jednostavno dajući nekome nešto ili govoreći «hvala» za blagodati koje ste primili, a onda, kada je pojedinac spreman, može prijeći u dublje razumijevanje  energije koja leži u pozadini osjećaja ljubavi i zahvalnosti. 

Ljubav i zahvalnost su jedna te ista energija, i teku iz Božanske svijesti, koja je potpuna i cjelovita. Ljubav je aktivnost Jednote, aktivnost koja se interpretira u skladu sa stanjem svijesti pojedinca.  Proučite ovu izjavu i razmišljajte o njoj, jer je ona temelj za prevladavanje starog i neistinitog. Zahvalnost je pak otvorenost, te ujedno i odraz, refleksija, povratni efekt energije ljubavi. 

Energija koja nije primljena, odbit će se i vratiti nazad pošiljatelju. Ovu informaciju možete iskoristiti da se zaštitite od vanjskih negativnih utjecaja, jer kada je vaše  energetsko polje ispunjeno visoko frekventivnim vibracijama istine i svjetla, negativna će se energija jednostavno odbiti i vratiti nazad pošiljatelju, ne pronalazeći unutar vas ništa za što se može «uhvatiti» na svom nižem vibracijskom nivou. Ova informacija  također objašnjava kako mnoge praznovjerne prakse (kletve, «urokljive oči» i slično) doista djeluju. Primatelj, putem svojih praznovjernih uvjerenja u moć takvih stvari, otvara sebe takvoj energiji i poziva tu negativnu energiju koja mu je poslana, u sebe. 

Proučite zahvalnost, razmislite o njoj i meditirajte o njenom dubljem značenju, i tada proslavite svoj blagdan zahvalnosti na novom i višem nivou.

Vidimo da će se mnoge promjene uskoro odigrati u vašem svijetu. Sve se odvija prema planu, i mnogi se bude, sa novim načinima gledanja i viđenja, novim načinima obavljanja stvari i novim vjerovanjima. Stare se energije brzo rastapaju u sve većoj Svjetlosti svjetske svjesnosti. Održavajte svoje svjetlo visoko i sijajte dragi naši. Šaljemo vam puno ljubavi i zahvalnosti na vaš blagdanski dan. 

Mi smo Arkturijanci, 24. studenog, 2013. 

prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN