Followers

Tuesday, April 29, 2014

27.04.2014 Arcturian Message
Mi smo Arkturijanci i ovdje smo kako bi pomogli ljudima sa zemlje u njihovom procesu uzdizanja u više frekvencije ljubavi i svjetlosti, frekvencije za koje mnogi još uvijek ni ne znaju da postoje. Mnogi još uvijek žive svoje živote u nesvjsnom stanju, hipnotizirani slikama prikazanih unutar trodimenzionalne vibracije, zbog «vela zaborava» koji je prisutan na Zemlji. Ljudi se trude da se prisjete tko su oni zapravo, dok su u isto vrijeme u gustim energijama, zbog vjerovanja da su odvojeni jedni od drugih i od svoga Boga. Neki se čak pitaju postoji li uopće Bog. 

Ne bojte se dragi naši, jer ste uvijek voljeni i zaštićeni, čak i kada vam se čini da niste, jer se čak i malom djetetu mora dopustiti da s vremena na vrijeme padne i ozljedi svoja koljena. Vaša Božanstvenost je Vaša zaštita, jer nikada ne možete biti odvojeni od onoga tko ste i što ste vi, bez obzira koliko miliona godina može proteći prije nego što to spoznate. Nikada vas niti jedna osoba, iskustvo ili uvjerenje ne može odvojiti od onoga tko ste vi. Ova spoznaja je vaša zaštita i potpora u svim stvarima, i ona će ispuhati svaki iluzorni balon s kojim se suočite. 

Uvijek se sjetite da su fizička i emocionalna bolna iskustva na koja nailazite, životne lekcije koje ste sami odabrali uz pomoć svojih duhovnih Vodiča i učitelja prije nego što ste ušli u ovu inkarnaciju. Kako se pojedinac razvija, tako se teška životna iskustva počinju smanjivati, jer tada pojedinac kreira i manifestira iz višeg stanja svijesti te može učiti na lakši način. 

Uvijek znajte da su intenzivna, bolna iskustva pročišćavanja, koja mnogi od vas sada doživljavaju, zapravo pozitivne stvari, sazrijevanje, znakovi da je duša sada dovoljno razvijena da prepozna i očisti energije koje su dugo vremena bile duboko zakopane. Sada je vrijeme za otpuštanje prošlosti i učenje o tome kako da se voli i poštuje svaki aspekt sebstva, kroz proces upoznavanja SEBE. 

Postoje oni koji čitaju metafizičke knjige, odlaze na razna predavanja i provode jako puno vremena pričajući o metafizici i mističnoj istini, ali onda nastavljaju živjeti svoje živote na način na koji su oduvijek živjeli. Istina mora biti življena.  Istina mora biti prakticirana sa svakim pojedinim iskustvom svakodnevnog života, bez obzira kako svjetovno to iskustvo izgledalo, sve dok ne postane vaše stanje svijesti, u kom trenutku takav način života postaje automatski i predstavlja ono što vi jeste. Istina nije samo zanimljiva teorija o kojoj treba raspravljati, koju treba uspoređivati i onda odbaciti. Vrijeme diskusija i razgovora je prošlo. 

Istina ne može biti objašnjena u općenitim skupinama ljudi, jer svaki pojedinac živi iz svog dostignutog stanja svijesti, i grupe će uvijek imati one bez «ušiju da čuju», koji se samo žele svađati i raspravljati. Istina nikada ne može biti raspravljana ili nametnuta drugima. To ne znači da ne trebate dijeliti istinu sa onima koji su na vašem stupnju vijesti, ali, općenito, duhovno putovanje je tiho, tajnovito i vrlo sveto. Ono je življenje u Jednoti, kretanje u Jednoti i imanje svoga bića u Jednoti. 

Kako se razvija unutarnji svijet čovječanstva, tako se u vanjskome svijetu očituju promjene. Primjer ovoga su promjene koje se sada odvijaju u vezi sa okrutnošću prema životinjama i ostalim stvarima koje su do sada smatrane nevažnima.  Vi vidite ono što je svijest do sada kreirala i što svijest sada kreira, globalna svijest čovječanstva i individualna svijest svakog pojedinca. Ne postoje žrtve. Ratovi, okrutnosti, nepoštenje, siromaštvo, borbe i slično, izrazi su svijesti koja počiva na odvojenosti i dualnosti, u kojoj vlada načelo «Mi nasuprot njih». Ali,  svi su ti oblici nesklada nepotrebni, u svjetlu činjenice da je sve JEDNO i da JEDNO ne utjelovljuje ideju nesklada. Ratnu lekciju mnogi uče na bolan način upravo sada. 

Čovječanstvo je spremno da kreira i stvori novi svijet, tako što će otpustiti sve što je staro i završeno, bez straha obuhvaćajući  nove i više koncepte Jednote. 

Želimo govoriti o iscjeljujućoj energiji ljubavi. Ljubav je aktivnost (međusobna povezanost) energije Jednoga koja SEBE manifestira kroz mnoštvo. Kako ova istina postaje vaše postignuto stanje svijesti, automatski vas usklađuje sa višim frekvencijama, pri čemu se rastapaju guste, teške, lažne vibracije dualnosti i odvojenosti koje nemaju nikakva zakona koji bi ih podržavao. Jer je potpuna i skladna  Božanska Svijest istinska suština svake osobe, što više postanete usklađeni sa istinom, to će ju vanjski svijet sve više početi odražavati – fizički, emocionalno i mentalno.

To je posao, to je putovanje. Istina počinje kao mentalno znanje, ali ona mora biti prakticirana i življena, sve dok ne postane vaše stanje svijesti, u kome se trenutku onda počinje ispoljavati izvana kroz ono što je vam potrebno – zdravlje, ideja, partner, dom i slično.

Meditacija je najbolji tretman za iscjeljivanje i najbolji tretman za uljepšavanje kojega možete dati sebi, jer se tijekom meditacije odmarate u višim i skladnim frekvencijama Jednote.

Većina čovječanstva spremna je prestati tražiti bilo što izvan sebe, kroz spoznaju  i shvaćanje da suština svega leži unutar njih. Shvatite da ove riječi nisu sam lijepi citati nekog mističnog pjesnika. Naučite da više nikada ne tražite vlastito dobro u vanjskom svijetu, jer sve što ćete ikada trebati već je zauvijek i trajno utjelovljeno unutar Svijesti koja ste vi sami. Kada ovo shvatite ali nastavite tražiti vlastito dobro u vanjskom svijetu, vi sami kreirate spiritualni jaz između vašeg osjećaja sebe i vašeg pravog sebstva.

Jednom kada osoba postigne razumijevanje i ostvarenje Jedinstva, vanjska će iskustva početi odražavati  radost, zdravlje, sreću i ispunjenje, koje će svijet vidjeti kao ozdravljenje i iscjeljenje. Vanjska se promjena može očitovati samo nakon što je već postignuto unutarnje stanje svijesti, jer je suština svih stvari svijest. Ne nečija tuđa svijest, već vaša vlastita svijest. Iscjelitelj koji radi na visokom stupnju svijesti može privremeno podići energiju neke osobe, ali ako ta osoba samu sebe ne podigne i ne održi na višem stupnju, njezini će se problemi vratiti, bit će ponovno stvoreni od njezina vlastitog stanja svijesti.

Vi se pitate što sve ovo znači? Kako sve što trebate (auto, kuća, posao primjerice) može biti unutar vas? Božanska svjesnost (što je ono što vi zaista jeste) u sebi utjelovljuje svaku duhovnu ideju. Ove se duhovne ideje zauzvrat očituju u vanjskom, pojavnom svijetu u oblicima koje možete razumjeti i cijeniti. Auto je materijalni osjećaj Sveprisutnosti. Kuća je materijalni osjećaj Svjesnosti. Ja živim, krećem se, i  imam svoje biće uvijek u Svjesnosti. Osoba koja voli usamljenički život, neće odjednom manifestirati partnera, jer to ne predstavlja potpunost za takvu osobu. Muzika, umjetnost, medicinske ideje, znanstvene ideje, te sve druge raznovrsne ideje i izumi svake vrste, mogu dospjeti i dospjet će iz neograničenog Izvora unutar vas, «ako su vrata otvorena». Božanska svjesnost – vaša svjesnost, je samo održavajuća i samo održiva, i uvijek je potpuna i manifestira sebe. Način na koji vi vidite ove manifestacije određena je vašim (budnim ili uspavanim) stanjem svijesti. 

Počnite da zahtijevate svoje pravo koje imate po rođenju, prepoznajte ga i očitujte ga. Vaš Bog neće iste minute pasti sa nebesa onog trenutka kad uđete u crkvu. Izrecite prave riječi molitve ili učinite dobro djelo. On može manifestirati više i bolje oblike u pojavnom svijetu samo onda kada vi shvatite da vi već jeste On.  

Ovo je lekcija i vrijeme je sada. 

Mi smo Arkturijanci, 27. travnja 2014. 


Webpage: http://www.onenessofall.com/newest.html

 prevela: Mirna 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN