Followers

Monday, May 26, 2014

25.05.2014 Arcturian Message

Pozdrav ljudima drage planete Zemlje.  Promatramo kako svijetlost sve više i sve jače sija, dok se sve više ljudi budi i otvara novim načinima viđenja  svijeta i njihova mjesta u svijetu.  Promjena  je evolucija dragi naši. To je otvaranje prema novim idejama i višim načinima razumjevanja uobičajenih pitanja svakodnevnog života. 

Duhovno uzašašće najčešće nije iznenadni, zasljepljujući bljesak koji vas uznese, iako se upravo to dogodilo nekolicini pojedinaca koji su već postigli razvijeno stanje svijesti tijekom prijašnjih života. Uzašašće je stanje svijesti koje je postignuto kroz bezbroj iskustava iz mnogih prošlih života proživljenih u energiji dualnosti i odvojenosti. Iz ovakvih iskustava, duša uči i razvija se, sve dok se u jednom momentu ne razvije dovoljno, kada više ne treba učiti iz takvih iskustava i na takav način, te počinje učiti iznutra.  Vi ste sada u tom momentu dragi naši. 

Tijekom meditacije, zahtijevajte odgovore na svoja pitanja, i u meditaciji postavite svoja pitanja. Zatražite više Svjetlosti, više razumjevanja i više svijesti, ali izbjegavajte tražiti bilo kakve «stvari», jer kada tražite i zahtijevate određene «stvari», automatski potvrđujete kako ih «nemate» i samim time stvarate stanje «neimanja». 

Onima koji su usklađeni i koji mogu čuti «još uvijek tihi glas», odgovori mogu doći direktno tijekom meditacije, ali najčešće dolaze kasnije i zapravo su «plod» meditacije. Odgovori će doći na uobičajene načine koje ćete moći shvatiti i razumjeti.  Primjerice, vaš se odgovor može pojaviti u obliku knjige koja nekako dođe do vas,  ili ga možete slučajno čuti u određenoj izjavi koju netko iznese. Odgovori i ideje, najčešće će se  pojaviti u vašoj glavi dok obavljate neku ovozemaljsku aktivnost, dok perete suđe primjerice, jer je često puta jedino tijekom takvih aktivnosti um dovoljno tih kako bi mogao čuti unutarnji glas. 

Želite li čuti, važno je da se oslobodite i držite podalje od konstantne buke. Mnogi nisu u stanju prepoznati ili čuti rješenje koje su zatražili, jer su u stanju konstantne buke i ometanja, i onda se pitaju zašto ne dobivaju odgovore na svoja pitanja. Da biste čuli «još uvijek tihi glas», morate živjeti na miran, tih i fokusiran način,  jednim uhom uvijek otvorenim za «slušanje». To ne znači da se ne smijete zabavljati, družiti sa ljudima, plesati i živjeti život. To samo znači ne odabrati proći kroz svaki trenutak buđenja sa slušalicama na ušima i općenito, ne živjeti u potpunosti izvan sebe samih. 

Vidite dragi naši, duhovno se povezivanje u vašim medijima često opisuje kao moćni psihički događaj, koji dolazi uz mnoštvo «truba i fanfara». Duhovno se povezivanje gotov uvijek doživljava u tišini i na naizgled uobičajeni način, koji će oni koji su duhovno pažljivi prepoznati. Samim time, oni koji očekuju «trube i fanfare» kao dokaz duhovnog povezivanja, vjeruju da se nisu uspjeli duhovno povezati.  

Ako ste iskreni u svojoj potrazi za više Svjetlosti, odgovori  i ideje će uvijek doći, i to na način koji ćete moći razumjeti. Umjetnik neće primiti nove i kreativne ideje u obliku znanstvenog otkrića, niti će kirurg koji je u potrazi za novim tehnikama primiti ideje za novu sliku. Um će prevesti vaše odgovore (Božansku potpunost) u oblik koji rezonira sa vašom individualnošću. Mogu postojati lekcije koje trebaju biti završene ili stara uvjerenja koja trebaju biti odbačena, prije nego se ono što tražite može manifestirati, no vaši izbori i vaše namjere uvijek se čuju – jer vi tražite od vašeg višeg Bića – od SEBE SAMIH. 
Arkturijanci žele govoriti o ljubavi. Svaka aktivnost svakodnevnog života, aspekt je ljubavi, jer je ljubav, u svojoj pravoj suštini – energetska poveznica među mnogima unutar Jednoga. Individualne se aktivnosti mogu razlikovati, ovisno o interesima, naučenim lekcijama i stanju svijesti svake pojedine osobe. Sve aktivnosti, prema sebi i prema drugima, kao što su suosjećanje, opraštanje, razumijevanje, služenje i svi oblici rada i poslovanja, u stvarnosti su aspekti ljubavi, zbog međusobne povezanosti svega i svih unutar JEDNOGA. Zahvalnost je povratni protok ljubavi. Svaka aktivnost života koji je proživljen u trećoj dimenziji na zemlji, u stvarnosti je materijalni osjećaj duhovne realnosti. Sve aktivnosti između svih životnih formi i oblika, odražavaju energetsku povezanost svih u Jednome i svih od jednoga,  jer ne postoji ništa drugo, ne postoji ništa više. 

Aktivnosti međusobne povezanosti svega, postaju izrazi «ne ljubavi», kad se tumače i odvijaju iz stanja svijesti (globalne i individualne) koja je u potpunosti uronjena u dualnost i odvojenost. Energetska povezanost svake duše sa svakom drugom dušom unutar Jednoga nikada se ne može promijeniti, no kada ovu istinu pogrešno protumače oni koji vjeruju da su svi životni oblici međusobno odvojeni, tada se takvo uvjerenje i očituje u onim aktivnostima i oblicima koji ga odražavaju, kroz primjerice silovanja, zlostavljanja, okrutnost prema životinjama, ratove i slično.  Jednom kada pojedinac razvije svoj pravi identitet, i kad počne razumjevati međusobnu povezanost sveukupnog života, on više nije usklađen sa svim takvim aktivnostima koje su utemeljene na odvojenosti, a koje su karakteristične za neprobuđeno stanje svijesti niže gustoće. 

Kako podižete svoje vibracije, tako podižete i vibracije svijeta dragi naši,  jer svaka istina koja se spozna, dodaje više svjetlosti univerzalnoj ljudskoj svijesti koja sadrži svaku ideju i svako uvjerenje čovječanstva, bez obzira kako ono bilo apsurdno. 

Svjetlost koje izvire iz vas, automatski otapa sjene – trodimenzionalne misaone forme i uvjerenja, koja u stvarnosti nemaju nikakav zakon koji bi ih podržavao, već su zbog pukog vjerovanja u njih, držala čovječanstvo u okovima. 

Misli i ideje koje se iz univerzalne svjetske svijesti pojavljuju u vašem razmišljanju, uvijek su impersonalne, bezlične i neosobne. Nikada ih ne proglašavajte svojim vlastitima, čak i ako se čini da dolaze iz vas samih. Svaki je pojedinac prijemčljiviji na određenu vrstu impersonalnih, bezličnih uvjerenja, zahvaljujući svojim vlastitim iskustvima iz prošlih života. Neki su možda prijemčljiviji za univerzalne koncepte o zdravlju i bolestima, dok su drugi možda prijemčljiviji za uvjerenja o vezama i odnosima. Nesavladivi strahovi, poput primjerice straha od vode ili visine, također ukazuju na energiju koja se još uvijek nalazi u staničnoj memoriji, a koja potječe od određenih iskustava iz prošlih života, i koja uzrokuje da pojedinci budu prijemčljiviji na sva uvjerenja koja se tiču ovih tema. Jednom kada se ova bezlična uvjerenja udomaće u individualnoj svijesti, tada se manifestiraju izvana, jer vi ste kreatori. Vanjska očitovanja, manifestacije i događaji, vaši su putokazi dragi naši, koji vam ukazuju što trebate pogledati i otpustiti iz vlastitog sustava vjerovanja. Ove misli  nemojte hraniti, već ih koristite kao alate. 

Duhovno se putovanje sastoji u ponovnom preuzimanju vaše vlastite moći, koju ste zbog neznanja predali nečemu izvan sebe,  bez obzira radi li se o riječima, mislima, ljudima, knjigama, uvjerenjima, stvarima, običajima, učenjima ili bilo čemu drugome, neovisno o tome koliko su vas dobro sve te stvari služile u prošlosti. To ne znači da nećete imati sve te stvari, već da ste iz svih tih stvari uklonili moć dobroga i moć lošega. Znanje i napredak mogu doći KROZ  sve te stvari, ali ne i IZ njih. 

Akcije poduzete u prošlosti, koje su ignorirale istinu, imaju onoliko moći koliko im vi sami predate. Stoga, počnite otpuštati sve negativne emocije krivnje, ljutnje, žaljenja i slično, koje imaju svoj vrhunac u trodimenzionalnom sustavu vjerovanja. Ukoliko postoji netko kome trebate nešto oprostiti, ili netko tko vama treba nešto oprostiti, tada oprostite i zamolite za oprost, iznutra ili izvana, i krenite dalje. Sada je vrijeme čišćenja, i to jednom zauvijek, bilo kakvih energija nižih frekvencija koje još uvijek držite u sebi, kako biste mogli prijeći u više frekvencije Svjetlosti i Ljubavi. 

Vi ste jedno sa svojim Bogom, i ova je spoznaja jedina i sva moć koju ćete ikad trebati. Razvoj na zemlji je bio težak, jer je život za životom bio proživljen u energiji dualnosti i odvojenosti. Međutim, sjetite se da ste sve to sami odabrali, jer se prekaljeno i moćno biće i pojavljuje iz vatre. Sada ste spremni da razvijete povjerenje i da shvatite princip Jednote. To znači otpustiti stare koncepte, i to otpuštanje može biti teško i zastrašujuće. Ipak, uvijek imajte na umu da vas ništa, niti jedna osoba, niti jedan događaj, niti jedna aktivnost, pa čak niti smrt, ne mogu odvojiti od onoga što vi zaista jeste i što ste oduvijek bili, bez obzira na vanjske pojave. 

Samo volite dragi naši, samo živite, uvijek imajući na umu da je sve unutar Jednoga i da je sve od Jednoga, i ova će spoznaja tada voditi svaku vašu akciju. Otpustite potrebu da sve planirate, i dopustite svom unutrašnjem biću da vas nježno vodi, iz minute u minutu, iz dana u dan, od jedne aktivnosti do druge. Kada postanete svjesni neke aktivnosti neprobuđenih, vizualizirajte sićušni plamen u njihovim srcima, plamen kojega oni sami nisu svjesni, poduzmite aktivnosti koje vam nalaže vaša intuicija i krenite dalje. 

To je ljubav – aktivnost koja potječe od shvaćanja i razumijevanja bilo čijeg i svačijeg  pravog identiteta.

Mi smo Arkturijanci, 25. svibnja 2014. 


Webpage: http://www.onenessofall.com/newest.html

 prevela: Mirna 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN