Followers

Saturday, May 2, 2015

Croatian -- Sirijanski matični brod - 30. travnja 2015 putem Phil LightBody
Na vašem svijetu široko se prikazuje da je sve isto i da je sve biznis kao i obično, što je vrlo očaravajuće, ali od vas se traži da pažljivo slušate, jer prigušeni tonovi pokazuju puni opseg i širinu svega onoga što se stvarno događa. Mi smo u potrazi za vašim dobrom i na raspolaganju smo da vodimo i podučavamo tihim glasom, i stavili smo program mračne kabale pod kontrolu. Mračni su postali bezbrižni u svom otporu da ne idu ukorak s pozitivnim promjenama. Oni su ostali u nevjerici, njihovo posljednje uporište je da igraju na razlike ljudi, jednih protiv drugih. Međutim, vi možete pustiti da vaše razlučivanje cvijeta u gledanju na sve ljude bez obzira na rasu, religiju, seksualnu sklonost, društveni status, politička stajališta, itd s novom nedužnošću i čistoćom. To može učiniti plodnim doba ljubavi i usaditi božanski ženski aspekt u vašu kulturu. 

S vama se vladalo na bešćutan i bezdušan način još od pada Atlantide i smatrani ste kao prestižna roba od strane elite. U kasnijim vremenima biznis s naftom i ugljikovodicima se upotrijebio i uveo u sve što konzumirate, od lijekova do plastike. To im je donijelo ogromne sume novca. To će završiti s otvorenim i iscrpnim pregledom kako se novac kreće i kako je raspoređen u pogledu na iskorjenjivanje besmislenih i beskorisnih namjena.

Možete zahvaliti mnogim našim bezimenim zemaljskim saveznicima, svjetloradnicima, starseedsima i walkinsima, za probijanje pečata tame i za obnavljanje svjetla. Govori se da mnogi poslužitelji svjetla imaju neuravnoteženu osobnost, ali to je dio njihovog ugovora duše. Mi bdijemo nad svim dušama bez obzira na sve.

Put do najvišeg svjetla je ponekad neravan, a mnogima je svjetlo ugušeno lukavim preprekama mračnih, ali zapamtite da najveće zlo leži unutar vas. Budite uvjereni da će vas svaki tijek događaja uvijek dovesti bliže prosvjetljenju. Mi nastavljamo poruke da vam pomognemo na vašem putu sa znacima i simbolima napisanim u vašem životnom toku, tako da oni koji su pali mogu oporaviti svoje svjetlo.

Mnogi su izgubili svoje domove i imovinu u bljeskovima zaposjedanja od strane nasilnika i birokrata. Ipak, možete krenuti glavnom cestom i vidjeti prošle tiranske akcije drugih. Vi zaslužujete obilje i finije stvari u životu i budite uvjereni da ćete opet nanovo biti obnovljeni.

Mi se krećemo skladno i s ljubavlju prema prvom kontaktu s vama. To je bilo marginalizirano mnogo puta, ali da bi se ovo dogodilo sve treba biti savršeno sinkronizirano i podržano. Iako još ne možemo fizički biti tamo s vama, mi smo s vama u duhu. Osjećamo potrebu da napravimo sve što najbolje možemo da budete sigurni u ovim teškim vremenima, jer vi ste naša obitelj.

Sve te priče o pandemiji su da vas se namami na prihvaćanje mnogih cijepljenja. Pazite da ne popustite tome jer će to utjecati na vašu mentalnu koherentnost i učinkovitost. Sve to će biti uključeno u dolazećim najavama, s NESARA, razotkrivanjem itd. Za mnoge koji nisu čuli za ovu informaciju u početku će im se činiti čudno, i da bi bili sigurni žustro će raspravljati kad to bude. Bez obzira na to poduzmite mjere osiguranja, kao što su spremanje hrane i vode za dva tjedna, jer monetarni sustav i osnovne usluge mogu biti prekinute na kratko vrijeme, dok se budu provodile promjene. Postoje lijepe i odgojne stvari spremljene u velikom spremniku koje čekaju da se iskoriste. S novopronađenom snagom i bogatstvom dolazi osjećaj nespretnosti, jer vi niste navikli na ovakav način života, ali kad steknete iskustvo naći ćete svoje noge i pravog sebe. To je, kako se kaže: "ne sudi knjigu po koricama". Vi ćete zaroniti u taj novi svijet s otvorena oba oka i zatražiti blagoslove koji čekaju. Čak i oni koji ne vjeruju i odbijaju su pomoć u pronalaženju njihovog mjesta u svjetlu ovog novog doba.

Nažalost, mračni u svom barbarizmu su klevetali pa čak i ubijali izumitelje besplatne energije, međutim, izumi u tom području se nastavljaju. M.T. Keshe i drugi su naučili iz toga i poduzeli odgovarajuće mjere predostrožnosti na ranjivost prethodnih poginulih izumitelja i donose svijetlu dobrodošlicu novim osvitom tehnologije novih energija, kidajući veo i desetljeća potiskivanja i laži da vi još uvijek trebate naftu i plin za energiju. To pokazuje da čak i većina odvratnih i odbojnih ljudskih ponašanja, kad su uzeta u obzir i pripremljena, s njima se može upravljati. Ključ za to je novo pronađena racionalnost pri traženju rješenja za socijalne i ekonomske probleme.

Vi ste dobrovoljno došli ovdje i sebi dali ograničenu svijest i ovo teško zemaljsko iskustvo,  jer to je čahura za vaš napredak i evoluciju. Put prema naprijed je neproziran, međutim mi osiguravamo da ćete povratiti i obnoviti svoju punu samosvijest kao biće svjetlosti. Do tada vladajte sobom što je više ljudski moguće. Mi ćemo vam se pridružiti u ljubavi uskoro.

Mi vidimo da neki od vas odbijaju pronaći način da dijele vašu strast za svjetlo i ljubav s drugima koji izgleda da su zapeli i zaglibili u starim prašnjavim načinima. Ono što vidite je samo kratki pogled na dugom putu velikih bića. Na kraju će sve ispasti dobro. Podizanjem vaše frekvencije iznimno visoko, vaše svjetlo će samo po sebi napraviti beskrajno više nego same riječi. Svi smo mi naslijedili veliku igru, a vi možete vinuti u zrak i pustiti vašu dušu da leti oslobođena zamki odvojenosti i dualnosti, urezujući vašu dušu na oblacima viših područja za povratak u vaše prvo boravište jedinstva sa svime. 

Mi vas štedimo od završnog čišćenja nižih astralnih ili prostora snova parazitskih entiteta, to može pomoći očistiti put, tako da čak i najveći početnik tragač za svjetlom može naći svoj put kući. Ovi arkoni su napravili pustoš u vašoj sposobnosti da održavate svoje vibracije u skladu s Božanskim modelom, međutim oni će biti vraćeni natrag u svoju odgovarajuću dimenziju.

U vašem svakodnevnom životu pazite na načine za ograničavanje pretjerane želje za odvajanje od drugih, jer krajnji rezultat je oštra i opsesivna povezanost s ljudima, a to se na kraju vraća natrag vama, stvarajući izolaciju i odbacivanje u vašem životu. Dakle, to bi bila zlouporaba vaših nastojanja, umjesto da tražite da integrirate svakoga na najbolji mogući način.

Mi ćemo doći da živimo s vama na Zemlji na svim mjestima, kontinentima, otocima i planinama, naši načini će se činiti neshvatljivim, ali oni će biti nepobitni u svojoj učinkovitosti i koristi za čovječanstvo i za Majku Zemlju. Mi ćemo vas transformirati u veličanstvena bića svjetlosti i pokazati kako naša tehnologija to može učiniti. To će biti radosna prilika ispunjena srećom. Vi ćete biti vaše idealno sebstvo i živjet ćete spontano. Budući da ćete putovati oceanima zvijezda kako bi se susreli s drugim civilizacijama. Mi smo bića na Sirijanskom matičnom brodu i naše zahvale idu svima vama. Mnogo toga još nije dovršeno i mi smo vrlo fokusirani na rješavanje toga. 


Hvala ti Sirijanski matični brode.

Phil LightBodyPreveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN