Followers

Tuesday, September 8, 2015

HRVATSKI -- Arcturian Group Message 9/6/15

283127 472065466148575 340069038 n


Pozdrav dragi naši. Sretni smo što se još jednom susrećemo. Kanalizatorici je bio  potreban odmor,  jer se i ona također razvija i raste, u ovim novim energijama koje svi osjećaju u ovom trenutku.

Kako se sve više i više pojedinaca  budi iz sna, mnoge stvari se nastavljaju događati na svim razinama. Mnogi od tih probuđenih j uvijek ne razumiju što se događa, te unutarnju promjenu vide  samo kao promjenu svojih umova i  misli, ili stvaranje novog mišljenja o nekom pitanju. U stvarnosti, promjena je širenje svijesti, koje pojedincima dopušta da prerastu mnoga stara  uvjerenja  koja se temelje na strahu.


Radujte se prijatelji, jer vi se pojavljujete iz gustih čahura neznanja i postajete leptiri svijesti, čak i ako ne mislite tako.

Postoje mnogi ozbiljni duhovni tragatelji koji se i dalje drže svojih ideja o tome kako duhovnost i uzašašće moraju izgledati. Većina tih ideja dolazi iz knjiga, koje su pune priča i informacija koje se temelje na iskustvima drugih – iskustvima koja  često nisu u potpunosti shvaćena, i koja su zato interpretirana i drugima predstavljena kroz prizmu trodimenzionalne svjesnosti i specifičnih vjerskih uvjerenja.

Evolucijsko iskustvo jedne osobe nikada nije jednako evolucijskom iskustvu druge osobe.  Svatko od vas je živio mnoge živote i doživio različita iskustva, a sada ste ovdje, i svako od vas ima svoje osobne lekcije koje treba naučiti. Iskustva svake osobe će biti drugačija, ovisno o tome što je potrebno da bi se prerasle stare energije i da bi se ušlo u novu stvarnost. Često oni koje uvriježeno svjetsko mišljenje smatra neuspješnima, zapravo  postižu ogroman duhovni rast kroz svoje izabrano iskustvo.

Promatramo kako svi vi počinjete dublje razumijevati ljubav, i postajete svjesni što ljubav stvarno jest, i kako ju živjeti. Lažni koncepti o ljubavi unutar ljudske svijesti, kroz vjekove su rezultirali gomilom patnje i ograničenja kod mnogih pojedinaca. To se i dalje nastavlja, kada se djecu, koja su oslobođena od pojmova koji ograničavaju njihovo izražavanje ljubavi, uče da ne vole određene osobe ili na određene načine.

Ljubav se smatra emocijom, te mnogi smatraju da nisu sposobni bezuvjetno voljeti, jer ne osjećaju emocije. Vi se razvijate, a ljubav se počinje shvaćati  kao ostvarenje Jednote, i aktivnost koje teče iz svijesti Jednote - priznavanje urođenog Božanskog porijekla svake duše i svega što je živo - bez obzira  na izvanjski izgled.

To postignuto stanje svijesti prepoznaje i priznaje da se SVA  živa bića moraju poštivati, jer ne postoji i nikad ni ne može postojati ništa izvan JEDNOTE  - JEDNE sveprisutne, svemoćne, sveznajuće Božanske Svijesti. Čovjek nije superiorniji od drugih živih bića, kao što mnogi pogrešno vjeruju. Kada to shvati i prigrli većina, svijet će prihvatiti razgovor s drvećem, biljkama, duhovima prirode i životinjama, što mnogi od vas već i sada čine.Držite energiju ljubavi, bez obzira na ono što se događa tijekom vašeg dana. To je praksa. Ne spuštajte se na razine nižih energetskih vibracija, već umjesto toga, najbolje što možete, dočekajte svaku situaciju iz mjesta Svjetlosti. Često mirnoća, kao i nepoduzimanje nikakvih akcija od strane pojedinaca suočenih sa nekom nesrećom, ne predstavlja duhovno rješenje, kako se općenito smatra, već predstavlja zapravo bijeg, koji odražava prihvaćanje niže energije kao moćne i stvarne. Kada se to dogodi, zapitajte se:  "U što ja vjerujem, a što uzrokuje da djelujem ili razmišljam na ovaj način?"

Suočite se sa svojim "nasilnicima" (koji mogu biti i bezazleni pojedinci koji  samo „prodaju“ svoje gluposti), iz mjesta Svjetlosti. Vi možete biti vođeni da jednostavno šutite i budete tihi, ali ta će tišina biti drugačija. Zapitajte se: „Skrivam li se ja i tako dajem moć nekomu ili nečemu?" ili "Počivam u svjetlosti  istine i vidim kroz pojave?" Vi možete biti vođeni da se jednostavno nasmijete, ili kažete "Hvala vam za vaše mišljenje",  ili čak da čvrsto odgovorite riječima koje će osoba razumjeti ovisno o svom postignutom stanju svijesti.

Niže energije ne mogu ući u one više. Držite svoje energetsko polje ispunjeno svjetlom i istinom dok prolazite kroz svoj dan, dopuštajući drugima slobodu da žive u skladu s njihovim postignutim stanjem svijesti. To ne znači da ćete ostati u nasilnoj vezi bilo koje vrste.

Želimo govoriti o ljubavi kao o energiji, što je i razlog zbog kojeg je  tako važno za pojedince da vole sebe, te također i druge. Ljubav u svom najčišćem obliku rezonira na vrlo visokoj razini - to je čista Svjetlost. Kada osoba ne voli ili ne poštuje sebe, ona blokira protok i integraciju te energije. Ako želite učiti i doživjeti Ljubav koja je temelj svega što postoji, ne možete sebe izostaviti iz slike. Zapamtite, postoji samo JEDNO koje se izražava u beskrajnom obliku i raznolikosti, i zato, nikada ni vi sami ne možete biti izostavljeni.

Mnogi su krivo učeni da je ocrnjivanje sebe nešto duhovno.  Nije! To je uvjerenje  uvreda Božanskog – što je vaša prava priroda.

Ljubav, energija JEDNOTE, beskonačno je prisutna i teče unutar SEBSTVA. Sve što vidite, čujete, okusite, dodirnete i mirišete,  jest SEBSTVO, ali interpretirano u skladu sa stanjem svijesti pojedinca. Ništa i nitko nikada ne može biti odvojeno od SEBSTVA.

Visoka rezonancija ljubavi ozdravljuje, mijenja, i diže one koji su receptivni,  ali ono što se stvarno događa je to da iluzorne pojave nestaju i rastapaju se, otkrivajući prave pojave. Ovo je način na koji je majstor, poznat kao Isus, ozdravljao i liječio. Njegova svijest koja je znala i prepoznala jedino Božansko savršenstvo, služila je za podizanje svijesti onih osjetljivih na to. Svijet je to nazvao liječenjem, ali to je bilo otkrivanje. Isus je pokušavao naučiti svijet da ti darovi nisu samo njegovi darovi, kako mnogi još uvijek vjeruju, već su prirodni i urođeni, jednom kad se postigne to stanje svijesti (a ne samo intelektualno razumijevanje).

Kako pojedinac prakticira znati istinu u svakoj situaciji, ona postupno postaje njegovo stanje svijesti i počinje se očitovati u svakodnevnom životu. Mnogi čine pogrešku misleći da nakon što jednom steknu intelektualnu svijest o istini, da će ona funkcionirati u njihovom životu. Primjerice, netko može odbaciti potrebne lijekove, uzvikujući; "Budući da sam Božanski, ja više ne trebam to!" te se idućeg trena srušiti. Duhovna evolucija je postupno postizanje svijesti Istine, koja vodi do točke na kojoj se lijekovi zaista mogu odbaciti. To ne može biti postignuto tijekom samo jednog života.

Vi se bližite kraju vaših trodimenzionalnih lekcija i spremni ste da se preselite u novu i višu energiju. Odradili ste posao, borili ste se, i sada se razvijate.  Znajte to, bez obzira na vanjske pojave. Ne biste čitali ili bili u skladu sa ovim porukama, da to nije istina.

Visoko rezonantna energija istine i prave ljubavi koja teče iz svijesti toliko mnogo pojedinaca  u ovom trenutku,  podiže svijet u uzašašće.  Svaka osoba koja postiže svijest bezuvjetne ljubavi, dodaje više svjetla univerzalnoj svjetskoj svijesti. Ništa ne podržava i ne održava  slike dualnosti i odvojenosti, osim energije vjerovanja u njih. Mnogo pojava će početi nestajati ili se razvijati  u višim oblicima, kako se sve više i više ljudi budi.

Rat, nasilje i borba nikada neće odvesti svijet u mir. Te aktivnosti mogu samo manifestirati više tih istih stvari,  zbog energije koja se ulijeva u njih. Vi ste kreatori, ne zaboravite to. Imate moć promijeniti sve što želite, ali viši oblici bilo čega mogu se  manifestirati samo kad postoji svijest (suština oblika), koja je nužna da se manifestiraju  viši oblici.

U ovom važnom trenutku svijet i svi koji su receptivni primaju snažnu pomoć od razvijenih bića svjetlosti, anđela, arkanđela i razvijenih  planetarnih bića. Mnoge nove i više energije teku kako bi pomogle u uzašašću. Pokušajte se ne bojati budućnosti, i ne pokušavajte točno shvatiti kako se sve treba razvijati, jer ovdje postoji veća slika nego što ljudski um može shvatiti.

Jednostavno živite svaki trenutak svakoga dana, bez očekivanja o tome  kako se stvari "trebaju" odvijati da bi bile "ispravne". Vrlo često, kada stvari ne idu kako očekujete, postoji važna lekcija koja se uči. Niste slučajno tu gdje se sada nalazite. Odabrali ste da budete ovdje, i na svom ste putu, bez obzira da li vam se tako čini ili ne.

Vrijeme je da steknete povjerenje. Vjerujte da ste u stvarnosti - Božansko Biće, koje ima trodimenzionalna iskustva kako bi učilo i raslo. Vjerujte da postoje Čuvari, i Bića Svjetlosti koja vas vode. Vjerujte svojoj intuiciji u svakom trenutku, čak i u običnim svjetovnim iskustvima svakodnevnog života. Vjerujte  da vam svako iskustvo koje imate pomaže da se probudite i da odbacite bilo kakve lažne koncepte i vjerovanja koja možda  i dalje imate.

Znali ste da će biti teško živjeti u nižim energijama kada ste izabrali da se inkarnirate u ovo vrijeme, ali to ste ipak učinili, znajući da će ovo vrijeme ponuditi mogućnosti kao niti jedno drugo. Mnogo je onih koji su se nadali, i mnogo je onih koji se još uvijek nadaju - da će biti na zemlji u ovo vrijeme. Budite zahvalni što ste ovdje, bez obzira na sve  poteškoće koje možda imate, jer je to blagoslovljena privilegija.

Vjerujte,  opustite se, i što je najvažnije, volite.

Mi smo Arkturijanci, 06. rujna, 2015.

Translator: Mirna K.


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN