Followers

Saturday, September 5, 2015

Hrvatski -- "VAL X" NIJE MASOVNI DOGAĐAJ UZAŠAŠĆA, TO JE KORAK U STALNI PROCES EVOLUCIJE


"VAL X" NIJE MASOVNI DOGAĐAJ UZAŠAŠĆA, TO JE KORAK U STALNI PROCES EVOLUCIJE

24. srpanj 2015 / Lisa Rising Berry


 WAVE X


Ono što mnogi od nas znaju, je da se energetski događaj odvija i on će se povećavati u bliskoj budućnosti. Ja sam vidjela ono što je poznato kao kretanje etera na i oko našeg planeta skoro već godinu dana. Cijeli taj proces je kao pečenje kolača, jer on se događa u fazama, a ne samo u jednom velikom događaju. Upravo sada puno se govori o Valu X, i sve to izmiče kontroli i pretjeruje se baš kao 2012 godine. Mnogo je postova na internetu koji opisuju taj val kao događaj masovnog uzašašća, a to je apsolutno pogrešno. Izvorna osoba koja je spomenula i govorila o tom "Val X" događaju NIKADA nije rekla bilo što o masovnom uzašašću, a njegovo znanje koje se uvelike temelji na znanosti izvađeno je iz konteksta. Ja danas pišem da vam dam moj pristup o onome što sam vidjela tijekom više mjeseci do sada. Moja strana nije iz znanosti, nego iz moje vidovitosti i astralnih putovanja. Došla sam ovdje i ušla u ovo tijelo u svrhu da radim na planetu kako bih osigurala da ovaj planet bude spreman za energiju koju sada prima. Ja to radim od 2008 godine.

POČETAK ZLATNOG DOBA

Mi smo na samom početku Zlatnog doba. Da bi se premjestili ili da se premjestimo u ovo novo doba galaktičke godine, prošlost je trebalo očistiti. Cijeli taj proces je bio kao pečenje kolača koji je započeo oko 2008 godine, možda malo prije. Prva faza je bila čišćenje gornjih područja, i puno energetskog rada na astralnim i eteričnim razinama je učinjeno. Moj domačin i ja imali smo radio emisiju o tome. Veći dio tog posla napravljen je između 2008 i 2013 godine, i ja sam memorirala i napisala u mojim osobnim časopisima što se dogodilo. Sada, postavljena je pozornica da se stvore čiste okolnosti, a praznina kreacije bude dovedena na planet. Bila je to crna geneza energije, poznata kao eter. To se dogodilo krajem prošle godine. Eter je doveden i pokriva cijeli naš planet. Eter je 5. element i crne i ljubičaste je boje, a ja sam dosta napisala o ovoj temi. Ja sam vidjela ovo premještanje na astralu tijekom jednog od mojih iskustava tamo i pisala sam o tome. Ovaj veliki događaj prošao je uglavnom nezapažen, osim jednog drugog vidovitog pisca. Sigurna sam da je nekoliko drugih to primijetilo, ali ne znam tko ima astralne oči da to vidi. Slijedeća faza je bila da crno-ljubičasti eter skrene na svijetlo zlatnu boju, što se dogodilo oko mjeseca travnja ove godine. Eter je transformiran u azot (dušik), također poznat kao vatrena voda. Ovaj nevjerojatni element nije doživljen na ovom planetu tisućama godina. To je element Zlatnog doba. On predstavlja sve u beskonačnosti, što je razlog zašto su prva slova A i Z. Početak i kraj, Alfa i Omega. Ove godine je 8 godina... godina beskonačnosti. Također sam pisala o tome... Dakle, 2015 bila je savršena godina da energija azota oblikuje. Zadnja stvar koja se dogodila o kojoj nisam govorila iz bojazni da većina neće razumjeti ili će misliti da sam pametnjaković. Cijeli naš svemir i izvan njega premješta se u kompletno višu razinu postojanja. Najlakši način da se opiše ono što se dogodilo je da nas se zamisli ispod jedne energetske ravnine energije. To je tamo gdje smo bili tisućama godina, to je gdje smo također pali. Mi smo živjeli u jednom naopakom svijetu, gdje stvari baš nemaju smisla... nasilje i zabava itd... Sad, kada je azot prisutan, preselili smo se iznad te ravnine i mi smo u novom susjedstvu. Biti će potrebno neko vrijeme da se sve to filtrira u našem fizičkom svijetu, ali to će se dogoditi. Naša stvarnost skreće na pravu stranu gledišta.

ŠTO JE DOISTA VAL X

Sada nas to dovodi do onoga što se zove Val X. Ovaj "val" je jedno od velikih povećanja koje ćemo doživjeti sada kada smo se preselili iznad ravnine. Ono što se naziva "Val X", samo je prvi. Svako doba u galaktičkoj godini traje oko 2 tisuće godina, a ovo je prvo veliko povećanje. Možete zamisliti koliko će ih se dogoditi u slijedećih 2 tisuće godina! Ali za nas, budući da živimo u jednom naopakom svijetu, ovo prvo je najveće. Bili smo u mraku i dubokom denzitetu predugo, tako da će svako povećanje biti ogromno. Ne volim riječ val, jer to zvuči kao da ničeg nije bilo ovdje i sada da val sve to donosi. Mi primamo povećanje onoga što je već ovdje. To je slijedeći korak u pečenju našeg kolača. Azot će biti uključen po prvi put sunčevim zrakama. To je ono što se zove Val X.

KAKO ĆE VAL X UTJECATI NA ČOVJEČANSTVO KAO CJELINU

To neće stvoriti masovno uzašašće, ushićenje itd... Svi će primiti ovu uključenu energiju azota, ali svi neće biti u mogućnosti da je koriste. Azot je jednak prilici poslodavca, ali morate raditi za njega. Ako ste obavili svoju fizičku unutarnju alkemiju, onda će vaše tijelo vibrirati na razini koja će uključiti vaš uspavani DNK koji će vam dati mogućnost dobivanja "darova". Ti darovi su samo novi načini življenja, to je evolucija. Ljudi, kada su spremni, će naučiti kako vidjeti putem vidovitosti, i vidjet će iza vela, oni će vidjeti azot za sebe, što je kao vidjeti Boga. To je najbolje kako to mogu opisati iz mog iskustva. Ostale vidovnjakčke sposobnosti će slijediti, kao što je jasan miris, sluh itd... Ostale nove sposobnosti evolucije uključivati će levitaciju, kreiranje i manifestiranje iz azota i još mnoge druge... Svaki "dar" vibrira na različitoj frekvenciji, a kako povećavate svoju vibraciju svatko će biti preokrenut. Sada... sasvim je moguće da netko ima jednu ili više tih uspavanih sposobnosti uključenu, ali je ne koristi. Kad bude uključena, onda je vaša odgovornost da naučite kako je koristiti, a to zahtijeva praksu. Opet, vi ćete dobiti iz ove nove energije ono što ste stavili u nju. Nitko to neće učiniti za vas. Mnogi će ovdje živjeti i umrijeti ne znajući što su primili. Na nesreću, to će se dogoditi dok smo još u Zlatnom dobu. Dakle, nemojte očekivati da će vaši susjedi manifestirati predmete iz azota kao što ćete možda vi moći. Mi ćemo i dalje morati nastaviti živjeti iz naših srca.To je u prvom redu ono što je uvjet da se ovi darovi mogu koristiti. Vi ne možete stvoriti ništa loše kad se to radi od srca. Vaše srce ne zna za dualnost, to samo um zna. Ako je netko još uvijek zaglavljen u dramama uma, on neće dobiti veće sposobnosti, kao što je to manifestiranje. 

VELIKO GLOBALNO BUĐENJE?

Hoće li ovaj Val X stvoriti globalno buđenje.. da i ne. Da, svi će dobiti tu energiju, jer svi su spremni za to... da, to će ih prisiliti da gledaju na stvari drugačije... hoće li oni biti odmah na istoj razini kao i oni koji čitaju ovaj članak do kraja? Ne... Hoće li oni od nas koji su naporno radili na svojoj unutarnjoj alkemiji biti uzdignuti na više mjesto da žive slobodni od onih koji nisu toliko daleko na putu? Ne... Svi smo mi Gajina djeca i ona voli sve nas, od nas će se i dalje očekivati da koegzistiramo i pomažemo onima koji se tek "bude". Biti na usluzi drugima je razlog zašto ste ovdje, posebno ako čitate ovaj članak u cijelosti.

Puno ljubavi svima,

Lisa Rising Berry

Link:


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN