Followers

Monday, October 19, 2015

Hrvatski -- Arcturians / Arkturijanci via Marilyn Raffaele

© Kinuko Y. Craft / Mixed Media:Dobrodošli dragi naši. Dobrodošli u ovo vrijeme novih energija i bezuvjetne ljubavi.

Brzo prelazite u novo stanje postojanja, i sada doživljavate  energiju novoga,  u njenim mnogim oblicima. Nalazite se usred velike promjene, i nemojte sudite onome što vidite u vanjskom svijetu  prema  trodimenzionalnim  standardima,  jer oni više ne služe kao točno mjerilo.

Mnogi od vas shvaćaju kako više nisu u stanju tolerirati određene namirnice (osobito junk hranu), te također otkrivaju kako im je potrebno manje hrane općenito. To je zato što vaša više rezonantna  tijela počinju asimilirati čistu energiju kao hranu, što je nešto što vaša tijela nisu bila u stanju učiniti u gušćim  energijama. Materijalna hrana  zapravo je materijalni  osjećaj Božanske energije koja vas vječno održava i koju vječno sadržite.

Mnoge stvari koje ste ranije smatrali važnima za vašu sreću, postale su irelevantne, često da to niste ni primijetili.  Vjerujte  dragi naši, vjerujte. Vi ne ludite, niti se spremate umrijeti, osim što se spremate za umiranje stare energije. Vi ste u središtu procesa Uzašašća Zemlje i samih sebe, bez obzira jeste li u mogućnosti to u potpunosti prihvatiti.


Želimo govoriti o dva najčešće pogrešno shvaćena aspekta  života na Zemlji - hrani i seksu.

Postoji, i oduvijek je postojalo, samo JEDNO,  koje SEBE manifestira u beskrajnim oblicima i raznolikosti. Svaka biljka je živa,  a čak i stijene imaju svijest. Čovjek je pogrešno učen da je superioran u odnosu na sve druge oblike života i da zato ima pravo dominirati nad njima. To je pogrešno tumačenje svetih spisa. Čovjek ima sposobnost da pomogne, podrži, i surađuje s drugim oblicima života kroz svoje znanje i darove, ali nikada mu nije dano  dopuštenje da dominira,  zloupotrebljava, ili uzrokuje patnju – što su radnje koje u najvećoj mjeri predstavljaju dualnost i odvojenost.

Ova spoznaja često dovodi do unutarnje borbe u odnosu na hranu, a posebno u odnosu na konzumiranje mesa. Većina fizičkih tijela još uvijek je  programirana tijekom mnogih života  kako treba jesti meso kao izvor proteina, iako se to mijenja kako nečija energija postaje lakša i lakša.   Mnogi ozbiljni tragaoci,  pokušat će eliminirati svo meso, i otkriti će kako nisu u mogućnosti to učiniti iz više razloga. Neuspjevši u pokušaju promjene, sebe smatraju duhovno neuspješnima. Ako je ovo bilo i vaše iskustvo, jednostavno shvatite  bez krivnje,  da  vaše tijelo još nije energetski spremno za kompletnu eliminaciju mesa.

Nastavite  uključivati meso kao dio (ne cjelinu)  svoje prehrane,  ali počnite jesti svjesno. Odaberite meso iz izvora u kojima  životinje nisu doživjele  patnju i zlostavljanja, jer  meso tih dragih životinja još uvijek nosi energiju straha i patnje. Također  se sjetite da vaše kupovine promiču  proizvođače mesa, i imajte na umu sve aktivnosti kojima se pojedini proizvođač mogao služiti.  U mnogim kulturama u prošlosti, životinjama  je zahvaljivano i odavana im je počast za njihovu žrtvu, pa je čak traženo da se životinja pojavi  ukoliko je sama željela ponuditi sebe za ishranu čovjeka. Ovi viši načini međusobnog poštovanja i uvažavanja  su se promijenili, i jedenje mesa jednostavno je postalo veliki biznis koji je vrlo promoviran.
Mnogi sada inzistiraju na uvođenju poštivanja, te  sreće u živote životinja koje se uzgajaju za hranu.
Vi se energično krećete prema biljno utemeljenoj  prehrani od  žitarica i povrća, koja je više u skladu s lakšim energijama vaših uzlazećih tijela,  što je razlog zbog kojeg mnoga teška hrana  koju ste navikli jesti, više ne rezonira s vama. Sami ćete otkriti kako vas automatski privlači lakša hrana. U višim dimenzijama nema potrebe za hranom kakvu vi poznajete. U višim dimenzijama - prehrana je ispunjena svjetlošću,  i u malim je količinama.

Poštujte biljne oblike života, kao i njihovu žrtvu. Podrijetlo izražavanja zahvalnosti prije obroka, nije samo u zahvaljivanju nekom  Bogu na nebu, već u izražavanju zahvalnosti i poštivanju žrtvovanja onoga što se konzumira. Blagoslivanje, poštivanje, i slanje Svjetlosti svemu što jedete,  podići će energiju onoga što je na vašem tanjuru, čineći to što jedete usklađenijim sa vašim novim statusom uzašlog tijela.  Nikada nemojte zaboraviti što hrana na dubljoj razini uistinu predstavlja, a isto tako znajte da  energija onog koji priprema hranu postaje sastavni dio energije hrane.

Svi moraju saznati i shvatiti da postoji viša realnost svega što je  materijalno i obično – a hrana je samo jedna od tih stvari. Nosite duhovnu svijest sa sobom u svakoj radnji koju poduzimate tijekom dana. Nikada nije postojala odvojenost i suprotnost  duhovnog vs ne-duhovnog,  oni NISU razdvojeni. Sve je čista duhovna ideja, ali je na zemlji interpretirana  u skladu sa stanjem svijesti pojedinca.

Primjerice: Trgovina / biznis,  u stvarnosti je materijalni osjećaj ljubavi i zahvalnosti - ja dajem tebi, a ti meni natrag daješ zahvalnost.  Automobili, vlakovi, avioni, brodovi i ostalo, trodimenzionalni su koncepti Sveprisutnosti, koji se mijenjaju tijekom vremena, kako čovjekova svijest evoluira. Liječenje, iscjeljenje, i potraga za njima na svim razinama, predstavlja potragu za tim  urođenim  savršenstvom  koje je već i uvijek prisutno  u svakom pojedincu.

Kao i kod mnogih drugih stvari, seksualno izražavanje na ljudskoj razini često je zloupotrebljeno, pogrešno protumačeno, i  protkano  pojmovima krivnje i srama. Seks se obično ili dočekuje  sa odvojenim i bezličnim guštom kao krajnje iskustvo, ili se smatra tabuom, zlom, i nečim što se treba izbjegavati kao "grijeh". Niti jedno niti drugo nije  istinito. Seksualno iskustvo na ljudskoj razini nije niti krajnje iskustvo, niti je zlo koje treba izbjegavati.

Ima i onih koji trebaju iskustvo seksualne privlačnosti kako bi rasli i razvili viši osjećaj ljubavi / seksa. Drugi ne trebaju takva iskustva, jer su utjelovljeni zbog drugačijih razloga. Mnogi ugovori duše uključuju potrebu  završetka odnosa s nekom individuom ili zaključivanja seksualnih  iskustava  iz prošlih života,  i zato će određeni pojedinci i određena seksualna isksustva  biti uključena  u ovaj tekući  život.

Kao i sve druge stvari, i seks, na način na koji je  predviđen u ljudskom iskustvu, prikazuje višu istinu - korak prema duhovnom ispunjenju. Duhovna stvarnost je ujedinjenje i izvanjsko balansiranje muškog i ženskog aspekta duše,  koji su obično nepriznati i nepoznati, ali potpuno prisutni  u svakom  pojedincu,  bilo u muškom bilo u  ženskom tijelu. U nekom trenutku duhovnog  putovanja, dva  aspekta postaju jedno, duša je potpuna, i izvana se manifestira kao novi i prosvijetljeni  pojedinac,  koji je u stanju  izraziti  oboje, i mušku snagu i žensku nježnost, kao potrebne u svakodnevnom životu. Na ljudskoj razini spajanje muškarca  i žene također rezultira novom osobom.  

Mora se shvatiti da je sve materijalno, u stvarnosti,  duhovno. Sve što trodimenzionalna svjesnost vidi, čuje, i sve čega postaje svjesna, shvaćeno je  kroz filtere dualnosti i odvojenosti. Zamislite to kao gledanje na svijet i sve što je u njemu kroz vitražno staklo – ono što vidite je savršeno, ali vi niste u mogućnosti vidjeti to nešto  onakvim kakvo ono stvarno jest.

Seks je svet, i ne treba se  koristiti sebično. Seksualne aktivnosti uvijek moraju prihvatiti ljubavno poštovanje  i međusobni dogovor između partnera, bez obzira jesu li oni  muško / žensko, muško / muško, ili žensko / žensko. Neka intuicija uvijek bude vaš vodič, a ne ono što sadašnja popularna misao može tvrditi, ili pravila i propisi koje promiču drugi. Seksualna privlačnost ne ukazuje na potrebu za seksualnim odnosom.

Ljubav i duhovna svijest,  energije su  koje  mogu podići seksualno iskustvo na razine koje nikada nisu doživljene kroz  slučajne  seksualne susrete. Kao i kod svih ostalih stvari, postoje razine, i više razine... U davna vremena, seksualnost,  seksualni čin i  više istine o seksu, bile su naučavane  u hramovima kako bi se ljudima dao pravi smisao seksualnosti. Ova učenja su najvećim dijelom izgubljena, ostavljajući svijet pojedinaca često zbunjenim i povrijeđenim, kroz neznanje o  dubljim misterijima seksualnosti.

Mnogi dopuštaju da budu seksualno iskorišteni, brkajući takvo iskustvo sa  ljubavlju.  Intenzivne energije seksualnog iskustva ostaju u individualnom energetskom polju. To je jedan od razloga zbog kojeg je  zlostavljanje djece  toliko štetno -  energija ostaje u njihovom energetskom polju, a oni nisu na dovoljno zrelom nivou  da ju shvate,  nose  se s njom, ili ju obrišu.
Mnogi od vas imali su ovu vrstu iskustava u prošlim životima, i nosili ste tu energiju sa sobom kroz mnoge živote. Sada se takva energija može manifestirati kao nerazriješeni gnjev ili seksualna zbunjenost,  zajedno s drugim mentalnim i emocionalnim problemima. Takva energija sada izlazi na površinu, jer ste sada spremni da je  jednom i za sva vremena očistite.

Nemojte se opirati, već umjesto toga dopustite sebi  da osjećate. Volite  sebe i drago povrijeđeno dijete u sebi, ne dopuštajući da sram ili krivnja uđu u proces, sve se vrijeme sjećajući da ste vi u stvarnosti duhovna bića koja imaju ljudsko iskustvo. Shvatite ju kao ono što ona doista i jest -  stara energija koju više ne morate nositi sa sobom. Ta iskustva su završena, i vrijeme je da se krene dalje, ostavljajući ih u prahu ništavila, što ona doista i jesu.

Neki su u iskušenju da ostanu u percipiranoj "posebnosti" žrtve, jer im ona često pruža podršku punu ljubavi, suosjećanje, i izgovor da ostanu u onome što je staro i završeno. Razdoblje iscjeljenja može biti potrebno, ali nemojte  zauvijek ostati u toj fazi, jer će vas odabiranje ostajanja u iskustvima iz prošlosti čvrsto držati u prošlosti,  i nastaviti ćete ponovno kreirati iskustva iz prošlosti, umjesto da ih očistite.

Proučite informativne kanale Marije Magdalene da saznate više o Božanskoj Seksualnosti, i otpustite  bilo kakvu krivnju ili sram što ste ih mogli akumulirati u odnosu na seks.  Seksualnost je aspekt ljudskog iskustva i krivnja zbog seksa stara je i beskorisna energija, koja je stvorena i koja se održava kroz neuka uvjerenja. 

Ova energetski nova vremena omogućuju svima koji odaberu da žive pune, odgovorne, sretne, i krivnje  oslobođene  živote. To su plodovi koji beskrajno i automatski teku iz probuđenog stanja svijesti, svijesti koja je evoluirala izvan iluzije,  koja i dalje  drži veliki dio trodimenzionalnog svijeta u ropstvu.

To je uzašašće.


Mi smo Arkturijanci, 18. listopada, 2015.

Website: http://www.onenessofall.com/

Hrvatski prijevod: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN