Followers

Thursday, November 5, 2015

HRVATSKI -- Arcturians / Arkturijanci via Marilyn Raffaele: 01:11:2015


Najdraži tražitelji istine! Dolazimo vam u ljubavi, i donosimo vam ono za što znamo da ste spremni razumjeti  i integrirati, dok pomažete stvoriti novi svijet.

Život na Zemlji za mnoge je postao divlja vožnja. Životi su poremećeni, a zone ugodnosti su nestale.  Ali, za to ste se dobrovoljno prijavili. Znali ste, a ipak ste izabrali doživjeti sve ono što je potrebno i za osobnu evoluciju i za kolektivnu evoluciju čovječanstva. Bili ste svjesni da će vrijeme u kojem  se okorjela svjetska uvjerenja i stare energije rastapaju,  vrijeme u kojem se stvara masovni otpor unutar starog svjetskog poretka - biti burno vrijeme.

Kao rezultat sve intenzivnijih viših frekvencija Svjetlosti, koje se sada slijevaju na zemlju i koje su dostupne svima, svijet je u središtu mnogih velikih promjena. Oni koji odaberu ići tokom promjena, doživjeti će manje bolnih problema od onih koji se odupiru.


Vi se ponovno rađate dragi naši, a kao što znate, rađanje nije uvijek lako. Zadatak prihvaćanja  novih načina  gledanja i novih načina postojanja može biti težak onima koji se  još uvijek čvrsto drže  starih  načina gledanja i postojanja. Takvi dragi naši, potpunost i dalje uporno traže izvan sebe - u drugim ljudima, mjestima i stvarima, svo vrijeme živeći u strahu od nepoznatog. Oni strahuju s razlogom, jer se svijest o dualnosti može manifestirati samo kao dualnost:  loše / dobro, bolest / zdravlje, nedostatak / izobilje, ispravno / pogrešno.

Sigurni i udobno smješteni samo unutar granica onoga što je poznato i što kolektivna svijest prihvaća,  bez znanja o svojoj vlastitoj  urođenoj moći i identitetu, takvi dragi naši nastavljaju tražiti pravila i smjernice od drugih ljudi, sve dok u određenom trenutku takav pristup više ne djeluje, i kada su prisiljeni započeti svoj put buđenja.

Vi razvijate  svijest  koja se prisjeća tko je ona zapravo,  i otkrivate da ste Svjetlosna  Bića, koja ste oduvijek i bili, ali to niste znali.  Ne bojte se, jer se sve odvija prema planu, i znajte da sve ono što je stvarno, nikada ne može biti izgubljeno. Doživjet ćete sve predivne stvari koje i sada volite, ali na višim razinama. Razumjeti i shvatiti sve nije moguće,  jer je ljudski um  ograničen onim što je poznato kolektivnoj svijesti.

Mnogi ozbiljni tragaoci i dalje se drže mnogih koncepata koji definiraju duhovnost – njezinu pojavu, definiciju, njezine puteve i  njoj pridružena  iskustva. Mnogo od toga bilo je valjano u ranijim stanjima svijesti, ali sada je zastarjelo. Umjesto trenutnih trendova i onoga što promiču mediji, neka vas vodi vaša vlastita intuicija prema bilo kojoj praksi koja može biti korisna za vaš duhovni rast. Možda otkrijete kako stalno nailazite na neku posebnu knjigu, ili vam neki tečaj ili učitelj privlači pažnju. Ipak, mnogi od vas otkrivaju kako ih intuicija navodi samo na to da budu u miru i tišini. Duhovno putovanje čine svi pojedinci i sva učenja koja nekoga vode prosvjetljenju, a ono se razlikuje od pojedinca do pojedinca.

Kako stara stanična memorija izbija na površinu sa ciljem da bude očišćena, mnogi doživljavaju fizičke poteškoće i probleme. Vrlo često najslabija područja fizičkog tijela služe kao izlazna točka za ovakva otpuštanja. Ako se suočavate sa nekim fizičkim problemima koji se ponavljaju (primjerice osip, bolovi, i slično), i ako klasičnim pretragama nikada nije utvrđena nikakva deformacija, tada se vjerojatno radi o energetskom čišćenju stare stanične memorije. Šaljite svjetlost stanicama vašeg tijela u problematičnim područjima, i jednostavno dopustite proces.

Mnogi od vas, u stvari svi vi, odlučili ste  ući u ovaj život donoseći sa sobom bilo koju  preostalu energiju stvorenu od fizičkih, emocionalnih, i mentalnih ozljeda iz prošlosti, kako bi one jednom zauvijek mogle biti izbrisane. Znali ste da ovo vrijeme predstavlja priliku za uzašašće, i da ove  stare i guste energije ne možete ponijeti sa sobom u više energije.

Intenzivna iskustva iz bilo kojeg i svakog života ostati će pohranjena u staničnoj memoriji sve dok se ne očiste, pa budite strpljivi dragi naši. Proces je u tijeku, ali se ne događa preko noći. Manje fizičke probleme pokušajte vidjeti kao indikatore čišćenja, a ne kao nužni poziv za lijekove i liječnike. Vjerujte svojoj intuiciji. Ako ste vođeni da potražite liječničku i medicinsku pomoć, onda ju i potražite, ali bez osjećaja duhovnog neuspjeha. Ne dopustite da strah bude odlučujući čimbenik u vašim postupcima.

Naučite maziti sami sebe, odmarajte se što više i kad god možete, budite mirni i tihi, i radite stvari koje volite, umjesto da se osjećate dužnima nastaviti dalje u nekoj staroj rutini koja više ne rezonira sa vama, jednostavno zato što „je tako oduvijek bilo“ i stoga što „to očekuju obitelj i prijatelji.“  Vrijeme je da potvrdite svoju moć, i da s ljubavlju donosite odluke koje su ispravne za vas, a ne da usvajate izbore koji su ispravni  za nekoga drugoga, kako bi bili voljeni i prihvaćeni.

Mnogi od vas svakodnevno rade na određenim poslovima, što onemogućuje uzimanje predaha i odmor kada je on potreban.  Stoga, dok živite svoj svakodnevni život, naučite usporiti, uđite u sebe, i počivajte u svom središtu što češće možete. Izrazite namjeru da otpustite sve što možda blokira vašu svijest o istini. Ono što je najvažnije, naučiti voljeti sebe i naučiti voljeti ovo putovanje. Budite zahvalni za sva iskustva, ne prosuđujte jesu li ona dobra ili loša, već se jednostavno krećite kroz njih.

Tijekom ovog moćnog vremena mnogi žele biti na zemlji, ali nisu u mogućnosti biti ovdje. Ovi dragi naši, s nestrpljenjem gledaju s druge strane, želeći najbolje i nadajući se najboljem na putu uzašašća čovječanstva.

Vi ste plugovi koji oru krhotine negativnosti i beznadnog neznanja svojim napornim radom. Vi ste ključni faktori, koji obavljajući težak posao, omogućuju slijedećim generacijama rođenje u višoj svjetskoj svijesti koju kreirate. Mnoga pitanja koja vas sada toliko uznemiruju,  neće čak niti biti poznata budućim generacijama.

Čestitajte sebi dragi naši, jer je svatko od vas odabrao pomoći u evoluciji čovječanstva kroz dovođenje pažnje i promjenu opće prihvaćenih, zajedničkih svjetskih uvjerenja i koncepata utemeljenih na dualnosti i odvojenosti. Znajte da se sada na zemlji, u tijelima i situacijama koja svijet osuđuje kao nesavršene, nalaze mnoge prosvijetljene duše, kako bi razvile svjetsku svijest i donijele promjene. Sjetite se ovoga kada budete u iskušenju da osudite neku osobu ili neku situaciju.

Nikada nemojte povjerovati da u duhovnom smislu ne radite ništa, da nemate nikakvu svrhu, da ne služite ničemu, ili da niste pravi Svjetlosni radnici.  Svjetlost vaše svijesti stalno dodaje svjetlost kolektivnoj svijesti, na načine kojih možda nikada nećete niti biti svjesni. Otpustite bilo kakve i sve osude koja možda još uvijek imate o sebi samima, a koje su utemeljene na svjetskim konceptima, koji su ograničeni vanjštinom i pojavnošću - ideje da su novac, odjeća, izgled, moć, spol, obrazovanje, i slično -  prava mjerila nečije vrijednosti.

SVI su Božanska Bića, koja se razlikuju po iskustvima koja su odabrana prije rođenja zbog učenja i duhovnog rasta. U stvarnosti, nijedan pojedinac nije bolji ili lošiji od drugoga. Individualno stanje svijesti svakog pojedinca određuje ono što se manifestira izvana i što čini njegovo iskustvo.

Dolazi vrijeme u kojem svaki pojedinac mora prihvatiti i zakoračiti u svoje vlastito majstorstvo i prerasti status učenika. Mnogi od vas sada su spremni vjerovati, prihvatiti i živjeti kao duhovni učitelji koji ste i postali - otpuštajući stajalište kojim sebe vidite kao neprobuđene učenike koji su vječito u potrazi. Oni koji ostaju vječiti učenici, često žive u uvjerenju kako takvo bivanje predstavlja poniznost, ali ono zapravo predstavlja osjećaj odvojenosti od onoga što pojedinac doista jest, i služi samo tome da odgodi duhovni napredak.

Smisao dugih godina učenja, traženja, i praksi, kao i svih osobnih i svjetskih iskustava čćenja, u tome je da vas dovede do točke Majstorstva. Mnogi od vas spremni su zakoračiti u vlastito majstorstvo, i otpustiti knjige, tečajeve, prakse i alate koji su vam pomogli da stignete tu gdje ste sada. Dopustite da ovi alati prijeđu na novo probuđene tragaoce. Neustrašivo zakoračite u svoju vlastitu moć dragi naši, prihvaćajući tko ste i što ste, i vjerujte da će vam se sve što je potrebno dati onda kada je potrebno.

Vaš dosegnuta svijest o cjelovitosti i potpunosti k vama će privući vaš duhovni rad, bez obzira radi li se o učenicima,  duhovnoj praksi, ili novoj svijesti.

Vrijeme je da budete ono za čim ste tragali tijekom mnogih života. Naučili ste i integrirali dublje istine tijekom mnogih godina učenja, meditacije i prakse, i stigli ste. Sada trebate odlučiti da sve to i prihvatite.

Kako uvijek razvijajuće Svjetlo svake duše pluta i povezuje se sa Svjetlom drugih probuđenih duša, Zemlja će postati zasićena  višedimenzionalnim frekvencijama  Svjetlosti  i bezuvjetne ljubavi. Tada ćete početi vidjeti mnoge promjene koje tražite.

Držite svoje Svjetlo unutar sebe, i imajte povjerenja dragi naši. Vjerujte sebi, volite sebe i budite svoji. SADA je vrijeme da povratite svoju pravu moć i da BUDETE.


Mi  smo Arkturijanci, 01. studenog, 2015.


Translator: Mirna 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN