Followers

Wednesday, February 3, 2016

Original painting chinese art Lovely cherry blossom tree by art68, $80.00:

Dragi naši, dolazimo u ljubavi s pozdravima za sve vas koji se trudite asimilirati nove energije koje se sada slijevaju u vas i na vašu dragu planetu Gaju. Kao što svi  dobro znate,  ovo je vrijeme promjena i propitivanja. Sve što ste nekad smatrali istinitim i nepromjenjivim,  sada se otapa i zamjenjuje sa verzijama koje se čine lošijima i nepoboljšanima.

Kako se stari koncepti i uvjerenja rastapaju, pojavljuju se novi i bolji načini, i oni se moraju pojaviti, ali shvatite, i oni koji vode  promjene  često se i sami bore kako bi shvatili  širu sliku. Šaljite Svjetlost čelnicima svih vlada, i kada glasate, neka vas vodi vaša intuicija, a ne mediji ili percipirana osobna korist. Glasajte za kandidata koji je najkompetentniji u donošenju novog i višeg osjećaja upravljanja koji služi svim ljudima, a ne za kandidata koji teži idejama koje brzo postaju stare i zastarjele.

Neki su pozvani da jednostavno miruju i šalju SVJETLOST svijetu, dok su drugi pozvani da učine određene akcije i da obavljaju određene zadatke.  Obje aktivnosti su potrebne, i oni koji ih obavljaju podjednako služe kao svjetlosni radnici, i niti jedna aktivnost nije duhovnija od druge. Smetlar koji odnosi vaše smeće s ljubavlju i prijateljstvom,  također je svjetlosni radnik.

Svaka ovozemaljska akcija svakodnevnog života, kada je učinjena s ljubavlju, svjetlosni je rad. Znajte da u istini samo služite samima sebi, jer ne postoje "drugi". Otpustite bilo koje koncepte koje možda imate o tome da su samo oni koji uče, liječe ili kanaliziraju - Svjetlosni radnici. Bezuvjetna Ljubav mora se živjeti na svim razinama - to je ono što ste došli naučiti na Zemlji.


Ispitajte i otpustite bilo koje preostale koncepte koje možda još uvijek imate o ljubavi. To se lako postiže kroz sjećanje da je bezuvjetna ljubav jednostavno aktivnost koja teče iz svijesti JEDNOTE, a zatim ovim standardom ispitajte vaš sustav vjerovanja. Nije nužno uvijek znati svako “kako” i “zašto”. Potrebno je samo da živite obične svakodnevne trenutke iz mjesta jedinstva i povezanosti, i uskoro će to postati vaše postignuto stanje svijesti.

Postoje oni koji su ostvarili suštinu bezuvjetne ljubavi, a ipak se čini da nemaju intelektualno znanje ili čak prividni interes za duhovnu istinu. Te su duše postigle svoje stanje svijesti u prošlim životima i sada jednostavno žive svoje živote iz tog mjesta. Kad istina postane vaše stanje svijesti, ona postaje ono tko vi jeste, i tada više nema nikakve potrebe da se uopće i razmišlja o tome. To je evolucija.

Naučite ne stavljati ograničenja ili oznake na ljubav, i otpustite sva uvjerenja o tome jeste li vi ili drugi ljudi zaslužili da budete voljeni.  Maženje psa koji ne dobiva pažnju,  pridržavanje vrata nekome tko ima za tim potrebu, ili davanje iskrenog  komplimenta djetetu  ili odrasloj osobi s niskim samopoštovanjem - akcije su bezuvjetne ljubavi.

Svijet najviše poznaje uvjetnu ljubav: "Ova osoba nije dostojna ljubavi", ili "Ako djeluješ, ako se oblačiš, izgledaš, ili se ponašaš na određeni način, onda ću te voljeti." Mnogi u potrazi da budu voljeni, predaju osobnu moć u zamjenu za takozvanu  "ljubav". Uvjetna ljubav još uvijek prevladava u odnosima svih vrsta, uključujući mnoge brakove.

U putovanju svake duše dolazi vrijeme u kojem pojedinac mora prihvatiti i početi vježbati viši osjećaj ljubavi - bezuvjetnu ljubav, jer u suprotnom duhovno putovanje ne može ići dalje, jer bezuvjetna ljubav odražava realizaciju Jedinstva, temelj svih istina i cilj svih putovanja.

Svi ste imali iskustvo i osjećaj mrzovoljnosti i depresije, a zatim osjećaj uzdizanja,  kada vas je netko koga možda niste dobro poznavali primio za ruku, izgovorio  nekoliko lijepih riječi, ili vam se jednostavno nasmiješio. To je bezuvjetna ljubav i ona uvijek teče bez straha, bez interesa i bez razmatranja o tome je li onaj kome se ljubav pruža vrijedan ljubavi, i je li uopće zainteresiran za nju. 

Bezuvjetna ljubav postaje automatska nakon postizanja svijesti o jednoti, i često prolazi neprimjećeno, sve dok pojedinac ne shvati kako su "trebam" i "moram" nestali iz njegova razmišljanja, i sve dok ne shvati da svakodnevni život sadrži novi osjećaj radosti. Ovo novo stanje svijesti postalo je ono što vi uistinu jeste - vi ste vaše stanje svijesti.

Smisao  duhovnog  puta je u  prisjećanju  tko ste i  što ste vi, i svaka  istina koja se integrira i živi postaje vaše stanje svijesti, sve dok više ne postoji potreba da ju prakticirate,  čitate o njoj, da ju proučavate, ili da ju tražite, jer vi jednostavno jeste ona, a ONA je živi primjerak u vama.

Božanska Svijest nikada nije i nikada ne može biti  ograničena na bilo koji način, jer ONA je sve što postoji. Mnogi se i dalje drže uvjerenja prema kojem obična ljudska  iskustva nisu duhovna. Sve "obično" je duhovno. Individualna svijest tumači vanjske pojave, pa kako se vi razvijate i počinjete razumijevati da ništa nije i da ništa ne može postojati izvan JEDNOTE,  počet  ćete vidjeti svijet na način koji to odražava i počet ćete imati iskustva koja to odražavaju.

Dolazi vrijeme u kojem sve potrage i sva traženja moraju završiti. Mnogi od vas su već tamo, ali ne vjeruju u to, i nastavljaju  tražiti  izvan sebe, vjerujući da još uvijek nisu stigli kuda su željeli. Vrijeme je da živite istinu. Vi već znate što trebate znati i više intelektualnog znanja to neće promijeniti. Kako sve više zapravo počinjete živjeti  istinu, sve više vam se daje  i dolazi kada najmanje očekujete. Možete kositi travu  ili prati suđe, i da vam se odjednom otkrije istina, uvid, kreativna ideja, ili nešto prosvjetljujuće u vezi s vašim radom, interesom  ili potrebama.

Ovo je način na koji se učite biti učeni iznutra, bez posrednika koji dodaje svoje koncepcije. Vrijeme je da prerastete ponašanje u kojem uvijek tražite odgovore izvan sebe. Spremni ste i sposobni  dobiti  sve informacije i sve odgovore koje trebate – iznutra.  Jedino što mnoge od vas spriječava u tome  je uvjerenje prema kojem  niste dostojni, duhovni, ili dovoljno razvijeni. Sve dok vjerujete da ste samo ograničeno ljudsko biće, nikada nećete biti dostojni, duhovni ili evoluirani. Ozbiljno i iskreno razmislite o onome u što još uvijek vjerujte o tome tko i što ste vi zaista.

Odgovori na sva pitanja koja vas brinu -  ​​leže unutar vas. Nemojte ograničavati  svoj unutarnji posao samo na duhovne odgovore. Svijest koja zna da je potpuna i cjelovita počet će se manifestirati na taj način, i to na način koji predstavlja  cjelovitost za nju - kirurg neće dobiti ideje za popravak automobila, osim ako upravo  to traži. Umjetnik može shvatiti da teži slikanju na nove i kreativnije načine. Frizer može početi primati slike savršenog stila za svakog klijenta. Znanstvenici će dobiti uvide o kojima nikad nisu mogli ni sanjati,  radeći  samo sa već poznatim znanstvenim činjenicama. To je beskonačno...

Ideje mogu doći vizualno i snažno, ali češće dolaze samo kao "znanje" o nekim aspektima vašeg života, ili nešto što ste u prošlosti tražili više puta.  Pojedinci moraju naučiti biti još mirniji  ako žele čuti  još uvijek tihi glas, što je razlog zbog kojeg mnogi poriču da uopće postoji "tihi glas". Svatko tko svakoga dana živi navučen na telefon i druge elektroničke naprave, nikada neće čuti još uvijek tihi glas.     
Svatko tko je ozbiljan u svom duhovnom rastu mora naučiti mirovati. Učinite navikom da svakoga dana izdvojite tiho vrijeme za sebe, u kojem možete biti neprekidani, i koje možete provesti jednostavno razmišljajući o istini, a onda se odmarati oko 10 ili 15 minuta. To ne mora biti dugo, već tek toliko da se centrirate, i da uspostavite svjesnu povezanost sa svojim Ja. Tijekom tog vremena iznosite svoje namjere i svoje izbore, nakon toga uvijek dopuštajući određeno vrijeme da  jednostavno samo slušate.

Molitva je vaš razgovor s Bogom i često je vise pljačka, a manje molitva. Meditacija je mirna  i usredotočena prijemčivost. Nikada nemojte vjerovati da niste uspjeli ako ne čujete ništa, ili ako niste imali  ista iskustva kao drugi, jer je mirno sjedenje i slušanje -  indikator vašem višem ja da ste spremni za više, da tražite, i da slušate -  vi ste započeli proces.

Omogućite da tijekom dana, pa čak i tijekom noći kad se probudite – jednostavno neko vrijeme mirujete -  zatvorite oči, fokusirate se na vašu  božansku unutrašnjost i samo slušate.

Svi se vi nalazite na putu i svi ste dobro, jer u suprotnom  ne bi rezonirali  s ovim porukama. Znajte to, vjerujte to,  živite to, imajte povjerenja u to i  budite to.
Mi smo Arkturijanci, 24. siječnja 2016.

Channeller: Marilyn Raffaele
Translator: Mirna K.


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN