Followers

Tuesday, February 9, 2016

Hrvatski -- Arkturijanci, 07. veljače, 2016.

Original painting chinese art Lovely cherry blossom tree by art68, $80.00:

Dragi naši, pozdravljamo vas s ljubavlju i donosimo vam informacije i ohrabrenje u vezi vašeg duhovnog putovanja. Za većinu vas, sve se odvija prema planu, čak i kada se čini da se ništa ne događa. Proces čišćenja svega što je staro i završeno, te proces integriranja novoga, zahtijeva vrijeme i energiju za ljudski oblik postojanja, što se često manifestira kao nedostatak energije, umor i slabost. Poštujte proces dopuštajući sebi da se više odmarate.

Mnogi od vas odabrali su biti ovdje u ovo vrijeme snažnog uzašašća energije kako bi dovršili bilo koje preostale trodimenzionalne lekcije i kako bi  "sazreli". To je razlog zbog kojeg su neki od vas imali toliko bolnih i teških iskustava tijekom svog života. Znajte da u trenutku u kojem kažete: "Pokaži mi put" i kad počnete ozbiljno tražiti istinu, dajete dopuštenje za bilo koje preostalo iskustvo koje je nužno za vaše potpuno  buđenje.

Prisjetite se vašeg najbolnijeg iskustva sa svojom sada razvijenijom sviješću l upitajte se; "Što sam naučio/la iz ovoga?" Možda ćete blagoslivati i zahvaljivati onima koji su vam uzrokovali najteže trenutke, jer takva iskustva služe da potaknu ispitivanje sustava vjerovanja, što je praćeno sposobnošću i spremnošću da se počne otpuštanje svih koncepata i uvjerenja koji su bili uključeni u problematičnu situaciju.

Vrijeme je da otpustite bilo kakve tradicije, rituale i akcije za koje još uvijek vjerujete da su potrebne za vaš duhovni rast. Ovo uvjerenje prožima stvari ili radnje u vanjskom svijetu sa snagom koju one same po sebi nemaju, jer je sva moć unutra. U putovanju početnika, alati su važni i služe kao most prema dubljoj svijesti. Jednom kada pojedinac postigne svijest o tome da sva moć leži iznutra, on više ne treba alate, jer su oni poslužili svojoj svrsi.

Ne kažemo da ne možete uživati ​​u tim stvarima. Može biti poticajno i uzbudljivo prisustvovati nekoj službi ili obredu, paliti simbolične svijeće, raditi sa kristalima i koristiti njihovu energiju ili raditi sa uljima zbog njihovih iscjeljujućih svojstava. Mantrajte, bubnjajte, plešite i slično, koliko god želite, ali činite to s razumijevanjem da vas te stvari ne mogu napraviti potpunijim i cjelovitijim nego  što već jeste.

Vidimo mnoge iskrene tražitelje istine kako se još uvijek bore da budu "savršeni" prema nekom društvenom konceptu duhovnosti, i kako zatim vjeruju da su neuspješni, jer ne mogu živjeti po tim kriterijima. U najvećem broju slučajeva koncepti duhovnosti ne predstavljaju samo neke stvari koje neki "stručnjak" smatra duhovnima, već svijet koji sam po sebi ne razumije da je sve duhovno.

Nema svrhe ili koristi od borbe kako bi se zadovoljili neki ljudski standardi savršenstva. Ovo ćete u potpunosti shvatiti  kad shvatite da ste već sada prirodno savršeni i cjeloviti, i da ste takvi oduvijek i bili. Svijest čovječanstva ovoga nije svjesna, i zato savršeno očituje bezbroj univerzalnih slika dualnosti i odvojenosti.

Jedino kroz ljubav prema sebi – voleći sve svoje “nedostatke”, možete druge bezuvjetno voljeti. Zajednička je zabluda da je ljubav uvijek praćena emocijom "ljubavi". Ako nema emocije “ljubavi”, smatra se da to nije ljubav. Zato kada ugledate kako netko radi nešto neprihvatljivo, i kada pomislite: "Ja ne mogu osjetiti ljubav za tu osobu” odmah pomislite: “Ah, da, mora da sam ja  duhovni neuspjeh."
U redu je shvatiti i priznati kada se netko ponaša neprihvatljivo, čak i kada otkrijete da se tako ponašate vi sami. Mogućnost promatranja ne nestaje kako se duhovno razvijate, ali promatranje ne treba biti popraćeno s krivnjom, jer su iskreno promatranje i preispitivanje moćni alati za rast.

Živjeti bezuvjetnu ljubav ne znači da svaku osobu morate pozvati u vaš dom, pokušati postati njezin prijatelj, ili glasati za nju, već znači priznavanje iskre Svjetlosti unutar svakog živog bića, uključujući i sebe same, bez obzira koliko se neprobuđenima i vi i drugi možda činite. 

Ne dragi naši, bezuvjetna ljubav nije uvijek popraćena emocijom ljubavi (iako je ta emocija često dio nje), već je jednostavno prirodni protok svijesti koja razumije da je suština sveg života Božanska, bez obzira na vanjske suprotne pojave. To je stanje svijesti koje prepoznaje da sve negativne radnje predstavljaju konsenzualnu svijest o odvojenosti - od Boga i od svih ostalih.

Razvijena svijest također razumije da postoje neki pojedinci koji trebaju provesti neko vrijeme daleko od društva, kako bi duhovno rasli. Bezuvjetna ljubav nikad ne znači biti otirač, niti vas sprječava da napustite neke situacije koje mogu biti fizički, emocionalno ili psihički štetne. Bezuvjetna ljubav je proces priznavanja realnosti bez obzira na vanjske pojave, uz poduzimanje bilo kakvih prikladnih radnji na koje vas navodi vaša intuicija.

Ne postoje neuspjesi, već samo iskustva učenja. Da je sve cijelo vrijeme savršeno, kako biste učili? Odabrali ste energiju treće dimenzije kao svoj evolucijski put zbog izazova i mogućnosti učenja unutar dualnosti i odvojenosti. A kada  duša sazrije u  "zemljinoj školi" ona je moćni vodič za druge.

Dolazi momenat u kojem vrlo teške osobne lekcije prestaju jer ih više ne trebate da bi ste se razvili – i život postaje lakši. Mnogi od vas su postigli ili brzo postižu tu točku svoga putovanja, i uživaju biti vođeni iznutra, umjesto da grčevito traže u izvanjskome.

Mnogi ozbiljni duhovni učenici i dalje doživljavaju osjećaj neuspjeha kada se spotaknu ili se vrate nekoj staroj navici. Voljenje sebe uključuje i neopiranje i razumijevanje.  Kad god shvatite da govorite ili radite nešto što je suprotno ljubavi, samo recite sebi: "Oh, to je bilo zanimljivo... Da, mogao/mogla sam to odraditi bolje." Ako je potrebno, vi ćete ispaštati, ali nakon toga se ustanite i krenite dalje - lekcija naučena.

Sve stvari posjeduju samo onoliko moći, koliko je vi sami njima predate. Nijedna ljudska riječ ili djelovanje ne može mijenjati ili promijeniti Božansku Stvarnost. Uzmite si vremena i preispitajte bilo koje uvjerenje, problem, trend, koncept, tradiciju, zakon i slično, kojem još uvijek dajete moć.

Učenje voljenja sebe često je blokirano kada učenik počne sebe uspoređivati sa junacima i svecima društva. Nitko nikada ne može znati unutarnji svijet druge osobe -  njihove borbe i tko su oni doista. Ono što znate o njima često je jednostavno nečije pristrano mišljenje koje predstavlja trenutne koncepte veličine koji su u modi.

Biti slavan često je odabir učinjen prije rođenja u svrhu učenja neke potrebne životne lekcije i nema nikakve veze sa time da je slavna osoba bolja od neke druge osobe. U stvarnosti, nijedna osoba ne može biti "svetija", bolja, blagoslovljenija, nadarenija i slično od druge osobe, jer sve što postoji je od Jednoga i u Jednome.  

JEDNOTA se manifestira u beskrajnom obliku i raznolikosti, ali tijekom mnogih života i kroz iskustvo, svatko postaje jako dobar u nekim određenim stvarima. Tu stvarno nema dječje genijalnosti, već se jednostavno radi o tome da su takvi mladi talenti proveli mnoge živote radeći određene stvari. Vi svi imate određene sposobnosti koje su za vas jednostavne, a koje su drugima teške – te ste stvari  činili i prije.

Svatko tko je iznimno dobar u onome što radi, proveo je mnoge živote kako bi to postigao. To počinje jednostavno, sa vještinom, plesom, igrom, pjesmom, ili interesom za nešto znanstveno. Tada se u sljedećim životima traži više informacija i tehnika, tražeći, otkrivajući i prakticirajući ono što je u tom vremenu najbolje. Svaki se život nadovezuje na prethodni. Stoga se rađa dijete genij. Vi sa sobom donosite vaše postignuto stanje svijesti.

Naučite prihvatiti i poštujte ono što ste upravo sada. Od vas se samo očekuje da živite iz svoje najviše svijesti, i kada to učinite, više vam se daje. Kako učite vjerovati svojoj intuiciji, otkrit ćete da ste odmah svjesni kada se nešto moglo učiniti ili reći na ljepši način.

Ljubav je odgovor na svaki problem s kojim se suočava čovječanstvo na Zemlji u ovom trenutku. Svaki naizgled nepremostiv problem, veliki ili mali, može biti riješen uz pomoć ljubavi, što je razlog zbog kojeg tema ljubavi sve više proizlazi iz duhovnih učitelja koji predstavljaju sve puteve i načine.

Zagađenje, rat, i nedostatak ili ograničenje svake vrste ne mogu se očitovati iz energije Ljubavi (Jedinstva). Što više ljudi prihvate tu istinu, više svjetla može promjeniti i promjeniti će staru paradigmu u novu.


S puno ljubavi za našu hrabru braću i sestre koji pomažu Zemlji i njenim ljudima u ovim intenzivnim vremenima - Arkturijanci, 07. veljače, 2016. 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN