Followers

Wednesday, March 23, 2016

Croatian -- Arcturians / Arkturijanci -- 20:03:2016

images

Dragi naši, dobrodošli u vrijeme u kojem za velik dio svijeta stvari izgledaju nepromjenjene, no ne i za vas koji se budite. Mnogi od vas počinju doživljavati nove i neobične doživljaje, kao i dublje uvide, kojih ostali nisu svjesni. Samo nastavite dalje, jer je evolucija kretanje prema novoj zemlji i novom stanju svijesti za one koji odluče to odabrati.

Želimo razgovarati o novcu, temi koja izaziva mnoštvo kaosa i mnoštvo problema u svijetu. Ljudski sustav vjerovanja u vezi novca izgrađen je oko dualnosti - svijest o novcu kao "dobru" kojeg se mora postići, ili pak kao o "zlu" kojeg treba odbaciti. Oba stajališta su lažno utemeljena na općem neznanju o istini, a često su popraćena željom (koju mnogi iskazuju) za vlašću. Novac je sredstvo razmjene i sam nema nikakvu moć, osim moći koje mu vi sami pridajete.  

Svaka duša nastoji pronaći samu sebe i zapamtiti samu sebe, kako bi počivala u miru, radosti i ljubavi ponovnog doživljaja tko i što ona stvarno jest. Kada se pojedinac inkarnira u trodimenzionalnoj energiji, on dolazi s planom bilo kojih  iskustava koji su neophodni za njegov evolucijski proces. Nakon što se nađe u gušćoj energiji treće dimenzije on sve to zaboravlja, ali zadržava tu duboku čežnju za potpunošću. Ne shvaćajući da je ono što osjeća duhovno, počinje tražiti u vanjskom svijetu sve ono za što vjeruje da će mu donijeti sreću, u skladu sa svojim postignutim stanjem svijesti.


Potraga i borba za nekim percipiranim dobrima (što često predstavlja novac) u vanjskom svijetu, bez obzira na troškove drugih, način je na koji svijet još uvijek funkcionira. To je izvor svih kriminalnih ponašanja, borbi za moć, nepoštenja, religioznosti, i slično. Svaki pojedinac nastoji doživjeti svoju urođenu cjelovitost, ali još uvijek nije svjestan da ona leži unutar njega, te se okreće bilo kojem putu u vanjskom svijetu, sve dok u nekom životu u nekom trenutku ne odustane i počne tražiti u sebi, u unutrašnjosti.

Novac, kao i svi oblici izobilja, umno je tumačenje uvijek prisutne potpunosti i cjelovitosti unutar svakog pojedinca. Um može protumačiti i manifestirati izvana samo u skladu sa postignutim stanjem svijesti i osobnim sustavom vjerovanja. Da Božanska cjelovitost već nije utjelovljena iznutra, ona se nikada ne bi mogla pojaviti izvana,  jer je izvanjsko – unutrašnje.

Obilje je beskonačni i uvijek prisutan Božanski zakon, ali je univerzalna vjera u dualnost i odvojenost dovela u svijetu do nedostataka i ograničenja. U dualnosti će uvijek biti parova suprotnosti (obilja i oskudice), a sa odvajanjem, uvijek će biti onih koji imaju i onih koji nemaju. Takva vjerovanja stalno ponovno ustanovljava konsenzualna svijest.

Zakon obilja lako se uočava u prirodi - lišće na drveću, vlati trave, cvijeće u polju i ptice u zraku. Kada joj je to dopušteno, priroda uvijek funkcionira prema zakonu Božanskog izobilja. Došlo je vrijeme da razvijeno čovječanstvo započne proces prerastanja zastarjelih uvjerenja o nedostatku (i svih njegovih brojnih oblika), jer u stvarnosti ne postoji takva stvar kao nedostatak.

Nedostatak, posebno u obliku novca, vjerovanje je koje je vrlo teško prevazići. Upravo to vjerovanje, kao i lekcije iz međuljudskih odnosa i veza, predstavljaju dva najteža bloka za ljudsku svijest. Uvjerenja o nedostatcima i ograničenjima razvila su se do točke da su postali ljudski zakoni, jer za većinu, svi prošli životi življeni su potpuno ukorijenjeni u trodimenzionalnu energiju.

Stanična memorija, sve dok nije izbrisana i očišćena, još uvijek nosi energije povezane s iskustvima siromaštva i gladi iz nekih od prošlih života. Međutim, ljudski zakoni, koliko god se činili istinitima, samo su uvjerenja koja nikada ne mogu zamjeniti Božanski zakon.

Zahvalnost je snažan ključ za otključavanje obilja, jer je ono potvrda da "Ja imam". Počnite s onim što je poznato, dajući zahvalnost Božanskom u vama za sve, bez obzira na to koliko svjetovno ili naizgled nevažno se to nešto činilo. Počnite priznavati obilje svuda oko vas, čak i u nečemu toliko jednostavnom poput primjećivanja lijepog odijela koje netko nosi ili prekrasne kuće kojoj se divite.

Počnite govoreći zahvalnicu prije objeda, ako to već ne činite, čineći to spoznavanjem i zahvaljivanjem za vašu Božansku potpunost koja se manifestira izvana kao hrana. Izrecite jednostavnu molitvu tijekom ručka kako biste prerasli  napamet naučene i producirane zahvalnice nekim konceptima koji su daleko od Boga, (entitetu koji bira i odabire koga će blagoslivljati), jer Bog je čovjeka stvorio na svoju sliku i priliku.

U izražavanju zahvalnosti drugima za ništa, automatski priznajete i poštujete Sebstvo jer shvaćate da neko dobro nije došlo od drugih, već kroz njih. Ne postoje "drugi", i unutar realizacije JEDNOTE, sve se stvari jednostavno premještaju iz jednog džepa u drugi. To je razlog zbog kojeg je tako važno prestati gledati prema van u potrazi za bilo čim - vašim dobrom, srećom ili ispunjenjem. Razvijeno stanje svijesti zna da sva dobra proistječu iznutra, ali se čini da dolaze od drugih.

Kako počinjete prihvaćati istinu o tome tko ste i što ste, voljeći i poštujući sebe kao božanska bića, automatski ćete početi osjećati zahvalnost za sve. To se događa stoga što ste sada u mogućnosti prepoznati svako fizičko, emocionalno, mentalno ili duhovno iskustvo (i ono ugodno i ono neugodno), kao učitelje.

Obilje se pojavljuje u beskrajnim oblicima i raznolikostima prema potrebi trenutka. Novac je samo jedan oblik obilja. Kada otvorite račun, ili pogledate u novčanik i izjavite; "Ja nemam", možete biti sigurni da je to upravo ono što stvarate, jer ste vi kreatori. Čak i ako imate samo jednu skromnu kovanicu najnižeg apoena,  pogledajte na nju, bez osude, i priznajte; "Ja Imam".

Kao i sa svakim drugim aspektom duhovnog razvoja, intelektualno znanje o istini samo je prvi korak. Ne možete sjediti i čekati da vreća novca padne s neba (iako bi se i to moglo dogoditi, ako imate svijest o tome). Znajte istinu i onda poduzmite bilo koje akcije na koje vas navodi vaša intuicija, bilo da se radi o zaposlenju ili pomoći neke vrste. Neka vaši postupci budu u skladu sa onim što rezonira s vama, a ne s onim što vam drugi mogu reći, jer njihovo vodstvo i njihova značenja prikazuju njihovo stanje svijesti, a ne vaše.

Budite otvoreni i slušajte svoju intuiciju u vezi sa svim mogućnostima zapošljavanja, a ne samo u vezi "savršenog posla". Uzimajući posao koji smatrate nedostojnim, ali koji ćete obavljati najbolje što možete, šaljete poruku Svemiru da ste ozbiljni u  namjeri da doživite više obilja i da ste spremni primiti to obilje. Često će se uskoro drugi, prikladniji oblik zapošljavanja manifestirati. Svako zaposlenje je služba,  i svaki posao koji obavljate može biti svjetloradnički posao kada ga obavljate u energiji ljubavi.

Započnite protok "Ja imam", kroz davanje na svim razinama-- fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj. To može biti jednostavno poput izdvajanja vremena kako bi pronašli rabljenu odjeću i predmete za doniranje. Vi ste prerasli staro stanje svijesti, i sada shvaćate da sve što teče kroz vas - teče iz beskrajnog bunara obilja, a ne iz vaše ograničene osobne zalihe.

Svaku priliku u kojoj primate iskoristite kao mogućnost da potvrdite "Ja imam", jer "Ja jesam". Dopustite da energija vaše Božanske cjelovitosti teče tamo gdje vas intuicija navodi, u spoznaji da ne očekujete da ćete podići cijeli svijet, jer još uvijek postoje mnogi koji trebaju staru energiju. Sjetite se da uvijek pomno slušate svoju intuiciju jer ponekad se dogodi da oduševljeni učenik nesvjesno postane novi učitelj.

Nedostatak se mora shvatiti kao ono što on i jest - vjerovanje utemeljeno na dualnosti i odvojenosti, bez zakona koji to podupire, dakle – kao iluzija. Strah i panika koji proizlaze iz neimanja dovoljno ono su što pokreću kriminal i održavaju osjećaj odvojenosti. Mi razumijemo vaše borbe. Naša je današnja poruka da ste sada spremni da počnete gledati i doživljavati novac kao energiju, a ne kao  materijal, iako se novac čini materijalnim.  

Uzmite neki materijalni novac i osjetite ga, držite ga, i shvatite da je on samo materijalni koncept, koji predstavlja cjelovitost Božanske Svijesti, što stvarno i jeste.

Božanska Svijest je samoodrživa i samoodržavajuća, utjelovljujući sve što jest  i održavajući to što jest vječno božanskim zakonom. Ona nikada ne može biti više ili manje, niti se može promijeniti ili biti odsutna, jer ona je sve što postoji i zato mora biti supstanca iz koje ste nastali.

"Ja sam tvar iz koje je formiran novac."

Mi smo Arkturijanci, 20. ožujka 2016. 

Channeller: Marilyn Raffaele

Translator: Mirka K.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN