Followers

Tuesday, March 8, 2016

Hrvatski -- Another life during sleep - Monique Mathieu

 

Drugi život za vrijeme spavanja


"Tijekom vašeg sna događa se mnogo više stvari nego što mislite. To nije ništavilo; to je jedan drugi život koji počinje, drugi život toliko intenzivniji na razini svega što doživljavate izvan materije, a često je bogat ljubavlju i dijeljenjem.

Dok vaše materijalno tijelo mirno spava, vi možete ostati na ravnini Zemlje, možete čak posjetiti svoje prijatelje, možete također obaviti važan posao na razini Zemlje, a neki od vas također imaju mogućnost pridruživanja vašoj galaktičkoj braći i raditi na svemirskim brodovima. 

U odnosu na vrijeme, što predstavljaju sat ili dva sna kada je vrijeme samo zemaljski pojam, pojam treće dimenzije?


Kad ste izvan svog tijela, vrijeme nema nikakvu važnost, više nema nikakvu stvarnost; možete ići ili u prošlost ili u budućnost; međutim ako idete u budućnost nećete imati sjećanje na nju, osim u iznimnim situacijama ili u iznimnim inicijacijama. 

Zamislite što sve možete učiniti u snu! Dok se vaše tijelo regenerira, život teče dalje, život koji je mnogo zanimljiviji od onoga u denzitetu. Međutim, tu postoji podjela; što će reći da vi stvarno nemate pristup tom životu, izuzev u slučaju određenih snova. To se ne događa tako često, jer ne biste mogli u potpunosti živjeti vaša zemaljska iskustva.

Kad vaše tijelo spava mirno (ili manje mirno ovisno o funkcijama osobnih turbulencija) ponekad obavljate veličanstven posao i mi se sastajemo; možete naći svoje vodiče, možete tražiti određenu pomoć.

Međutim, kad se ujutro vratite u svoje tijelo i probudite se, nemate sjećanja na to, ali ponekad radite stvari koje vam se čine čudnim. To dolazi iz onoga što vam je dano dok je vaše tijelo spavalo i to je naklonost koju vam vaši vodiči pružaju tako da bi vaš život bio lakši, razumljiviji i da vaša iskustva budu puno lakša.

Tijekom sna možete također i evoluirati. Ovisno o pripremi koju ste napravili tijekom vaših dana, i ako je elevacija vaše svijesti dovoljna, vaš san vam također omogućuje da se uzdgnete, to jest da promijenite vibracijsku frekvenciju svog tijela.

Također je moguće da zadržite sjećanje na ono što ste napravili da probudite svoju ljudsku svijest, ali to nije ono što vas želimo naučiti u ovom trenutku."

Kanal: Monique Mathieu





Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN