Followers

Wednesday, September 28, 2016

Croatian -- Arcturian Group Message 9/25/16

4e9dc9a159567ed8c13bbd0c34476712



Govorimo vam s radošću,  jer  mnoge promjene dolaze u vaš svijet. Novi događaji će se uskoro pojaviti, ali pokušajte ih ne predviđati s trodimenzionalnim razmišljanjem i rješenjima. Promjena se često odvija na vrlo suptilne načine,  te se  čini  kao da se ništa ne događa.
Većina izvora novoga u ovom trenutku samo predstavlja trodimenzionalne koncepte "novoga" – koji su gotovo uvijek negativni i usklađeni sa starom energijom. Izvori novoga većinom još uvijek nemaju svijest ili interes za više načine  gledanja i znanja.
Promjena je neizbježna, jer se svijest svijeta mijenja. Prepoznati ćete ovo dok ćete promatrati kako se mnogi do sada prihvatljivi koncepti i uvjerenja unutar političkih, vjerskih, zdravstvenih, znanstvenih, obrazovnih i drugih polja počinju otapati, otvarajući se prema novim i višim razinama misli.

Vaš posao kao probuđene duše je da budete promatrač i počivate u istini, bez obzira na to što se događa, dok živite svakodnevni život. Kako učite biti u svijetu, ali ne od svijeta, uskoro prepoznajete da je sve što netko učini drugima i sve što drugi učine - odraz stanja svijesti počinitelja, ali to ne mijenja činjenicu da je, bez obzira na vanjske pojave, njihova istinska suština  Božanska, jer ne postoji ništa drugo.
Bog sam po sebi jest. Ta spoznaja je ključ za duhovnu evoluciju. To je ono što je svaka duša tražila na krivim mjestima od jednog života do drugog.  Velik dio svijeta sada je duhovno spreman da prestane tražiti dobro u vanjskom svijetu, i da shvati da je sve što traži  već prisutno iznutra.
Uzašašće je postizanje više razine svijesti iz koje pojedinac tada počinje vidjeti svijet i sve u njemu znajući da postoji samo JEDNO i da se JEDNO  zauvijek izražava u bezbrojnim oblicima i raznolikosti. Svaka duša će iskusiti mnoga uzašašća.
Želimo govoriti o moći, jer zapravo postoji i uvijek je postojala samo Jedna Sila. Kroz mnoge živote koji su življeni u energijama dualnosti i odvojenosti čovječanstvo je prihvatilo i doživjelo mnoge vrste moći, neke dobre, i mnoge loše. To je zauzvrat rodilo svijest straha.
Svijet je u cjelini još uvijek programiran da vjeruje u strah i da se boji mnogih moći, (bolesti kao jedne velike primjerice) koje se kada su prihvaćene kao istine manifestiraju izvana, i daju vjerodostojnost toj specifičnoj "moći". Sve promocije "rata protiv ovog… rata protiv onog" jednostavno ugrađuju određena uvjerenja dublje u opću svijest.
U trodimenzionalnom sustavu vjerovanja osobna moć obično se vidi kao moć nad nečim - nekom osobom, mjestom ili situacijom, i često se manifestira kao neki oblik dominacije. To je mentalni stav, ukorijenjen u osobnosti, u kojoj je fizička, emocionalna i mentalna akcija često prisiljena djelovati - ponekad za "dobro", a ponekad za "ne tako dobro".
Duhovna moć je kvaliteta Izvora, stanje svijesti koje se jednom kad je postignuto manifestira kao unutarnja snaga koja ne može biti uzdrmana unatoč vanjskim okolnostima. To je unutarnje znanje da unatoč bilo kojem vanjskom iskustvu "Ja sam siguran/a jer ja Jesam". Duhovna moć se lako prepoznaje u riječima i djelima onih koji kao da imaju sposobnost da govore i čine upravo ono što treba reći ili učiniti, sa snagom i moći, ali uvijek na nježan i uljudan način.
Dolazi vrijeme kada svaki tražitelj mora ispitati svoj sustav vjerovanja s obzirom na ono što on i dalje smatra da je moć, jer bez obzira kome ili čemu dajete moć,  to će biti moć za vas. Vjerovanje u moć koja je različita od Jedne Jedine Moći, uvijek rezultira nekom vrstom straha - da osoba, mjesto ili stvar imaju moć nad vama.
To zahtijeva duboko i iskreno samoispitivanje, kako bi otkrili koje ljude, događaje, okolnosti, i iskustva možda i dalje smatrate moćnima, ali svatko tko želi nadići strah, mora biti spreman prepoznati čega se boji i zašto. Većina je strahova duboko zakopana, nakon što je nošena, zaštićivana ( "Ja sam jednostavno takav/takva") i održavana na mjestu kroz mnoge živote, energetski pohranjena  u osobnoj staničnoj memoriji, gdje ostaje sve dok se ne obriše i očisti.
Neuobičajeni strahovi obično se temelje na nekom traumatskom iskustvu iz prošlosti ili sadašnjosti. Energija iskustva obično leži uspavana dok se ne aktivira nekim običnim iskustvom svakodnevnog života. Usklađivanje energija tada reaktivira emocije trauma, što dovodi do toga da pojedinac djeluje iz straha, a što drugi smatraju budalastim i nepotrebnim ponašanjem.
Kada osjetite otpor ili stvarni strah od nekih osoba, mjesta ili stvari, zapitajte se; "U što ja vjerujem, a što uzrokuje da se osjećam ovako?" Brzo ćete otkriti osobno uvjerenje koje uzrokuje vaše reakcije. Zatim se zapitajte; "U svjetlu istine koju sada znam, je li to istina?"
Stjecanje razumijevanja o onome čemu još uvijek dajete moć, prvi je korak u prerastanju straha. Jednom kad je vjerovanje shvaćeno kao ono što vjerovanje jest -  koncept ili uvjerenje o nečemu, popratni strah mora se otopiti jer tada neće imati ništa što ga podupire ili drži na mjestu. Praktična rješenja za situacije tada će se moći očitovati ako su potrebna
Možda nećete uživati i možete se nastaviti bojati susreta s određenim osobama, mjestima ili situacijama, ali izbjegavanje i 3D rješenja više ne djeluju za onog koji je spreman za sljedeći korak svog duhovnog putovanja. Neželjena iskustva će se nastaviti sve dok se ne odlučite na susret sa situacijom na višoj razini kroz pošten unutarnji pregled svojih vjerovanja o ljudima, mjestima ili situacijama koje dovode do straha.
Neki mogu zahtijevati vanjsku pomoć s dubljim samopropitivanjima - profesionalnu, dobrog prijatelja, ili mogu tražiti duhovne vodiče i učitelje za pomoć. Namjera je ključ. Cilj nikada ne smije biti prikrivanje straha ili "učenje življenja" s nekim strahom, već duboki pogled u osobni sustav vjerovanja i dovođenje na površinu svega čemu je u neznanju dodijeljena moć.
S vremenom ćete uvidjeti da oni ljudi, mjesta i situacije kojih ste se bojali više ne drže moć nad vama. Počinjete živjeti s mjesta uzajamnog poštovanja, čak i kada druga osoba nema poštovanja prema sebi. Ne bojite se govoriti svoju istinu  kada je to potrebno, nakon što ste se razvili u stanje svijesti koje nikada nije u iskušenju da se odrekne svoje moći.
Nitko ne može manifestirati vaš život za vas i ništa izvan vas ne može imati moć nad vama, osim ako vi samo u to ne povjerujete. Vi ste kreatori svojih iskustava. Zato što ste svijest, a ne samo fizička tijela, čujete, vidite, dodirujete i mirišete kroz vaše stanje svijesti. "Sile"  svijeta ne mogu vas dodirnuti nakon što ste stekli svijest o jednosti s Izvorom jer više niste usklađeni s njihovom energijom.
Ne kažemo da više neće biti neugodnih, zastrašujućih ili negativnih iskustava u vašem životu ili da sada možete ignorirati patnju drugih, već kažemo da je svrha svakog života buđenje iz sna -  razumjeti i živjeti iz svijesti o JEDNOJ JEDINOJ MOĆI  i da ste ta JEDNA JEDINA MOĆ vi sami.
Trodimenzionalni svijet je svijet mnogih moći,  nekih dobrih, a nekih loših, formiranih i očuvanih energijom vjerovanja. Vrijeme je da prestanete dodavati energiju ovim manifestacijama lažne moći. Dok tako radite, uskoro ćete biti privučeni drugim istomišljenicima, koji također stoje, žive i kreću se prema Svjetlu istine. Vaša prosvijetljena energija će privući k vama ljude i iskustva koji su u skladu s vašim stanjem svijesti i životna iskustava počet će se mijenjati.
Probuđena duša više ne daje moć ljudima - kriminalcima, političarima, vojsci, bogatima i moćnima, ili neprobuđenima; kroz spoznaju da je jedina stvarna moć Božanska Svijest, čak i kada svi ti ljudi djeluju iz hipnoze dualnosti i odvojenosti.
Probuđena duša više ne daje moć stvarima - novcu, izgledu, ili materijalnoj imovini,  jer zna da stvari same po sebi, nemaju moć da donese sreću, zadovoljstvo, mir ili radost – što su osobine duha koje mogu teći samo iznutra.
U svom neprobuđenom stanju, čovječanstvo će i dalje tražiti ispunjenje izvan sebe, jer vjeruje da se ispunjenje nalazi izvana. Vi čitatelji, znate gdje je i gdje je oduvijek bilo – iznutra. Kako se ova spoznaja produbljuje i postaje vaše postignuto stanje svijesti, kvalitete izvora počinju se prikazivati izvana kao obilje, zdravlje, zdravi odnosi i slično, što ste prije tražili  od vanjskog svijeta.
Kada se Milost pojavi u vašem iskustvu, ona će biti u oblicima koji su ispravni za vas osobno, a što možda neće biti ono što svijet smatra ispravnim za vas. Kirurg neće očitovati ideje o tome kako biti bolji trener pasa, niti će trener pasa dobiti ideje za neke nove i inovativne kirurške tehnike. Svijest jedinstva s cjelinom i potpunošću pojavit će se izvana u bilo kojem obliku koji je potreban za vaše ispunjenje u tom trenutku.
Lažna uvjerenja su kao boje koje pojedinac može izabrati staviti na sebe. Slika jedne osobe može biti vrlo lijepa, s usklađenim i zanimljivim bojama, dok slika druge osobe može biti tamna, neskladna, i teška za gledanje. Posao svakog prosvijetljenog pojedinca je znati bez sumnje da slika nikada nije osoba, jer svaka osoba u stvarnosti jest i uvijek će biti savršen izražaj Božanske Svijesti.
Evolucija je mukotrpan posao uklanjanja nagomilanih boja sa sebe i sa drugih, od kojih su neke ponovno obojane u mnogim životima, a time će zahtijevati više truda da se uklone. Kako se pomalo svaka boja postepeno i tijekom vremena uklanja, pravo sebstvo postaje sve očitije - fizički, emocionalno, mentalno i duhovno, što mnogo olakšava posao.
Sjetite se tko ste u svakoj situaciji, dok istina ne postane vaše stanje svijesti i kad bez svjesne misli počnete svoje iscjeljenje od svijeta iluzija.
Mi smo Arkturijanci, 25 rujna 2016.
 Website: onenessofall.com
 Translator: Mirka 




No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN