Followers

Monday, November 7, 2016

Croatian -- Arcturian Group Message 11/6/16

Resultado de imagem para pictures of spiritual Light

Dragi naši, u ovim vremenima kaosa i zbunjenosti, mnogi počinju doživljavati osjećaj beznađa jer ne vide mir ili znakove Svjetlosti, već samo nasilje i patnju. Otpustite svaku zamisao koju možda još uvijek imate o tome kako se energetska promjena mora odvijati, jer ste vi, kako svaki dio prijašnje skrivene informacije izbija na površinu, doista svjedoci akcija Svjetlosti. Tamna podzemlja svjetskih vjerovanja utemeljena u nemilosrdnoj potrazi za novcem i moći su izložena, kako Svjetlost razvijene svjetske svijesti sija u sjenovitim kutevima.
Ne budite obeshrabreni, jer se kreacije stare energije moraju vidjeti kao ono što one i jesu - koncepti, mišljenja i lažna uvjerenja. To je imperativ za sve one koji bezpogovorno  prihvaćaju sve ono što kažu oni na pozicijama moći, te moraju shvatiti da je mnoštvo onoga što su do sada prihvaćali kao istinu, nije istina.
Mnogi vođe pokušali su ispuniti obećanja koja su dali za javnost, ali su osujećeni od strane bogatih i moćnih sila koje rade kroz strah, prijetnje i zahtjeve kako bi  postigli neke osobne ciljeve. Ostali takozvani "vođe" jednostavno uzimaju svoj položaj kao sredstvo za osobnu moć  i kontrolu. To su kutevi u koje  Svjetlost sija.

Dragi građani SAD-a, meditirajte za izbornu vodstvo. Neka intuicija bude vaš vodič dok uzimate vremena da  pregledate  svakog kandidata. Učinite to prije odlaska u glasačku kabinu, tako da ste spremni kada tamo dođete. Odaberite kandidata koji najviše rezonira s istinom, poštenjem i ljubavlju. Ne gledajte reklame da vam daju ove informacije jer ih tamo  nećete pronaći. One moraju doći iznutra. Pitajte svoje više ja i vodiče da vam pomognu u razlučivanju dok pregledavate kvalifikacije svakog kandidata.
Želimo govoriti o miru, ne o trodimenzionalnim konceptima mira, već o  višem smislu mira, koji se manifestira samo iz svijesti jedinstva. Mnogi su u potrazi za postizanjem mira sa sobom, drugima, i nacijama, ali zato što to čine unutar sustava vjerovanja ukorijenjenog u dualnosti i odvojenosti, u mogućnosti su samo donijeti mir koji odražava tu dualnost - mir koji može manifestirati svoju suprotnost bilo kad.
Čovječanstvo se pokušava nositi s dualnošću sa svojom dobrom stranom, ali u nekom trenutku polaritet će se okrenuti, jer to je priroda dualnosti, bez obzira na to koliko truda je uloženo da se zadrži dobra strana.
Energija koja je stvorila mnoge trodimenzionalne sustave vjerovanja se otapa, čineći mnoga uobičajeno prihvaćena i dugo držana uvjerenja, nevažećima. Društvo u cjelini se brzo mijenja kako se sve više i više pojedinaca budi. Stari pojmovi mira više ne rezoniraju kao što su nekad rezonirali,  te se ponovno vrednuju, pogotovo kad  mnoge mlade i vrlo razvijene duše dostižu punoljetnost. Oni koji inzistiraju na stalnom ponavljanju starih i financijski unosnih  načina "prijetvornog mira" pronalaze sve manje i manje podrške.
Mnogi su počeli shvaćati da su postupci koji koriste živote drugih kao potrebnih za mir jednostavno borbe za moć, utemeljene na osobnim potragama za više moći i imovine - zemljišta, ljudi, moći, nafte, zlata, i slično. Mir među pojedincima često nije ništa više nego pokušaj da se nečija  volja pokori volji drugoga, vjerujući da je nepružanje  otpora od drugoga mir. Istinski mir ne može biti prisiljen, bez obzira radi li se o miru između pojedinaca ili nacija.
Mir je prirodni izraz realizacije Jedinstva, postignutog stanja svijesti koje zna da su sva živa bića pojedinci, ali formirane u JEDNOME i od JEDNOGA. To ne znači da svi moraju misliti na isti način ili da nikad ne smiju imati mišljenje, jer postoji i uvijek će postojati individualnost.
Svaki dan sve više ljudi, uključujući i one u vojsci, prepoznaju beskorisnost ubijanja, sakaćenja i nasilja u ime mira. Novi i veći osjećaj mira se rađa, ali u pratnji porođajnih muka pobune. To je ono čemu svjedočite u ovom trenutku. Kako se svjetlo istine nastavlja širiti u svjetskoj svijesti, mir bez oružja i nasilja se mora očitovati, jer je samo pravi mir stvarnost.
Svaka probuđena duša doprinosi svjetskom Svjetlu kroz svoje čuvanje istine iznutra, bez obzira na to što se pojavljuje u vanjskoj sceni. Energije istine moraju teći, i ne smiju biti čuvane samo za sebe. Baš kao što i voće mora biti ubrano kako bi ga bilo više iduće godine, tako isto moraju  svijest i svjetlost teći prema van stvarajući  prostora za više. Vremena stalnog povlačenja u pećinu za vlastita iskustva Svjetlosti su gotova. Ključ je; "U svijetu, ali ne i od njega".
Tu je i popularna izreka o tome što će se dogoditi ako svaka osoba upali  malu svijeću – zamislite sjaj. Sada zamislite da je svaka istina koja vam se predočuje takva jedna  mala svijeća. Energija koja je potrebna za održavanje, podržavanje i manifestiranje nasilja, ratova, pobuna, i mržnje uskoro će biti iscrpljena.  
Budući da se pravi mir vječno održava putem  božanskog zakona, on će se s vremenom manifestirati, ali to može učiniti samo kada konsenzualna  svijest osigura supstancu od koje je načinjen - energiju bezuvjetne ljubavi i Jedinstva. Ono čemu sada svjedočite u svijetu slike su koje odražavaju energiju od koje svijet još uvijek živi – dualnosti i odvojenosti. Uvijek imajte na umu da slike, bez obzira koliko uznemirujuće, nemaju zakone koji ih podržavaju ili održavaju, te se održavaju samo putem uvjerenja, i zato mogu biti otopljene u sekundi realizacije.
 Znajte da je svaki terorist Božansko biće, unatoč činjenici da je on / ona možda  udaljena mnogo života od te spoznaje. Svaka realizacija istine postaje vaša svijeća koja dodaje Svjetlo  svjetskoj svijesti unatoč događajima koji i dalje zahtijevaju određeni stupanj kontrole i djelovanja.
Današnja poruka služi za osvjetljavanje razliku između onoga što  društvo prihvaća kao mir i metoda potrebnih za njegovo postizanje, u odnosu na pravi mir. Predviđanja koje govore o kraju svijeta su zastarjela i više nisu relevantna, jer je čovječanstvo promijenilo energiju. Predviđanja mogu pristupiti samo energiji sadašnjeg trenutka,  i imaju samo onu moć koju im čovječanstvo daje.
Vi ste glavni, dragi naši. Vi držite u sebi stvarnu moć i treba da se odlučite priznati tko i što zaista jeste. Mir mora doći do izražaja ne kroz oružje i silu, već kao aktivnost još uvijek tihog glasa unutar svakog srca, koje  teče i njeguje umorni i gladni svijet.
To je posao, a vi ste spremni, dragi Svjetlosni radnici.

Mi smo Arkturijanci, 06. studenog 2016.
Translator: Mirna K. 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN