Followers

Monday, November 21, 2016

Poruka od hijerarhije: Ravnoteža planetarnog sustava

Imagem relacionada

Poruka od hijerarhije: Ravnoteža planetarnog sustava

Vi često govorite o Nibiru. On je jedan od dvanaest planeta koji bi se, po pravilu, trebao okretati oko Sunca. 

Upravo sada, ne postoji dvanaest. Osim toga, broj 12 je sveti broj.

Ovaj novi planet sigurno može izazvati neke poteškoće; međutim, imajte na umu da Velika bića, čija je misija da zaštite planet Zemlju, mogu spriječiti poremećaje koje može uzrokovati Nibiru ili drugi planeti koji bi mogli doći u neposrednu blizinu i poremetiti planetarni sustav.
To nije planirano za pomak fizičkih polova; pomak magnetnih polova počeo je prije mnogo vremena jer to mora biti, ali ono čega se treba bojati za planet Zemlju je sve ono što vi radite u njemu i na njemu na razini bušenja i na dubokim sakaćenjima koja uzrokujete.


Ono što su također možete uzeti za planete koji se pojavljuju u vašem solarnom sustavu mogu biti ogromna vozila planeti; oni nikad neće ometati vaš solarni sustav i sve planete na bilo koji način. 

Ono što morate shvatiti je da kad planet uđe u vaš solarni sustav, on remeti sve druge planete. Sve funkcionira u nekoj vrsti savršenstva, svi oni imaju svoje mjesto. Kad ne bi bilo ruke zaštite koja sprečava poremećaje uzrokovane zvijezdama koje prodiru u vaš solarni sustav, ne samo da bi planet Zemlja bio poremećen, nego i Mjesec, Mars, Venera i svi drugi; za sve planete vašeg solarnog sustava može se iznenada dogoditi da nemaju istu orbitu i isto mjesto u odnosu na Sunce. Zemlja bi se mogla naći jako daleko od Sunca i više ne bi bila obasjana njegovim zrakama, njegovim svjetlom i zbog toga, više ne bi bila nastanjiva za čovječanstvo, bez obzira da li su to mineralna, biljna, životinjska ili ljudska carstva.

Željeli bismo da shvatite da izvan onoga što vidite, izvan planeta koji vidite na vrlo ograničen način, izvan ovog čovječanstva, čak i izvan onoga što smo mi i što su vaša galaktička braća, postoje ogromne sile, vrlo visoke Savjesti svjetla, koje imaju misiju da upravljaju solarnim sustavom, štite sve planete tako da ne bude katastrofa ili smetnji; oni štite Zemlju i cijeli vaš solarni sustav tako da se održi ravnoteža. Ako Nibiru uđe u vaš solarni sustav ili ako se približi toliko da poremeti planete koji gravitiraju oko Sunca, to bi bilo dramatično za mnoge od njih.

Mali planet koji vi zovete Venera ušao je, na određeni način, u vaš solarni sustav prije više milijuna godina. To je uvelike poremetilo Mars, kao i Zemlju; kontinenti su se raskidali, mora su se popela do vrhova planina, stvorila su se slana jezera, posebno u Peruu i to je izazvalo goleme poremećaje na planetu Zemlji koji je bio vrlo slabo naseljen; bilo je ljudi, ali oni su bili mnogo malobrojniji nego sada. Bilo je ogromnih razaranja i smrti, bilo u biljnom carstvu ili ljudskom svijetu.

Sada bi to bila mnogo veća katastrofa, jer vaš mali planet nosi sedam milijardi ljudi; to bi stvorilo užasan šok, čak i na razini odlaska duše i dalo bi puno posla ljudima čija je misija, na astralnim ravninama, da dočekaju duše koje napuštaju Zemlju, odlazeći na njihovu novu razinu postojanja.

Zamislite četiri, pet, šest ili sedam milijardi ljudi koji, odjednom, napuštaju ravninu Zemlje! Ti odlasci bi poremetili astralne ravnine jer tamo ne bi bilo dovoljno bića da pruže dobrodošlicu svim bićima sa Zemlje i da ih odvedu do njihovih novih ravni postojanja. Vrlo je važno da se sve održi u ravnoteži, i to je razlog zašto je Velika Savjest, Velika bića svjetla osigurala da se ova ravnoteža ne razbije.

Kad je ravnoteža razbijena, bilo na razini onoga što ste vi kao ljudska bića, vaš način života na ovom planetu ili jednostavno sam planet, to bi moglo izazvati vrlo veliko zlo. Kad je ravnoteža razbijena u vama, to stvara ono što vi zovete disharmonija ili bolest u vama. Ravnoteža mora biti konstantna, sve mora funkcionirati kroz nju i stoga se ravnoteža mora stalno tražiti."

Kanal. Monique Mathieu


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN