Followers

Wednesday, December 21, 2016

Croatian -- Arcturian Group Message 12/18/16

89e18b405b471e0160608d3937389644

Dragi naši, i ove godine želimo Vam pojasniti dublje značenje Božića, onog u kojem ne slavite samo ljude i događaje od prije 2000 godina, već osobno iskustvo.
Priča o rođenju Isusa / Ješue koji je postao Krist,  je priča svakog čovjeka. Isus je već bio uzašli majstor kada je rođen u jednoj od svojih brojnih zemaljskih inkarnacija prije 2000 godina. Njegova namjera je bila donjeti istinu i Svjetlost svijetu ukorijenjenom u teškim energijama i iluzijama.
Vrlo je malo ljudi tada bilo u stanju shvatiti dubinu njegova učenja. Mase još uvijek nisu bile duhovno  dovoljno razvijene da u potpunosti shvate istine koje je učio i tako su umjesto toga, pripisale istinu njemu osobno, čineći ga "bogom". Nerazvijeni trodimenzionalni mentalni sklop razdvojenosti,  interpretirao je riječi "Ja jesam" kao da se odnose samo na glasnika.

Tako je započelo obožavanje čovjeka, uz zaboravljanje poruke. U odabiru ignoriranja „Ja jesam“ kao istine o svakom čovjeku, većina je jednostavno nastavila živjeti u neprobuđenom stanju. Ovaj se lažni nauk zadržava još i danas u mnogim crkvama, koje se pod krinkom duhovnosti, i dalje klanjaju glasniku i propuštaju poruku.
Ovo je priča o mnogim prosvijetljenim majstorima koji su tijekom generacija izabrali utjelovljenje kako bi pomogli čovječanstvu da se razvija, a potom su bili ili odbijeni ili obožavani kao bogovi. Istina je uvijek ugrožavala i uvijek će ugrožavati osobne sustave vjerovanja, rezultirajući strahom i nasilnim aktivnostima prema glasniku (poslaniku) u pokušaju održavanja statusa quo, čak i ako je to bolno i ako potiskuje život.
Svijet tome svjedoči upravo sada. Kako se više dimenzionalne energije slijevaju na zemlju i kako se svijest svijeta počinje otvarati, iluzije stvorene i održavane uvjerenjima o dualnosti i odvojenosti početi će se raspadati, ostavljajući one koji od njih imaju koristi u bijesnom pokušaju da ih zadrže i održe.
Svaki pojedinac doživljava osobni Božić u nekom trenutku svoga evolucijskog puta - ako ne u ovom životu, onda u drugom. Božanstvenost kao čovjekova istinska priroda, u određenom će se trenutku duhovne spremnosti probiti u svijest, omogućujući Kristovo osobno rođenje.
Svijet je duhovni Univerzum interpretiran i doživljavan u skladu sa svijesti svakog pojedinca. Pojedinac koji svijet tumači kroz mentalni sklop koji je uvjetovan vjerovanjima u dobro / zlo i odvojenost, djelovat će i doživjet će svijet drugačije od onoga pojedinca koji je postigao svijest Jednote.
Poznata Božićna priča koju znate,  materijalni je smisao za duhovnu aktivnost. To ne znači da se događaj nije dogodio, već znači da, kao i kod svih drugih stvari, postoje dublji slojevi koje treba istražiti. Mi vam dajemo mistični sloj.
Jaslice, naizgled jalove i primitivne, predstavljaju stanje svijesti neophodne za rođenje Kristove svijesti,  svijesti koja više nije pretrpana trodimenzionalnim konceptima i uvjerenjima. Krist može biti rođen samo u svijesti oslobođenoj lažnih uvjerenja koja daju moć tvorevinama dualnosti i odvojenosti.  
Djevica majka simbolizira kreativno pročišćeno stanje svijesti koje je u stanju roditi Kristovu svijest (Božanska ženskost). Josip je pun ljubavi, ali jak nadgledni dio svakog sebstva (božanska muškost) koji štiti majku i novorođenu svijest Krista od vanjskog uplitanja. Zajedno, oni predstavljaju žensku i mušku energiju u savršenom jedinstvu.
Mudraci su uzašla Bića Svjetlosti koja su prepoznala Kristovu svijest i krenula na put u čast Kristove svijesti, donoseći darove i odajući počast. Mudraci i skromni pastiri predstavljaju duhovnu svjesnost prisutnu u svim dijelovima svijeta i na svim razinama društva. Kristova svijest nikad nije ograničena samo na određene rase, nacionalnosti ili spol.
Novo rođena Kristova svijest je krhka i treba vremena da  ojača i sazrije. „Novorođenče se mora držati blizu, zaštićeno i sigurno skriveno u unutrašnjosti, sve dok ne dođe vrijeme u kojem se može manifestirati u cijelosti i biti življeno. Potpuno razvijena svijest Krista nema nikakvog straha zato što zna samu sebe, a time i svaki trenutak živi u bezuvjetnoj ljubavi Jednoga.
Božićna priča je vaša priča dragi naši, ona koju sada živite kako putujete iz trodimenzionalne svijesti da živite, krećete se i imate svoje biće u istini o tome tko ste i što ste. U nekom trenutku imat ćete osobni Božić.
U trodimenzionalnom svijetu, Božić se temelji na konceptima koji variraju od osobe, društva, tradicije, vjerskih uvjerenja, i stanja svijesti. Svatko  rezonira i interpretira svijet kroz svoju vlastitu razinu svijesti. Nemojte se iznenaditi ako shvatite da više ne rezonirate sa blagdanskim  aktivnostima na isti način.
Poznata uzbuđenja, glazba i emocionalne aktivnosti sada mogu pomalo nervirati, dok ste u prošlosti u njima uživali. To je zato što vaša rezonanca više s tim stvarima nije usklađena. Možda smatrate da ste izgubili duh Božića, ali prije se radi o tome da  ste jednostavno duhovno prerasli mnoge materijalne aspekte božićne sezone.
Proslavite blagdan po izboru, a ne iz obveze. Radost je vaše urođeno pravo i privilegija kao duhovnih bića. Zabave, crkvene mise, razmjene darova, glazba, ili vrijeme provedeno s obitelji i prijateljima koji još uvijek vide Božić u starim obrascima, sve su prigode za izražavanje bezuvjetne ljubavi. Najveći dar kojeg možete dati bilo kome u ovo vrijeme slavlja vaše je priznanje pravog identiteta svake osobe.
Dar Božanskog razumjevanja je svjesno davanje dok to ne postane postignuto stanje svijesti, i tada teče bez svjesne svijesti, jer je u potpunosti integrirano, te ide kuda pojedinac ide,  teče kroz svaku riječ, i utječe na svakoga tko je osjetljiv na energije.
Za mnoge, mnoga njihova darivanja i dalje teku iz krivnje i dužnosti. Trgovci napreduju na toj svijesti i promiču prodaju kroz sentimentalno oglašavanje u nastojanju da uvjere potencijalne kupce da nisu puni ljubavi ako ne kupuju, kupuju, kupuju.
Ako ste shvatili da i vi doživljavate ovu vrstu pritiska, stanite i ispitajte svoj sustav vjerovanja - "U što ja vjerujem, a što uzrokuje da se ovako osjećam?" Nebo se neće srušiti ako prestanete darivati iz navike one s kojima  više nemate ništa zajedničkog ili one koji više nisu u vašem iskustvu.
Neka svaki materijalni dar kojeg darujete ove sezone nosi energiju duhovne svijesti - darovi duha u materijalnom obliku.
Svima vam želimo istinski Božić.

Mi smo Arkturijanci, 18. Prosinca 2016.
Translator: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN