Followers

Thursday, December 1, 2016

Hoće li svemir u kojem vi i mi živimo uvijek biti u ekspanziji?


Svemir
Hoće li svemir u kojem vi i mi živimo uvijek biti u ekspanziji?
"Mi razumijemo da će svemir i kreacija ostati misterija za vas. Mi vas jednostavno pitamo ovo: zar vi ne vjerujete da se rađanje djeteta može smatrati kao misterija? Stvari se događaju jer se moraju dogoditi.
Zamislite ogromni orkestar gdje je svaki planet, svaki solarni sustav i svako ljudsko biće imalo svoju ulogu. Međutim, čovjek može samo čuti maleni dio glazbe gigantskog koncerta koji je dao život; on može primiti i registrirati ono što odgovara njegovom stupnju svijesti. On nema sposobnost slušati, čuti i osjetiti čudesnu sinfoniju svemira.
Rast svemira se ne može zaustaviti! Međutim, mi vam ne možemo dati referencu u odnosu na veličinu svemira!

Ni mi, ni velika bića koja su daleko iznad nas, niti Bogovi Stvoritelji, ne mogu znati kako su svemir i Stvoritelj svega života nastali. Mi znamo da je to to, vrlo jednostavno! Mi vam možemo reći da svemir je i biti će, na neodređeno vrijeme, uvijek u ekspanziji, uvijek u evoluciji! Jednostavno podignite oči prema nebu i vidjet ćete beskonačnost veličanstvenosti Izvora, vidjet ćete da postoje milijarde i milijarde solarnih sustava i galaksija. 
Prva od svih zahvalnosti prvoj kreaciji Izvora je da može evoluirati i razumjeti svoju vlastitu kreaciju. Postoje beskonačne razine svijesti i beskonačne razine evolucije koje vam mi ne možemo opisati jer vi ne bi bili u stanju shvatiti, jer vi ste u materiji koja zasjenjuje određene percepcije.
Čak i kad ne bi bili više u materiji, vi biste razumjeli samo ono što odgovara ravnini na kojoj se nalazite; svaka ravnina ima svoje poimanje Boga, Izvora i svaki put kad se penjete na razinu ili da idete od jednog solarnog sustava u drugi, uvijek više razvijeni, vaše polje svijesti i vaše polje vizije će vas dovesti bliže i bliže istini. 
Samo izvor, Otac-Majka, drže istinu! Život, u svojoj veličanstvenosti, samo ima komadiće istine, istine koja, s dodatkom promjene ovisi o funkciji njegove konstantne evolucije. Vi, djeca Zemlje, konstantno se razvijate i ono što je istina za vas postaje čista laž kad shvatite nešto drugo o životu, kad integrirate druge parametre.
Dakle, gdje je istina, gdje je laž ili protu-istina? Ne postoji apsolutna istina dokle god ste u materiji! U ovom trenutku vi ste u trećoj dimenziji, ali u svemiru postoje beskonačne dimenzije, što će reći da razine svijesti generiraju vibracijska polja i beskonačne frekvencije!
Očito je da svaka sfera vašeg solarnog sustava, poput vašeg oca Sunca, ima svoju vibracijsku frekvenciju; svaki život u sferama vašeg solarnog sustava također ima svoju vlastitu vibracijsku frekvenciju. Međutim, u ovim vibracijskim frekvencijama postoji nekoliko stadija evolucije. Za vašu Zemlju, dimenzije odgovaraju razinama svijesti u kojoj su ljudska bića upravo sada; ona žive u trećoj dimenziji i zahvaćaju četvrtu i petu kad dovoljno podignu svoju svijest; ovo je dio vibracija i razina svijesti nerazdvojnih od materije koja ih obavija. Dakle, što više podižete svoju vibracijsku frekvenciju i vašu razinu svijesti, tim više ćete pročistiti svoje tijelo koje će postati sve više i više suptilnije.
Da bi pristupili poznavanju svemira, naučite poznavati sebe! Što više naučite o poznavanju sebe, više ćete se približiti svemiru, jer ono što je u vama je dio njega; vi sami ste dio svemira, a Bog vašeg svemira je majka vaše duše, vaš božanski dio, ali vi niste toga svjesni jer živite u snu zemaljskog života. Zašto! Jednostavno zato jer kad dođete na ovaj svijet imate vrlo ograničene sposobnoti koje samo odgovaraju iskustvima Zemlje i materije.
Zahvaljujući kreaciji, zahvaljujući bićima koja žive na milijunima svjetova, i zato zahvaljujući svem ovom životu, svemir uči o sebi, što će reći da Bog, stvoritelj svih stvari, stalno uči o sebi; On uči o svojoj vlastitoj kreaciji koja konstantno vraća k njemu svoju vlastitu evoluciju.
To se može činiti prilično hermetičkim! Stoga uzmite u obzir da Izvor je život, da je Izvor posvuda, da je Bog u vama i da je On u svemu što možete osjetiti na ovom svijetu i drugdje!
Vaš božanski dio je malena iskra Božanskog Oca koji je stavio ovu iskru u vas, tako da se možete penjati malo po malo k Njemu. 
Ono što je stvorio Izvor neizbježno će se vratiti Izvoru, dakle sve što je stvorio Bog neizbježno će se vratiti Bogu!"

Kanal: Monique Mathieu
Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN