Followers

Monday, February 6, 2017

Croatian -- Arcturian Group Message 1/29/17

landscapes nature cherry blossoms leaves fantasy art artwork flower petals 1920x1200 wallpaper

Dragi naši, u ovim vremenima globalnog stresa i sukoba podsjećamo vas na realnost - da je sve dobro i da se sve odvija prema planu. Znajte da ste glumci u velikoj kazališnoj predstavi, koju ste sami napisali i režirali. Treća dimenzija nije vaš pravi dom, i kada se jednom ponovno vratite u svoj pravi dom, na ovo ćete vrijeme gledati kao na moćnu kreaciju potrebnu za poticanje svijesti čovječanstva u prisjećanje.

Oduprite se iskušenju da dodajete više negativne energije svjetskim uvjetima, te umjesto toga svjesno dopustite da prema njima ljubav teče, bez obzira na ono što vidite. Ljubav je sve što postoji te je stoga ključ i ljepilo svakog rješenja. Vanjski uvjeti mnoge brzo dovode do spoznaje da je ljubav jedina snaga, a time i jedino rješenje za svaku situaciju. Mnogi koji nikada prije nisu razmatrali ljubav izvan ljudskog osjećaja ljubavi, sada se bude.   

Ljubav je jedino rješenje jer ljubav je sve što postoji. Ograničeno razmišljanje želi da povjerujete kako je ljubav samo emocija, i upravo to uvjerenje mnoge sprječava da otvore svoja srca višem osjećaju ljubavi. Ljubav je bit svijesti Jedinstva. Sve unutar Jednote može samo biti u Jednoti i od Jednote – svaki je oblik života izrađen od iste suštine i energetski povezan. Ovu energiju koja povezuje, svijet naziva ljubavlju. 

To ne znači da trebate voljeti sve što vidite, ili da vam nije dozvoljen emocionalni odgovor, već znači da ste kao duhovno razvijena bića sada u mogućnosti i zahtjevu da počnete gledati izvan pojava i da prepoznate da je ono čemu svjedočite konačni čin moćne drame o razdvojenosti, one koja je eonima služila i još uvijek služi kao "škola za buđenje". 

Spremni ste i vrijeme je da potpunije razvijete svijest prave ljubavi - ljubavi koja je oslobođena ograničavajućih trodimenzionalnih koncepata i da ju živite i izrazite u svakom doživljaju svakodnevnog života. Ljubav je realizacija JEDNOTE. Kao probuđeni pojedinci spremni ste da počnete prevoditi svaku situaciju, priznajući da su "loši dečki" božanska bića jednako kao i "dobri momci" unutar evolucijskog igrokaza. Svaki put kada to učinite, dodajete više Svjetlosti svjetskoj svijesti.

Sebstvo ne može biti izostavljeno iz jednadžbe, ali ljubav prema sebi može biti teška za svakoga tko se i dalje drži koncepata o tome što čini valjanu duhovnost. Ljubav prema sebi postaje prirodna, a osude i prijezir prema sebi se otpuštaju, kako pojedinac shvaća da su negativne emocije ili negativna iskustva iz prošlosti ili sadašnjosti alati za dublje uvide koje je za potrebe igrokaza zapravo napisalo vlastito sebstvo. 

Emocije se mogu doživjeti samo ako energija određene emocije rezonira s nečijim energetskim poljem - staničnom memorijom, emocionalnim tijelom i slično. Jednom kada to shvatite, u mogućnosti ste koristiti svoje emocionalne reakcije kao vodiče za razumijevanje onoga što još uvijek držite u vašem sustavu vjerovanja. Blagoslovite i zahvalite se za sve emocije (to je sebstvo koje voli sebe) kada se one pojave, umjesto da ih dočekate s otporom vjerujući da one predstavljaju prepreke za duhovnost i nešto čega se trebate riješiti.

Više dimenzionalne frekvencije automatski nadjačavaju one gušće. Dok prakticirate ljubav, otkrit ćete da negativne emocije koje vas danas uznemiravaju postupno blijede u ništavilo koje stvarno i jesu, često i bez svijesti o tome, dok ne dođe dan u kojem ćete shvatiti da su se vaši odgovori drastično promijenili.

Pogledajte i budite zahvalni za savršenstvo puta buđenja kojeg ste odabrali - realizaciju Jedinstva stečenog kroz iskustva odvojenosti. Zemlja je teška škola, ali ona kojom ste sami odlučili putovati. Postoje duše na drugim planetama koje se razvijaju na manje teške načine, bez intenzivnog osjećaja odvojenosti koji se doživljava na zemlji. Diploma "Zemaljske škole" rezultata doktoratom iz Jedinstva jer ste zaista doživjeli osjećaj odvojenosti.

Vjerujte da su sve akcije, emocije i iskustva nužni aspekti vašeg evolucijskog procesa. U određenom trenutku svaki čovjek odlučuje da se probudi, i od tada ništa nije slučajno i nema slučajnosti. Izbor je često napravljen na višoj razini svijesti, kada Više Ja utvrdi da je pojedinac spreman, sviđalo se to njemu ili ne.

Ne odupirite se ničemu dragi naši, jer otpor samo daruje moć nečemu što nema moć, a na mjestu se održava samo snagom vjerovanja. To je teško u ovom vremenu ispunjenom s mnogo prividnih nemira. Pokušajte ne uranjati u vijesti, negativnosti i strah, već umjesto toga koristiti ono čega ste postali svjesni da prakticirate istinu shvaćajući da ništa nema moć da vas odvojiti od onoga tko i što vi doista jeste. 

Da, upravo sada mnogo je  toga što ne razumijete ili s čime ne rezonirate, ali ono čemu svjedočite je borba staroga da ostane netaknuto. Trenutna vanjska scena služi da probudi mnoge koji su do sada bili zadovoljni da žive bez pravog razmišljanja, jednostavno prihvaćajući i vjerujući svemu što su im rekle vlade, crkve, vođe, stručnjaci i slično, prepuštajući im  svoju urođenu moć.

Svaki pojedinac u nekom trenutku mora prihvatiti svoj pravi identitet i potvrditi svoju božanski podarenu moć - ako ne u ovom životu onda u nekom drugom, ali energija je sada intenzivno prisutna  za sve koji su spremni i koji tako odaberu. Vi ste sami izabrali da budete ovdje na ovaj energetski blagdan. Svjetski uvjeti služe tome da pomognu većini da postane svjesna zbivanja koja su ranije namjerno gurana pod tepih za osobnu korist. 

Ne bojte se dragi naši, jer se Svjetlost i sve u njemu beskonačno održava po Božanskom zakonu, dok su iluzije formirane iz lažnih koncepata i vjerovanja puki baloni. 

Energija LJUBAVI je jedina energija, a time i jedina moć. Nikad to nemojte zaboraviti niti dopustite sebi da nazadujete davajući moć pojavama.  Božanska Ljubav je sve što postoji jednostavno zato što je sve što postoji - Jedna Božanska sveprisutna, svemoguća i sveznajuća Svijest. Ako je to sve što postoji, kako onda ikad išta stvarno može biti odvojeno od toga? Od čega bi to onda bilo sastavljeno?

Energija velike iluzije odvojenosti i njene prateće dualnosti, formirala je trodimenzionalni svijet za kojeg vjerujete da je stvarni svijet, ali koji je u stvarnosti zadnja prečka vrlo visokih ljestvi.
Čovječanstvo u cjelini u procesu je penjanja ovim evolucijskim ljestvama. Oni od vas koji čitaju ove poruke već su to učinili, inače ovo ne bi imalo smisla za vas. Međutim, u vrijeme stresa, svatko je u napasti da nazaduje korak natrag na tu poznatu donju prečku. 

Vi ste spremni da integrirate ljubav u svom najvjernijem obliku dragi naši, ljubav koja prepoznaje Božanstvenost svake osobe, mjesta, stvari, iskustva, i slično, i koja NIKADA ne isključuje sebe, jer nitko nije i nikad ne može biti izvan JEDNOTE.

Mi smo Arkturijanci, 29. siječnja 2017. 

1 comment:

  1. zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. dok nisam naišla na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na:(dralaba3000@gmail.com) i objasnila mu je sve mi je rekao trebao biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..

    ReplyDelete

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN