Followers

Wednesday, February 22, 2017

Croatian -- Arcturian Group Message 2/12/17

UniversalLove

Dragi naši, želimo vam čestitati za hrabrost koju imate, unatoč mnogim problemima koji su u suprotnosti s mirom i harmonijom koju ste očekivali. Nikad ne sumnjajte u to da je ono čemu svjedočite nužan proces za buđenje svijeta. Postoje oni koji zahtijevaju snažna iskustva kako bi se probudili ili se čak pomaknuli malo dalje od samozadovoljstva. Mnogi ostaju zaglavljeni u močvari iluzije.
Prava suština svakog pojedinca je Božanska, bez obzira na to kako se pojedinci ponašaju ili što oni sami vjeruju da jesu. Svi koji žive na zemlji izabrali su iskusiti osjećaj odvojenosti, kako bi se ponovno sjetili Jednote. Međutim, tijekom mnogih života, mnogi su se izgubili u iskustvima odvojenosti i postali su hipnotizirani, nenamjerno stvarajući kolektivnu svijest dualnosti i odvojenosti - trodimenzionalni sustav vjerovanja.
Promatrajte i budite zahvalni za sve, jer svjedočite buđenju masa i raspadanju starog. To je ono što je čovječanstvo željelo i što je manifestiralo. Oni koji žive sa zatvorenim očima počinju ih otvarati, a oni s već otvorenim očima jasnije vide. Ipak, budite oprezni s bilo kakvim predrasudama u vezi toga kako se proces buđenja mora pojaviti.
Sada je moćno vrijeme da se živi na Zemlji, dragi naši, jer svjetlo i pomoć s druge strane nikada nisu bili intenzivniji i dostupniji masama. Znajte da ste odabrali iskoristiti ovo vrijeme kako bi se osobno razvijali, a zatim pomogli drugima kroz svoj rad, riječi, ili jednostavno držeći svjetlost.

Vrijeme je da ponovno raspravljamo o moći. Sav se strah temelji na vjerovanju da nešto ima moć nad nečim drugim, bilo to tijelo, bakterije, zakoni, osobe, okolnosti svih vrsta, ili čak osuđujući Bog koji gleda na vas odozgo. Strah je prirodan za ljude, jer živeći mnoge živote potpuno uronjene u dualnost i odvojenost, svi su bili uvjetovani svojim vlastitim iskustvima. Strahovi koji i dalje opstaju u staničnoj memoriji nastaviti će se izražavati tijekom života sve dok ne budu izbrisani, i manifestirati će se bez vidljivog razloga i bez očitog uzroka.
Spremni ste shvatiti i prihvatiti činjenicu da su nova vremena već tu, a ne da će tek doći u budućnosti. Vrijeme je da prihvatite da lažni koncepti i uvjerenja bez obzira na to koliko su poznati moraju biti ostavljeni ako ćete se dalje razvijati, baš kao što i dijete ostavlja za sobom svoje igračke kad sazrijeva. Vi ste se razvili iznad potrebe da uporno tražite i tragate, ili da ovisite o alatima za buđenje - stigli ste.
Kroz iskustva učenja tijekom mnogih života, nekih dobrih, a nekih ne tako dobrih, konačno ste stigli na razvijeniji dio svog putovanja koji uključuje proces isključivanja iz trodimenzionalnog sustava vjerovanja i svih njegovih prividnih moći, ako želite vratiti svoju moć i postati svjesni svoje vlastite snage kao duhovni izražaji.
Sve što postoji  je jedno i to jedno možete zvati kako želite, budući da postoji samo jedno, što god to bilo. To jedno mora biti jedini zakon, zbilja, uzrok, izvor, supstancija i slično - potpuna i cijela u sebi. U stvarnosti, ne postoji način da bilo što ima moć nad vama, jer ste već utjelovljenje jednog i jedine moći koja postoji. Osim ako vjerujete da je tako nešto moguće...
To znači da sve vanjsko za što vam se čini da ima moć nad vama, mora biti iluzija. Iluzije formira um, u glavama uvjetovanim vjerovanjima o dobru i zlu, dualnosti i odvojenosti.
Manifestacije trodimenzionalnog sustava vjerovanja odražavaju bilo strah ili radost (dualnost). Znajte da su dobre pojave jednako tako iluzorne kao i one loše. Ovo je način na koji to funkcionira za svakoga, jer postoji samo jedno, sve dok pojedinac ne odluči izaći iz okrilja kolektivne iluzije, kada počinje njegov put u slobodu.
Samo je jedna sila apsolutna, a pretvarati se da je to stanje svijesti dostignuto, prije nego što je postignuto, vrlo je ljudski. Ne trčite na prometnu ulicu vičući; "Bog je jedina moć, ništa me ne može ubiti." jer intelektualno znanje o istini ne znači da je to istina za vas. Poznavanje apsolutne istine je prvi korak, praćeno praksom i integracijom,  sve dok ne postane postignuto stanje svijesti kada može biti življeno jednostavno, bez napora.
Nikada se ne osuđujte  i nikada se rigidno nemojte odupirati nekom strahu, za koji vam se možda čini da još uvijek ima moć nad vama. Svaki čovjek još uvijek nosi staru staničnu memoriju iz traumatičnih iskustava iz prošlosti. Dugo zakopani strahovi često se očituju prilikom čišćenja, pa ako se to dogodi, nemojte paničariti, nemojte ih potvrđivati kao vaše vlastite strahove, ili ih vidjeti kao nešto čega se trebate osloboditi. Jednostavno dopustite da proteknu kroz vas i da izađu van.
Općenito, kada se pojave emocije straha, ljutnje, frustracije, i slično, samo ih dopustite, dok istovremeno volite sebe i shvaćate da vas one vode dubljem pregledu vašeg sustava vjerovanja - "U što ja vjerujem, a što uzrokuje da se ovako osjećam? Je li to istina?".
Počnite prepoznavati i vježbati Jedinstvo, znajući da ako postoji samo jedno, onda ništa ne može postojati izvan tog jednog. U jednoj Božanskoj Svijesti, postoji samo cjelovitost, sklad, mir, radost, obilje, jer to je jedno samoodrživo i samo-održavajuće  bez ičega što je s njime u suprotnosti – osim ako vi u to ne vjerujete.
Kada pojedinci odustanu od davanja moći vanjskim pojavama, strah i druge negativne emocije jednostavno počinju nestajati, jer jedino što ih održava je vjerovanje u njih. To ne znači da će cijeli svijet odmah biti slobodan, ali kako vi postajete slobodni, vaše svjetlo automatski dodaje više svjetlosti kolektivu, jer postoji samo - jedno.
Svjetlost je način na koji se više frekvencije percipiraju okom, ali energija se može osjetiti na svim razinama. Niže i sporije vibracije osjećaju se teškima i gustima, i lako se mogu osjetiti  na određenim mjestima - mjestima koja  obično želite napustiti ubrzo nakon dolaska, čak i ako ostali to ne primijete. Više frekvencije bezuvjetne ljubavi i istine pojavljuju se kao svijetla i jasna svjetlost i doživljavaju se kao radost, mir, harmonija. Što više postanete svjesni tko ste i što ste, to svjetlije i jasnije postaje vaše energetsko polje.
To je razlog zašto se anđele i uzašla bića vidi kao Svjetlost, i zato su sveci uvijek prikazani s aureolama koje odražavaju visoko vibrirajuće energetsko polje razvijenije svijesti. Ovo vam govorimo, jer sve više i više vas počinje ili će uskoro početi vidjeti i čuti više dimenzionalne energije i bića.
Kako nečije energetsko polje postaje jasnije, tako se postupno razvija sposobnost da se ono usklađuje sa sličnim energijama unutar viših dimenzija – energijama o kojima ste do sada mogli samo čitati, vjerujući da su one odvojene  i nedostupne, što je slučaj kada niste u mogućnosti da se uskladite s njima.
Sposobnost da se počiva u istini unatoč okolnostima, ono je što otapa pojave. Sve čega postanete svjesni, u stvarnosti je duhovna ideja unutar jedne Božanske Svijesti (zapamtite da je to sve što postoji, i zbog toga ništa ne može biti odvojeno od jednoga). Kako se shvaća istina u cijelosti ovisi o stanju svijesti pojedinca koji u početku jednostavno odražava kolektivni sustav vjerovanja.
Božanska Stvarnost nikada se ne mijenja, i održava se božanskim zakonom. Ona jednostavno jest. Kako je shvaćena i življena u potpunosti ovisi o tome kako je nečiji um (drvored svijesti) uvjetovan i programiran.
Na primjer, nasilje prema drugima u stvarnosti je nisko vibraciono tumačenje konstantnog protoka energije koji se odvija između svih u JEDNOME. Kada se ta energetska povezanost tumači kroz um programiran sviješću o odvojenosti, izvana se izražava kroz nisko rezonantne, iskrivljene i hipnotizirane obrasci za koje počinitelj nesvjesno vjeruje kako nude rješenja.
Svaki pojedinac, bez obzira na to gdje se nalazi u svom evolucijskom putovanju, traži mir i ljubav, jer su mir i ljubav prava priroda svake duše. Međutim, način na koji pojedinac nastoji postići taj mir i ljubav, individualna je stvar. Čak i ubojica vjeruje da stvari čini boljima, na neki način.
Želja za samoosnaživanjem je probuđena, ali ju većina i dalje traži kroz trodimenzionalna rješenja. Međutim, ovako i treba biti upravo sada, jer su mnogi samo početnici na putu prema samoosnaživanju. Uskoro ćete biti vrlo zauzeti, jer će mnogi koji se sada bude biti privučeni vašem Svjetlu, želeći znati što vi znate.
Ostanite u središtu svakog sadašnjeg trenutka, držeći se istine unatoč tome što vanjske pojave  mogu kucati na vrata vaše svijesti. Svjetlo istine se održava božanskim zakonom, dok se iluzije održavaju samo vjerovanjem u njih. Više frekvencije uvijek istiskuju i otapaju niže, što je način na koji pomažete svijetu da se razvije.
Budući da ste izabrali da pomognete buđenju svijeta i ispred masa ste u svijesti, ponekad vam se može činiti da ste sami, da vas ne slušaju ili čak ne cijene oni oko vas  koji su i dalje uvjereni da je trodimenzionalni svijet jedina stvarnost.
Ako se to dogodi vama, odolite iskušenju da se branite i jednostavno se nasmiješite, prisjećajući se da se život na Zemlji ne radi o prevladavanju jedne moći s drugom riječima i djelima, već predstavlja putovanje buđenja u realizaciju jedne moći.

Što je sa smrti? Morate razmisli o ovome. Da li ikada itko i  može li ikada itko stvarno umrijeti? Svatko od vas, kao i svi drugi na Zemlji učinili su to stotinu puta. Nema smrti -- točka. To je istina i za životinje, i one se razvijaju.
Ovo je novo vrijeme, staro je završeno, ali odbija otići bez mnogo udaranja i vike.
Učinite sve što ste vođeni učiniti, bilo da je to potpisivanje peticije, prosvjedovanje, ili jednostavno držanje Svjetlosti u tišini. Što god da odlučite učiniti morate imati namjeru pomoći probuditi ostale u njihovu urođenu moć, a ne samo biti otpor nekom vanjskom izvoru moći.  
Namjera je suptilna, ali moćna energija koja je uključena u svaku radnju koju poduzimate, od najmanjih odluka do najvećih. Uvijek se zapitajte; "Koja je moja namjera?" Ako je vaša namjera da se oduprete nečemu za što smatrate da ima moć nad vama, vi ste u staroj energiji. Ako je vaša namjera da postanete samoosnaženi ili da pomognete drugima da takvi postanu, onda će vaši postupci biti nošeni na visokoj frekvenciji svjetlosti.
Namjera postavlja energiju za sve postupke i riječi, bez obzira koliko naizgled trivijalna.
Postupci mogu izgledati isto promatraču, ali će teći s energetskom vibracijom sposobnom za dizanje svakoga receptivnog, ako su učinjeni iz svijesti istine i osnaživanja.
Probuđeni su oni koji pokazuju put i vi ste ti.

Mi smo Arkturijanci, 12. veljače 2017.
Translator: Mirna K. 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN