Followers

Thursday, March 16, 2017

Croatian -- Arcturian Group Message 3/12/17



Dragi čitatelji, još jednom Vas pozdravljamo u ljubavi i poštovanju dok svjedočimo  osobnim i globalnim borbama. Poštujemo vašu hrabrost, kako se nastavljate razvijati u sve veću svijest o jedinstvu, kao što se pupoljak otvara do punine cvijeta.
Vi ste postali oni koji pokazuju put, budni i spremni da ispunite svoje odabrane razloge zbog kojih ste ovdje u ovom trenutku.
Vidimo mnoge od vas kako radite na rješavanju svakodnevnih tekućih pitanja, kao i da se duhovno razvijete, dok još uvijek koristite alate koji više ne funkcioniraju jednostavno zato što ste ih prerasli. Oni su vam poznati, te i dalje funkcioniraju za one koji rezoniraju s njima, ali većina vas ih je prerasla - više niste to stanje svijesti.
Svaka istina koja se razvija u svijesti mora se držati u tajnosti i svetosti u srcu, a potom biti življena, kako bi u potpunosti procvjetala kao vaše stanje svijesti. Nastaviti  tražiti izvana  nakon što znate da se ono što tražite nalazi unutra, držati će vas u prošlosti, u vjerovanju u odvojenost.
Možda ćete i dalje biti vođeni do određene knjige, tečaja, ili aktivnosti važne za vaše razumijevanje, ali  knjiga, tečaj ili aktivnost moraju biti shvaćeni kao ono što oni i jesu -  alati koji su potrebni u nekom trenutku, ali ne i spas kojeg se treba zauvijek držati. Istina je beskonačna, i odvija se zauvijek u novim i dubljim načinima, ali istina ne može ući u um koji je već pun. Mora se otpustiti ono  što je već poznato kako bi novo ušlo.

Kao Predvodnici, Vaša je odgovornost da djelujete, govorite i živite vaše stanje svijesti. Na primjer, predvodnik (bez svjesne misli) često pokazuje rješenje problema putem ljubavi i poštovanja koji se ogledaju u njegovom životu, riječima i djelima. To će zauzvrat promatrati neki koji su uvijek vjerovali da je rješenje moguće samo putem sile, zakona, ili nasilja. Sjeme istine je posađeno u njihovoj svijesti.
Mnogi duhovno pripremljeni pojedinci sada promatraju, tražeći odgovore i nove metode rješavanja problema. Oni će vas vidjeti i tražiti zbog njihove spremnosti. Oni osjećaju vašu energiju i privučeni su joj. Duhovna nevidljivost će se promijeniti ili se već promijenila za mnoge od vas, jer ste postali Svjetlosni radnici.
Nemojte paničariti, jer biti radnik svjetlosti ne znači da više nikada nećete imati osobni život ili raditi stvari koje volite. To jednostavno znači da obdarujete svaku akciju, interakciju i aktivnosti Svjetlošću samo zato jer je to vaše stanje svijesti. Još uvijek činite svakodnevne obične stvari, ali sada s dubljom svijesti.
Želimo govoriti o usklađenosti. Energiju s kojom se uskladite, vi očitujete i manifestirate. Usklađivanje znači postati jedno s energijom neke osobe, ideje, sustava vjerovanja itd, omogućujući mu da bude vaš - privremeno ili trajno. Mnogi od vas možda shvate da imate više nesreća, malih nezgoda ili iritantnih iskustava. To je zato što je planetarna i osobna energija postala vrlo intenzivna, što rezultira u trenutnoj manifestaciji toga s čime ste usklađeni.
Važno je od sada uskladiti se samo s vašom najvišom istinom. Kada ostajete usklađeni s trodimenzionalnim pojmovima i uvjerenjima, bez obzira na to koliko se nevažnim mogu činiti, to je ono što ćete vrlo brzo manifestirati, jer nema neizražene svijesti. Isto tako, tamo gdje postoji usklađenost s istinom (sklad, cjelovitost, ljubavi i sl), oblici koji to odražavaju se manifestiraju.
Počnite koristiti obična iskustva kao podsjetnike - "S kojim sam vjerovanjem usklađena/a koje se očitovalo kao...? Jesam li  usklađen/a s trenutnim i popularnim konceptima dualnosti i odvojenosti ili sam usklađen/a s istinom?" Dani razmišljanja o istini, proučavanja i raspravljanja o istini nastavit će živjeti iz starog sustava vjerovanja, ali su za svakog ozbiljnog učenika istine završeni.

S kojim se ljudima, mjestima, idejama, vjerovanjima i slično ja odabirem uskladiti? Sve je energija. Svi ste doživjeli iskustvo kada se nakon boravka s nekim ljudima osjećate iscrpljeno.  To  se događa kada ste u interakciji s nekim iz sažaljenja umjesto suosjećanja, što vas usklađuje s njihovim nižim rezonantnim energijama i omogućuje im da izvuku energiju iz vas.
Nikad ne sumnjajte da postoji element koji se hrani negativnim energijama rata, nasilja i okrutnosti. Kada shvatite to, nećete tako lako biti uvučeni u guste i dugo skrivene energije koje se sada dižu na površinu svjetske svijesti kako bi se spoznale kao ništavilo koje stvarno jesu, i jednom za svagda bile izbrisane.
Vi ste moćni zato što ste napravljeni  od same supstancije Božanskog. Kada ste usklađeni s tom činjenicom, počet ćete vidjeti da se ona očituje u svakom aspektu vašeg života. To ne znači da sve odjednom postaje ružičasto i da nema više problema. U stvari, vaša svjesna realizacija potpunosti može se očitovati kao nešto od čega ste dugo strahovali, ali što očajnički treba očistiti.
Otpustite stalnu potragu za istinom, jer kada to činite, usklađujete se s uvjerenjem da ste odvojeni od nje  i da ćete uvijek biti u potrazi. Duhovno ste se razvili i prerasli uvjerenje da  neki guru ili duhovni učitelj ima više od vas ili da je više od vas. Oni su često samo korak ispred vas na svom putu. Vjerujte svojoj intuiciji, jer nisu svi učitelji prosvijetljeni.
Svatko utjelovljuje punoću Božanske svijesti, jer ništa drugo ne postoji. Samo lažna uvjerenja o dualnosti i odvojenosti prihvaćena u svijesti formiraju iskustva u kojima ste manji od onoga što svatko od vas stvarno jest. Prosvjetljenje nije ništa drugo nego putovanje iskustava kroz mnoge živote koji završavaju konačnim shvaćanjem: "Ono što sam tražio/la,  JA SAM".
"Ja sam koji jesam." Neka ova sveta i moćna istina bude vaša mantra u svakoj situaciji. Ona će vam pomoći da zapamtite da je sve što ste tražili iz života za životom oduvijek bilo u potpunosti prisutno iznutra. Ono što tražim, već jesam—JEDNA sveprisutna, sveznajuća i svemoguća Stvarnost.
Sveto znanje sa sobom nosi obaveze i odgovornosti i nikada se ne smije  koristiti za sebične ciljeve kao što je bilo u prošlosti, pa čak i još danas. Veliki karmički teret slijedi one koji zloupotrebljavaju istinu. Međutim, shvatite da su tvorevine "tamne umjetnosti" iluzorne i da ih se nikada ne treba bojati, jer one nisu usklađene s realnošću - bezuvjetnom ljubavi i jedinstvom.
Svaka duhovna ideja Božanske Svijesti utjelovljena je u svakoj duši - obilje, radost, mir, cjelovitost, sklad, itd itd.  Realizaciju toga (a ne samo intelektualno znanje) onda um prevodi u oblike koji su razumljivi i osobni pojedincu. Primjerice; svjesna realizacija izobilja kao sveprisutna kvaliteta Izvora manifestirati će se u oblicima koji su potrebni pojedincu, oblicima s kojima se on može poistovjetiti. U svijetu, Božanska kvaliteta sveprisutnosti manifestira se kao sve razvijeniji oblici prijevoza i transporta.
Živite, koračajte i imajte  svoje biće u istini dragi naši, jer ste spremni i više niste učenici. Dolazi vrijeme kada alati traženja koji su vas nekad dobro služili, moraju biti otpušteni. U ljudskoj sceni, ako učenik srednje škole odbija maturirati, i umjesto toga odabire da ostane vječiti učenik, iako nema ništa novo za naučiti, svi bi doveli u pitanje njegov zdrav razum. Isto vrijedi i za duhovnu školu. U određenom trenutku svaki čovjek mora prijeći s vanjskih / intelektualnih putova na unutrašnji, gdje sve novo čeka.
Usklađivanje s istinom manifestira se kao odlika stvarnosti. Usklađivanje s bilo čim drugim  osim s istinom,  može se manifestirati samo kao iluzija i može produžiti iluziju.
Mi smo Arkturijanci, 12. ožujka 2017.
Source: onenessofall.com
Translator: Mirna K. 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN