Followers

Tuesday, May 15, 2012

Welcome to a New and Unimaginable World

Dobro došli u nov i nezamisliv svijet Steve Beckow  (27.3.2012.)


Dobro došli u nov i nezamisliv svijet, koji poprima oblik pred našim očima. O kakvom svijetu ja govorim? Ja govorim o Novom Dobu koje se očekuje da će početi nakon planetarne transformacije oprije ili 21. Prosinca 2012.

Predviđanja za 2012 što zajednica naziva „Uzašašće“ nam stižu od zemljine vlastite duhovne hijerarhije, zvjezdanih naroda koji su ovdje da nam pomažu, zemaljskih znanstvenika i planetarnih intuitivaca.
Uskoro, ali neodređenog dana, možemo očekivati da će svjetski lideri (vjerojatno Predsjednik Obama) otkriti činjenicu da su ljudska bića iz drugih zvjezdanih sustava ovdje, u svemirskim brodovima oko planeta – neki prikriveni, neki u drugim dimenzijama – i da evoluirani život postoji u mnogim mjestima u svemiru.

Mi ćemo uskoro biti pridruženi obitelji.


Nakon razotkrivanja, koalicija snaga Svjetlosti sastavljenih od ljudi iz stotina zvjezdanih naroda i zemljinih uzašlih majstora, koje David Wilcock u šali naziva „menadžment“ (1), će nam se pridružiti za rješavanje nedostataka u svjetskoj situaciji izazvane kontrolama bivših zemaljskih mračnih.

Mračni, koji su nam izveli 9/11, cunamije, zemljotrese, chemtrails (kemijske tragove), pandemije, i svakojake druge štetne događaje, odgovarat će za to.


Imat ćemo „mudru ekonomiju“ ili „obilje“, što neki povezuju sa NESARA (National Economic Security and Reformation Act). Koalicija svjetlosti će nam dati tehnologiju koja će se baviti našim ekonomskim teškoćama, te nam donijeti novi stil života obilježen lakoćom i osnaživanjem.


Zemlja će biti preoblikovana; zagađenje će biti iskorijenjeno; a umjerena klima će prevladati u svijetu.


Koalicija svjetlosti će nas pripremiti da „prođemo kroz ušicu igle“ u 2012, ostavljajući naše dualističke svijesti za sobom i baveći se novom, ujedinjenom svijesti. Ako ste ikada vidjeli i čuli prosvijetljenog učitelja (Eckhart Tolle ili Adyashanti će biti dobri primjeri), to je kako ćemo izgledati i zvučati nakon 2012.


Ja osobno dosta pratim poruke koje dolaze od kanala, ali također i zemaljska tumačenja koja dolaze od 2012 zajednica znanstvenika, zviždača i intuitivaca. Kanalizirani izvori već žive u peto-dimenzionalnoj svijesti (i višoj) i zato više volim njihovu verziju događaja.


Primijetit ćete dvije teme koje slijede na ovoj stranici: prva je zbacivanje zemaljskih tajnih vlada, koje sebe nazivaju Iluminatima, iako oni nisu prosvijetljeni, a poznati kod drugih kao Novi Svjetski Poredak, država u sjeni, vojno-industrijski kompleks, tamna smutnja itd.


To zbacivanje će se pojaviti kao „vrijeme nevolja“, tijekom kojeg će mračni koristiti svu njihovu tehnologiju da izazovu zemljotrese (Haiti, Čile i Japan su primjeri), da mijenjaju vremenske uvjete, šire chemtrailse, šire pandemike, započinju ratove, lažno predstavljaju galaktičare, stvaraju strah, i na druge načine pokušavajući poremetiti i poraziti (to ja kažem) „nezaustavljivi“ plan za Uzašašće 2012.


Mračne sile su toliko pakosne, da sam ja napisao dva članka na ovim stranicama jednostavno navodeći njihova zla djela: „Ja optužujem“ i „Crni šeširi moraju otići“. Oni daju uvid u opseg njihovih ubitačnih i izdajničkih akcija.


Gospodarstvo koje su oni stvorili će se potpuno raspasti, da bi se istovremeno zamijenilo mudrom ekonomijom.


Druga tema je povećanje svjetlosne energije koje se događa, jer koalicija svjetlosti nas priprema da otvorimo transformaciju do 2012 ili ranije.


Za neke može biti zbunjujuće da vide ove dvije teme pokrenute istovremeno. Neki članci će pratiti pad smutnje, a drugi porast novog društva i gospodarstva.


Sažeti pregled citata o svim aspektima očekivanih promjena u zaletu 2012 naći ćete na First Contact (Prvi Kontakt), koji se nalazi na http://www.angelfire.com/space2/light11/fc/fc-index1.html .mnogi članci se mogu naći u desnoj koloni ove stranice.


U vrijeme nevolja, odlučio sam da pomognem koaliciji Svjetlosti gurnuti ovu mračnu elitu s koridora moći. Molim vas da se ne uznemirujete. Ja ne zagovaram nasilje ili odmazdu. Ali se ne želim odmarati sve dok Crni Šeširi ne napuste scenu ili okrenu šešire.



Imajte na umu da ne smatram predsjednika Barack Obamu crnim šeširom, već jednim od danas najvećih Svjetloradnika na planetu. On ima moju nedvosmislenu podršku i nepokolebljivu lojalnost.


Crtam na poleđini povijesnih, među-kulturnih i prosvijetljenih studija, godine provedene kao izbjegli presuditelj, vrijeme provedeno istražujući život na duhovnom planu, proučavajući poruke svemirskih koalicija, i predanost istini. Ipak nisam prosvijetljeni autor i nisam kvalificiran da to budem, niti ne želim da budem smatran duhovnim učiteljem. 


Pisanje je moja strast. Bez vašeg čitateljstva i interneta, ne bih to mogao raditi.


Hvala vam što ste se zadržali na ovome i za otvaranje 2012 scenarija. Svaki novi probuđeni Svjetloradnik povećava jednostavnost s kojom tranzicija u petu dimenzijsku svijest može biti ostvarena. 


Namaste,
Steve Beckow
Vancouver, Kanada


Fusnota:


(1) Mi imamo brigu i zaštitu Menadžment tima na visokom vanzemaljskom nivou. Njihov posao je da upravljaju „iluzijom“ u kojoj živimo na Zemlji, tako da će uvijek biti jednako lako fokusirati se na pozitivno kao i na negativno.“


(David Wilcock, „New Radio Show on Volcano, Disclosure, and More! 21. Travanj 2010, na http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog/828-radio-volcano-disclosure. )





Preveo sa engleskog: Fredi



No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN