Followers

Sunday, June 3, 2012

Kuća od karata - Mihael kanaliziran kroz Rona Heada, 25_5_2012


U ovo jutro govorit ćemo o postignutom napretku, a to je ono što svi nestrpljivo očekujete. Mnogi zamišljaju veliko, gotovo kataklizmičko događanje. No, najmoćnija energija manifestacije na vašem planetu upravo sada postale su ujedinjene namjere vas svjetloradnika.

Dvadeset petog ovog mjeseca, veliki broj vas se ujedinio u vizualiziranju glatkog i mirnog prelaza u vaš novi svijet. Bili smo više no razdragani i pridružili smo vam se u tim naporima. Ne samo da je događaj protekao uspješno, dragi prijatelji, već je prijelaz i počeo. Svaki slijedeći val ulaznih energija sada podiže vaše frekvencije u tolikoj mjeri da je vaš utjecaj na cjelinu sve veći i nezaustavljiv. On se prelijeva i pronalazi sebi slične da se s njima ujedini. Ukoliko je netko od vas još uvijek izoliran, uvjeravamo vas da tako neće ostati. U biti, ukoliko ovo čitate, promotrite se u okrugu dosega vašeg glasa. Sada ste potrebni upravo gdje jeste da biste održali novu energetsku mrežu neoštećenom. Uskoro će se moći slobodno kretati. Molimo vas za još malo strpljenja.

‘Kuća od karata’ sada slabi u tolikoj mjeri da se urušava iznutra. Temelji nestaju i uskoro će se u potpunosti srušiti. Zadržite fokus onda kada se to dogodi. Odmah će se obaviti zamjena.

Molimo vas da održite fokus na sretnim pojavnostima. Sada djelujemo uz vas. Detaljan plan za ovo razdoblje se već daleko odvio. Ukoliko smireno možete održati fokus, promjene će se odigrati, na izgled, u tren oka. Vaša potpuna sloboda bit će vam u potpunosit vraćena, nešto što niste iskusili ovdje tijekom mnogo tisuća godina.

Budite mirni, ljubljeni, i u strpljivom, zahvalnom očekivanju. Održavajte se centriranima i uzemljenima, a mi ćemo vam govoriti sutra.


kanalizirao: Ronald Head

Izvor:  http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni



No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN