Followers

Thursday, November 15, 2012

Mihael 15.11.2012 - Ron Head


"Mi ćemo se pobrinuti za ostalo - Mihael"Sretni smo sresti vam dana su rastućem stanju mira i uvjerenja. Počinjete slagati dijelove slagalice na razumljivije načine. Neke male promjene u izboru riječi vaših omiljenih izvora pokazuju vam da doista se nešto veliko događa u vezi s vašom bliskom budućnošću, a što prije nije bilo primjećeno. Dodajte tome veličanstven korak prema gore koji ste poduzeli tijekom prošloga tjedna i opazit ćemo kvantni skok u svjetlu koje sja s vaše planete.

Potičemo vas da usmjerite svoj fokus na podizanje svjetla i odmaknete svoju pažnju što je dalje moguće od starih briga oko vas. Kročite kroz svoje dana s namjerom da ostanete povezani sa svojim najvišim ja, vašim najvišim snovima i vašim najvišim namjerama, a vaše stanje postojanja će napraviti iskorak naprijed koji biste teško mogli zamisliti. Dijelom će to biti moguće jer ćete početi opažati izvanjske znakove promjena koji nisu do sada bili primjetni. No, većinom će to biti zbog vaše rastuće osjetljivosti na ogromne energije ljubavi u koje ste vi i vaš cijeli svijet postali uronjeni.

To je sjedinjeno sa svakim od vas jer vaš život biva oslobođen od starih veza straha i počinje osjećati svoju vlastitu moć. Nemojte se libiti otvoriti se i pridružiti se s onima oko vas u ljubavi i prijateljstvu. Tako postupajući, međusobno njegujete promjene. Čak ćete otkriti da je moguće voljeti bića čiji vam se postupci i ideje baš i ne sviđaju.

Kako otkrivate da da vi niste vaše ideje kao niti djela, moći ćete lakše razlučiti i tu razliku kod drugih. Svatko od vas je, u stvari, jedinstvena i neophodna strana kolektivne svijesti. Ono tko ste, u određenom smislu, rezultat je onoga tko svi drugi jesu, upravo kao što je život stanica u vašem prstu ovisan o životu stanica vašeg srca.

Vaša svijest se širi do točke da to uviđate, ali i daleko, daleko više. Vi ste na rubu ponovnog stjecanja svijesti koju ste izgubili prije mnogo tisućljeća. Također izlazite i ‘svijesti’ o prolasku linearnog vremena. Upravo sada vam se čini da se vrijeme ubrzava, pa čak i da je van vaše kontrole. Ta nedostižna kvaliteta, strpljenje, postat će mnogo lakšom za održavanje kada se dosegne neopisivo stanje ‘bez vremena’.

Toliko toga će se za vas još promijeniti. Ipak, nitko doista nije u ovo vrijeme pojmio sveobuhvatnost toga. No, gotovo ste nadomak stoga samo ustrajte u svom napredovanju, svojoj namjeri i vašoj brižnoj njezi vas samih, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Veoma vas volimo i nastavljamo kročiti uz vas. Uskoro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/26/it-is-all-available-to-each-of-you-at-all-times-channeled-by-ron-head/


http://croatianronhead.blogspot.com.br/2012/10/mihael-26102012.html

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN