Followers

Wednesday, November 14, 2012

Mihael - 13.11.12 - Ron Head


"Vi mijenjate svijet. - Mihael"Gotovo nam je nepotrebno naglašavati da će današnja pomračina pojačati te energija koje vas unapređuju u još više verzije vas samih. Možda, za one među vama koji još ne primjećuju mnogo promjena u sebi, trebali bismo dati par preporuka i primjedbi.

Prvo, dopustite da počnemo tako što ćemo reći, zbog toga što je naš pogled na vas iz perspektive koju još niste dosegli u mnogim slučajevima, da vas vidimo kao one tko ste, a to za sad, još ne možete primjetiti. Mi vidimo svjetlo koje još ne možete vidjeti, i mi vidimo osobe u stupnjevima i dimenzijama koji se još nisu manifestirali u vašu trodimenzionalnu svjesnost. To stanje će, ipak, biti kratkog daha.

Sada, da li postoji način na koji vam možemo pomoći da se skrati to prividno čekanje? Kažemo prividno jer realnost je da je promjena vać ostvarena. Ono što je potrebno nije kraćenje vremena, već širenje vaše svijesti. Da li vam se to čini razumnim, dragi?

Mi nećemo ovdje davati nikakve nove ideje. Vi te stvari već znate i to već dugo vremena. No, istaknut ćemo da primjenjeno na vašu trenutnu situaciju one sada mogu stvoriti u danima ono za što su vam prije trebali životi. To je prilično kratka lista i mnogi od vas će slegnuti ramenima na te preporuke. Bez obzira, vaši vodiči, anđeli i više ja će vam tako i tako to iznijeti. No, u slučaju da ste u stisci s vremenom… i mi se hihoćemo jer znamo da ste uvijek u žurbi… možda žete željeti barem malo pridati važnosti tim stvarima.

Da li koristite svaku vašu priliku da meditirate, kontemplirate, vizualizirate i iskreno molite? Mislimo na to da vaše vlastito srce osjeti molitvu, a ne nešto što ste zapamtili. Da li vizualizirate udisanje Stvoriteljevog savršenog svjetla u vašu krunsku čakru i zatim kroz vaš sustav čakri cijelog tijela? Da li opažate svjetlo kako prolazi do same srži vaše blagoslovljene Gee? I da li zatim zagledate duboko u svoja srca i molite za unutarnje promjene koje želite ostvariti? Činite te stvari i napredovat ćete u skokovima i miljama. Molite da novo bude integrirano u vaše biće s lakoćom i milošću. Molite iz osjećaja svog srca za one stvari koje su vam važne, ne za one koje ste prihvatili izvana kao poželjne. Zatim, dragi prijatelji, kao što smo toliko puta prije napomenuli, maknite se sa svog puta i dopustite. Dopustite nama i dopustite samima sebi mogućnost ostvarenja tih promjena. Očekujte čuda. No, odstranite misli o ishodu. To će zauzdati vaše naprestano isčekivanje: “Da li smo stigli?“ ili “O, Bože, ništa se ne događa i mora da činim nešto krivo.” Ništa ne činite krivo. Vi mijenjate svijet.

Dajte si barem malo zasluga koje vam dajemo za uspjeh u ovom ogromnom poduhvatu. Vaš Stvoritelj bi teško dozvolio da upustite toj božanski zadatk, a da se nije pobrinuo da ćete u tome uspjeti, zar ne mislite tako? Dopustite sebi da budete božanska bića koja ste zaista.

Mi kkoračamo uz vas i štitimo vas na svakom koraku koji napravite. Molimo vas, osjetite našu prisutnost i zatražite našu pomoć kad god je zatrebate.

Uskoro ćemo opet razgovarati, moji najdraži prijatelji. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/26/it-is-all-available-to-each-of-you-at-all-times-channeled-by-ron-head/


http://croatianronhead.blogspot.com.br/2012/10/mihael-26102012.html

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN