Followers

Wednesday, February 13, 2013

12.02.2013 Poruka od Mire iz Viskog vijeća Plejada


Valerie Donner: Poruka od Mire iz Viskog vijeća Plejada

Pozdravi, ja sam Mira i trenutno radim za Vijećem Zemlje.

Imam mnogo toga za izvijestiti ovoga puta. Događa se protresanje Zemlje i stari zemljinih zapisa. Vrijeme je da istina izađe na vidjelo. Mnogo toga je zakopano u trezorima i mjestima unutar Zemlje, a što će postati otkriveno. Restrukturiranje Zemljine površine je počelo.

Od ključne je važnosti da osoba postane više svjesna sebe. Ta svijest će vas uvijek voditi na put sa najmanje ometanja. Ona će vas dovesti u kontakt s onim što se događa na nebu, ako i na Zemlji. Događa se značajna promjena koju mnogi od vas osjećaju. Postat ćete budnije svjesni toga kada bude pravo vrijeme.

Iako postoji mnogo nadzora nad vašim životima od strane onih koji vas žele kontrolirati, postoji manja mogućnost toga kako ostajete fokusirani na svoje unutarnje vodstvo i istinu. Doći će trenutak kada ćete se pokazati neprobojnima za vanjsko ili unutarnje ometanje. Koliko god oni pokušavali, dok napredujete u vašem procesu uzilaženja, blokirat ćte bilo kakve njihove načine pokušaja da vas se odvrati od vašeg potpunog uzlaska.

Već postoji snažna fotonska energija kombinirana sa drugim ključnim elementima koji vas štite u tom evolucijskom procesu. Zaštićeni ste i čuvani na mnoštvo načina. To, također, sprečava i bilo kakvo maltretiranje koje bi se moglo pojaviti.

Dok promatrate vanjske kontrolne utjecaje kako pokušavaju ispuniti vas strahom, takođere ćete sagledati što se zapravo događa i vrlo malo energije će biti pridano tom cilju. Vi ste prezauzeti radom za Svjetlom i postojanjem kao Svjetlo. Vi već znate što je snažnije.

Mi iz Vijeća Zmelje zaposleni smo nadgledanjem procesa buđenja Svjetla i odlaska tame. Primamo pomoć od rugih članova naše svemirske obitelji i iz Razine Svjetla. Ukoliko osjetite previranje unutar vlastitog sjenovitog doživljaja misli i emocija, zamislite što mi sve vidimo diljem planete!

Izvrstan napredak se ostvaruje dok evouirate u svjesnija bića i su-stvaratelje Nove Zemlje. To se događa, kako to volite zvati, brzinom treptaja oka, a vremenski pravci se preslaguju u vremenske pravce koji viiše neće imati utjecaja na sigurnost i budući život na Zemlji.

Pobijedili ste u bitci, pa ipak ne možete ovdje mirovati. Još uvijek ima mnogo koraka na putu da biste bili slobodni. U vašem je dosegu. Nastavite kako ste poučeni i prosvijetljena Zemlja će biti vaša.

Ja sam Mira iz Visokog vijeća Plejada služeći u Vijeću Zemlje

Izvor: groundcrew.com 

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN