Followers

Wednesday, February 13, 2013

13.02.2013 Briselskog Centralnog Ureda Internacionalni TribunalPovijesne, važne vijesti: papa Benedikt je odstupio da bi izbjegao uhićenje i zaplijenu bogatstva crkve prije Uskrsa

Globalna obavijest za medije i izjava Internacionalnog tribunala za zločine Crkve i Države (ITCCS)

Brussels:

Povjesno neviđena ostavka Josepha Ratzingera na mjesto pape ovoga tjedna potaknuta je nadolazećom akcijom europske vlade da se izda nalog za uhićenje Ratzingera i javna zaplijena imovine i stečevina Vatikana i to do Uskrsa.

Centralni ured ITCCS u Briselu prisiljen je objaviti slijedeće detalje, a iz razloga iznenadne abdikacije pape Benedikta.

    U petak, 01. veljače 2013., na osnovu prikupljenih dokaza od strane pridruženog Građanskog suda pravde (itccs.org), naš ured je sklopio sporazum sa predstavnicima europskih nacija i njihovih sudova da se osigura nalog za uhićenje Josepha Ratzingera, odnosno pape Benedikta, za zločine protiv čovječanstva te nalaganja kriminalne konspiracije. 

    Taj nalog za uhićenje je trebao biti dostavljen u ured “Svete stolice” u Rimu u petak, 15. veljače 2013.. On je omogućavao spomenutim nacijama da zadrže Ratzingera kao osumnjičenog za zločine ukoliko stupi na njihov suvereni teritorij. 

    Poslan je diplomatski dopis spomenutih nacionalnih vlada vatikanskom državnom sekeretaru, kardinalu Tarcisiu Bertoneu, u ponedjeljak, 04. veljače 2013., obavještavajući Bertonea o predstojećem uhidbenom nalogu pozivajući njegov ured na suradnju. Nikakav odgovor nije uzvraćen niti od kardinala Bertonea ili njegovog ureda; no šest dana kasnije, papa Benedikt daje ostavku. 

    Sporazum između našeg Tribunala i spomenutih nacija uključivao je i drugu odredbu da bi se prevela javna zapljena putem sudova tih nacija i to dobara i bogatstva rimske katoličke crkve s početkom na Uskrs, 31. ožujka 2013. Ta zaplijena bi bila popraćena kampanjom “Uskrsne ispravke”, a njome bi imovina katoličke crkve bila okupirana i vraćena građanima kao javno dobro kojim se određuje globa prema internacionalnom zakonu i Rimskom statutu internacionalnog kriminalnog tribunala. 

    Odluka je našeg Tribunala i spomenutih nacionalnih vlada da se nastavi sa uhićenjem Josepha Ratzingera i nakon što napusti ured rimskog pontifikata pod optužbom za zločine protiv čovječanstva i kriminalnu konspiraciju. 

    Slijedeća je naša odluka da nastavimo i sa terećenjem i uhićenjem naslijednika Josepha Ratzingera i to pod istim optužbama te da se provede tržišna zaplijena i kampanja ”Uskršnje ispravke” protiv rimske katoličke crkve, kako je i planirano. 

Završno, naš Tribunal utvrđuje da bi suglasnost pape Benedikta sa kriminalnim aktivnostima Vatikanske Banke (IOR) bila uzrok njegovog konačnog razrješenja od strane najviših dužnosnika Vatikana. No, prema našim izvorima, državni sekretar Tarcisio Bertone je prisilio trenutačnu ostavku Josepha Ratzingera i kao direktni odgovor na diplomatksi dopis koji se tiče naloga za uhićenje koji mu je upućen od strane spomenutih nacionalnih vlada 04. veljače 2013.

Pozivamo sve građane i vlade da podrže naše napore da legalno i direknto razvlastimo Vatikan, d.d. i uhitimo njegove glavne predravnike i kler koji su učestvovali u zločinima protiv čovječanstva i još uvijek prisutnoj kriminalnoj konspiraciji, a da bi se zaštitila tortura i trgovina djece.

Daljnje obavijesti o događajima vezanim uz kampanju ”Uskrešnje ispravke” bit će izdane od strane našeg Ureda tijekom ovog tjedna.

Objavljeno 13. veljače, 2013 od strane Briselskog Centralnog Ureda Internacionalni Tribunal za zločine Crkve i Države 

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN