Followers

Tuesday, February 26, 2013

24.02.2013 Arcturian Message


Pozdrav, dragi naši!  Ponovno dolazimo kako bi Vas ohrabrili i savjetovali u vezi stanja u kojem se mnogi od Vas trenutno nalaze. Unutar svake individue koja se mijenja, dešavaju se velike promjene u okviru njezinog fizičkog, emocionalnog i mentalnog sustava. Stare energije, koje su živjele eonima, i koje su pohranjene  u Vašoj staničnoj memoriji, otpuštaju  se. Obzirom da ovaj proces troši puno Vaše energije, često se osjećate iscrpljeno i počinjete se pitati imate li možda neki fizički problem. Poštujte ovaj proces, te ukoliko možete, samo lezite i jednostavno odmarajte, kad god se osjećate iscrpljeno. Ukoliko morate biti na poslu, pokušajte obavljati što manje fizičkih aktivnosti. Ova  iscrpljenost može varirati iz dana u dan, ali će proći. 

Osim toga, u ovo vrijeme mnogi od Vas također osjećaju tjeskobu, zbunjenost i zabrinutost, jer se pitaju – što će biti moj slijedeći korak?  Ne pokušavajte to ni shvatiti, dragi naši!  Dugo ste vremena bili podučavani kako trebate raditi planove, i kako trebate koristiti svoj um za  rješavanje svakojakih problema. Međutim, ovakav način djelovanja i ovakav način korištenja uma, neće postojati u budućnosti.  Sada Vas podučavamo da se oslobodite svoje potrebe da znate sve u svakom trenutku, i da umjesto toga:  slušate, osluškujete, vjerujete svojoj sve snažnijoj i sve moćnijoj  intuiciji, i da ne pokušavate sve shvatiti samo svojim umom. Um, u svom najčišćem obliku, put je u svjesnost. Ako ste odabrali uzašašće,  i ako pokušavate spoznati dublje istine, tada se sve odvija prema planu, unatoč tome što Vam se može činiti kako se baš ništa ne događa. Ne morate točno znati što sve očekuje svijet i Vas osobno,  jer to što Vas očekuje – još uvijek se razvija. Vaš je zadatak da ostanete  ukorijenjeni u istini, meditacijom i praksom,  te da izbjegavate energetsko uključivanje  u negativne  pojave oko Vas.  Svijet prelazi na višu frekvenciju, i svaki djelić Istine kojeg Vi spoznate, pridonosi tom prijelazu i toj promjeni.  

Otkrijete li kako više ne uživate u količini neke hrane u kojoj ste nekada uživali, tada jednostavno – nemojte više jesti – tu hranu ili tu količinu. Isto tako, otkrijete li kako određene zabavne aktivnosti u kojima ste oduvijek uživali više ne rezoniraju sa Vama, odnosno, više ne vibriraju na Vašoj frekvenciji, nemojte ih ni pokušavati  oživjeti, jer u većini slučajeva, one su završene. Dragi naši, shvatite da se na svim razinama i svim aspektima dešavaju ogromne promjene -  Vaši prijatelji, obitelj, ono što volite, ono što ne volite, Vaša poimanja i uvjerenja.... sve to pronalazi novo mjesto unutar Vaše svijesti. Vaša jedina pogreška bila bi pokušati zadržati ono što je završeno.   Prihvaćajte promjene, prihvaćajte tijek zbivanja, slušajte svoju intuiciju, i u svakom trenutku radite one stvari kojima ste vođeni, čak i ako to znači da u određenom  trenutku samo legnete i ne radite ništa!   

Čovječanstvo je naučeno da  u svakom trenutku bude fizički i mentalno aktivno, te da održava tu aktivnost. Međutim, takve su aktivnosti bile primjerene, a često i potrebne u mnogim prošlim životima, ali, u novoj energiji, "zaposlenost" uma i tijela može lako postati smetnja, koja s vremena na vrijeme može dovesti do toga da se zaista osjećate bolesno. Neprekidna «baražna paljba» buke, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kroz upotrebu telefona,  mobitela, raznih medija, elektroničkih igrica i slično, može postati vrlo nepovoljna za Vašu ukorijenjenost u istini, i neusklađena sa višim frekvencijama, te  služi samo  tome da Vas zadrži u starim energijama. Ukoliko robujete ovakvim stvarima, oslobodite se toga robovanja, bez obzira što vam cijeli svijet govori kako ih "morate imati", kako su Vam one neophodne. Ne morate se odreći stvari u kojima još uvijek uživate, ali one trebaju zauzeti pravo mjesto u Vašem životu - kroz spoznaju kako nisu nužne.

Danas želimo govoriti o energiji. To je tema o kojoj ste svi čitali ili ste barem čuli za nju, pa čak ste i ponekad diskutirali o njoj, međutim, to je također tema koju mnogi ne razumiju u potpunosti. Energija je vibracija ili suština  Božanske Svijesti, i stoga je supstanca svega postojećeg, te veza koja povezuje sve živo na planeti,  ono što Vi zovete Ljubavlju. Kada energiju interpretira nerazvijena svijest, koja je opterećena pogrešnim poimanjima i uvjerenjima,  energija se osjeća i očituje kao vrlo gusta i vrlo teška. Kako se razvija stupanj svijesti,  energija se očituje kao sve svjetlija i lakša,  dok je u višim dimenzijama - čista Svjetlost. Ljudska je aura energetska vibracija koju pojedinci očituju u određenom trenutku. Boje koje tvore individualnu auru, aspekti su ove čiste Svjetlosti. Uvjerenja, iskustva prošlih života, talenti, zdravlje i slično,  sve se odražava u ovoj difuziji čiste bijele svjetlosti. Stanje svijesti nekog pojedinca očituje se kao njegova aura,  i upravo aura predstavlja  individualno energetsko polje  nekog pojedinca.  

Često Vam se savjetuje da pošaljete svjetlost nekome tko prolazi kroz teško razdoblje, nekome tko je u nekim problemima.  Tada trebate vizualizirati čisto bijelo ili zlatno Svjetlo koje teče prema i okružuje one kojima je potrebno. Svjetlo će, onima kojima je potrebno, pomoći u uzdizanju na višu, svjetliju frekvenciju, ali samo ukoliko oni to dozvole. Ponekad će osoba odbiti Svjetlo,  što ćete Vi doživjeti kao blokiranje energetskog toka. Ukoliko se to dogodi, jednostavno predajte  Svjetlost Višem Ja osobe koja je u nevolji, da ono bude otpušteno kad će biti prihvaćeno.

Boje su samo aspekti  ili osobine, izdvojeni iz čiste svijesti - koja se očituje i  vidi kao bijelo. Mnogi iscjelitelji uče Vas kako je jedna boja za jedno, druga boja za drugo... što je u osnovi istina, jer svaka boja ima svoj "posao", svoj «zadatak»,  i svaka je aspekt cjelovite potpunosti Božanske Svijesti. Međutim, kada nekome šaljete svjetlo, šaljite samo čisto bijelo ili zlatno svjetlo, jer Svjetlo je svijest i ono zna, bolje od čovjeka, što treba osobi u nevolji.  Ako prilikom odašiljanja Svjetla osjetite ili vidite neku određenu boju, tada uključite i ovu zraku boje u proces odašiljanja svjetlosti onome tko je u nevolji. Ljubičasti plamen svetog Germaina nosi energiju preobrazbe, i stoga često čujete savjete za njegovu primjenu. Ljubičasti je plamen moćna energija koju možete koristiti za sebe. Zamislite sebe, kako stojite u ljubičastom hramu,  u središtu ljubičastog plamena, sa namjerom da  on preobrazi sve što je staro i završeno u Vašem životu -  u nešto novo, viših frekvencija.

Energija je frekvencija, te može biti korisno upotrijebljena ili pak zloupotrijebljena u trećoj dimenziji.  Primjerice, Vi koristite energiju kao struju, elektricitet, no ona, isto tako, može i ubiti. Neki pokušavaju, a neki i koriste energiju za sebične ciljeve, što je suština crne magije.

Upravo sada, Vi osjećate intenzivno djelovanje novih i viših energija, kako one stvaraju Nove Vas i kako one postaju Novi Vi.  Zbog toga doživljavate  buku u glavi, zujanje u ušima, vrtoglavicu, srčane probleme i još mnogo drugih, čudnih fizičkih simptoma, koji bi Vas  uplašili kad ne biste razumjeli  što se uistinu događa.

Energija, od koje ste sačinjeni u potpunosti, mijenja se na nebrojene načine, kojih čak niste niti svjesni, pri čemu se takva energetska promjena nikada ranije nije zbila  dok individue još uvijek borave u svojim fizičkim tijelima,. Zbog toga Vi predstavljate potpuno  novi film, te mnogi sa drugih planeta pažljivo prate ovaj proces. Što god da trenutno doživljavate, nemojte osjećati strah dragi naši, već jednostavno dozvolite ovom procesu da se razvija i radite ono što ste navođeni da radite, čak iako to ponekad znači da ne radite baš ništa.  

Ukoliko ste doživjeli intenzivne  fizičke probleme koji Vas  zabrinjavaju, potpuno je prihvatljivo da posjetite svog liječnika, ali, vrlo često će se ispostavit kako su ovi problemi samo procesi oslobađanja od starih ozljeda, uspomena, zavjeta, ili bilo čega iz prošlosti ili sadašnjosti što je dovoljno intenzivno da bude pohranjeno u staničnu ili emocionalnu  memoriju.

Sve je dobro dragi naši, i sve se odvija prema planu.

Mi smo Arkturijanci, 24. veljače 2013.

prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN