Followers

Tuesday, November 17, 2015

Croatian -- Arcturians / Arkturijanci


Dragi prijatelji;

usprkos izvanjskim pojavama, vidimo kako su sada mnogi ispunjeni Svjetlošću i nadom. "Budućnost" je ovdje, i sve se odvija prema planu. Dozvolite proces, tako što ćete otpustiti sav zaostali otpor i sve koncepte o tome što se "treba" dogoditi, kada, i kako. Jednostavno nastavite držati Svjetlost u sebi dragi naši,  jer vi kreirate novi svijet.

Svi koji su spremni, počinju imati uvide viših dimenzija i iskustva viših dimenzija. Zastarjele koncepte i uvjerenja koji su nošeni kroz mnoge živote, velik broj podvrgava radikalnoj procjeni, shvaćajući kako takvi koncepti predstavljaju prevaziđena stanja svijesti. Neke stvari će biti trajno uklonjene, dok će se druge  jednostavno početi manifestirati u višim oblicima.

Tijekom mnogih života nerazvijeni učitelji poučavali su čovječanstvo ograničavajućim uvjerenjima, utemeljenima na neznanju i kontroli. Poučavani ste da su ljudi grešni i nedostojni, te da mogu postati dostojni samo prakticiranjem određenih obreda, rituala, praksi i zakona. Većinu tih sustava vjerovanja i dalje promoviraju "duhovni vođe" koji su zaključani u trodimenzionalni sustav vjerovanja dualnosti i odvojenosti. Zbog toga njihov nauk ne može podići druge na stupanj koji je viši od njihovog vlastitog ograničenog stanja svijesti.


Nerazvijenom stanju svijesti potrebna su pravila i propisi, jer ono još uvijek nije u stanju čuti svoju intuiciju, uvijek praviti dobre izbore, i uvijek donositi ispravne odluke.  Deset zapovijedi je dano u vrijeme kada je većina trebala pravila. Vi ste prerasli potrebu za strukturiranim pravilima, jer je njihova suština postala vaše stanje svijesti. Proživjeli ste i prerasli potrebu za nekim ili nečim tko bi vam govorio u što trebate vjerovati,  i sada ste u mogućnosti da budete vođeni iznutra.

Većina vas provela je neke živote u samostanima i manastirima, te i dalje u staničnoj memoriji nosite  iskrene zavjete siromaštva, čistoće i poslušnost pravilima. Dok se ona ne očisti, stanična memorija može utjecati, a često i utječe na sadašnjost, oblikujući seksualna uvjerenja, uvjerenja o obilju, te odražava ljubav prema pravilima, jer pravila rezoniraju s prošlim osjećajem da se poštujući ih - nalazite "na pravom putu", i da "ispravno radite".

Ti stari obrasci sada kod mnogih dolaze do svjesne svijesti, kako bi mogli biti  prepoznati i očišćeni, i kako bi vlastiti unutarnji glas mogao postati vrhunska vodilja.  Nikada se nemojte bojati otpustiti nešto što predstavlja prošlo stanje svijesti, jer na taj način omogućujete da se manifestiraju veći i bolji oblici.

Mi Arkturijanci  mnogo smo puta govorili o ljubavi, a ipak postoji puno nedoumica oko ljubavi. Mnogi se i dalje čvrsto drže uskih koncepata ljubavi, koje stalno promoviraju mediji (filmovi, knjige, časopisi, televizija), stručnjaci, pa čak i vjerski vođe – vjerujući da se kompletno ispunjenje i sreća mogu postići kroz pronalaženje "pravog partnera/ice".
Ljubav se najčešće smatra emocijom. Emocija je često aspekt ljubavi, ali nije definirajući kriterij.

Evolucija vodi čovječanstvo do dubljeg, čišćeg razumijevanja ljubavi, vodeći one pripremljene u stanje svijesti koje zna i razumije da su svi naizgled odvojeni oblici života, zapravo u JEDNOME i od JEDNOGA.  Sve što postoji mora postojati unutar JEDNOTE, jer JEDNOTA je sve što postoji. Ta povezujuća energija unutar JEDNOTE  je ljubav.

Ljubav se tumači u skladu sa stanjem svijesti pojedinca, a time postoji stotinu koncepata ljubavi. Oni koji ostaju čvrsto ukorijenjeni u trodimenzionalnost, i dalje će smatrati da je ljubav seksualna privlačnost, ali s vremenom i iskustvom, (često tijekom mnogih života), svaki pojedinac počinje prerastati  osobne uske koncepte i počinje shvaćati dublji smisao ljubavi. U početku, ovo dublje razumijevanje, jednostavno će biti proširenje trodimenzionalnih koncepata, sve dok individua  ne bude spremna prepoznati dublje, bogatije razine, u sebi samoj.

Svijest razvijene duše će se proširiti, i ljubav se neće doživljavati samo u romansama, već i u  druženju s obitelji i prijateljima. Individua čak može početi osjećati  nešto novo - "povezanost" sa strancima. U ovom trenutku, mnogi postaju altruisti posvećeni činjenju dobra, često se pridružujući organiziranim skupinama,  kako bi pomogli onima "manje sretnima".

Takve skupine čine prekrasne stvari, i korak su do shvaćanja Ljubavi u njenom najčišćem smislu. Međutim, takvo djelovanje u kojem "mi pomažemo njima", još uvijek predstavlja razinu odvajanja i dualnosti.

Važno je da nikad ne pomislite kako ne smijete aktivno sudjelovati u takvim skupinama, jer njihovi članovi žive iz svog najvišeg osjećaja ljubavi, što i jest ono što se očekuje od svakog pojedinca. Ako vas intuicija navodi da postanete dio neke određene skupine pomoći, slušajte sebe i učinite to, čak i ako ne rezonirate sa specifičnim uvjerenjima te skupine (često su takve skupine – specifične crkvene skupine). Dodavanjem jednog ili više sudionika razvijenog stanja svijesti, podiže se  energija cijele skupine.
Ljubav se živi i izražava  samo u skladu sa ostvarenim stanjem svijesti pojedinca, što je razlog zbog kojeg su pokušaji da promijenite nekoga zapravo beskorisni, osim u slučaju kada pojedinac odabere da želi živjeti iznad svog postignutog stanja svijesti. Od pojedinaca se očekuje samo to da žive iz svoje najviše razine razumijevanja, i dok tako čine, svjesnost se širi, i više se prima, u kojem trenutku pojedinac mora početi živjeti iz nove razine. To je evolucija.
Postoje oni  koji primaju uvide i postaju svjesni  višeg smisla svih  stvari, ali onda jednostavno odlučuju sve to odložiti, smatrajući takve stvari zanimljivim podacima i temom za večernji razgovor, nastavljajući živjeti onako kako su oduvijek živjeli,  što je poput svojevrsne molbe za ponovni "wake up call"/poziv za buđenje. Postoji izreka koja je istinita i na duhovnoj i na svjetovnoj razini,  a koja glasi:  "ili Uzmi ili Ostavi”.

Čovječanstvo se kreće kroz močvaru negativnih i zastarjelih uvjerenja, koja još uvijek mnoge drže u ropstvu. Dok promatrate slike svijeta koje prikazuju borbe i nasilje, i dok postajete svjesni koliko vam se takve slike ne sviđaju i koliko ih ne razumijete,  prakticirajte da ih susrećete s ljubavlju.  To ne znači da vam se moraju sviđati ili da ih morate prihvatiti kao dobre dok slijepo ponavljate: "Bog je sve". Umjesto toga, to znači prisjetiti se da je stvarnost iza svih stvari savršena, i da takva mora uvijek biti, jer sve što postoji jest Božanska Svijest. Vanjske pojave uvijek odražavaju iluzorna uvjerenja neprobuđenog stanja svijesti.

Mnogi iz jednadžbe jedinstva i ljubavi,  još uvijek izostavljaju sebe,  kroz pogrešno vjerovanje po kojem svaka akcija i misao moraju biti savršene i dostojne prema nekim standardima. Ako sebe izostavite, nikada ne možete u potpunosti voljeti druge, jer ste i vi također dio cjeline. Vi jeste, oduvijek ste bili, i ne možete izbjeći da ne budete  beskonačno voljeni,  jer ste izrađeni od LJUBAVI.

Vjerovanje da ste nedostojni ljubavi predstavlja stanje svijesti koje je većina vas prerasla. U redu je raditi greške, duhovno pasti, ili ne uspjeti dostići i živjeti po tuđim konceptima uspjeha. Otpustite sav otpor i zamijenite ga sa smijehom i prihvaćanjem. Neuspjeh je jednostavno riječ koja predstavlja trodimenzionalni sustav vjerovanja, i nema nikakve veze s tim tko ste  i što ste vi doista.

Naučite voljeti sve što je u vašem životu, a to znači živjeti bez otpora, krivnje, straha ili krutih pravila o tome kako bi stvari trebale izgledati. Nema više "trebanja" ili “moranja”. Jednostavno budite sa svakim iskustvom, promatrajte  misli i emocije bez otpora, bez obzira kakve su, jer misli i uvjerenja postaju vaša osobna samo kada ih vi sami proglasite vašim osobnima.

Prakticirajte da na svaku emociju ili misao straha, ljutnje, otpora, srama, osude, ili uzbuđenja, reagirate jednom riječju: “Zanimljivo!”; pitajući sebe; "U što ja vjerujem, a  što uzrokuje da se ovako osjećam? Je li to vjerovanje istinito? Bez  zgražanja, bez otpora, ne davajući riječima i mislima moć, ne proglašavajući ih dobrima ili lošima, već dajući samo jednu reakciju: “Zanimljivo!" Dok tako djelujete, nanovo trenirate svoje misaone procese i neutralizirate moć koju ste u neznanju dali raznim stvarima.

Volite  svaku percipiranu manu i pogrešku, kako na sebi tako i na drugima, jer su to samo markeri koji vam pokazuju što još uvijek držite u svijesti. Jednom kada osuda više ne bude dio vašeg uvjetovanja, shvatit ćete da je lako i prirodno voljeti sebe i druge. Početi ćete doživljavati pravu slobodu - slobodu za smijeh i prihvaćanje  vlastitih mušica i smiješnih situacija koje dolaze sa životom u fizičkom tijelu. Naučiti ćete da ništa ne sudite kao dobro ili kao loše, već da sve vidite samo kao aspekte na evolucijskom putu.

Dok tako činite, otkrit ćete kako misli, uvjerenja, mišljenja, riječi i prosudbe drugih jednostavno gube svaku moć koju su možda imale nad vama. Počinjete  živjeti iz mirnoga mjesta iznutra, u koje bedastoće neprosvijetljenosti  nikada ne pristižu.

Ljubav nema pravila, Ljubav jednostavno jest. Ljubav je jednostavno življenje svakoga trenutka iz svijesti Jedinstva.

Sve je savršeno. Evolucija je proces prisjećanja i pamćenja toga.

Mi smo Arkturijanci,  15. studenoga 2015.
************************************************************************************************
U ovom trenutku, naveden sam da dodam nešto što Arkturijanci žele reći o nasilju u Parizu: "Ovo nasilje izraz je energije onih koji žele ostati na vlasti, dok ih Svjetlost uklanja. Energiju onih koji su učinili ove radnje izmanipulirali su i iskonstruirali oni koji žele ostati sila moći, i tako nastaviti i dalje djelovati na način na koji su djelovali i prije.  Šaljite bezuvjetnu ljubav svim uključenima. "

Adamus: "Šaljite svjetlost svim uključenima -  i ljudima i počiniteljima, jer su počinitelji hipnotizirani energijom onih koji žele ostati sila moći".



No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN