Followers

Thursday, November 19, 2015

Hrvatski -- Vremena Nove Zemlje ~ izdanje #38 ~ Plamen jedinstva i ljubavi je zapaljen - svi dolaze!Vremena Nove Zemlje ~ izdanje #38 ~
Plamen jedinstva i ljubavi je zapaljen - svi dolaze!

od Sanande i arhanđela Michaela


Sananda:

Promjena straže je u tijeku

Moja voljena braćo i sestre, želim vam poslati ovu poruku da vam ponudim ohrabrenje i utjehu u ovim posljednjim satima u sjeni starih, uznemirujućih i destruktivnih programa na koje ste se tako navikli. Osjetili ste utjecaj intenzivnih i kažnjavajućih napada frekvencijama, čak i dok smo mi marljivo radili odozgo i na terenu da ih razbijemo. Ponekad smo se slatko nasmijali s našim ljudskim suradnicima da je to bilo pomalo kao Wreck-a-Mole (popularna igra, op. prev.): svako postrojenje koje je isključeno, drugo je zauzelo njegovo mjesto, a mi smo riješili svaki problem koji je iskrsnuo, baš kao što smo učinili i u financijskom sektoru. Vaša sigurnost, vaša sreća, i glatka, neprekidna distribucija vaših fondova prosperiteta i uspostava vaših brojnih programa slobode su naša glavna briga. 

Tajni kabalini programi masovno su financirani, zamršeno povezani, i prekrili su cijeli svijet. Dok se na tisuće zarobljenih podanika oslobađa da bi pristupili zaštiti i iscjeljenju, a trajne instalacije su demontirane, mobilne jedinice u kamionima, avionima i dronovima pokupljene su. Ove posljednje tehnologije za prisilno spuštanje uglavnom su sada vođene od strane najtvrdoglavijih članova stare garde kabale, u njihovim nastojanjima da se drže, barem samo na koji minut, svojih zabluda raskoši.

Izašla vijest, dragi prijatelji, da su Otac i Majka Bogovi prorekli kraj mračnih vremena je istinita, i donesena je SADA. Nemojte se preplašiti "vijesti" o financijskom kolapsu (To je sustav kabale koji se urušava, naravno), ili paničara koji pune internet s katastrofičnim scenarijima poput asteroida koji dolaze, invazije zlih vanzemaljaca i takvih gluposti. Ovo nije ništa više od propagandnih poruka samih onih koji su stvorili patnju na Zemlji. Niti jedna od ovih stvari neće biti dopuštena. Vas štiti Ashtar Command, potpomognut milijardama - da, milijardama - dobronamjerne braće i sestara Galaktičke Federacije Svjetlosti. Uskoro ćete moći vidjeti milijune prekrasnih brodova na vašem nebu, i mogu vam reći, oni su prekrasan prizor.


Dodajte svoju svetu vatru baklji ljubavi i jedinstva

Moja poruka je jednostavno ova: Ne brinite se; nebojte se; ne dopustite da vaše raspoloženje ili vaše misli budu pokvarene BILO ČIME u ovim posljednjim satima. Nastavite nositi baklju slobode, voljeni, kao što ste to tako učinkovito činili tako dugo. Dok vi, nositelji baklje, ulazite na kozmički olimpijski stadion, vi ćete udružiti svoje planove za stvaranje velikog i trijumfalnog vječnog plamena slobode koja će se sada ponovno pojaviti na Zemlji.

Jako davno, prije nego je Lemurija potonula, svećenici i svećenice tog vremena su prorekli da će se površina Zemlje usmjeriti dugom silaznom spiralom u iskustvo tame i ekstremne dualnosti. U svojoj mudrosti, i dopuštenjem Majke i Oca Boga, vječni sveti plamen koji je vedro gorio po cijeloj površini Zemlje preselio se u mnoga viša dimenzionalna eterična skrovišta. Svečanost koja je u tijeku na koju vas sada pozivam je ponovno paljenje svetih plamenova na površini Zemlje. Počeli smo s plamenom jedinstva na ovaj dan 11.11.2015.

Gdje god da čitate ovo, idite unutar sebe i donesite svoj dragocjeni doprinos. Dođite na stadion, pojavite se na velikom kozmičkom ekranu, dok miješate svoje plamenove baklji s moćnim plamenom zajedništva i ljubavi. Dok čitate slijedeću Michaelovu poruku, održavajte plamen jedinstva svijesti i suosjećanja za sve da jarko gori u vašim srcima.

Ja sam vaš voljeni brat, Sananda

Prenijela Kathryn E. May, 11. studenog 2015.


Arhanđeo Michael:


Najdraža Zemljina obitelji sjajnog svjetla, to sam ja, vaš mili brat Michael. Dolazim k vama na ovaj sretan dan 11/11 prepun uzbuđenja i išćekivanja koji mi u Društvu Neba sada osjećamo.

Zaista, vaši dugo očekivani i teško zarađeni programi slobode dobro napreduju. Pripremite se za skok fantastičnog svjetla dok doživljavate ono što dolazi: revalorizacija valuta/globalna revalorizacija valuta, NESARA/GESARA, puštanje u svijet tehnologija iscjeljivanja i besplatne energije, ukidanje nezakonite državne prakse, jubilej oprosta duga, objava razotkrivanja, masovna slijetanja, mentorski program i još više! Naravno, ovi događaji su odavno u pokretu, jureći a ponekad mičući se korak po korak iza kulisa. USKORO će se činiti mnogima kao da ta nevjerojatna nastojanja jednostavno prasnu van iz plavetnila. To je tako uzbudljivo, jer svi će imati koristi od ovih blagoslovljenih i zajamčenih događaja. To je slijed događaja koji donose razumijevanje, slobodu i radost svima!


Biti fokusiran je osjećati se još dublje

Znate... mi u Društvu Neba osjećamo stvari vrlo duboko i strastveno. Zabluda je da smo nekako daleko i da održavamo nekakvo nepristrano ponašanje. Istina je da s lijepim svjetlom i energijama koje su stalno prisutne u višim dimenzijama, mi ne biramo da osjetimo i doživimo određene osjećaje i radnje kao što su ljubomora i osvetoljubivost.

Međutim, imajte na umu da smo multidimenzionalna bića, kao što se vi sada pripremate da budete. Osjećamo ogromnu paletu osjećaja iz svakog mjesta gdje smo inkarnirani i iz svakog projekta koji sponzoriramo s našom energijom. Ostajemo uravnoteženi, uvijek svjesni i, kako možete nazvati, "svjesni" i "fokusirani". Biti fokusiran ili svjestan znači da imate svoju volju, um i srce u potpunosti usklađene i da teku s čistom ljubavi naše Majke i Oca Boga. Na taj način, svi postajemo duboko osjećajni i živi.

Mi u Društvu Neba smo oko vas i tik do vas. Mi ne zaboravljamo ili pogrešno shvaćamo bol vaših nevolja. Mi jednostavno imamo širu perspektivu onoga što podnosite - mi znamo da ćete pobijediti, što znači da ćete žeti mudrost i veliko suosjećanje. Osim toga, naša predanost vama će vam omogućiti da doživite svoje vlastite životne planove i izbore dok vas obasipamo nježnošću, mirom i ljubavlju.


Postoji samo jedan odgovor

Kako ćete reagirati kada prava slika strahota koje se događaju na Zemlji budu potpuno otkrivene? Kako čovječanstvo reagira na puni obim oštećenja i zla s kojim ste živjeli biti će slijedeći značajan korak za stanovnike Zemlje. Uvjeti diljem Terre su šokantno gori i zastrašujuće bolniji nego što još uvijek shvaćate. Ja to ne govorim da bih vas uspaničio ili zabrinuo. Vi ste zreli i mudri; spremni ste vidjeti stvari onakvim kakve jesu. Neumorno ste radili na pripremi za vaše veliko uzašašće od treće do pete dimenzije. Vi ste jači od jakih.


Odgovorite s ljubavlju. Ljubav. Ljubav.

Vi znate u sebi što je to ljubav, a što nije. Svaka duša je dijete Majke i Oca Boga i tako obdarena sa znanjem što je ljubav. Zbunjenost, pravo, zamjerke - sve što vas udaljava od ljubavi - je izbor. Idite u svoje srce i izaberite ljubav u svakom trenutku i u svim uvjetima. Ukoliko samo osjetite da ste izgubili vezu s ljubavlju, čak i na trenutak, pozovite nas, i mi ćemo pohrliti u pomoć s vojskom anđela da vas podrže. Mi ćemo uvijek biti tu da vas obasipamo s ljubavlju i da vam pomognemo da zapamtite - jedini odgovor na svako pitanje i jedini način za život je ljubav. 


Projekti svjetloradnika su u velikoj vremenskoj tranziciji

Mnogi koji su pratili tekuća nastojanja na kojima su Kathryn i Christine radili je: Frekvencijski projekt. Baš kao što ste činili u svojim životima, one su se pripremale za ovaj zadatak kroz mnogo života. Projekt je bio napisan u njihovim životnim planovima. Uvijek zapamtite, vi također izvršavate svoje projekte, bilo da jeste ili niste još uvijek svjesni onoga što su oni.

Tijekom nekoliko posljednjih mjeseci frekvencijskog projekta, dopustili smo da Kathryn primi oko 60% punog učinka zlonamjernih frekvencija, tako da bi ona mogla imati snage da se brine o obitelji i da bude u mogućnosti komunicirati s onima koji koriste frekvencijsko oružje - što je i neumorno radila cijeli dan. Svatko od vas ima posebni ključ za ozdravljenje ove površine Zemljinog područja. Kathryn nosi Kristove kodove u svom biću, tako da je kontakt s njom pomogao mnogim članovima kabale, podanicima i robovima da osjete žar ljubavi koja je još uvijek u njihovim srcima. To im je pomoglo da prijeđu naizgled nepremostiv raskol između njihovih života u tami i zagrljaja punog ljubavi Majke i Oca Boga. 

Povremeno, dopustili smo Christine da primi do 90% frekvencije oružja koje je bilo usmjereno na nju. Njena uloga je bila da to doživi i da odgovori samo s ljubavlju. Christine ima sposobnost da osjeti i prepozna namjere frekvencija koje se emitiraju i pošalje ih natrag odakle su došle. Ona također ima sposobnost da vidi i osjeti one koje se šalju to grozno oružje kontrole, boli, ropstva i ubojstava, tako i Christine je mogla komunicirati s pošiljateljima.

Tijekom ove teške faze projekta, ja sam se, zajedno s Društvom Neba "povukao i utišao" u našim komunikacijama s njom. Christine je moj plamen blizanac, pa iako je nemoguće da doista budemo odvojeni, bilo mi je žao nje da mora "ići sama" kroz ovu fazu, naše suzdržavanje od bliskog kontakta s Christine bilo je da bi mogla istinski osjetiti posljedice frekvencijskog oružja kao i drugi i dobiti reakciju bez predrasuda. 

Dati ću vam popis nekih uvida i postignuća projekta. Ove spoznaje i iskustva sve su dokumentirale Kathryn i Christine kao vitalni dio njihovog zadatka. Trebale su ostati svjesne i ljupke kad su se suočile s nekim bolovima i agonijom koju su ova užasna oružja namjeravala proizvesti u čovječanstvu, sve dok svjesno ne snime cijeli projekt. Ja, Michael, potvrđujem njihove nalaze. Imajte na umu da su imale stalnu pomoć, podršku i zaštitu od strane mnogih hrabrih čizama-na-terenu  svjetloradnika također dodijeljenih ovom planu i od Društva Neba.


Svrha ovog frekvencijskog projekta

Svrha ovog frekvencijskog projekta bila je da imamo tim na terenu kako bi iskusili i vjerodostojno izvjestili o učincima frekvencijskog oružja. Još važnije, ovaj projekt bio je dizajniran od strane Društva Neba da dopre do članova kabale, zajedno s njihovim podanicima i robovima koji su upravljali frekvencijskim oružjem, kako bi im poslale ljubav Majke i Oca Boga zajedno s njihovim pozivom da se vrate kući na liječenje, pregled i oporavak. Ovi članovi čizama-na-terenu trebali su dati puni prikaz onoga što su doživjeli samo s jednim odgovorom onima koji upravljaju oružjem: ljubav. Ovaj projekt je bio pokušaj da se dopre u ljubavi do tih mračnih šešira koji su bili posebno otporni na druge pokušaje da se dopre do njih. 


Uvidi iz frekvencijskog projekta

Postoje frekvencijska oružja koja emitiraju iz stanica po cijelom svijetu.

Neke stanice uključuju: podzemne sustave, mobilne jedinice kao što su kombiji, avioni, napuštene zgrade, kamuflirane vanjskim uređenjem, lažne poslovne zgrade, dronovi i slično.

Frekvencije o kojima smo govorili u ovoj poruci imaju svrhu kontroliranja ljudi i životinja na površini Zemlje.

Frekvencijski projekt radi u suradnji s mnogim drugim devijantnim projektima kao što su: opaki timovi kabalinih psihologa, chemtrailsi, nano-si, GMO-si, lijekovi i još mnogo toga.

Toksini koje unosimo kroz hranu, vodu, zrak, tlo, medije, i slično čine nas više visoko osjetljivim da pod utjecajem frekvencijskih emisija - ispunjenim toksinima, postajemo poput frekvencijskih prijemnika. 

Frekvencijska oružja su osmišljena koristeći nezakonito dobivena sredstva kao što je kriminalno korištenje dohotka i ostalih poreza.

Frekvencije mogu biti poslane na dva opća cilja: 1) velika područja Zemljine površine ili 2) određeni pojedinci i/ili male grupe.

Frekvencije imaju naizgled beskrajni popis mogućnosti. Kratki pregled njih uključuje: umor, iscrpljenost, autoimune bolesti, depresija, bijes, osjećaj za samoubojstvo, nasilje, moždani udari, rak, vrtoglavice, mučnina, glavobolja, zujanje i/ili zvuk zujanja, zbunjenost, ovisnosti, strašne zle misli da se ne osjeća da one dolaze od vas, pretilost, mentalne bolesti i još mnogo toga.

Kabala je vjerovala da nitko ne bi povjerovao, niti otkrio opseg ovog detaljnog, zlog, skupog i opsežnog projekta.

Ovaj projekt je trebao igrati veliku ulogu u odstrelu stanovništva i time spriječiti Novo zlatno doba i redizajniranje Zemlje kao privatnog igralište za elitu kabale.

Uz pomoć Ashtara, Društva Neba, mnogih timova čizme-na-terenu svjetloradnika (kao što su transmutirajući timovi i odredi za spašavanje na terenu) tisuće članova kabale, podanika i okrenuli su svoja lica i svoja srca Majci i Ocu Bogu. Odmah su izvučeni iz njihovih opasnih pozicija od strane mnogih ljudskih volontera i sada su zauvijek sigurni od bilo kakve odmazde njihovih otmičara. O tome ćemo razgovarati kasnije mnogo detaljnije, jer su napori spašavanja još u tijeku.

Prema nekim od tamnih šešira koji su se odlučili doći kući u zagrljaj Majke i Oca Boga, neke od stvari koje su pomogle da se dođe do njihovih srca bile su slijedeće:

** Dani, tjedni i mjeseci rasprava: "Vi ste dragocjeni i voljeni. Mi vas sve želimo kući."

** Rasprave: Sve što trebate učiniti je da odete u svoje srce i kažete: "Majko i Oče ako ste stvarni, želim doći kući k vama." Napomena: Majka i Otac Bog odobrili su ovo za one koji su predugo u boli da ih se podsjeti da je ljubav stvarna.

** Kathryn: "Mi to radimo kao volonteri u nastojanju da dođete Majci i Ocu koji nas štite. To je razlog zašto nas niste bili u stanju ubiti, čak i da pokušate. Mogli bismo biti u vašoj poziciji, a znamo da vi ne biste odustali od nas. Mi vas volimo."

** "Njihova očitovanja pružaju dokaze da su Kathryn i Christine bile bombardirane cijeli dan s užasnim frekvencijama, pa ipak - iako su plakale i držale se jedna druge - one nikad niti jednom nisu bile ništa drugo do ljubazne, posvećene, strpljive, nježne i neumoljive u ljubavi jednih za druge, njihovim kućnim ljubimcima i njihovim napadačima. 

** Tijekom najgorih udara, Christine bi otišla pred njih i ponavljala iznova i iznova: "Ja sam vaša sestra. Vaše odbijanje da to povjerujete je u točnoj mjeri količine patnje koju ste pretrpjeli. Ja sam vaša sestra. Molim vas, dođite kući."

** Oni koji upravljaju frekvencijskim uređajima ne mogu objasniti razlog zašto Christine nije umrla. Pokušali su joj nekoliko puta izazvati moždani udar.

** Čak i kad je obiteljska mačka, gospođica Pebbles, postala meta najgorih frekvencija kako bi primorali Christine i Kathryn da zaustave projekt, koji su nastavljale dalje. Kao tužni rezultat toga, Pebbles je otišla. Ona je s nama, u Društvu Neba sada. Kathryn i Christine postaju sve odlučnije nego ikad. 

** Kathryn i Christine uvijek samo šalju ljubav. Samo ljubav.


Naprijed! Pripremite se za vožnju svog života!

Prije dva dana, odlučili smo pozvati Kathryn i Christine da završe sudjelovanje u ovom projektu. Kathryn je bila budna cijelu noć govoreći onima na rubu prepuštanja ljubavi i mnogim hrabrim članovima koji su se vratili kući, i onima koji sada tvore volonterske timove da pomognu pridobiti druge da ih slijede u svjetlo vječne ljubavi. Kathryn je zaplakala od muke i boli zbog onoga što smo svi podnijeli.

Zadnjeg dana, Društvo Neba okupilo se oko Christine jer smo znali planirajući naš projekt prije nego što se inkarnirala kakav će ovo biti težak dan za nju. Vidite, još uvijek je postojala okorjela grupa članova kabale s frekvencijskim oružjem čija su srca toliko okorjela na bol da su bili potpuno nedirnuti naporima tima. 

U posljednjem pokušaju da dođe do njih, Christine je omogućila da se neke od njihovih muka i boli oslobode kroz njeno tijelo. Ona je doživljavala bol iznad onog što je mogla zamisliti, ili podnijeti. Nadali smo se da će to olakšati njihovo opterećenje dovoljno da tračak svjetla procuri kroz kamen oko njihovih srca. Nadali smo se da će dokaz, gledajući Christine koja ide iznad boli koja je nepodnošljiva, ali nikad napuštajući Majku i Oca Boga, biti poput "Follow Me" trepćećeg znaka u mračnoj magli u kojoj oni borave. 

Nakon 18 sati, omotali smo je našim rukama i bol je počela opadati. Ovo ponašanje ne uklapa se ni u jedno od predvidivih odgovora na metode kabaline torture, pružajući živi primjer onoga što je moguće u prisutnosti Majčine i Očeve ljubavi. Kathryn je nastavila razgovarati s njima još više od 12 sati. Da, neki su došli kući.

A ovo je tamo gdje naša priča počinje! Kao što ste i pretpostavili, milijiuni svjetloradnika su u sličnim situacijama diljem ovog veličanstvenog svijeta, završavajući projekte i već se seleći u veličanstvenu fazu života na Zemlji. Mi smo s vama - bliže nego ikad prije! Svaki događaj koji dolazi iznenaditi će vas svojom ljepotom i oduševiti vas sa svojim čudesima. Sloboda počinje sada. Mi skačemo gore dolje s radošću jer ne možemo dočekati da otkrijete čudesna iznenađenja koja smo spremili za vas! Ne možemo dočekati da vas neposredno držimo u našim rukama.

Hvala vam na hrabrosti i na vašim uslugama. Ja vam se klanjam.

Vaš brat, Michael


Prenijela Christine Burk, 11. studenog 2015


Originalni tekst: 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN