Followers

Wednesday, July 17, 2013

14.07.2013 Arcturian Message


14. Srpnja 2013


Ovdje smo kako bi vam prenijeli poruke ljubavi i svjetlosti. Svi koji čitate ove poruke, Bića ste Svjetlosti, iako su toga neki od vas svjesniji od drugih. No ipak, svi nastojite spoznati duhovnu istinu, živeći svoje živote pod velom zaborava, koji nužno dolazi sa procesom zemaljske inkarnacije. 

Obzirom da se sve odvija prema planu, pokušajte ne prihvaćati pojave i glasove koji govore da se ništa ne događa. Bilo koja ideja o tome kako bi promjena trebala izgledati može rezultirati samo sumnjom i konfuzijom. Neke će se promjene doista dogoditi na način na koji se očekuje, no neke se neće dogoditi na očekivani način. Mnogo toga odvija se na razinama koje ne možete vidjeti svojim ljudskim očima, pogotovo ukoliko očekujete da promjene vidite u masovnim medijima. Kaos koji vidite oko sebe, posljedica je velikog priliva i oslobađanja energije, kao i procesa promjene. Dopustite procesu da se odvija, ostanite u najvišem svjetlu i najvišoj istini koju poznajete, i šaljite svijetu Svjetlost. Proces promjene sastoji se u prevladavanju dualnosti, i shvaćanju da je sve Jedno. Shvaćanje da je sve Jedno počinje u srcima, i to je proces koji se odvija kako unutar pojedinaca koji su već mnogo godina na svom duhovnom putovanju, tako  i unutar onih koji nikada prije nisu ni razmišljali da počnu živjeti drugačiji način života.

Naučite gledati iza pojavnosti tro-dimenzionalnog svijeta i vidite duhovnu realnost koja postoji iza scene, i shvatite da su „dobre“ pojave, jednako iluzorne kao i one „loše“.  Ljudske oči vide samo interpretaciju uma, umnu interpretaciju, te će stoga svaki um koji je napunjen idejama dualnosti (po kojima je ovo nešto „dobro“, a ono drugo „loše“) uvijek manifestirati „dobra“ iskustva i „loša“ iskustva. Cilj evolucije je prevladavanje uvjerenja o dobru i zlu, i shvaćanje da postoji samo Jedna Božanska Svijest, koja u sebi ne sadrži svoju suprotnost. 

Spremni ste prihvatiti ideju po kojoj ste vi kreatori, ali morate odlučiti hoćete li kreirati iz pozicije istine ili ćete nastaviti kreirati iz položaja dualnosti i odvojenosti, koji je karakterističan za treću dimenziju. Kad kroz  materijalne pojavnosti naučite vidjeti realnost koja leži u njihovoj pozadini,  život na zemlji počet će gubiti svoju oštrinu, težinu i bol – događaji i pojave koje su ranije uzrokovale bol i uznemirenost,  gledat će se u novom svjetlu, a sa tim novim razumijevanjem odvijat će se i duhovni rast. 

Dobar primjer univerzalno prihvaćene pojavnosti je smrt, koja uzrokuje ogromnu bolnu patnju za one koji ostaju na životu. Morate shvatiti da je smrt iluzija. Svaka duša, iz nekog svog razloga, odabrala je boravak na zemlji. Ponekad zato da dovrši nezavršene poslove sa drugima. Ponekad zato da doživi neko iskustvo, koje zna da mora doživjeti, kako bi mogla dalje napredovati…,  ali nijedna osoba zapravo nikada ne umire. Ona se jednostavno vraća kući, ostavljajući za sobom  ljudski pojam tijela. 


Život mora biti vječan, jer je od Beskrajnog Izvora i Božje Suštine. Evolucija je proces postepenog kretanja prema svijesti o ovoj istini, kroz iskustva na zemlji, kao i na drugim mjestima. Mnogi u ovo vrijeme odabiru odlazak. Poštujte ih, i shvatite da je svakome dan izbor, sloboda do odluče hoće li ostati ili otići, i neki su spoznali, na razini duše,  da u ovo moćno vrijeme ne mogu dovoljno brzo usmjeriti svoju evoluciju tamo gdje bi trebali, i zato su odabrali odlazak i  ponovni dolazak,  u neko  kasnije vrijeme. 

Jednom kad ljudi shvate da njihovi dragi bližnji nisu mrtvi, već da su, upravo suprotno, odabrali povratak kući, bit će u stanju slaviti novo putovanje svojih bližnjih, unatoč vlastitom prividnom  gubitku. Upravo je smrt dobar primjer viđenja prave stvarnosti kroz pojavnost. Možda će se neki od vas upitati: „A što je ubojstvima, ratovima…?“ Takva su iskustva najčešće karmičke prirode, i dio su lekcija duše, lekcija koje su nužne za promjenu nečijeg određenog stanja svijesti, često onog stanja koje je pojedinac nosio kroz mnoge živote. Postoje mnogi koji još uvijek nose prastaru ratničku energiju, koja se treba ponovno doživjeti kako bi bila otpuštena i aktivirana u novom, više dimenzionalnom smislu. 

Planeta Zemlja, teško je mjesto za razvoj, jer još uvijek rezonira  sa energijom dualnosti i odvojenosti. Upravo takve energije, vi sada mijenjate. Vi ste hrabre duše, koje su odabrale daljnji razvoj, i koje su željele pomoći Zemlji u ovo energetski veoma moćno vrijeme. Znakovi promjene mogu se vidjeti u promjenama koje mnogi od vas doživljavaju u svojim tijelima, u svojim emocijama, na svojim poslovima, u svojim odnosima i u svojim sustavima vjerovanja – sve su to znakovi da se stara energija  rastapa i da više ne rezonira sa vama. 

Mnogi iz drugih zvjezdanih sistema i viših dimenzija promatraju kako donosite sve više i više svjetlosti, unatoč pojavnostima oko vas. Vi ste primjer života u Svjetlu dok se još uvijek boravi u fizičkim tijelima, i to vam dobro ide. 

Energije viših frekvencija koje se sada slijevaju na zemlju, osjećaju također i oni koji nemaju svijest o tome što se događa, što često rezultira neodređenim strahom i konfuzijom unutar njih. Kao rezultat toga, ovi nesvjesni, mogu djelovati na načine koji uzrokuju poteškoće njihovoj obitelji i prijateljima. Ukoliko su takvi prijemčljivi, ponudite im smjernice i upute dragi naši, ukoliko nisu, jednostavno im šaljite svjetlo. Uvijek znajte da svaka duša ima Više Ja i vodiče, i da vi nemate obavezu spašavati svijet na bilo koji drugi način osim kroz vaše vlastito putovanje prosvijećivanja, što će se zauzvrat manifestirati u vanjskom svijetu, podižući sve koji su prijemčljivi i donositi više Svjetlosti. 

Na taj način vi spašavate svijet. 

Mi smo Arkturijanci, 14. Srpnja 2013. 

prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN