Followers

Wednesday, July 24, 2013

23.07.2013 SaLuSa

SaLuSa - 23. srpnja 2013

Mi smo došli iz svih krajeva svemira da vidimo i pomognemo u ovim veličanstvenim promjenama koje se događaju na vašoj voljenoj Majci Zemlji upravo sada. Učimo zajedno s vama, i iako trenutno živimo puno udobnije od vas, uskoro ćete saznati kako je to biti oslobođen mnogih iluzija koje su vam učinile život tako teškim. Imajte uvijek na umu da ste vi kreatori vaše vlastite sudbine i da je vaša volja ta koja odlučuje kakav će vam život biti. Znamo da je mnogo lakše reći nego učiniti, ali s jakom namjerom ništa nije nemoguće jer ovih dana, sve je lakše onima koji se tek bude nego što je bilo onima koji su utirali put. To je od početka bio Stvoriteljev plan i vi biste se trebali osjećati privilegirani da ste dio njega. Ovaj i slijedeći tjedan više frekvencije svjetla bit će poslane vama, mnogo više nego ikad prije i bilo bi pametno da se pripremite za njih, jer što više budete mogli da ih prihvatite u svoje biće, toliko će jače postati vaše namjere. Kao što smo vam više puta rekli, ništa ne može ostati skriveno u svjetlu, pa ako osjećate da još uvijek postoji nešto što zahtijeva vašu pažnju, razjasnite to sada bez ikakvog straha ili sumnje u sebe, pitajte svoje vodiče, anđele, vaše više Ja ili nas da vam pomognemo ako niste sigurni koji bi bio najbolji način, i sigurno ćete dobiti odgovor.

Mi jasno vidimo da će ovo vrijeme neznanja o tome što se događa uskoro završiti, jer s toliko informacija koje su prije bile top secret, otkrivaju se u svakom kutku svijeta, redovne vijesti vaših medija ne zadovoljavaju vašu potrebu za istinom. Mi vidimo iza kulisa, i možemo vam sada reći, da vrijeme za širenje ispravnih a ne dotjeranih informacija sada je tu. Dugo ste željeli da se to dogodi i sada ćete svi vidjeti gotovo brzi dotok informacija iz svih izvora. Mnogi će ih još uvijek pokušati prikriti, a drugi će slobodno govoriti o promjenama koje dolaze da dovedu vaš svijet u ravnotežu. Mir će biti riječ dana, a vi već možete vidjeti kako neki lideri izražavaju želju da ostave stare stvari za sobom i započnu nove i prijateljske odnose sa susjedima.

To se odvija brže nego što može izgledati na prvi pogled, čak i stari financijski sustav za koji se činilo da je neuništiv sada izgleda da se ništa drugo ne može napraviti, nego prihvatiti novi način postupanja s novcem i njegovim derivatima, koji će uskoro biti zastarjeli. Iako ćete nastaviti koristiti novac još nekoliko godina, mnogi od vas osjećaju kako bi se moglo biti i bez njega, a to stvara temelj za vaše društvo zlatnog doba, gdje takve razmjene nisu potrebne. To vrijeme će sigurno doći, jer božanski je isplanirano da vaša zemaljska nacija sigurno stigne do ove točke svoje evolucije. Radimo zajedno s našim saveznicima i sa vama na ovom velikom planu i osjećamo da smo napravili veliki napredak do sada. Osjećate li i vi isto?

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i kao uvijek šaljem moju ljubav svima vama. Osjetite radost zbog svega što se događa, jer vas to vodi u lijepu i mirnu budućnost o kojoj ste sanjali. Osjetite ljubav koju vam šaljemo u svim našim porukama i budite spremni za novosti.

Kanal: MADAD

Izvor: SaLuSa in Love and Light

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN