Followers

Thursday, July 4, 2013

30.06.2013 Arcturian Message


30. lipnja 2013


I još jednom vas pozdravljamo, dragi naši.  Promatramo kako napredujete i svakoga dana sve više i više svijetlite, dok postajete svjesni istine i dok počinjete živjeti tu istinu u vašim svakodnevnim životima.  Osim toga, vidimo kako više ne reagirate na mnoge stvari koje su vas donedavno uznemiravale, jer shvaćate da više ne  rezonirate sa svime onim s čime ste ste spremni oprostiti,  što ste spremni ostaviti iza sebe.  
Sve je energija, i kada vaši odnosi sa nekim ili nečim funkcioniraju, to znači da vibrirate na istoj frekvenciji.  Kada se nečija energetska razina promjeni, tada takva individua često više ne vibrira sa onim istim ljudima,  vrstom hrane, tipom zabave, medijskim sadržajima i slično, sa kojima je do tada rezonirala, i više nije na istoj „valnoj duljini“ sa svim takvim stvarima. Duhovni rast je proces razvoja iz nižih, gustih i teških energija  (odvojenosti i dualnosti),  u više,  lakše i svjetlije energije, u frekvenciju istine. 
Neki se, ne znajući što se događa, trude oživjeti ono sa čime više ne rezoniraju, smatrajući  da unutar njih postoji neki problem koji im više ne dozvoljava  da uživaju u nekim stvarima ili vjeruju u neke stvari, u kojima su uživali i u koje su vjerovali do sada.  To nije problem dragi naši, već sazrijevanje, i jednostavno odražava promjenu energije:  od onoga na što ste se naviknuli (tro-dimenzionalni  koncepti, ideje i uvjerenja) u ono što se sada budi i rađa (istina o tome tko ste i što ste vi zapravo). To je ono što ste tražili dragi naši, i zato se nemojte plašiti  otpustiti  bilo što, što više ne rezonira sa vama, bez obzira u kojoj je mjeri to nešto  bilo dio vašeg života do ovog trenutka. 
Mnogi se pitaju; "Pa što to znači? Zar bih trebao/la jednostavno pustiti  svoj brak, svoju obitelj...?" Ne dragi naši!  Otpuštanje znači odbacivanje vaših starih koncepata i ideja o svim ovim stvarima. To podrazumijeva donošenje svjesne odluke da se  odbace bilo kakve energetske poveznice koje vas još uvijek drže u ropstvu, u okovima  prema idejama i konceptima  o ljudima, mjestima ili situacijama. To je duhovna svjesnost, kao i život iz takve svjesnosti. To može, ali i ne mora rezultirati završavanjem nekih odnosa i vezanosti, jer svjesnost donosi sa sobom i osjećaj odvajanja, odmaka, nevezanosti,  čak i unutar obiteljskih odnosa.  Stvari koje su se činile vrlo važne, jednostavno više ne rezoniraju sa vama, a to je često teško prihvatljivo onima  koji su vas oduvijek poznavali na određeni način. 
Kada više nema ljutnje ili reakcija ega na neku osobu ili situaciju, već samo spoznaja da je čitava stvar sada završena, procesuirana  kroz istinu i ljubav, tada, što god da je u pitanju, može biti otpušteno i ostavljeno iza vas. Međutim, ako je neka osoba još uvijek zarobljena u tro-dimenzionalnim konceptima i uvjerenjima, i ako pati od tih koncepata, ideja i uvjerenja, i ako samo traži bjeg kroz "otpuštanje", lekcija će se ipak i dalje ponavljati, bez obzira gdje osoba pobjegne. Lekcije koje se samo izbjegavaju, moraju opet biti proživljene i doživljene, iznova i iznova, sve dok se ne procesuiraju i razriješe na višoj razini.  Teške i bolne  životne situacije indiciraju potrebu i spremnost  svakog učenika na duhovnom putovanju za jedan veći posao - pogled u sebe,  kako bi se shvatila duhovna lekcija koja je prezentirana kroz neku situaciju ili iskustvo. Spoznaja duhovne lekcije, trebala bi zatim biti popraćena integracijom i prakticiranjem  spoznate i naučene istine, te procesom opraštanja, i sebi i drugima.  
Kad se nađete u teškoj situaciji, stvorite naviku da stanete, uđete u sebe i upitate se: "U što to ja vjerujem što uzrokuje da se ovako osjećam? U svjetlu istine koju Ja znam, je li ovo što trenutno mislim – zaista  istina?“ Na taj ćete način otkriti sa kojim starim konceptima, idejama i uvjerenjima još uvijek rezonirate.  Kako ćete početi otpuštati ta stara uvjerenja i živjeti iz istine, vidjet ćete da se vanjska iskustva počinju manifestirati u skladu s time.
Postoji  "znanje" o tome da je nešto gotovo i da je vrijeme da se krene dalje – to je znanje koje dolazi iznutra, kao uvijek prisutan osjećaj intuicije, koji vas tiho vodi i uči. Vjerujte ovom znanju, jer ono  dolazi od vašeg pravog Ja. Svi imaju ovu sposobnost, taj unutarnji glas, ali slobodna volja svima dozvoljava da izaberu – hoće li ga slušati ili ne. 
Svjetlost više dimenzionalne energije iznosi na svjetlo dana sve stare i još uvijek neriješene,  nezavršene stvari, kako bi se pogledale i vidjele u novom svjetlu, što  često dovodi do potrebe da se oprosti  i sebi, i drugima. Mnogi neriješeni problemi potječu od prošlih života, u kojima je nastupio traumatični događaj, a koji je još uvijek prisutan unutar vašeg energetskog polja. Svi koji teže daljnjem razvoju, sada čiste ove energije. Ovo će čišćenje imati različite oblike izražavanja, ovisno o svakom pojedincu. Neki će doista ponovno proživjeti traumatičnu situaciju ili osjetiti neugodan osjećaj ili bol koji se ne može identificirati. Neki će se sjetiti događaja koji se desio prije mnogo godina u ovom životu  i početi oživljavati sve popratne osjećaje ljutnje ili frustracije. Mnogi doživljavaju intenzivne osjećaje, često plačući i smijući se u isto vrijeme. Sve je to dio pročišćavanja, otvaranja i integriranja novih energija. 
Manjak ljubavi za sebe, ne voljenje sebe, ključni je faktor gotovo svakog problema. Niste znali i nisu vas učili o tome tko ste vi zapravo. Svi teže tome da dožive ljubav (jer je to ono što vi zapravo jeste), ali ne znajući ovu istinu,  pojedinci pokušavaju oponašati bogate i slavne, za koje se čini da imaju sve. Drugi mogu potratiti svoj život,  težeći postići one stvari za koje vjeruju da donose sreću i prihvaćanje (ljubav) – bolju odjeću, savršeno tijelo,  idealnog partnera, veće obrazovanje, visoke položaje, ključna radna mjesta i slične uspjehe. Ovakvi nesvjesni pojedinci, podložni su i skloni svakom lažnom i pogrešnom konceptu,   koji im govori  da je sadašnja razina privlačnosti i uspjeha posljedica gomilanja, i posjedovanja sve više,  i više, i više. Nikada ne dopustite sebi da vas procjenjuje, ocjenjuje i  vrednuje itko ili išta izvan vas samih. Sva istina, svi odgovori i sva ljubav leže u vama,  zahvaljujući tome tko ste i što ste vi zapravo. 
Otpuštanje je razlog zbog kojeg vidite prazne crkve i proteste diljem svijeta. To je razlog zbog kojeg tako mnogo pojedinaca počinje preispitivati  status quo, i što mnogi doživljavaju veliko nezadovoljstvo sa svojim životima. Tro dimenzionalni koncepti i uvjerenja nalik su bajkama, za koje ste dok ste bili djeca vjerovali da su istinite. Kao duhovno odrastao pojedinac, naučili ste da se nakon takvih priča možete udobno izvaliti u naslonjaču i reći: "Pa, bila je to zanimljiva priča…", dok istovremeno primjećujete da se nebeski svod nije urušio  kad ste neke stvari uradili na drugačiji način, a ne na način na koji ste ih oduvijek činili.  
Otpustite krivnju radi radnji poduzetih u prošlosti,  jer je svaka akcija, svaka riječ i svaka misao - u tom određenom trenutku vremena smatrana prikladnom.  Svi djeluju iz vlastitog, najvišeg poimanja dobra, u skladu sa svojim stanjem svijesti. Sa tog ste mjesta i vi djelovali kad ste poduzimali ovakve akcije.  To ne znači da se svaka sebična akcija vas samih ili ostalih može opravdati na ovaj način, već znači da u neprobuđenom stanju svijesti, puno toga može biti rečeno i učinjeno, što kasnije, nakon što se individua probudi, može uzrokovati bol i žaljenje. Osjećaji krivnje, osjećaji samoprezira, gađenja ili mržnje zbog poduzetih  radnji ili riječi izrečenih u prošlosti,  trebaju biti procesuirane  kroz shvaćanje da su takve radnje i riječi posljedica onoga što ste nekada bili,  a što sada više niste.    
Duhovno probuđen pojedinac mora živjeti iz svog  najvišeg stupnja svijesti, jer bi nastavljanje vjerovanja u dualnost i odvojenost, ili pak nastavljanje življenja po tim principima, nakon što je pojedinac  spoznao istinu, moglo dovesti do  "poziva na buđenje", kroz razna, najčešće neugodna  iskustva. Naučite živjeti u svojoj istini dragi naši – živite ju, znajte ju, i mislite o njoj u svakom trenutku.  Počnite prepoznavati  kada „spavate“, kada ste u starim navikama, i tada uzmite trenutak za sebe i ponovno se centrirajte.  Kad osjetite da tonete u iluziju,  možete otrčati u kupaonicu, uzeti si i samo minutu vremena za predah, ući u sebe i shvatiti: "Ja i stvoritelj smo jedno." Dok se odmarate u ovoj svjesnosti, vi zapravo meditirate i ponovno uspostavljate vašu svjesnu povezanost sa  vlastitim, pravim Ja.
Od sada pa nadalje, sve je u vezi toga da prijeđete s riječi na djela; da prijeđete put, umjesto da samo pričate priče. 
Šaljemo ljubav i svjetlost svima. 

Mi smo Arkturijanci, 30. lipnja, 2013. 

prevela: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN