Followers

Monday, July 1, 2013

23.06.2013 Galaktička Federacija Svjetlosti


Galaktička Federacija Svjetlosti - 23. lipnja 2013

Dobar dan!

Ja se zovem Daniel “Trinity” Jackson. Ja sam kanal za Galaktičku Federaciju Svjetlosti, profesionalni astrolog, autor i voditelj radionice. Ja sam također poznat u anđeoskim sferama kao Derestanne.

Nedavno mi je poslana slijedeća poruka u razdoblju od nekoliko dana u "nastavcima" od raznih članova Galaktičke Federacije Svjetlosti. Sanat Kumara bio je glavni izvor ovih informacija.

Ja i oni bismo željeli da ova poruka dosegne do najšire publike. Iskreno vam zahvaljujem!

Svijetli blagoslovi,

Daniel "Trinity" Jackson


Pravila Božanskog srca

1)  Postoji jedna određena misao i jedan određeni način življenja koji predstavlja razliku između ljudskih bića i božanskih bića a ta misao je: "Ne postoji takva stvar kao nemoguće". Ako vjerujete da je "nemoguće" moguće, onda ste vi ljudsko biće. Ako mislite, živ i zdrav da nemoguće nema i ne može postojati, onda vi djelujete u području Božanskog. Smatrajte i zagrlite to svim svojim srcem i vaše putovanje u Kraljevstvo nebesko je počelo!

2)  U bilo kakvoj situaciji koju god nam život predstavi, uvijek je najbolje da djelujemo s ljibavlju i dobrotom, umjesto s bijesom i silom. Primjena ljubavi će vas koštati manje živaca, zdravlja i duševnog mira, a to će uvijek donijeti najbolje rezultate na duge staze za sve kojih se to tiče. A ako se željeni rezultat ne može ostvariti kroz ljubav, onda nema tog bijesa ili sile koji će ostvariti taj određeni ishod, uz pretpostavku da je to bilo poželjno za početak!

3)  Ljubav je tako bitna za Božanski plan da svaka individualna duša sadrži neograničen broj srodnih duša unutar njega. Iako je usamljenost iluzija, njeno doživljavanje služi kao stalni podsjetnik da je ljubav istinska bit svega. Vaš uspjeh u životu ovisi o tome koliko ste sudjelovali u širenju Božanske ljubavi i radosti! Same stanice vašeg tijela prenose ljubav od jedne do druge!

4)  Ljubav je strastvenija od vatre, rjeđa od najčišćeg zraka, stvarnija od Zemlje i tečnija od vode. Poput vode, ako pokušate zaustaviti protok ljubavi onda on jednostavno pronalazi drugo mjesto za protok. Onaj koji potiće protok ljubavi poziva bujicu svih dobrih stvari u svoj život!

5)  Vaša osobna uloga u Božanskom planu će se odvijati na najbolji mogući način kad izbjegavate nepotrebne pomutnje i neprilike i zadržite sve jednostavno i iskreno. Poput električne struje, Božansko uvijek pronalazi put najmanjeg otpora. Ako želite da blagoslovi pritjeću u vaš život, budite sigurni da u svako doba poput struje, vi ste prikladan provodnik!

6)  Sva prosvjetljenja počinju sa svjetlom i to je razlog zašto je prva stvar koju je Bog izgovorio bila "Neka bude svjetlost". Počnite tako da se udobno smjestite i vizualizirate kako vas okružuje bijela svjetlost, tri puta na dan, trideset dana zaredom. Prvo koristite blagu svjelost i postupno pojačavajte svjetlost svakog dana. Svjetlost koju vizualizirate mora postupno postati toliko jaka da može doći u dubinu do svake stanice vašeg tijela. Kada je taj intenzitet svjetla postignut, stanice vašeg tijela će inicirati proces samoprosvjetljenja. To je poznato kao aktivacija svjetlosnog tijela.

7)  Vaše srce je prolaz u beskonačnost! Vi ste najbliži Bogu u svakom trenutku najveće radosti i ushićenja! Kreacija namjerava da svako srce bude ispunjeno ljubavlju, radošću, divljenjem, mudrošću i blaženstvom! Oslobađanje bezgraničnog potencijala Božanskog srca je ključ svakog osobnog i duhovnog razvoja. To je suština svih vjera i početak svega istinskog prosvjetljenja!

8)  Nakon postizanja stanja jedinstva sa Stvoriteljem, shvatit ćete da svemir ima dva glavna polariteta i oba se nalaze unutar vas i unutar svega što postoji u svakoj dimenziji. To su Inkvizitor ili "Tragač" i neograničen potencijal ili "Kreacija"; na Istoku to nazivaju Jang i Jin. To je stvorila Kreacija kako bi se ovjekovječila ljubav kroz vrijeme, prostor i vječnost! Zatim se mora stvoriti Sveti savez s Bogom u svrhu definiranja kako će Inkvizitor i Kreacija zajedno razvijati daljnji rast i napredak duše. Upamtite zauvijek da je neograničeni broj odgovora, anđela, tješitelja i iscjelitelja odmah dostupno svakom iskrenom tragatelju!

9)  Vaš odnos s Bogom je ni više ni manje vaš odnos sa sobom i svim ostalim u vašoj svijesti i izvan nje. Stoga povećajte vaš svijet s mnogo različitih prijatelja i dobro razmislite prije prekida bilo kog prijateljstva. Neka se vaše ruke protegnu kroz prostrane galaksije i neka vaše srce zagrli svaku udaljenu zvijezdu!

Kanal: Derestanne

Izvor: http://galacticchannelings.com/english/sanat23-06-13.html

Preveo s engleskog. Fredi

Vizualizacija u cijelom svijetu za proboj - Pridružite nam se!

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN