Followers

Sunday, March 8, 2015

Croatian - Anna Merkaba - Hitna poruka ... 04.03.2015

Hitna poruka zemaljskom osoblju - Totalna pomrčina Sunca - 20. ožujak - galaktičari

4. ožujka 2015

Kanal: ANNA MERKABA


 SOLARECLIPSE032015


HITNA OBAVIJEST SVOM ZEMALJSKOM OSOBLJU. Skup događaja koji su pokrenuti rezultirao je u odluci da će promijeniti svijet kakav poznajemo. Prije nekoliko dana sam primila prijenos koji je vrlo važan, da ga svi pročitate. U njemu naši Galaktički Zvjezdani Savezi govore o tome što se dogodilo i što će se uskoro dogoditi oko 20. ožujka, na "tamni mjesec" kako ga nazivaju, što je pomrčina Sunca.

Molim vas da budete svjesni onoga što dopuštate u svojoj psihi. Vremena koja dolaze su nevjerojatno povoljna, sve što želite da se dogodi će se dogoditi, stoga budite oprezni što želite, i sve što pokrenete će se vrlo brzo očitovati u vašoj stvarnosti. Ovo je vrijeme za stvaranje lijepog novog svijeta, odnosno njegovo vraćanje u netaknuto stanje koje je nekad bilo. Mnogi učeni shvaćaju važnost tih veličanstvenih energija koje ulaze u Gaju i tako će pokušati povući vašu energiju u njih. Fokusirajte se na vaš sada trenutak, bez obzira s čim će vas mediji pokušati nahraniti, kako bi odvukli vaš fokus od onoga što vi doista ovdje radite i pokušavate postići. Vrijeme između sada i rujna je izuzetno važno. Što više ostanete pozitivni, tim više svjetla možete usidriti, sve će ići na bolje kako se budemo približavali rujnu.

To je JAKO duga poruka, pa vam se unaprijed zahvaljujem na vašem vremenu!

Prije nekoliko dana imala sam posjetu, to je bila vrlo zanimljiva posjeta, a oni od vas koji ste doživjeli ono što ću opisati, vi ćete se smješkati na to jer ćete savršeno dobro shvatiti kako su čudna ta iskustva. Sjedila sam kao i uvijek uz moj kompjuter kad sam odjednom osjetila prisutnost, a kroz moje treće oko vidjela sam razne galaktičke posjetitelje kako stoje oko mene. Počela sam razgovarati s tim posjetiteljima na galaktičkom, svjetlosnom jeziku.

Dio mene koji je razgovarao s njima odgovarao je na njihove upite i vodio dugi detaljni razgovor, ali dio mene koji je "zemaljski" dio nije razumio ništa što je bilo rečeno. Bilo je to jako čudno iskustvo, gdje je informacija uskraćena mom zemaljskom sebstvu sve do danas. Ipak, duboko u sebi sam shvatila što cijela ova razmjena znači. Imala sam te posjete i prije, i one su obično ličile na istraživanja koja su se radila na Zemlji o populaciji da se vidi što oni misle. Rečeno mi je da su posjetili stotine svjetloradnika zemaljskog osoblja u posljednjih nekoliko dana da bi odgonetnuli slijedeće korake u procesu i da vide da li je potrebna bilo kakva intervencija.


The violet flame works by changing “vibrations”. In physics, vibration is the speed of oscillation – the speed at which something moves back and forth. On the atomic level, vibration can be understood to be the speed at which electrons orbit around the nucleus of the atom. The violet flame works by changing vibrations on this level.
    
St. Germainov alat - Ljubičasti plamen


St. Germainov alat - ljubičasti plamen funkcionira mijenjajući "vibracije". U fizici, vibracija je brzina oscilacija - brzina kojom se nešto kreće naprijed-natrag. Na atomskoj razini, vibracija se može shvatiti da je brzina kojom elektroni kruže oko jezgre atoma. Ljubičasti plamen djeluje mijenjajući vibraciju na toj razini. Saznajte više o tome na http://www.NatalyaAnkh.MyShopify.com

Ono što mi je rečeno da nakon anketiranja svih vas, donešena je kolektivna odluka da se ponovno intervenira u kolektivnoj svijesti.

Par dana kasnije, dok sam izvodila moje meditacijske vježbe vidjela sam što se dogodilo. Signal s Altaira poslan je svim našim piramidama ovdje na Zemlji. Za one od vas koji nisu upoznati s Altairom unutar ovog zvjezdanog sustava živi dobronamjerna rasa, koja mnogo sliči ljudima. Ovaj signal je pokrenuo drevnu tehnologiju koja je modificirana u prošlosti od strane zlonamjernih bića. A ponovno pokretanje ove tehnologije je potrebno kako bi se opet uspostavila ravnoteža na Zemlji. 

To je bio prelomni trenutak u vremenu kada je ta energija koja je poslana u piramide isključila "zamke" da se tako izrazim, što je rezultiralo oslobađanjem negativne energije. To oslobađanje negativne energije utjecalo je na mnoge koji danas žive na ovom planetu.

Međutim, u isto vrijeme val energije ljubavi i mira bio je usmjeren na sve nas, što je rezultiralo čudnim osjećajem o kojem mnogi od vas izvješćuju. To je bilo kao da su se dvije energije međusobno sukobile, proizvodeći nesavladiv pritisak, zbunjenost i lude promjene raspoloženja. To je bilo potrebno napraviti da se zaustave razne "mračne" tehnologije kako ne bi nastavile utjecati na čovječanstvo u negativnom smislu. 

To ne znači da su sve takve tehnologije onesposobljene, ali one glavne koje su gurale ljude da griješe u suradnji koja može imati za posljedicu dezintegraciju cijelog ovog planeta, na njih se djelovalo.

Kontinuirani utjecaj oslobađanja benevolentnih energija od strane naših planetarnih poravnanja i naših galaktičkih obitelji koje prate odvijanje raznih događaja na Zemlji, nastaviti će se integrirati u ljudskoj psihi i isključiti čovječanstvo od informacijske mreže na kojoj je trenutno i povezati ga s drugom. Sve to je već u tijeku, no veliki utjecaj tih promjena će se osjetiti oko 20. ožujka na totalno pomračenje sunca. Tijekom kojeg naši dobronamjerni zvjezdani savezi biti će u mogućnosti da opet donese potrebnu energetsku ravnotežu natrag na Zemlju. Sve to će se postići slanjem raznih frekvencija putem brojnih saveznika koji su stacionirani oko planeta, mnogi od vas će doživjeti proširenje svijesti i osjećaj da su ogromne količine energije prošle izravno kroz vas u samu jezgru Zemlje i u one oko vas.


Znam da smo razgovarali o svemu tome prije, međutim, zbog toga što je Zemlja morala proći kroz sigurnosni koridor o kome sam razgovarala u mojim prethodnim kanaliziranjima, a u slučaju da ste ih propustili možete ih naći na www.SacredAscensionMerkaba.com , jer zbog tog "sigurnosnog koridora" mnogi su se povukli natrag u matrični mod, te su zapravo napravili dodatni korak nazad u energije koje su poslane s Altaira da onesposobe module unutar sferičnih motora koji se nalaze unutar piramida. 


Goddess Vortex Disc

    Goodess Vortex Disc


Motori koje se naizgled nalaze unutar piramida su energetski generatori koji su izvorno dizajnirani za generiranje ozdravljenja i davanja života, slobodnu energiju za sve koji borave na Gaji. To ste bili postavili mnogi od vas koji čitate ovu poruku, jer mnogi od vas ste bili tamo u tom trenutku, kad su podignute piramide. I to nije bilo kako naša metoda određivanja starosti metodom radioaktivnog ugljika pokazuje, jer piramide su izgrađene davno prije stvarnog datuma za koji smo dovedeni da vjerujemo da se to dogodilo. Još jednom za one od vas koji čitate ovu poruku, ako ste sproveli ovu informaciju kroz prizmu svijesti, bit ćete u mogućnosti da osjetite istinu u ovim izjavama.

Nakon što je uspostavljen veo jer prema dogovoru s ljudskim dušama (duše koje zauzimaju ljudska tijela, koja su trenutno zaglavljena u kotaču karme, a od kojih smo mi tu da im pomognemo udaljiti ih iz toga), zemljani su ostavljeni bez bilo kakvog znanja o tome tko su oni, a jedna druga rasa bića shvatila je to kao priliku da preuzme kontrolu nad Zemljom. Znam da je većina vas svjesna ove informacije, jer je to bilo navedeno u raznim publikacijama tijekom godina.

Zbog sveg ovoga kaljenja s drevnom tehnologijom u piramidama, manevar koji sam vam opisala bio je potreban. Sve to kako bi umanjili "negativan" utjecaj na kolektivnu svijest. Ono bitno što je učinjeno je slično efektu Trojanskog konja, gdje se predstavlja jedna stvarnost a unutar nje je još jedna skrivena. Tako da smo bili aktivirani s objema energijama istovremeno tzv "mračnim" i tzv "svjetlosnim".

Što to znači je da, dok smo "klizili" natrag u "matricu" cijelo čovječanstvo je bilo "umireno" kako bi se izbjeglo odvijanje katastrofe.

Sada kada smo izvan ovog koridora, oni koji su doista skliznuli natrag u svoje školjke matrice moraju se ponovno izvući iz njih, ali ovaj put, oni će napraviti veliki korak naprijed. Međutim, budući da i Zemlja prolazi kroz masivnu promjenu u svijesti, i budući da svi mi funkcioniramo na različitim valnim dužinama i frekvencijama koje su slične onima na kojima radi radio, mi se stalno povezujemo i isključujemo.

Što nam transmisija koji sam primila od naših dobronamjernih zvjezdanih saveza navješćuje je, da će ljudska bića i svatko tko je trenutno na Zemlji biti isključeni s mreže, od svoje "banke memorije" kako bi zaboravili ono što su učili, i ponovo spojeni na nove banke meorije gdje će dobiti priliku da stvore nove stvarnosti. Slično praznoj ploči, počevši s uspomenama iz prošlosti oni imaju priliku ili da ih ostave za sobom ili da ih uzmu sa sobom. To će biti vrlo burna vremena, jer sukobljavanje energija će biti prilično teško svakoga da to razumije. Mi ćemo biti u stanju uzburkanog mora, u nemogućnosti da se potpuno posvetimo bilo kojoj odluci dok ne izađemo iz ovog momentuma u drugi koji nam dolazi u travnju. Ipak u cijeloj toj turbulenciji, oni koji su naučili povezat će se sa svojim vlastitim sebstvom, a zemljina jezgra će biti u mogućnosti da pluta kroz ova vremena s blještavim svjetlom i ogromnim uspjehom!

Još jednom, mi imamo SLOBODNU VOLJU ovdje, što znači da bilo koje ili sve smetnje koje će se odvijati, bilo "dobronamjerne" ili "zlonamjerne", neće imati nikakvog utjecaja na one koji ne žele prihvatiti bilo koju stranu u svojoj svijesti. Oni čije je više sebstvo tražilo pomoć moći će birati, da li da ostanu u starom sustavu obrazaca razmišljanja i nastave svoj put na zemaljskim frekvencijama koje su postojale tisućljećima ili da presele svoju svijest na novi mrežni sustav, koji će biti vrlo podnošljiv za njihove nove pronađene obrasce razmišljanja.

Ono što mi je rečeno je da će većina ljudi proći kroz "gubitak identiteta" kroz koji smo mi (osoblje na terenu) već prošli, buđenje, sjećanje na to tko smo, zašto smo ovdje, i činjenicu da je ova višedimenzionalnost stvorila platformu da se iskusi bilo koja dana stvarnost u bilo kojem trenutku vremena. Sjećanje da NIŠTA od onoga što smo smatrali da je stvarno, uistinu jeste. Sjećanje i razumijevanje da možemo pretvoriti ovu stvarnost u bilo koji oblik ili nedostatak istih ako želimo. Sve dok kolektiv ne odluči da se preseli u neku određenu frekvenciju to je način na koji će stvari ići.

Sada, ono što su mi također rekli je kako će ovo izravno utjecati na VAS, zemaljsko osoblje, kako vas nazivaju. Mnogi od vas će se opet nadograditi na drugu razinu, oktavu više nego ostatak čovječanstva. To je nešto što morate imati na umu, jer vi ćete se uvijek nadograditi na oktavu više da vibrirate na višoj frekvenciji, tako da možete nastaviti povlačiti te duše GORE takoreći prema uzašašću i prosvjetljenju, odnosno sjećanju na sve stvarnosti bivstvovanja.

Uvijek ćete koračati nekoliko koraka ispred drugih, što znači da bilo koji "negativni" ili "pozitivni" učinci uzašašća postojali, vi ćete ih prvi doživjeti. Morat ćete odgonetnuti prvo za sebe, osjetiti ono što će čovječanstvo na kraju osjetiti, tako da se možete osvrnuti i pružiti ruku pomoći svima koji je trebaju. A kad dođu do vas za pomoć, vi ćete već biti podareni ovim znanjem kako da ih pokrenete naprijed, jer vi ste to sami već prošli.

Od nas je zatraženo da preuzmemo istinsku odgovornost za naše akcije, dobro razmilsite o tome što ćemo učiniti. Slušajmo svoju intuiciju i pazimo na svakodnevne sitne detalje. Kao u detaljima naših svakodnevnih aktivnosti u osjećajima koje dopuštamo sebi da doživimo, naći ćemo odgovore na ključna pitanja koja leže pred nama. To je vrijeme da budemo nevjerojatno svjesni naših misli, jer sve na što se fokusiramo u slijedećih nekoliko mjeseci će utjecati ne samo na našu vlastitu psihu nego na svačiju ovdje na Zemlji. 

Razumijem da je puno odgovornosti stavljeno na naša ramena, ali za sve nas je važno da ostanemo u ravnoteži, i sjećanju na našu božanstvenost. Zbog toga što će energije biti vrlo turbulentne, a cijelo čovječanstvo će proći kroz ono što smo mi već prošli, što znači da će kazaljka vage ponovno biti na vrhu i biti će na svima nama koji smo se prijavili za ovu misiju da je zadržimo stabilnom.

Kad razmišljam o svemu što se dogodilo i svemu što će se dogoditi, svemu što se događa u ovom trenutku, vidim u svom umu viziju Zemlje kao svemirskog broda koji putuje kući. Leteći kroz prostor ona se suočava s raznim opasnostima duž puta, nju pogađaju meteoriti, razni vjetrovi, i svaki put kad pretrpi udarac, svi mi iz "zemaljskog osoblja" smo tu da zatvorimo njezine rane, i održavamo je na putu do njezinog krajnjeg odredišta blaženstva. Mi smo ovdje da začepimo njezine rane, stalno pokušavajući da prodrmamo one koji smišljaju nove ratove svuda oko nas i s nama u saznanje, da ako nastave tim putem, naš lijepi brod na kom se svi nalazimo može da ne uspije! I tako, svi smo mi između tih energija cijelo vrijeme, spašavajući Zemlju, spašavajući Čovječanstvo, spašavajući sebe. Traženjem snage u sebi da idemo dalje unatoč bilo koje ili svih prepreka. Sve zato što se sjećamo, sve zato što znamo, da sve to je samo uvid u stvarnost, i da postoji toliko mnogo toga više nego što oko vidi.

Međutim, još jednom, vrlo je važno ostati u sada trenutku. Od nas se traži da obratimo pozornost na svaki mali detalj koji se odvija pred nama, i da ne zaboravimo da smo u svjetlu, ljubavi, miru, harmoniji, ravnoteži. Srećom nama se pomaže odozgor i iznutra. Mi smo čuvani i vođeni da, iako činjenica da mnogi odbijaju surađivati s onim što je pokrenuto, "trokutasti stupanj svijesti" će se brzo razviti na planetu Zemlji unatoč bilo kakvih prepreka. "Trokutasti stupanj svijesti", kako sam objasnila je KRISTOVA SVIJEST!


pyramidsintheskyDovoljno zapanjujuće, dok sam se pripremala da pošaljem ovu poruku svima vama bila sam vani, promatrajući nebo i vidjela sam sliku koju možete vidjeti na mom blogu na  SacredAscensionMerkaba.com . 2 piramide koje su nosili anđeli s beskonačnim simbolima i kerubinom (ako povećate sliku vi ćete ih vidjeti). Još jednom nam pokazuju da su mogućnosti beskrajne, da je energije u izobilju, ali da ono što ćemo učiniti s navedenim energijama u potpunosti ovisi o nama.

Također u kanaliziranju u nastavku vidjet ćete pozivanje na "ljudsku djecu". Ono što ona znače je da su mnoga nova rođena djeca također svjetloradnici koji su dio zemaljske posade, mreže saveznika, ovdje na Zemlji. Djeca koja sa sobom donose nove identitete, koja sebe identificiraju ne sa ljudskom poviješću prošlosti, nego s novim energijama i novom trokutastom svijesti postojanja. Još jednom Trokutasti stupanj svijesti je Kristova svijest, svijest jedinstva i pročišćenja, ravnoteže, harmonije i mira, prihvaćanja, strpljenja i razumijevanja, bezuvjetnog razumijevanja i bezuvjetne ljubavi za sve.

Dakle, još jednom ćemo svejdočiti pojavljivanju različitih energija, bilo da se doživljavaju pozitivno ili da se doživljavaju negativno, koje trebaju nastaviti svoj ples balansiranja uzoraka. Vidjet ćemo mnoštvo promjena u cijelom svijetu, u svemu još jednom. A za one od vas koji vjeruju da se ne krećemo dovoljno brzo, ili da je ovo već bilo rečeno milijun puta, pratite novosti na raznim pouzdanim stranicama da vidite kako se jako puno stvari mijenja na Zemlji s napretkom u medicini, znanosti, tehnologiji, duhovnosti, glazbi, umjetnosti, pa čak i u politici. Sve se mijenja, i što je najvažnije način na koji se odnosimo jedni prema drugima.


 annamerkabadistantenergyhealer

Kako sam rekla u mojoj knjizi Mission to Earth - A Lightworkers guide to Self Mastery (Misija na Zemlji - Vodič za svjetloradnike za samomajstorstvo), važno je imati na umu da sve što se događa na mikro razini, događa se i na makro razini. Pri tome što više razumijevanja imamo jedni prema drugima na mikro razini, iz dana u dan, više razumijevnja će biti u kolektivu.

Pa tako, kao i uvijek s tim promjenama vaše tijelo će se također mijenjati što znači opet bolove. Ostanite prizemljeni i povezani sa Zemljom i Izvorom cijelo vrijeme. Ne zaboravite raditi svoja čišćenja i vježbe zaštite svakodnevno! Ako imate razne metafizičke alate kao što su Natalya Ankh’s Metatron Disc, ili Goddess Vortex, koje možete naći na www.NatalyaAnkh.MyShopify.com , ili bilo koje kristalne alate koje imate, sada je vrijeme da se aktivno radi s njima. A ako vam je potrebna pomoć, budite sigurni da se zaustavite na moj blog na www.SacredAscensionMerkaba.com za razne članke i videa koji će vam pomoći da odgonetnete kako proći kroz uzašašće jednostavnim koracima bez da izludite.

Budite svjesni onoga što si dopuštate u svojoj psihi. Vremena pred nama su nevjerojatno povoljna, sve što želite da se dogodi će se dogoditi, stoga budite oprezni što želite, i što god stavite u pokret sada će se očitovati vrlo brzo u vašoj stvarnosti. Ovo je vrijeme za stvaranje prekrasnog novog svijeta, ili možda ga radije vratiti u netaknuto stanje koje je nekad bilo. Mnogi od znanja shvaćaju važnost ovih veličanstvenih energija koje ulaze u GAJU i tako će pokušati povući vašu energiju k njima. Fokusirajte se na vaš sada trenutak, bez obzira na ono s čim će vas mediji pokušati nahraniti, kako bi skrenuli vaš fokus daleko od onoga zbog čega ste zaista ovdje i što pokušavate postići. Vrijeme između sada i rujna je izuzetno važno. Što pozitivniji ostanete, više svjetla možete usidriti, sve će biti bolje kako se budemo  približavali sve bliže i bliže rujnu.

Kao i uvijek, šaljem vam ljubav univerzalnih proporcija, da svaki korak koji napravite bude blagoslovljen sa svim harmoničnim oktavama, da nađete ravnotežu i mir u svakoj danoj situaciji, da budete u izobilju na svaki način koji želite biti. Sve vas volim jako, jako puno, i toliko sam zahvalna što mogu da budem dio vašeg putovanja ovdje na Zemlji!

Sada nakon što sam ovo rekla, ovdje je stvarni prijenos koji sam primila od naših galaktičkih kolega.


"Draga voljena djeco svjetlosti,

opadajuće vrednovanje ljudskih sposobnosti da identificiraju ključna pitanja u strukturama društva izazvalo je veliki porast nemira diljem zemalja u jedinstvenoj oblasti autonomnosti. Stoga dezintegracija ljudskog identiteta i programa počela je aktivirati osnovne strukture njihove monoatomske zaokupljenosti sobom, i odluke su su donešene za implementaciju novih identiteta u osnovnoj strukturi njihovih društava.

Zbog toga što strukture društava koja se trenutno zauzimaju za zemaljske sfere ne idu u skladu s univerzalnim zakonima utvrđenim kolektivnom univerzalnom svijesti o omamljujućim direktivama. Stanje univerzlnih zakona, da će se projekt unifikacije brzo početi donositi plodove na planetu Zemlji kroz bića koja tamo žive, kako bi se doveli projekti do ostvarenja koji su bili pokrenuti u kolektivnoj svijesti eonima prije izgradnje navedenih formalnosti. 

Jer Zemlja je pretrpjela masovni fenomen, i nastavlja rasti u svojoj svijesti svakodnevno, dok ljudi koji zauzimaju spomenute položaje u društvu odbijaju surađivati s energetskim oplemenjivanjem koje se održava sveto u odajama njihovih unutarnjih boravišta.

I tako, novi set identiteta, bića svjetlosti u obliku ljudske djece, od onih koja se već nalaze na Zemlji, onih koji su došli kako bi uspostavili mrežu saveznika, biti će dostavljena na tlo ovog dana na planet Zemlju, a svijest zemljana će se početi brzo mijenjati, uzdižući i odvijajući se u trokutastom stupnju, u trokutastom stupnju svijesti.

Pri tome će početi ostvarivati svoje potencijale i ostvariti veze i smjernice zbog kojih su kročili na planet kako bi to postigli. Trokutasti stupanj svijesti treba se proširiti po cijelom svijetu smanjujući tamu koja je bila draga mnogim srcima, a nakon aktiviranja završnih koalicija, koje su postavljene širom svijeta, kriza identiteta će se početi masovno razvijati, zbog toga mnogi od onih koji rade na starim sustavima, morati će se hitno nadograditi na novi sustav svijesti. Oni će biti iskopčani i preseljeni u neki drugi set identiteta.

Jer identiteti koje svaki zemaljski čovjek identificira sebe su pogrešni, potpuno i sasvim, jer njihovi identiteti su bili predodređeni samoj biti njihovog bića, identiteti koje su oni stekli porastom u prošlogodišnjoj gustoći, moraju se početi brisati i novi setovi identiteta koji će doista biti u potpunosti pokrenuti u strukturi biti njihovog bića. 

I tako, to će izazvati mnogo previranja, i nerazumijevanja, zbog tranzicije svijesti mnogi će se naći u opustošenom stanju. I stoga, svjetloradnici, i zemaljsko osoblje moraju također biti dio promjene, zemaljsko osoblje mora biti informirano o akcijama benevolentnih snaga na Zemlji preko raznih saveznika koji su stacionirani širom svijeta.

Kroz ove saveznike svijest zemaljskog osoblja će opet biti nadograđena na novu frekvenciju, za crticu više od ostatka ljudskih funkcija.

I tako, ova obavijest upućuje se svima koji sudjeluju u nizu planova i restrukturiranju društva u cjelini, ova obavijest je za sve članove zemaljskog osoblja koji učestvuju u navedenom planu.

Budite spremni proći još jedno kolektivno pročišćenje i još jedno kolektivno uzdizanje u obliku raznih važnih preuzimanja koja će se dogoditi prije tamnog mjeseca (pomrčine sunca).

Oni od vas koji su stacionirani na Zemlji, opet će doživjeti oplemenjivanje energija i restrukturiranje komponenata vašeg DNK, jer slijedeća faza pročišćenja je u punom tijeku. Očekujte da će čudesni događaji i sinkroniciteti preplaviti vašu psihu, pošto kroz sigurnosni koridor doista se već prošlo. Vi ste doista obnovili ravnotežu bez aktivne ponovne uspostave ravnoteže, jednostavno sudjelovanjem u zemaljskim načinima života s marljivošću, dobrotom, svjetlom i ljubavi.Ostanite čvrsti u svojim uvjerenjima i marljivo hodajte svojim odabranim putem. Ostanite prizemljeni, ostanite u SADA.

To je sve što imamo za vas sada. Mi smo s vama. Mi vas volimo. Zbogom za sada." missiontoearthcoverlarge


P.S. Da bi vam se pomoglo na vašem putovanju napisala sam i objavila knjigu. Ona je sada dostupna za sve vas i u tiskanom obliku i digitalnom obliku. Zove se "Mission to Earth - A Light workers guide to self mastery". U njoj istražujem teme kao što su: Zašto ste ovdje i što radite na Zemlji. Kako su Starseeds došli na Zemlju i počeli. Zašto se osjećate onako kako se osjećate. Kako komunicirate sa svojim vodičima. Kako otkriti svoju životnu svrhu. Kako otpustiti sve i pustiti da ode. Kako reprogramirati sebe kako bi se u potpunosti povezali sa svojom istinskom suštinom. Kako otpustiti stare obrasce razmišljanja i pokrenuti novu stvarnost u svom životu. Kako promijeniti svoj život i učiniti ga onakvim kakav želite da bude, a najvažnije kako naći vezu za povratak KUĆI! Još je puno toga o čemu sam raspravljala u ovoj knjizi. Pozivam vas da mi se pridružite na ovom putu samootkrivanja dok zajedno istražujemo "KAKO", i "ZAŠTO" i "KADA". Za više informacija posjetite: https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/books/

~Anna Merkaba – Distant Energy Healer- Channeler – Lightworker. Za knjigu Healing Session with Anna i za više kanaliziranih poruka koje će vam pomoći na vašem putu do samootkrivanja posjetite: Sacred Ascension – Key of Life – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAGES FROM BEHIND THE VEIL – https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/ 

Link:
https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2015/03/04/urgent-message-to-ground-crew-total-solar-eclipse-march-20-galactics/

Preveo s engleskog: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN