Followers

Monday, March 16, 2015

Croatian -- Arcturian Group Message 3/15/15Dragi naši, pozdravljamo vas u ovo vrijeme novih početaka – vrijeme proljeća. Mnogi od vas su iscrpljeni, nakon što ste bili preplavljeni problemima zimskog vremena, i sada kad vidite kako sunce sve više i više zagrijava, i kako donosi nove moćne energije, s olakšanjem možete odahnuti. Budite spremni da u sebi doživite neke promjene, ali ih također promatrajte u općoj svjetskoj svijesti. Te će promjene u općoj svjetskoj svijesti biti povezane sa vremenskim uvjetima.

Rađa se nova, moćna svijest, i kao i kod svih novih porođaja, njeno je rađanje popraćeno određenom količinom boli i poteškoćama, pri čemu količina boli i poteškoća u velikoj mjeri zavisi od spremnosti ili nespremnosti da se promjene prihvate.  Mnogi otkrivaju kako više nisu u mogućnosti slijepo prihvaćati političke besmislice, sa njihovim popratnim pravilima i propisima. Sebično i adolescentsko ponašanje mnogih takozvanih "vođa", pomaže mnogima da otvore oči. Vrijeme je buđenja, i akumulirani „naočnjaci“, sa kojima su mnogi tako dugo živjeli, i uzimali ih zdravo za gotovo, napokon se skidaju.


Želimo govoriti o istini, i energiji istine u svijetu. Koncepti i uvjerenja o istini potječu iz individualne svijesti i kroz nju se očituju, kao što se i održavaju u bezličnoj, univerzalnoj, konsenzualnoj svjetskoj svijesti. Određene ideje koje se smatraju istinitima,  sve više i više se odbijaju u individualnim svijestima. Svaki djelić svjetlosti kojeg vi osobno prihvatite,  postaje tada dio opće svjetske svijesti, i to „razrjeđivanje“ i prosvjetljivanje svjetske svijesti, omogućava da se nezainteresirane i neprobuđene mase probude.

Koncepti i uvjerenja o istini, odražavaju sustav vjerovanja (stanje svijesti) pojedinaca, i lako se mogu promijeniti. U svom najvišem smislu, ISTINA nikada ne može biti promijenjena ili ograničena, i beskrajno se održava i opstaje temeljem Božanskog zakona. Naravno, govorimo o duhovnoj istini, jedinoj istini koja postoji, i koja odražava Jednu sveprisutnu, svemoćnu, sveznajuću svijest, i sve što je utjelovljeno unutar nje. To je jedina i apsolutna stvarnost.

Vrijeme je da ispitate sve što smatrate istinom dragi naši,  jer mnogo toga što prolazi kao istinito, samo je puki koncept koji se prenosi s generacije na generaciju. Većina trodimenzionalnih ideja, skupa sa svojim posebnim pravilima i propisima, naučena je od roditelja, vjerskih vođa, svjetskih vlada, znanstvenika i stručnjaka, koji jednostavno poput papiga ponavljaju ono što su naučili. Mnoga učenja u sebi ne sadrže nikakvu stvarnu istinu, već jednostavno predstavljaju trenutni trodimenzionalni način razmišljanja, osim ako učitelj nije bar malo duhovno evoluirao, ali čak i tada, sve što je prezentirano, ne može prerasti učiteljevo postignuto stanje svijesti.
To je razlog zbog kojeg morate naučiti da budete učeni iznutra. Vi ste spremni, i mnogi od vas tako djeluju, no sumnjaju u sebe i zbunjeni su, jer svijet još uvijek ne podržava ovaj način učenja i življenja.

Dobar primjer ukorijenjenog koncepta koji se prenosi s generacije na generaciju, i koji se smatra istinitim, jest predrasuda - uvjerenje po kojem su drugi manje vrijedni, zbog boje kože, oblika očiju, jezika, i slično. Djeca kroz riječi, djela, te stavove odraslih osoba, uče da specifične osobine nekijh ljudi, čine te ljude manje vrijednima.
Mnoga od tih vjerovanja prenesena su iz prošlih života preko stanične memorije, i sada se očituju, i nastavit će se očitovati u različitim oblicima, sve dok ne budu otpuštena i očišćena. Neki  koji ne mogu nadići uvjerenja kojih se čvrsto drže,  napravit će izbor prije rođenja da prožive neko specifično iskustvo, koje je neophodno za njihov duhovni rast. Tako primjerice, pojedinac koji je u prošlom životu bio vlasnik robova, može prije rođenja načiniti izbor da slijedeći život proživi kao crna osoba. Netko tko je ubijao i mučio američke urođenike (Indijance) u potrazi za zemljom tijekom naseljavanja američkog kontinenta, može u ovom životu živjeti kao američki urođenik (Indijanac), i tako doživjeti sve popratne predrasude tog izbora. Isto vrijedi i za pripadnike homoseksualne zajednice.

Nisu svi izbori o tome da se bude rođen u grupi koja je podvrgnuta predrasudama utemeljeni na Karmi. Postoje mnoge razvijene duše, koje izričito odabiru situacije u kojima će iskusiti predrasude - kako bi promijenile energije, kako bi osvijestile svijet, i kako bi pomogle pripadnicima određene etiketirane grupe da shvate, prihvate, vole i poštuju sami sebe. Mnogo takvih Svjetloradnika djeluju kao vođe i iscjelitelji unutar određenih grupa.

Karma NE PREDSTAVLJA KAŽNJAVANJE, već energetsko  uravnoteženje,  koje je potrebno kada pojedinac nije u mogućnosti prerasti neko staro stanje svijesti, neki zastarjeli koncept kojeg se čvrsto drži, koji je duboko ukorijenjen, i koji se prenosi iz jednog života u drugi. Karma često predstavlja neku aktivnost iz prošlog života ili neki odnos iz prošlih života,  koji je sada spreman da bude razriješen i očišćen.  Karmička iskustva predstavljaju način razrješavanja takvih aktivnosti ili odnosa kod neprobuđenih pojedinaca, koji nisu u mogućnosti ili koji ne žele očistiti takve zaostatke preko drugačijih, viših načina. Mnogi još uvijek trebaju učiti na ovaj način, međutim, jednom kad se pojedinac otvori istini, karmička iskustva više nisu potrebna,  jer je tada pojedinac u stanju biti poučen i učiti kroz više načine, i mnogo lakše načine.

Otkrijete li u sebi predrasude ili čak mržnju prema određenim skupinama ili pojedincima, nemojte sebe osuđivati, već se radujte, jer to znači da ste sada dovoljno razvijeni i spremni na iskreno preispitivanje i čišćenje svog sustava vjerovanja o tom određenom, specifičnom pitanju. Zapitajte se: "U svjetlosti Jednoga, u što ja vjerujem? Da, ja vidim razdore i disharmoniju, ali što je istina?" To je način na koji prepoznajete bilo koje  lažno uvjerenje kojega možda još uvijek niste svjesni, a kojeg imate o bilo čemu, dragi naši.

Svi ozbiljni učenici istine pročišćavaju se u ovom moćnom vremenu, i svaki pogrešni koncept - predstavlja se kako bi se preispitao i otpustio. Dopustite proces dragi naši, jer kad jednom očistite sve ono što je lažno i pogrešno, biti ćete u mogućnosti premjestiti se, živjeti, i biti - u višim frekvencijama bezuvjetne ljubavi i Svjetlosti – u frekvencijama Istine. Život će postati ono što je i trebao biti, a vi ćete biti slobodni, i nikada više nećete zaspati.

Pokušajte ne preispitivati, i ne raspravljati o pitanjima za koja intuitivno znate da moraju biti otpuštena, i jednostavno prihvatite da je promjena proces evolucije. U više frekvencije svjetlosti ne možete sa sobom ponjeti guste i neprosvijetljene energije na koje ste navikli, bez obzira koliko zabavne, ugodne ili korisne one mogu biti. Kao i uvijek, postoji slobodna volja i slobodni izbor, koji svakoj duši omogućuje da živi san koliko god želi.

Istina jest, uvijek je bila, i uvijek će biti. Istina se nikada ne mijenja. Mijenjaju se samo neprosvijetljeni koncepti istine, što je upravo ono što se događa univerzalnoj svijesti u ovom trenutku. Počnite prepoznavati ISTINU iza "istine" i shvatite da je vaše prihvaćanje i življenje iz ISTINE jedini način prosvjetljenja, pri čemu se tek nakon vašeg prosvjetljenja, možete okrenuti prema drugima i pomoći drugima u njihovom prosvjetljenju.  Tako postajete svjetlosni radnici.

Energija ISTINE je LJUBAV, a unutar te Ljubavi nalazi se jedinstvo, mir, radost, cjelovitost, i obilje, u beskrajno raznolikim oblicima i formama.  To je stvarnost. To je ono što tražite, i to je ono što vi jeste.

Mi smo Arkturijanci,  15. ožujka 2015.

Translator: Mirna K.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN