Followers

Tuesday, March 3, 2015

Croatian -- Arkturijanci, 01. ožujka 2015.

Displaying

 Arkturijanci, 01. ožujka 2015Dolazimo sa pozdravima punim ljubavi i milosti, kako bismo pomogli svima onima koji teže promjenama i dubljoj svjesnosti.  Promatramo kako su mnogi od vas već postigli ovo stanje – odradili ste posao i počinjete sagledavati plodove svoga rada.
Kako se Zemlja podiže na sve više razine, mnogi počinju sve  lakše doživljavati i sve lakše integrirati dublje istine. Koncepti koji su se donedavno uzimali zdravo za gotovo i smatrali istinama, sve većem broju ljudi nisu više prihvatljivi. Neki koji su na pozicijama moći ili koji su slavni, i koji su bez nelagode promicali neistine ili postupali na način koji služi samo tome da ojačaju svoju moć, autoritet, bogatstvo i vlastiti položaj, sada su razotkriveni. To se dešava jer su mnogi počeli slušati svoju vlastitu intuiciju i djelovati na temelju nje, umjesto da jednostavno prihvaćaju neispravne izvore informacija.  Vi se budite iz sna.

Uvijek slušajte svoju intuiciju dragi naši. Čak i ako joj u početku ne možete u potpunosti vjerovati, napravite mentalnu bilješku o tome što ste intuitivno spoznali. Intuitivno vodstvo i intuitivno znanje dolaze iz duše, onoga što vi jeste, i vodit  će vas kroz svaku situaciju, svakoga dana, ako intuiciju priznate i dopustite. Kako se razvijate i sve dublje počinjete vjerovati  u svoju vlastitu Božansku prirodu, intuicija će jednostavno postati uobičajena, i više neće trebati biti uvježbavana.


Iz jednog života u drugi, svijet u cjelini, bio je treniran da odgovore, putokaze i sreću,  traži izvan sebe, što ima smisla u svijetu dualnosti i odvojenosti, jer većina nije shvatila da može pogledati i tragati negdje drugdje. Obzirom da se dualnost automatski manifestira kroz parove suprotnosti, ishodi promatranja onog izvanjskoga - ponekad su dobri, a ponekad manje dobri.

Većina vas više nije u ovim energijama, "diplomirali" ste, i došli do spoznaje da su izvanjske stvari interpretacije svijesti. Um je suština stvari. U trodimenzionalnoj svijesti, vanjski se svijet najčešće oblikuje kroz ljudski trud – materijom se manipulira kako bi ona funkcionirala. Međutim, obzirom da ne postoji zakon koji bi podržavao oblike koje je napravio čovjek, ne postoji ništa što bi ih održalo – što je lekcija koju mnogi uče u ovom trenutku, na bolan način.

Oni koji su oduvijek postizali upravo ono što su željeli, bez obzira na eventualne štete koje su mogli prouzročiti Zemlji ili drugim ljudima,  sada shvaćaju ili će uskoro shvatiti, da ovakvi manipulativni načini više ne funkcioniraju, i da se ova vrsta energije otapa. Mnogi koji sada udobno sjede na prijestoljima izrađenim od ega i vlastite važnosti, otkrit će da sjede u dvorcima napravljenim od pijeska.

Nove energije, energije više frekvencije, ne eliminiraju bogatstvo ili moć, već služe tome da ih podignu u više oblike i više forme. Obilje je osobina Božanskoga, koje je uvijek, i već i sada  prisutno unutar svakog pojedinca, i koje se beskonačno održava na temelju božanskog zakona. Viša svijest obilja u svim svojim oblicima lako i beskonačno teče kao jedinstvo, ljubav i služenje, a nikada kao alat za osobnu korist.  Ne postoji ništa zlobno ili pogrešno u financijskom obilju. Kao i sve druge osobine Boga  (kroz vjerovanje u dvije suprotne sile), i obilje je pogrešno protumačeno, i zato se u svijetu i manifestira ili kao previše ili kao premalo. Zapamtite, vi ste moćna bića, vaše misli i vaše riječi kreiraju, i svaki put kad kažete: “Ja nemam” – vaš um to interpretira, i upravo to i stvara u vašem izvanjskom iskustvu.

Arkturijanci žele govoriti o promjenama. Promatramo kako se mnogi povlače u strahu i otporu kad god se ono što je poznato rastapa ili mijenja. Kad se  stari oblici rastvaraju, znajte da je Božanska Ideja koja je u pozadini oblika - još uvijek prisutna. Božanske Ideje su nepromjenjive i zauvijek se održavaju preko Božanskog Zakona. Zbog toga, noviji i bolji oblici svake Božanske Ideje zauzimaju mjesto onoga što se otapa - ako vi to dopustite.

Primjerice, u jednom je trenutku Božanska ideja sveprisutnosti u ljudskoj svijesti bila protumačena kao hodanje, zatim je evoluirala kroz jahanje konja, da bi potom  konji vukli kola. Onda je došao na red automobilski model i sve ono što je uslijedilo iza toga – sveprisutnost se manifestira kroz mlazne avione, elegantne automobile, i brze tračnice, i na tome se ne završava, ne postoji završetak. Božanske se ideje nikada ne mijenjaju. Ono što svijet živi i vidi ovisi o tome kako su te ideje interpretirane, što ovisi o  konsenzualnoj svijesti ili pojedincima. Upravo te ideje podižete na više razine i „punite“ ih sa više Svjetlosti.

Postoje i oni koji još uvijek svoj osjećaj sebstva temelje na nekoj percipiranoj kvaliteti koju imaju – na svojoj izvanjskoj ljepoti, količini zarađenih novaca, ili modernom stilu oblačenja. To je vidljivo u bezumnom obožavanju i oponašanju bogatih i slavnih. Pojedinci koji su privučeni takvom oponašanju, još uvijek nisu probudili svoju vlastitu Božansku Prirodu, pa nemaju pravi osjećaj vlastite vrijednosti. Ovakvo stanje svijesti često izbija na površinu kroz nasilje, jer se takvi pojedinci osjećaju izostavljeno, nedostojno, i odbačeno. Često su privučeni pozicijama vlasti i moći, gdje mogu djelovati na nasilne načine „legalno“, odnosno, u okviru zakona. 

Neki sa sviješću o vlastitoj bezvrijednosti jednostavno odabiru patiti u tišini, ali njihova energetska polja  često privlače one sa nasilničkim stanjem svijesti, jer obje vrste svijesti u sebi nose istu energiju - nedostojnosti i bezvrijednosti, jer svaka energija privlači sebi sličnu energiju. Nasilničko ponašanje ne može biti riješeno kažnjavanjem, već postizanjem osjećaja vrijednosti unutar pojedinca. Ove vrste problema obično su prenešene iz prošlih životnih iskustava i trebaju biti očišćene u njihovom korijenu, ali ne sa lijekovima, već sa istinom.

Mnogi strahuju od gubitka sebe u procesu evolucije. Tijekom raznih života beskonačnog iskustva kao ljudskih bića, svaka osoba razvija osobni osjećaj sebstva i obično je spremna braniti ga  pod svaku cijenu. Kada pojedinac počinje shvaćati da mora prevazići  mnoge osobine i kvalitete za koje smatra da predstavljaju ono što on doista jest, on se uspaničari. To može biti zastrašujuće iskustvo, pogotovo za jake osobnosti, i može predstavljati točku u kojoj neki odabiru završiti svoje duhovno putovanje.

Neki smatraju kako njihov zahtjev za popularnošću i slavom, te vlastitom osobnošću, mora biti otpušten, zaboravljen i predan, kako bi se razvio. Tada se počinju bojati, jer se pitaju: „Pa što će onda ostati od mene? Ništa!?!...“ Upravo u ovom trenutku mnogi snažni, moćni, otvoreni pojedinci, počinju zamišljati kako im redovnice predaju molitvenike, i zamišljaju sebe sa podignutim očima i sklopljenim rukama...

Ma ne! Nikada se nemojte plašiti da ćete izgubiti išta istinito i realno dragi naši,  jer vi samo otpuštate i ostavljate iza sebe taj lažni osjećaj sebstva sa kojim ste se identificirali, razmišljajući o tome tko ste i što ste vi. Ništa što je stvarno i istinito, nikada ne može biti izgubljeno. Kako pravi aspekti vas samih postaju jači i snažniji, otkrit ćete da ste vi i dalje vi, sada ojačani sa višim načinima promatranja i bivstvovanja. Vi postajete nova i poboljšana verzija samih sebe.

Kao razvijeni pojedinci i dalje ćete nastaviti živjeti, kretati se, i biti u svijetu, ali će vas taj svijet manje doticati. Spoznat ćete da imate mogućnost da uđete u sukobe na poslu, kod kuće, ili u nekoj igri, ali nećete biti u iskušenju da zaista i uđete u njih.  Ne postoji  više ništa za što bi se mogle privezati  nisko frekventivne energije u vašem energetskom polju,  jer je sada vaše energetsko polje na višoj frekvenciji.

To je svjetloradništvo, dragi naši. Došli ste da se probudite, razvijate, a onda da pomognete onima koji se bore, da i oni učine to isto.  Zaboravite sve snove koje ste možda imali o uzašašću i o tome kako ćete nakon toga - do kraja svog vremena na zemlji - udobno sjesti kao promatrač, ili da ćete pobjeći u tišinu samostana ili manastira. Ne. Svako svjetlo koje postignete nije samo za vas, već i za čitav svijet, bez obzira na kojim se putevima ili mjestima nalazili.

Mnogi od vas su počeli doživljavati svakakve vrste čudnih situacija, jer ste postali nositelji Svjetla - Svjetlosni radnici. Nemojte biti iznenađeni ili zaustavljeni takvim iskustvima koja mogu početi dolaziti na vaš put, jer ćete biti privučeni tamo gdje i trebate biti, i oni koji trebaju vas (ne koji vas žele, već oni koji vas trebaju), će biti privučeni vama. Kao Svjetlosni radnici uskoro ćete uvidjeti da bilo koji stari koncepti koje i dalje možda smatrate "pravilnima, dostojanstvenima, ili ispravnima" iščezavaju, ali ćete u isto vrijeme  otkriti ljubav za čovječanstvo, za koju niste ni sanjali da ste sposobni. Svjetloradništvo se dragi naši, sastoji od toga da budete Svjetlost, u kojem god obliku je to potrebno. Ono ide sa vama gdje god da vi idete, jer je to ono što vi jeste.

Ako ste bili u nekoj teškoj situaciji (kod kuće, na poslu, u nekoj vezi) počet ćete primjećivati da takve situacije nisu više u stanju utjecati na vas kao nekada,  jednostavno stoga što vi više ne rezonirate sa takvim energijama i ne dajete im više moć. Ovo vrlo često predstavlja završetak neke vrste, i obično je dio nečijeg ugovora duše. Duhovno razrješavanje nekog starog karmičkog pitanja daje pojedincu slobodu da napusti situaciju, ili da čak na neki način bude uklonjen iz situacije. Međutim, postoje slučajevi u kojima ovakve situacije predstavljaju osobno odabrano Svjetloradništvo, odnosno, jednostavno priliku da se ostane i bude Svjetlost. Uvijek pitajte za upute i vjerujte svojoj intuiciji.

Uskoro ćete vidjeti sve više i više promjena koje ćete prepoznati kao duhovne. Do ovog trenutka svi ste se pitali kada ćete uvidjeti neki konkretni dokaz koji dokazuje da su sve evolucijske ideje realne. Nemojte očekivati da će se promjene pojaviti poput  eksplozija dragi naši, već intuitivno tražite iza novinskih naslova, vanjskih pojava, te lica i riječi onih oko vas. Ispitajte kako se osjećate u vezi toga što se događa u svijetu danas, u odnosu na prošlu godinu ili prošlih par godina.

Velik dio nasilja na Bliskom istoku vrlo je star, i predstavlja drevnu energiju koja mora biti očišćena i završena, kako bi se Zemlja očistila. Vaš fokus mora biti na duhovnom rastu i svijesti, a zatim na životu iz te postignute svjesnosti, jer nemate što ponuditi svijetu ako i dalje ostanete u istom starom, univerzalnom sustavu vjerovanja.

Ako čistite stare energije i rješavate stare karmičke situacije, dopustite proces, ali se ne uvlačite u njega u tolikoj mjeri da provedete ostatak svog života ležeći na kauču, izjavljujući kako ne možete ništa učiniti, jer se čistite. Ako ste vođeni prema nekoj akciji, učinite ju. Ako ste vođeni da šutite i držite energiju Svjetlosti za neku situaciju u svijetu ili neku osobu, učinite tako. Ovo je novo vrijeme u kojem stara rješenja i pravila više ne djeluju, tako da je uzaludno stalno pokušavati učiniti ih funkcionalnima.

U ovom novom vremenu i novoj energiji, radujte se dragi naši,  jer ste vrlo blizu toga da vidite novu zemlju.

Mi smo Arkturijanci, 01. ožujka 2015.

Translator Mirna K.No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN